You are on page 1of 1

Generalitat de Catalunya.

Departament dEnsenyament Escola GUILLERIES


Sant Josep, 12 17403 Sant Hilari Sacalm Tel. 972 86 87 29 - Fax 972 87 28 77 E-mail: b7003434@xtec.cat xtec.cat/escolaguilleries

Colnies a la Vall de Nria


30, 31 i 1 de Febrer EQUIPAMENT NECESSARI:
Sac de dormir 2 o 3 mudes completes ( pantalons/malles gruixudes i jerseis o polars) 1 pantal desqu o pantal impermeable. 3 mudes de roba interior completes ( samarretes, calotets o calcetes, etc.) Cal posar la muda diria dins una bossa individual de plstic o de roba. 4 parells de mitjons adequats per a la prctica esportiva. 1 gorro. Dos parells de calat ( han de ser impermeables per anar sobre la neu). Xandall ( de lescola si el teniu ) i una camiseta ( tamb de lescola ). Anorac o forro polar. 1 pijama. Xancletes per a la dutxa. Necesser complet amb gel , xamp, pinta o raspall, pasta de dents, raspallet de dents, colnia i tovallola). Barra de llavis protectora i crema solar ( factor de protecci elevat). Ulleres per a lesqu amb filtre solar. Guants adequats i impermeables. Buf. Bossa per posar la roba bruta. Una llanterna.

El primer dia sortirem amb el xandall descola. RECOMANACIONS: 1. CAL QUE LA MALETA/BOSSA GRAN ELS SIGUI FCIL DE TRANSPORTAR (AMB RODES) 2. CAL PORTAR UNA MOTXILLA PETITA AMB LESMORZAR, EL DINAR I EL BERENAR DEL PRIMER DIA, TAMB AIGUA. 3. NO CAL QUE COMPREU TOT EL MATERIAL QUE ES DEMANA. CONTACTEU AMB ALTRES FAMLIES I INTERCANVIEU EL QUE CALGUI. TOT LEQUIPATGE HA DANAR MARCAT AMB EL NOM I ELS COGNOMS DE LALUMNE/A.