You are on page 1of 2

Geboden Diensten& Services;

Systeemreparaties
Computer reparatie en onderhoud is zeer specifiek en gespecialiseerd werk, laat dit dan ook uitvoeren door een gecertificeerd ICT monteur. Tenslotte gaat uzelf, of uw buurman, ook niet aan de gang met het motormanagement van uw nieuwe auto. Regelmatig worden wij nog geconfronteerd met machines\systemen, welke een storing vertoonden, en door goed bedoelende vrienden en bekenden onder handen zijn genomen. Dit uiteraard voordat met ons contact wordt gezocht. Het resultaat is missende, niet meer terug te halen data, niet meer startende systemen of zelfs systemen die geheel uit elkaar zijn gehaald omdat er ergens op zolder nog wel een grafische kaart zou liggen. U kunt er vanuit gaan dat wij, en ook u, als klant, daar niet vrolijk van worden. Temeer daar uw systeem op dat moment nog steeds niet werkt! Resumerend, informeer ons tijdig zodat wij ons werk kunnen doen! Op onze site hebben wij ook informatie geplaatst betreffende een mogelijke upgrade van uw systeem\machine. Ondanks het feit dat het hier een duidelijke beschrijving betreft, adviseren wij dit slechts uit te (laten) voeren als een bovengemiddeld verstand heeft van uw hardware. Dit document is dus niet bedoeld voor de amateur welke handig is in MS Word en ook zelfstandig iets kan opzoeken op het Internet. Computerhulp Computerhulp aan huis is dan ook een veel gevraagde dienst bij de doorsnee ICT ondersteunende bedrijven. Bij Eagle Eye DCVD is dit dan ook niet anders.

Eagle Eye DCVD biedt 2 verschillende soorten computerhulp;


Computerhulp aan huis\kantoor d.m.v. een computer specialist(ik kom bij u langs). Computerhulp d.m.v. hulp op afstand. Ik log op uw machine in en bekijk de situatie.

De meeste klanten kiezen eerst voor een computer Specialist aan Huis om direct pc-hulp te verlenen. Nadat de werkzaamheden zijn afgerond kunt u dan eventueel alsnog een hulp op afstand computer service contract afsluiten (niet verplicht). Ik zal dan onmiddellijk de benodigde software op uw machine installeren. Mocht het noodzakelijk zijn 1 of meerdere componenten van uw systeem te vervangen kan ik u adviseren met betrekking tot welke componenten u daadwerkelijk kunt plaatsen en nodig hebt. Hierbij is het niet altijd noodzakelijk nieuwe componenten te gebruiken. Veelal is het plaatsen van gebruikte onderdelen te prefereren. Ik kan u dan adviseren met betrekking tot de hoogte van uw bod op b.v. Marktplaats. Bij gebruikte onderdelen duurt het echter vaak iets langer voordat uw systeem weer geheel gebruiksgereed is. Tot op dit moment heb ik geen hardware componenten op voorraad. Mijn voornemen is echter om dit op termijn wel te doen. Ik zal u dan b.v. kunnen voorzien van nieuwe geheugen modules, grafische kaart, harde schijf of wellicht een compleet systeem. Uitgangspunt hierbij is dat u het bij mij goedkoper koopt dan waar ook! Ook inventariseer ik momenteel de mogelijkheid van een vaste leverancier. In dat geval beding ik bij deze leverancier een aankoopkorting. Dit leidt ook voor u dus rechtstreeks tot een prijsgunstige aankoop. Ik houd u van het verloop op de hoogte! Al met al, stop met zoeken en neem direct contact met ons op; GSM: Email: 06-10395674 EagleEye.DCVD@gmail.com