You are on page 1of 5

Patches Borduren: mooier, beter én goedkoper dan geborduurde patches! Op http://www.logoborduren.

org kunt u met een paar muisklikken stoffen patches van foto kwaliteit ontwerpen. U kunt bij het ontwerpen ook eenvoudig uw eigen plaatje of logo inladen. Na de ontvangst van de bestelling zijn de patches door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken. De patches zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Gaat u dus snel naar http://www.logoborduren.org voor patches borduren.

Voor wie zijn volgens http://www.logoborduren.org strijk patches geschikt en met welk doel? - ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als patches op uw bedrijfskleding of werkkleding maken. - Verenigingen: op basis van uw verenigingslogo kleding verfraaien met professionele full color patches. - Particulieren: zelf patches ontwerpen, met bv uw eigen naam, en deze zelf op uw kleding(stuk) strijken. - Ondernemingen en (semi-)overheid: bv ter ontlasting of vereenvoudiging van uw linnenkamer. Ga naar http://www.logoborduren.org voor patches borduren.

Strijk patches van http://www.logoborduren.org hebben de volgende voordelen: - Goedkoop: vanaf slechts enkele euro's per stuk heeft u prachtige, unieke patches in huis. - Eenvoudig zelf ontwerpen: formaat kiezen, plaatje of logo inladen, eigen tekst invoeren, en klaar is de patch! - Professionele kwaliteit: 100% fotokwaliteit, kookwas en chemisch reinigbaar, geschikt voor industrieële bewassing. - Gemakkelijk: zowel het ontwerpen en het bestellen, als ook het strijken op uw kleding of textielstuk. Ga naar http://www.logoborduren.org voor patches laten maken.

Op http://www.logoborduren.org staan vele vragen en antwoorden ivm het laten maken van patches, bv: - Wat is het verschil tussen geborduurde patches en strijk patches? - Kunnen jullie ook patches voor ons ontwerpen? - Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om patches op te brengen? - Zijn de patches ook in andere vormen te maken en te leveren? Ga naar http://www.logoborduren.org voor alle vragen en antwoorden over patches laten maken.

Vanzelfsprekend hebben wij op http://www.logoborduren.org ook Instructiefilms voor het ontwerpen en strijken van strijk patches. Dan kunt u zelf zien hoe eenvoudig en snel het is om strijk patcheste ontwerpen en te bestellen enerzijds, en het opbrengen op textiel anderzijds. Veel mooier en sneller dan patches borduren. Ga naar http://www.logoborduren.org voor de instructiefilms over het ontwerpen en patches laten maken en het strijken ervan op door u gewenst textiel of kleding.