You are on page 1of 5

Bedrijfskleding Bedrukken Deventer: full color instrijk emblemen zijn de beste oplossing voor het laten bedrukken van

bedrijfskleding, werkkleding, sportkleding of andere kleding of textiel, onze strijklogo's het mooie alternatief voor geborduurde emblemen! <<<<<< Goedkoper, mooier en sneller kan niet: gaat u snel naar www.strijklogo.nl >>>>>> <<<<<< Dé embleem specialist van Nederland en België >>>>>> Op http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of www.strijklogo.nl kunt u met een paar muisklikken logo's, badges of emblemen van foto kwaliteit ontwerpen. Of u nu in Deventer woont of werkt, of ergens anders, in Nederland of in Belgie, dat maakt niet uit, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling in Deventer zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken of in te strijken. En een kind kan de was doen, zo gemakkelijk is het: het is nog nooit fout gegaan als u de eenvoudige gebruikshandleiding gewoon volgt. Maar vanzelfsprekend kunt u ze ook op kleding gaan borduren. En de fullcolor emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl of www.strijklogo.nl voor bedrijfskleding bedrukken Deventer.

Voor wie zijn onze full color strijk emblemen geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers uit Deventer en rest van Nederland en België: uw eigen bedrijfslogo als embleem op uw bedrijfskleding of werkkleding. - Grote ondernemingen en (semi-)overheid uit Deventer en rest van Nederland en België: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. - Verenigingen uit Deventer en rest van Nederland en België: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met een professioneel full color embleem. - Particulieren: zelf een embleem ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. Ga naar www.strijklogo.nl of http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor bedrijfskleding bedrukken Deventer. Enkele voetbalverenigingen uit Deventer zijn: Betaald Voetbal Deventer, Christelijke Sportvereniging De Cjv'ers, Deventer Voetbalvereniging GoAhead, Deventer Voetbalvereniging Sallandia, DFC Tornado '97, Go Ahead Eagles Voetbal B.V., Kon. Ud Drietiem, R.O.D.A.-Daventria Combinatie, Sportclub Deventer, Sportvereniging Colmschate 1933, Sportvereniging Helios, Sportvereniging Schalkhaar, Sportvereniging Turkse Kracht, Voetbalvereniging Activia, Voetbalvereniging Davo, Voetbalvereniging De Gazelle, Voetbalvereniging IJsselstreek, Voetbalvereniging Wij Willen Vooruit

Alle voordelen van Bedrijfskleding Bedrukken Deventer kort op een rij: - Eenvoudig ontwerpproces: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. - Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen uit Deventer, ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar www.strijklogo.nl of http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor bedrijfskleding bedrukken Deventer.

Er worden ons vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en strijk emblemen? - Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? - Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? - Leveren jullie naast Deventer ook in rest van Nederland en Belgie? Ga naar www.strijklogo.nl of http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor bedrijfskleding bedrukken Deventer.

Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk emblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk emblemen te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. En of u nu in Deventer woont of werkt, of ergens anders in Nederland, of in Belgie, dat maakt niet, want wij werken volledig via het internet en de verzending gaat per post. Want wil je tegenwoordig goedkoop zijn én een goede en snelle service bieden, dan is maximale inzet van het internet en spoedlevering een eerste vereiste Ga naar www.strijklogo.nl of http://www.bedrijfs-kleding-bedrukken.nl voor bedrijfskleding bedrukken Deventer.