P. 1
pyetje financiare

pyetje financiare

|Views: 297|Likes:

More info:

Published by: Dardan Vesel Makolli on Jun 24, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/24/2012

pdf

text

original

1.Vit buxheti ? 2.Format e shuarjes se huave publike 3.Perparsit e huave publike 4.Shpenzimet jo te rregullt 5.Ekuilibiiri i buxhetitt 6.

Definicioni i perfundimit buxhetor 7.Dallimi ne mes te hyrave publike dhe tatimeve 8.huaja publike eshte instrument? 9. qka jan shpenzimet e shtyshme publike, 10.kush e mer inciativen per perpilimin e buxhetit 11. qka nenkuptojm me konsoldim te huave publike 12.qka jan shpenzimet rentabile, 13qka nenkuptoni me parimin e specializimit buxhetor, perpilimi i buxhetiti eshte ? 14. qka nenkuptoni me konversion te huave publike, numro llojet e kontrollit buxhetor, qka nenkuptoni me realizim te buxhetit. 15. si ndahen taksat, 16.qka jan tatimet sintetike 17.numro veqorit e kontributeve, 18.si definohen nevojat publike, 19.qka jan tatimet indirekte, llojet e tatimeve, 20.qka nenkuptojm me te drejten financiare 21.karakteristikat e perbashkta te sistemeve te te hyrave bashkohore, karakteristikat e tatimeve, karakteristikat e taksave.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->