You are on page 1of 6

Motors alternatius

Arnau i Rubn modificar Haga clic para Garcias. el estilo de subttulo del patrn

6/4/12

NDEX

1. Motors Elctrics 2. Motors Hbrids 3. Motors Biodiesel 4. Motors dExplosi

6/4/12

Introducci

El motor alternatiu s una mquina de combusti interna capa de transformar l'energia despresa en una reacci de combusti en energia mecnica.

6/4/12

1. Motors Elctrics
Un motor elctric s una mquina que converteix l'energia elctrica en mecnica. Segons el tipus de corrent amb que s'alimenten, podem distingir entre motors de corrent continu i motors de corrent altern. Dins dels motors de corrent continu es pot distingir entre inducci permanent e inducci discontnua. I en els motors de corrent altern es distingeix els motors universals, sncrones i asncrones. Tamb existeixen altres tipus de motor ms moderns com 6/4/12

2.Motors Hbrids

Un vehicle hbrid s un vehicle que pot funcionar amb ms d'una font d'energia. Normalment s'utilitza aquest terme per a designar els autombils que poden funcionar amb motors elctrics i de combusti. En el que l'energia elctrica que l'impulsa prov de bateries i, alternativament, d'un motor de combusti interna que mou un generador. Normalment, el motor tamb pot impulsar les rodes de forma directa.

6/4/12

3.Motor biodisel

El biodisel s un biocombustible lquid derivat de lpids com olis vegetals o els greixos animals, amb o sense l's previ, natural a travs de processos industrials de esterificaci i transesterificaci es aplicat en l'elaboraci de substitucions totals o parcials del disel.

6/4/12