You are on page 1of 1

Reggeli ima

A nap fnyben bredek, testem aranyban frdik, ontja rm sugart. Cernunnos, krlek vd utam a mai napon is, tartsd tvol a balszerencst. Adj ert napi feladataim elvgzshez, adj blcsessget hibim beltshoz s kijavtshoz. Aradia, krlek segts megrtnek lennem, hogy a Trvnyt knny szvvel tarthassam be. Mosolyomat fogadja mindenki szvbl, lelkemet ne felhzze gond, s vidman rjen a napnyugta. Ha a mai nap kell meghalnom, legyen hallom gyors, de ha mg lhetek, tehessem rmmel azt.

Esti ima
A hold fnyben hajtom prnra fejem, testem ezstjben frdik, nti rm sugart. Aradia, krlek vd lmom a mai jjen is, hozz bks lmokat. Adj nyugodalmat a pihenshez, adj ihletet mvszetemhez. Cernunnos, krlek tartsd tvol a nyughatatlansgot, hogy az jszakt nyugodt szvvel tlthessem el. Ha ma jjel kell meghalnom, legyen hallom gyors, de ha mg lhetek, rmmel teljen meg lmom.

ltalnos ima
Fldanynk szlt g atynk szlt Megyek ha hv, Mozgat a szv. n a Nap vagyok, n a Hold vagyok, Az Isteni pr Bennem jr gbe ltzm, fld a nyughelyem, a mlysgbl jttem. Az istenek a tenyerkn tartanak. Atym a Nap, anym a Hold, testvreim a Csillagok. Lmpsom a Fny, botom a Test, utam a Lt. si npbl vagyok, j npbl vagyok, ers npbl vagyok - ersebb, mint valaha. (Wicca imk)