Anemone - My brilliant choice Colectii: 1. Precious (opulenta, lux, desavarsire, abundenta, grandios, maiestuos, remarcabil, admirabil, desfatare) 2.

Delight (eleganta, discretie, subtilitate, armonie, rafinament, distins, gratie, stil, delectare, farmec, placere) 3. Back to business (clasic, nobil, discret, subtil, elegant, gust, sobrietate, simplitate, concizie, temperanta) 4. Little star (ludic, sprintar, voios, jovial, haz, poznas, ghidus, glumet, simpatic, drag, sprintar, nostim, placut) 5. Dare (indraznet, excentric, original, extravagant, neobisnuit, bizar, ciudat, autentic, unic, inedit, nou) In fiecare an, vom avea un curent/trend diferit care va influenta toate colectiile (ex: curentul retro de anul acesta se va reflecta in toate cele 5 colectii, respectand totusi caracteristicile si specificul fiecareia). Dezvoltam idei de descriere pentru fiecare colectie in parte, adaugand si pozele aferente (terzani.com etc.). Categorii obiecte de iluminat: 1. pentru perete 2. pentru tavan 3. pentru masa 4. suspendate 5. pentru podea Produs: 1. introducere (descriem activitatea noastra in mare – About us, valorile, misiunea noastra etc.) – luam ca model site-ul Terzani in mod special, si site-urile competitiei, in mod general. Diferentiere, USP, pozitionare. Activitate – materie prima – cristal Medias, fabrica Medias, investim in training mesteri (ii trimitem in Cehia), aparatura speciala si designeri interior si de produs (folosim studenti – ieftini si buni), plus soft/program special 3D/simulare amenajare interior cu obiecte de iluminat. 2. luam fiecare categorie de obiecte de iluminat si fiecare colectie si le descriem (fiecare colectie o sa aiba cate un produs pentru fiecare categorie in parte), urmand ca pe viitor portofoliul de produse sa se extinda. 3. servicii conexe oferite – personalizare obiecte de iluminat; certificate de garantie, calitate, transport la domiciliu, montaj, consiliere designeri, service/reparatii ulterioare. Pret: 1. politica de pret (cum ne-am stabilit preturile). 2. fiecare colectie are un pret diferit (ex. Precious este cea mai scumpa si de lux). 3. pretul va fi exprimat in euro, pentru ca da bine pentru segmentul de public caruia ne adresam, calatorind foarte mult, el deja nu mai gandeste in lei, ci in euro). 4. discounturi negociabile.

Plasament: 1. zona geografica – Bucuresti, cu posibilitatea ca pe viitor sa ne extindem la nivel national si international. 2. Bucuresti – showroom – blvd. Victoriei (de cautat costul chiriei) – aici o sa fie expuse toate colectiile Anemone, aici o sa existe si designerii, de descris putin locatia (design interior si cum sa fie ca aparitie din afara) 3. Cross-selling cu Mobexpert – brand romanesc, are notorietate (colectia Delight, Back to Business etc. astfel incat sa se potriveasca cu colectia lor – Class Living; de cautat pentru fiecare colectie, cate un plasament potrivit, atat ca stil, cat si ca pret, adresare public, de preferat sa fie brand romanesc (Little star – Romina Furniture). Precious, fiind mai exclusivista, o pastram doar pentru showroom. De cautat pentru Dare (Distributie duala – directa si prin intermediari). 4. De descris intregul drum al produsului (de la iesirea din fabrica, pana ajunge sa fie „consumat”; de ex. logistica – firma de transport etc.). Promovare: 1. Lansare – expozitie galerie de arta (cea de vizavi de BCU) + qvartet (vizual o sa capteze atentia in mod exclusiv expozitia - obiectele de iluminat, iar auditivul sa se concentreze pe muzica, sa fie o armonie intre cele doua simturi, sa se sustina si sa se potenteze reciproc). La intrare, fiecare invitat primeste un catalog un colectiile Anemone si o bucata de cristal neslefuita. Apoi, fiecare invitat va merge la unul din cei 4 mesteri prezenti la eveniment si-si va slefui cristalul in functie de preferinte – de unde si ideea de lucru manual si obiecte de iluminat personalizate. Mesterul va pune fiecare cristal sculptat intr-o casuta de sticla, cu acoperis detasabil, si-l va inmana clientului drept cadou din partea Anemone.