You are on page 1of 4

Carnaval emblemen: met onze strijkemblemen bent u snel, mooi en goedkoop klaar voor carnaval! Op http://www.

strijk-embleem.nl kunt u met een paar muisklikken stoffen emblemen van foto kwaliteit ontwerpen voor op uw carnavalskleding. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de carnaval emblemen door uzelf eenvoudig op uw carnavalskleding of ander carnaval gerelateerd textiel te strijken. Onze carnaval strijk emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van carnaval emblemen.

Alle voordelen van carnaval emblemen kort op een rij: Eenvoudig ontwerpproces: op http://www.strijk-embleem.nl formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar! Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. Goedkoop: afhankelijk van het gekozen formaat en aantal verfraait u uw kleding of textiel voor enkele euro's per stuk. Gemakkelijk: dit geldt voor alles, niet alleen het ontwerpen en het bestellen, ook het strijken op uw carnavalskleding of textielstuk. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor het ontwerpen en bestellen van carnavals emblemen.

Er worden ons via http://www.strijk-embleem.nl vele vragen gesteld, maar op de meeste kunt u de antwoorden nu al inzien. De meest gestelde vragen zijn: - Wat is het verschil tussen geborduurde emblemen en carnaval strijk emblemen? - Kunnen jullie ook een carnaval embleem voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om een embleem op te brengen? - Zijn carnavals emblemen ook in andere vormen te leveren? Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor alle vragen en antwoorden over het ontwerpen en bestellen van carnaval emblemen.

Vanzelfsprekend hebben wij ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van carnavals strijkemblemen. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om een strijkembleem te ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op carnavals textiel of kleding anderzijds. Ga naar http://www.strijk-embleem.nl voor de instructiefilms over het ontwerpen en bestellen van carnaval emblemen.