KERTAS KERJA KONSERT AMAL SINAR MUSIKA 2012 ANJURAN IIUM GAMELAN GROUP _____________________________________________________________________________________ 1.

BUTIRAN AM Tajuk Anjuran Penasihat Projek Pengarah Projek Tempat Tarikh Sasaran : Konsert Amal Sinar Musika 2012 : IIUM Gamelan Group : : Mohd Afif Asyraf Bin Dedy Dasiano 0720745 : Auditorium Utama, UIAM : : Semua warga UIAM dan masyarakat setempat

2. PENGENALAN “Konsert Amal Sinar Musika” ini dirancang oleh IIUM Gamelan Group seiring dengan matlamat kami di IIUM Gamelan Group untuk menjadi medium aktiviti kemasyarakatan dan dakwah di UIAM. Program ini kan mengumpulkan semua kumpulan gamelan di sekitar Lembah Klang terutamanya UIAM, UM, UKM dan ASWARA untuk bersama-sama berbakti kepada masyarakat. Dana dikumpul melalui hasil jualan tiket dan sumbangan dari mana-mana pihak yang ingin bersama-sama membantu meringankan beban masyarakat yang memerlukan. Oleh itu, program ini diharapkan untuk menjadi salah satu medium dakwah yang berkesan serta sesuai dengan jiwa remaja pada hari ini.

iii. OBJEKTIF i.3. Sumbangan daripada warga UIAM Penajaan daripada syarikat-syarikat berkaitan Jualan tiket masuk 5. Melaksanakan tanggungjawab sosial dengan enghulurkan bantuan dan mengumpul dana sumbangan kepada masyarakat yang memerlukan Menjadi medium dakwah dan menyebarkan idea bahawa denganb bermusik juga mampu untuk berbakti kepada masyarakat Memupuk semangat sukarelawan dan rasa tanggungjawab terhadap masyarakat yang memerlukan 4. PERBELANJAAN PROGRAM Perbelanjaan program adalah dari sumber berikut. iii. ii. Persembahan daripada kumpulan-kumpulan Gamelan Lembah Klang Persembahan gamelan akan menjadi elemen utama dalam merealisasikan konsert amal ini. i. Persembahan daripada artis jemputan Satu atau dua orang artis akan dijemput untuk memeriahkan lagi konsert amal ini. Antaranya: i. . Segala maklumat kandungan program dan aturcara majlis akan disertakan di lampiran A. ii. ii. Lagu-lagu gamelan akan diiringi oleh nyanyian daripada kumpulan nasyid UIAM dan dibantu oleh kelab perkusi UIAM. KANDUNGAN PROGRAM Program Konsert Amal Sinar Musika 2012 mengandungi beberapa pengisian yangdirancang dengan teliti untuk menghasilkan impak yang berkesan kepada warga UIAM dan masyarakat setempat. Persembahan artis jemputan akan diiringi muzik gamelan.

ATURCARA PROGRAM (Sila rujuk Lampiran A) 7. . Pihak IIUM Gamelan Group mengucapkan ribuan terima kasih atas segala kerjasama dan sokongan oleh semua pihak sama ada berbentuk kewangan.Semoga dengan sumbangan yang diberikan dapat menjayakan program ini.6. PENUTUP Amatlah diharapkan agar program ini dapat memberi manfaat dan pengalamanyang berguna kepada para pelajar dan komuniti setempat. fizikal dan moral serta yang terlibat secara langsung mahupun tidak. Selain itu. kami juga berharap program ini akan berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah yang besar. ANGGARAN KEWANGAN (Sila rujuk Lamiran B) 8. JAWATANKUASA PELAKSANA (Sila rujuk lampiran c) 9.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful