Vajon miért nem valósulnak meg a céljaid?

Vajon miért nem valósulnak meg a céljaid? Titkok, amelyek alkalmazásával a Te céljaid is megvalósulnak!
Téged is zavar az, hogy másoknak mindig sikerül, de neked valahogy mégsem megy? Hiába olvastál el sok-sok könyvet, képzed magadat, leírtad a céljaidat, képeket is illesztettél hozzá, rajta jár az agyad, de valahogy mégsem valósulnak meg? Vajon mi lehet a probléma? Miért nem sikerül mégsem elérni a céljaidat?

Bizonyára már te is gondolkoztál azon, hogy lehet, hogy veled van a baj. Lehet, hogy nem vagy elég lelkes, kitartó, vagy még mindig valamilyen képességeddel, tudásoddal van a gond, amiért nem leszel olyan mértékben sikeres, amilyen mértékben szeretnél.

Keith Ellis, Csodalámpa című könyvében leírja, hogy a Yale egyetemen végeztek egy felmérést. A felmérés kimutatta, hogy azok, akiknek voltak céljaik, sokkal többre vitték, mint akiknek nem volt.

A céltervezésnél nagyon fontos, hogy leírd a céljaidat. Ezt te is biztosan már megtetted. Fontos, hogy vizualizáld azokat a célokat, hogy áthassa egy pozitív
http://www.sikerkucko.com http://www.internetesuzlet.com 1

Vajon miért nem valósulnak meg a céljaid?

érzelem. Azt tudod megvalósítani, amiről képed van. Ezért is fontos, hogy céljaidhoz képeket illessz hozzá. A képek nagymértékben segítik a vizualizációt és azt, hogy kialakuljon a célok eléréséhez szükséges pozitív érzelem.

Lehet, hogy már te is olvastál, vagy hallottál róla, hogy a célokhoz rendelj időpontot. Ez sajnos téves. Soha nem szabad időpontot rendelni hozzá. Az idő egy korlát. Ha időpontot rendelsz a célodhoz, akkor korlátozod a célod elérését, tehát nem fog tudni megvalósulni.

Nagyon fontos, hogy mindig jelen időben írd le a céljaidat, és mindig jelen időben gondolj azokra! Ne tedd függővé egyik célt a másoktól! Nem szabad a céljaidra úgy gondolni, hogy „Ha ezt eléred, akkor azt is eléred”. Ezzel sajnos egyik célodat sem fogod tudni megvalósítani. Minden célodra külön-külön gondolj! Mindig úgy kell a céljaidra gondolni, hogy már birtokolod azokat.

Ami nagyon fontos lépés a céltervezésnél, és erről a lépésről én még csak egy képzésen hallottam az pedig a „ Végigcsinálom ”.

Gondolatmenetemet két idézettel zárnám, amelyeket a Mesterelme Napon hallottam: „A siker az, hogy végigcsinálod, amit elkezdtél.” "Soha ne add fel, hacsak nincs bélyeg rajta”

A cikket írta:

Károlyi Veronika http://www.sikerkucko.com http://www.internetesuzlet.com skype: verocsxx
http://www.sikerkucko.com http://www.internetesuzlet.com 2