Polora Elől: Ma még szabad! Hátul: Szombaton már feleség! Feladatok: 1.

Az urad zoknija lyukas és nincs tiszta zokni kéznél, ezért kérünk Zoknit Stoppolással old meg a helyzetet !!! 2. Kimagyarázos gyakorlatok: - Hogyan magyaráznád meg az uradnak, hová lett el otthonról a pénz mielött kifizetted volna a számlákat a következő szavakkal: Esőernyő, szobor, csiga - Hogyan gyöznéd meg a férjuradat, hogy az oda égetett étel ize sokkal jobb nyugodtan megeheti a következő szavakkal : Zokni, gyürű, hangyaboj - Hogyan mentenéd ki magad a férjed elött, ha egy titkos hodolod akadna és hivogatna a következő szavakkal: Bilincs, seprű, duda

3. Sajnos váratlanul kitőrt a hideg és a férjed magasnyakú bluzzait kihizta a sok finom föztődnek köszönhetően, ezért kénytelen vagy egy sálat kötni neki :D

4. Mivel kétejek mindig vannak, szeretnénk megtudni, mennyire is ismered a jövendöbeli férjedet ezért válaszolnod kell néhany kérdésünkre: 1. Ki ült mellette az általánosban? 2. Hány lyukas(tömött) foga van? 3. Mi a kedvenc étele/itala? 4. Melyik volt a legutóbbi nagy vitátok? 5. Melyik lábujja a leghosszabb? 6. Mi volt az első kocsija rendszámtáblája?

Hány ősz hajszála van? 8. legalább annyira fogom imádni a mosogatást mint amennyire most imádom. Milyen magas? 11. Hova utazna szívesen? 10. Kedvenc színe? 15. forró hangulatú férjemet lehűtve fejfájást havonta egynél többször nem színlelek. ha szólítom? 19. Mi a kedvenc lány és fiú neve? 20. hogy meggyőződéssel és teljes elszántsággal fogok küzdeni elkövetkezendő házas éveim során Önálló saját egyéniségem. Hány kg és cm született? 22. de indulnotok kell ki a házból és hát mocskos cipővel mégsem engedheted el és. Mit utál. Hány cukorral issza a kávét/teát? 9. a Leánybúcsúztató Vizsgabizottság és Ítélőszék népes tábora előtt ünnepélyesen esküszöm. Sajnos férjed a cipőét csak úgy minden takaritás nélkül tette a helyére. Pontos lakcime c. illatos zoknijait ajkamon édes és elnéző mosollyal patyolatfehérre sikálom. együtt? 24.07. mitől fél? 14. Hányas cipőt hord? 12.p. Hogyan szereti. hogy jövendő férjem mellett jóban-rosszban kitartok. féknyomos alsónadrágjait. Mi volt az első bókja vagy ajándéka? 16.08. gondolataim és barátaim megtartásáért. Ugyanakkor fogadom. Hogyan becézte az anyukája kisgyerekként? 23. Kedvenc tv csatornája? 13. hajszálainak számára megjegyzést csak ritkán teszek. legalább hetente kétszer elébe meleg ételt tálalok.7. amikor életem párja monitorjába bámulva rólam megfeledkezik megjegyzést csak szerelmesen suttogva teszek. Hány gyereket akar? 5. és szemet férfiakon mostantól csak messziről legeltetek. hóbortjaim. Hány szál szőr van a bal lábszárán? 21. Kedvenc női hajszíne? 18. Milyen autót szeret? 17. . hogy vita ne legyen kénytelen vagy cipőt pucolni a békesség kedvéért :D FOGADALOM Én Laczkó Dávid (Póra) Melinda Judith született 1984.

ezért szeretnénk egy recepttel megajándékozni. De most. hogy néha odaég :D és utolsó feladatként szeretnénk. Időnként azért nem árt belekeverni. lusta. hogy ami benne van.. hogy időnként kicsit magunkhoz veszünk belőle. Amennyiben tartod magad a receptben leírtakhoz és a hozzávalókat helyesen adod hozzá. hogyan boldogulsz majd a fözicskezéssel azonkivűl..Továbbá ígérem.és büdös zoknik a padlón iránti utálatnak. akkor örömödet fogod lelni a házasságban. idegösszeroppanásnak. türelem. állandó félelemnek és aggodalomnak. jó nagy adag jóakarat és extra méretű szemellenző. és tudásomnak megfelelően a lehető legjobb neveltetésben részesítem. 6. 7. hogy ki voltam.. 3. ha a jelenlévők egy kedvenc ételük receptjét és készitési módját elmondanád. És megőrzöm emlékeimben és szívemben ezeket a perceket. 2. hogy születendő közös gyermekeinket szívem minden melegével szeretni fogom... most ki vagyok. .fogadalmat is tettél. Soha nem feledem. Ezeket jó alaposan főzzük ki. jól összeérhessen.. 4. focimeccsek-. Rakjuk félre a fazekat. amiért mind addig dolgoztunk. 5. állandó tettrekészség. koszos haverok. hogy ne ülepedjen le mindaz.hogy mi tudattuk a boldog házásságról szóló receptet veled. szeretnénk mi is meggyöződni. Vegyünk egy jó nagy fazekat és tegyük bele a következőket:jó nagy adag kitartás.. Mivel sikeresen kiálltad a probákat és a feladatokat helyesen oldottad meg. hogy biztosak lehessünk a házasságotok sikerébe és hosszas időtartamában: Recept a boldog házassághoz: 1. Az így kapott boldogságot minden ízében élvezhetjük úgy. és hogy ezek után még ki lehetek. 6.. hogy nyoma se maradjon féltékenységnek..

Felelősségünk teljes tudatában kijelentjük. hogy leányéveit lezáró kötelezettségeinek teljes mértékben eleget tett. 2010 szeptember 21 . szeptember 25-én házasságra lépjen. Gratulálunk.OKLEVÉL Ez az oklevél igazolja. hogy Laczkó Dávid (Póra) Melinda Judith a mai naptól kezdődően alkalmas a házaséletre. hogy Pora Endré-vel 2010. Ezen okirat birtokában jogosulttá vált arra.