Kujdes Nga Qesja E Shqyer…

1- E përsosë abdesin, por harxhon shumë ujë…Qese e shkyer!. 2- Jep lëmoshë të varfurve në vlerë të madhe, por i nënçmon ata…Qese e shkyer!. 3- Falesh natën, agjeron diten dhe i nënshtrohesh Allahut ,por ke shkëputur mardhëniet farefisnore…Qese e shkyer!. ... 4- Agjeron dhe i bënë ballë etjës dhe urisë, por fyen dhe mallkon…Qese e shkyer!. 5- Ec e mbuluar dhe me rroba të gjëra, por era e parfumit të saj ndëgjohet largë… Qese e shkyer!. 6- E ndëron dhe rrespekton mysafirin, por pasi të largohet fillon dhe e përgojon…Qese e shkyer!. Në fund: Të ndëruar mos i grumbulloni të mirat e juaja në qese të shkyer!. I fitoni me mund dhe pa mund ju binë nga qesja, keni kujdes!.

Pershtati: Valdet Kamberi

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful