Bil(27)dlm 015/PONS/TEK/2012 2012 Pegawai-pegawai Teknik PONS Tuan.

BERTUGAS DI ACARA SEREMBAN HALF MARATHON 2012

3 Julai

Saya bagi Jawatankuasa Teknik POANS dan Seremban Half Marathon mengucapkan ribuan terima kasih atas kesudian tuan/puan untuk bertugas sebagai seorang Pegawai Teknik di Seremban Half Marathon 2012 2. Disertakan senarai tugas untuk makluman tuan. Sila pastikan segala arahan diikuti terutamanya masa dan tempat melaporkan diri pada pagi acara tersebut. 3. Acara ini dibahagikan kepada 5 bahagian iaitu 21km, 10km ,Larian Koporat, Larian VIP dan Larian untuk orang istimewa. Larian ini akan diadakan pada ketetapan berikut ; TARIKH : MASA PERMULAAN ACARA TEMPAT 4. MELAPORKAN DIRI Semua Hakim Pusat Semak, Laluan dan Stesyen Reben terus melaporkan diri di pusat Semak/Laluan/Stesen reben masing-masing yang telah ditetapkan di senarai tugas pada jam 6.15 pagi dan taklimat dari Ketua-ketua akan diadakan di pusat masing-masing . (Tidak perlu datang ke padang MPS pada waktu permulaan kecuali selepas tamat bertugas sila hadir diri khemah pegawai di padang MPS).
4.1

: 15 Julai 2012 ( AHAD) : 6.30 PAGI : Padang Majlis Perbandaran Seremban.

4.2 Referi dan peronda untuk referi sila melaporkan diri kepada Encik C.

Santhamoorthi dan hakim penamat, penjaga masa dan pencatat sila melaporkan diri kepada kepada ketua masing-masing pada jam 6.00 pagi di Astaka(tangga) Majlis Perbandaran Seremban bersebelahan dengan Perhentian Bas . Jalan Yam Tuan. Taklimat ringkas akan diadakan oleh ketua masing-masing. 4.3 Hakim-hakim Ronda dan peronda khas sila melaporkan diri kepada ketua di Perhenteian Bas , Jalan Yam Tuan, Jalan Yam Tuan pada jam 6.00 pagi. 5. Setiap orang ketua mesti memberi taklimat ringkas kepada pegawaipegawainya Nama Pegawai-pegawai yang tidak hadir/lewat hadir perlu dicatat dan serah kepada saya pada hari tersebut. 6. Hakim-hakim Pusat Semak , Laluan dan Stesyen Reben hanya boleh beredar dari tempat bertugas atas arahan ketua masing-masing. Semua pegawai dikehendaki berada di Khemah Pegawai di padang MPS selepas bertugas. 7. Sila pastikan segala peralatan yang dipinjamkan dikembalikan kepada Pengurus Teknik. Catatan pusat semak , kedudukan dan masa perlu dimasukkan ke dalam file kotak mengikut kategori. Nama tuan perlu ditulis di borang catatan tersebut sebelum dimasukkan ke dalam file. Hakim Laluan perlu berada di kawasan yang ditetapkan untuk penyemakkan Pengurus Laluan. 8. Sila bawa bersma pen dan baju hujan semasa bertugas. Hakim-hakim laluan sila membawa bendera bersama untuk menunjukkan arah laluan. Peronda bagi Referi sila membawa topi keledar tambahan. 9. MESYUARAT KETUA-KETUA 9.1 Mesyuarat untuk semua Ketua, Referi dan Pengurus Teknik akan diadakan pada tarikh, masa, dan tempat seperti berikut :
TARIKH MASA : : 13 JULAI 2012 ( Jumaat ) 5.00 petang

TEMPAT: Pejabat Jualan Forest Heights, (Sunrise Developments). Sebelah Econsave..

10. PAKAIAN PEGAWAI
10.1

Pegawai-pegawai POANS dikehendaki memakai Uniform KOAM atau T”SHIRT SHM 2012 dengan seluar gelap .

Kerjasama tuan/puan amat dihargai dan diucapkan ribuan terima kasih. Sila maklum saya jika tidak dapat hadir melalui SMS bersama nama tuan ke h/p 0176789565 Sekian.

S. Chinetamby Pengerusi J/K Teknik PONS s.k Yang Di Pertua PONS.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful