©2010, Remus Mihai RAJNITA

©2010, Remus Mihai RAJNITA

©2010, Remus Mihai RAJNITA ©2010, Remus Mihai RAJNITA

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010.

©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA .

©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA . Remus Mihai RAJNITA ©2010.©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA .©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010.

ca nişte mustăţi. cu mâini foarte lungi.©2010. . după o balansare prealabilă. Duce o viaţă singuratică. Este o maimuţă mică. În jurul gurii are două smocuri lungi de păr. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Îşi face cuibul în arbori. cu un corp zvelt. Remus Mihai RAJNITA În limba băştinaşului „omul copacilor” este o maimuţă superioară. coboară rar pe pământ.50 mînălţime. unde naşte şi puii. sărind de la un copac la altul. cu talia până la 1. Este un animal care trăieşte numai în arbori. lăstari tineri şi diferite seminţe. Membrele inferioare sunt mai lungi. Remus Mihai RAJNITA ©2010. Reăieşte numai în pădurile din insulele Sumatra şi Borneo. Hrana gibonului este constituită din fructe. peste 10 m. Pe pământ merge în poziţie semiverticală. fără coadă.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful