Cum sa termine un student anul?

Nu este greseala unui student dacã e repetent, pentru cã anul are numai 365 de zile. Iatã un an academic tipic pentru un student plictisit.
1. Duminici - 52 duminici într-un an, care sunt zile de odihnã. Mai rãmân 313 zile.

2. Zile de varã 50, când vremea este foarte caldã si este greu de studiat. Mai rãmân 263 de zile. 3. Sunt 8 ore zilnic de somn înseamnã 122 de zile. Mai rãmân 141 de zile.

4. Mai e o orã zilnic de sport (buna pentru sãnãtate) înseamnã 15 zile. Mai rãmân 126 de zile. 5. Iar 2 ore zilnic pentru mâncare si alte delicatese (mestecate corespunzãtor) înseamnã 30 de zile. Mai rãmân 96 de zile.

6. O orã de palavre (omul este o fiintã socialã) înseamnã 15 zile. Mai rãmân 81 de zile. 7. Zile de examen pe an - cel puþin 35 de zile. Mai rãmân 46 de zile.

8. Sãrbãtori si zile libere - 40 de zile. Mai rãmân 6 zile.

9. Zile în care bolesti - cel putin 3. Mai rãmân 3 zile. 10. Filme si distractie cel putin 2 zile. (Trebuie sã te mai si distrezi!) Mai rãmâne 1 zi.

11. Aceastã ultimã zi este ziua de nastere a studentului.

”Cum sã termine anul???” un student. Spune si tu.

Aty: Poate te-ai intrebat vreodata de unde vin numele pe care producatorii le aleg pentru masini. Iata mai jos cateva raspunsuri: AUDI : Another Ugly Deutsche Invention BMW : Brings Me Women FIAT : Failure in Italian Automotive Technology FORD : Fix Or Repair Daily SAAB :

Shape Appears Ass-Backwards HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive..3 sms la Yoana.pda 15 mai 2004 .. VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything DACIA : Daca Ai Cap Ia-ti Alta AmAproap20AniSiNuMaPotLaudaKpanaAcumAmStatMaiBineLaCapAcestaDCEasaViata: (MacarTul-aiVazutDarEu: (DarStiCuCatSuferEmaiMareCuAtatRasplVaFiMaiMareCuSigTreSaFiTare.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful