Ce nu se potriveşte ?

Ajutor! Ingredientele lui Linguini s-au amestecat. Încercuieşte obiectul care nu face parte din reţetă. Colorează apoi totul în ce culori doreşti!

Un puzzle gustos

Roagă un adult să decupeze cu foarfecele piesele de puzzle de mai sus. Lipeşte-le pe pagina următoare şi vei descoperi unul dintre obiectele casnice preferate ale lui Remy!

Un puzzle gustos

Lipeşte aici piesele de puzzle decupate de pe pagina dinainte! Colorează-l cu culorile potrivite!

Găşeşte lingurile ascunse

Cineva a împrăştiat 12 linguri prin bucătărie. Poţi să le găseşti pe toate înainte să afle Skinner? Colorează-le cu roşu apoi colorează tot desenul!

Ce lipseşte ?

7 obiecte din imaginea de sus lipsesc în cea de jos. Le poţi găsi pe toate? Coloreză apoi cele 2 desene în culori diferite

Riscurile pofticiosului

Bucătarii furioşi aruncă aceste obiecte ascuţite spre nefericitul şobolan. Ajută-l pe Remy să se strecoare printre ele, fără să-l răneşti pentru a ajunge la bucăţica de brânză. Fii foarte atent! După ce Remy e în siguranţă, colorează totul!

Călătorie spre Restaurantul lui Gustos

E foarte greu să fii şobolan-bucătar-şef în lumea oamenilor. Ajută-l pe Remy să ajungă la Restaurantul lui Gustos fără să fie prins de personajele din drum! Colorează drumul corect cu negru apoi colorează tot desenul cu alte culori!

Un labirint aburitor

Ajută-l pe Remy să se strecoare printre aburii fierbinţi, fără să se ardă la lăbuţe, ca să poată adăuga ingredientul secret în oala cu supă! Colorează-i drumul cu roşu, aburii cu gri, apoi tot desenul în culorile tale preferate!

Prânzul misterios pus-la-punct

Uneşte punctele pentru a afla ce mănâncă Emile!

Punctele delicioase

Uneşte punctele şi îi vei descoperi pe Gustos şi pe Remy, cei mai buni bucătari-şefi, ce n-a văzut Parisul!!

Reţeta succesului

Ajută-l pe Remy să pregătească cea mai gustoasă reţetă. Adaugă cele mai bune ingrediente (legume) chiar tu! Apoi colorează totul!

O culoare de bun gust

Nimic nu se compară pe lumea asta cu o bucată fină şi galbenă de brânză. Dăruieşte-i lui Emile ce-şi doreşte cel mai mult, colorând totul în culorile potrivite!

Decorează bucătăria

Linguini este convins că o bucătărie în alb-negru nu dă bine deloc. Ajută-l să redecoreze, colorând totul după gustul tău!

O masă gustoasă

Din reţeta Colettei lipseşte cu desăvârşire culoarea. Colorează totul în cele mai frumoase culori pentru o masă foarte specială!

Skinner vede roşu în faţa ochilor

Skinner vede roşu în faţa ochilor de furie că bucătăria este alb-negru. Calmează-l, colorând totul în culorile potrivite!

Ooo–La –La

O fi Gustos cel mai bun bucătar-şef, dar cu puţină culoare e ceva ce n-a văzut Parisul! Colorează tot!

Cu vedere spre grătar

Remy crede că Parisul este un oraş foarte frumos. Fă-l şi mai frumos, folosind culorile potrivite!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful