You are on page 1of 13

Az 1880-as vek vgn az elektronikai tudomnyokkal foglalkoz jsgok ingyenenergit jsoltak a kzeljvben.

Az elektromossg termszetvel kapcsolatos felfedezsek kzismertt vltak. Nicola Tesla bemutatta a "vezetk nlkli lmpt" s ms, a nagyfrekvencis rammal kapcsolatos csodkat. A jvvel kapcsolatosan soha nem ltott lelkeseds lett rr az embereken. Hsz ven bell automobilok, replgpek, mozi, zenei felvevgpek, telefonok, rdik s kamerk lesznek. A Viktorinus idkben valami teljesen j dolog kezdett teret hdtani. A trtnelemben elszr btortottk a kznsges embert, hogy utpikusan lssa a jvt, mely tele lesz a kzlekedsi s hradsi eszkzk gazdag vlasztkval, rengeteg munkahely lesz s bsgesen jut lelem mindenkinek. A betegsgek megsznnek, akr csak a nyomor, a vilg jobb vlik s mindenkinek jut "egy szelet a tortbl". De akkor mi trtnt? Ezen technolgiai robbans kzepette hov tnt az energetikai ttrs? Az "ingyenenergival" kapcsolatos lelkeseds, mely a mlt szzad elejn volt megfigyelhet, vajon csak egy vgylom volt, melyet a "valdi tudomny" vgl elvetett? A technolgia jelenlegi llapota Nos, a vlasz erre a krdsre: NEM. St, a tny az, hogy pp az ellenkezje igaz. Ltvnyos energetikai technolgik lettek kifejlesztve ms nagy ttrsekkel egyetemben. A mai napig rengeteg mdszer lett kidolgozva arra, hogyan lehet hatalmas mennyisg energit termelni rendkvl alacsony ron. De egyetlen ilyen technikai eszkz sem kerlt a "nylt" piacra. Hogy pontosan mirt, azt rvidesen elmagyarzzuk. De elszr szeretnk dihjban ismertetni pr "ingyenenergia" technolgt, amelyekrl jelenleg tudok s melyek mkdkpessge minden ktsget kizran bizonytott. Minden ilyen tallmny kzs jellemzje, hogy az energia egyik formjnak kis mennyisgt hasznlva nagy mennyisg msik energiafajtt vezrel vagy bocst ki. Kzlk sok valamilyen mdon az teri mezt - a "modern" tudomny ltal szndkosan figyelmen kvl hagyott energiaformt - csapolja meg. Sugrz energia Nicola Tesla Nagyt Adkszlke (Magnifying Transmitter), T. Henry Moray Energia Sugrz Kszlke (Radiant Energy Device), Edwin Gray EMA Motorja s Paul Baumann Testatika Gpe (Testatika Machine) a sugrz energit hasznlja. Ezt a termszetes energiaformt kzvetlenl a termszetbl lehet nyerni, amit hibsan "statikus" elektromossgnak neveznek, vagy a kznsges elektromossgbl az gynevezett "frakcionls" segtsgvel. A sugrz energia ugyanazokat a csodkat tudja produklni, mint a kznsges elektromossg, s mindezt kevesebb, mint annak 1 szzalknyi rrt. Ez nem viselkedik pontosan gy, mint az elektromossg, s ez hozzjrult ahhoz, hogy a tudomnyos trsadalom ezt flrertelmezte.

A Methernitha kzssgnek, mely Svjcban tallhat, jelenleg t vagy hat zemanyagmeghajts nlkli nmkd kszlke van, mely ezt a fajta energit csapolja meg. (A Methernitha kzssgrl szl cikket itt olvashatod el.) lland Mgnes Dr. Robert Adams j-Zlandbl az elektromos motorok, genertorok s ftk bmulatos terveit dolgozta ki, melyek lland mgnessel mkdnek. Az egyik ilyen kszlk 100 Wattot fogyaszt, 100 Wattot generl, hogy a fogyasztst kompenzlja s mg ezen fell minden kt percben 140 BTU ht termel! Dr. Tom Bearden-nek az Egyeslt llamokbl kt mkd, lland mgnessel felszerelt elektromos genertor modellje van. 6 Watt elektromossgot hasznl a bementen, hogy az lland mgnesbl kijv mgneses mez irnyt vezrelje. A mgneses mezt megvezetve - elszr az els kimeneti tekercsben, majd a msodik kimeneti tekercsben s mindezt gyorsan s ismtelgetve ping-pong labda mdjra - a kszlk 96 Watt energit termel mindenfle mozg alkatrsz nlkl. Bearden a kszlkt Mozdulatlan Elektromgneses Genertornak (Motionless Electromagnetic Generator vagy MEG) nevezte el. Jean-Louis Naudin Franciaorszgbl dupliklta Bearden modelljt. Az ilyen tpus kszlk elvt elszr Frank Richardson tette kzz 1978-ban az Egyeslt llamokban. Troy Reed-nek - szintn az Egyeslt llamokbl - olyan mkd, specilis mgneses ventilltor modelje van, mely a prgse kzben termel ht. Pontosan ugyanannyi energit hasznl fel hgenerls kzben, mint mikor nem llt el ht. Ezeken a fejlesztseken kvl szmos feltall rendelkezik hasonl szerkezetekkel, melyeknl a motor nyomatkt lland mgnes biztostja. Mechanikai Ftk Kt tpus szerkezet ltezik, mely kis mennyisg mechanikai energit nagy mennyisg hv alakt. Ezen tisztn mechanikai eszkzk kzl a legjobb a forg hengerek rendszere, melyet Frenette s Perkins fejlesztett ki az Egyeslt llamokban. Ebben a szerkezetben az egyik henger a msikban forog, mg a kztk lv tvolsg gy egy nyolcad inch. A hengerek kztti rs folyadkkal van feltltve, pl. vzzel vagy olajjal, s ez a munkafolyadk, ami felmelegszik, amint a kls henger forog. A msik mdszernl mgnesek vannak felszerelve egy kerkre, mely nagy mennyisg rvnyramot gerjeszt egy alumniumlapban, amitl az gyorsan felmelegszik. Ezeket a mgneses ftket bemutattk Kanadban (Muller), j-Zlandban (Adams) s az Egyeslt llamokban (Reed). Mindegyik rendszer tzszer annyi ht termelt, mint a hagyomnyos mdszerek - ugyanannyi energia befektetsvel. Szuper Hatkony Elektrolzis A vizet hidrognra s oxignra bonthatjuk az elektromossg segtsgvel.

A hagyomnyos kmia knyvek azt lltjk, hogy ez a folyamat tbb energit ignyel, mint amennyit visszakapunk, mikor a gzok jra egyeslnek. De ez csak a legrosszabb esetben igaz. Amikor a vizet a sajt molekulris rezonancia frekvencijn rezegtetik egy klnleges kszlkkel, melyet Stan Meyers dolgozott ki (USA) s napjainkban az Xogen Power cg is, akkor az nagyon kevs elektromos ram segtsgvel bonthat hidrognra s oxignra. Klnbz elektrolitok (olyan adalkok, melyek a vz vezetkpessgt nvelik) is dramatikusan megnvelhetik a folyamat hatsfokt. Az is ismeretes, hogy bizonyos geometriai struktrk s felleti szerkezetek jobb hatsfokot biztostanak, mint msok. Kvetkezskppen, korltlan mennyisg hidrogn gzt llthatunk el, melyet zemanyagknt hasznlhatunk klnbz motorok hajtshoz (pldul az autd motorjnak a meghajtshoz) - a vz rrt. Mg meglepbb az a tny, hogy egy klnleges fmtvzetet szabadalmaztattak 1957-ben az Egyeslt llamokbeli Freedman-ban, amely magtl lebontja a vizet hidrognra s oxignra elektromossg nlkl - s ekzben a fmben nem jtszdik le semmifle kmiai reakci. Ez azt jelenti, hogy ez a klnleges fmtvzetet ingyen llt el hidrognt a vzbl - rkk. Zsugorods/rvnyls Szinte minden ipari motor, belertve az autd motorjt is, ht bocst ki a terjeszkedshez s nyomshoz, ami aztn a munkt vgzi. De a termszet ppen a folyamat ellenkezjt vgzi - htst s vkuumot hasznl a szvhats elrsre, ami aztn a munkt vgzi. Ilyen pldul a tornd. Viktor Schauberger Ausztribl hasznlt elszr Zsugorod Motort az 1930-as s 1940es vekben. Ezt kveten Callum Coats - Schauberger munkit kibvtve - megjelentette az l Energik (Living Energies) cm knyvt, melyet kveten pr fejleszt ptett a zsugorod turbina motor elvn mkd modelleket. Ezek zemanyag nlkli motorok, melyek mechanikai munkt vgeznek a vkuumbl nyert energia segtsgvel. Ennl sokkal egyszerbb szerkezetek is vannak, melyek rvnymozgst hasznlnak a gravitci s a centrifuglis er megcsapolsra, gy rve el folyamatos mozgst a folyadkban. Hideg Fzi 1989 mrciusban kt kmikus a Utah llambeli Brigham Young Egyetemrl (USA) bejelentettk, hogy atomi szint fzi reakcikat hoztak ltre egy egyszer asztali kszlk segtsgvel. A bejelents "hamissgt lelepleztk" hat hnapon bell s a nagykznsg elvesztette az rdekldst. Ennek ellenre a hideg fzi nagyon is valsgos. Nem csak a felesleges hkibocstst dokumentltk tbbszrsen, de alacsony energij atomi talakulsokat is katalogizltak egy tucat klnbz reakcinl! Ez a technolgia valban generlhat olcs energit s ms fontos ipari folyamatok forrsul szolglhat.

Napfelhasznls Hpumpk A konyhdban lv htszekrny az egyetlen "ingyenenergia gp", amivel jelenleg rendelkezel. Ez egy elektromos vezrls hpumpa. Egy egysgnyi energit (elektromossgot) felhasznlva hrom egysgnyi energit (ht) termel. Teht a hatsfoka 300 %. Ms szavakkal mondva, a htszekrnyed egy egysgnyi elektromossgot hasznl arra, hogy kipumpljon hrom egysgnyi ht a htszekrny belsejbl a kls kzegbe. Ez a tipikus felhasznlsi md, de ez a lehet legrosszabb hatsfok. A magyarzat a kvetkez. A hpumpa a "forrsbl" kipumplja a ht egy "tartlyba", vagyis olyan helyre, ami elnyeli a ht. A "hforrsnak" nyilvnvalan forrnak kell lennie, a "tartlynak" pedig hidegnek a folyamat legjobb lejtszdshoz. A htszekrnyednl pont az ellenkez a helyzet. A "hforrs" a dobozon bell van, ami hideg, a "tartlyban" pedig a konyhd hmrsklete van, ami melegebb a "forrsnl". Ezrt olyan alacsony a htd hatsfoka. De ez nem igaz az sszes tbbi hpumpra, ahol a 800-1000%-os hatsfokot knnyedn elrhetjk. Ebben az eszkzben a hpumpa a napgyjtbl pumplja a ht egy fldalatti helnyelbe, melynek hmrsklete 55 F fokon marad. Ekzben mechanikai energit lehet a rendszerbl kivonni. Ez a folyamat megegyezik a gzgppel, ami a mechanikai energit a forral s a gyjt kztti rszbl nyeri. A klnbsg az, hogy itt egy olyan folyadkot hasznlunk, aminek a vznl jval alacsonyabb a forrspontja. Egy ilyen rendszert 1970-ben teszteltek le, mely 350 LE-t termelt. Ezt dinammterrel mrtk. A rendszer mkdshez szksges energia 20 LE-nl is kevesebb volt, teht a rendszer hatsfoka tbb, mint 1700% volt, azaz 17-szer tbb energit termelt, mint amennyit fogyasztott. Ez ellthatna energival egy egsz hztartst. Jelenleg a Hawaii szigeteken, Kon-ban van egy ipari mret hpumpa, amely az cen viznek hmrskletklnbsgbl generl elektromos ramot. Ms Technolgik Tbb tucat ms rendszer is ltezik, melyekrl nem tettem emltst. Sok kzlk ugyanolyan ltvnyos s jl tesztelt, mint a fentebb emltettek, de ez a rvid lista is elgsges ahhoz, hogy kijelenthessk: Az ingyenenergia technolgia itt van! Ez szennyezsmentes s bsges energit knl a vilgon brkinek, brhol. Lehetsges lenne a "meleghzi hatsok" ellltsnak lelltst s az sszes atomerm bezrsa. Korltlan mennyisg tengervizet tudnnk megtiszttani megengedhet ron s friss vizet adhatnnk a legtvolabbi lakosnak is. A kzlekedsi s termelsi kltsgek dramatikusan lecskkenhetnnek. A nvnyeket fttt meleghzakban lehetne termelni mg tlen is. Mindez a csodlatos elny, mely a bolygnk lett annyira knnyebb s jobb tenn, vtizedekre el lett tolva. Mirt? Kinek a cljait szolglta ez a ksleltets?

A Lthatatlan Ellensg Ngy gigantikus er egyttesen hozta ltre ezt a helyzetet. Ha azt mondjuk, hogy egy "konspirci" volt s van, ami ezt elidzte, akkor az a vilg felletes ismeretre utalna s ezltal rajtunk kvlll okokat hibztatnnk. Az a vgyunk, hogy tudatlanok s nemcselekvk maradjunk ezzel a helyzettel szemben azt eredmnyezte, hogy a fentebb emltett ngy erbl kett ezt "hallgatlagos belegyezsnek" vette. De az "ignytelensgen" kvl mi az a msik hrom er, ami az ingyenenergia alkalmazst akadlyozta? A hagyomnyos gazdasgi elmlet szerint hromfle ipar van: a tke, a javak s a szolgltatsok. A tkn bell mg hrom alosztly ltezik. Ezek: 1. Termszetes tke. Ez a nyersanyagokra utal (mint pldul az aranybnyk) s az energiaforrsokra (mint pldul vziermvek vagy olajlelhelyek) 2. Valuta. Ez a paprpnzek s rmk nyomst jelenti, mely ltalban a kormny tevkenysgi krbe tartozik. 3. Hitel. Ez a pnz kamat fejben trtn klcsnzst jelenti. Ennek gazdasgi rtk kibvtse a hitelkamat-szmlk nyitsa. Ebbl ltszik, hogy az energia a gazdasgban gy funkcionl, mint az arany, a kormny ltal nyomtatott pnz vagy a bank ltal nyjtott hitel. Az Egyeslt llamokban, akrcsak a tbbi orszgban, "pnzmonoplium" van. Annyi "pnzt" gyjthetek, amennyit csak akarok, de csak a Szvetsgi Tartalk Bankjegyekbl. Semmit sem tudok kezdeni az aranytartalkkal vagy ms "pnzformkkal". Ez a pnzmonoplium mindssze nhny magnbank kezben van, melyek a Vilg Leggazdagabb Csaldjainak a tulajdont kpezik. A vgs cljuk az, hogy 100%-osan a kezkben tartsk a vilg ssztkjt s irnythassk mindenkinek az lett a javak s szolgltatsok elrhetsgvel (vagy elrhetetlensgvel). Egy fggetlen jltforrs (ingyenenergia kszlk) minden egyes szemly kezben vglegesen romba dnten a vilguralmi trekvseiket. Mirt olyan knny ltni ezt az igazsgot? Jelenleg a nemzetgazdasgot knnyen le lehet lasstani vagy ppen felgyorstani a kamatok nvelsvel vagy cskkentsvel. De ha a gazdasgban egy fggetlen tkeforrs (energiaforrs) lenne jelen s brmelyik zlet vagy szemly tkt halmozhatna fel banki klcsnk nlkl, a kamatok kzpontostott szablyoz rendszere nem keltene ugyanolyan hatst, mint jelenleg. Az ingyenenergia megvltoztatja a pnz rtkt. A Leggazdagabb Csaldok s a Hitelintzetek nem akarnak versenytrsakat. Ez ilyen egyszer. k a jelenlegi monopolista rendszert akarjk megtartani. Szmukra az ingyenenergia nem csak valami olyasmi, amit el kell nyomni, hanem ezt rkre szmzni kell az emberek tudatbl s be kell tiltani!

Az Els Er Teht a Leggazdagabb Csaldok s a kzpontostott bankszervezeteik jelentik az ingyenenergia nyilvnos elrhetsgnek elsdleges ksleltetsi forrst. A motivcijuk az elkpzelt "isteni uralkodsi jog", a kapzsisg s a (magukon kvl) minden s mindenki feletti kielgthetetlen uralkodsi vgy. Ennek a ksleltetsnek az eszkzei kz tartozik a megflemlts, "szakemberek" leleplezse, a technolgik megvtele s elsllyesztse, a feltallk meggyilkolsa vagy gyilkossgi ksrlete, politikai mernyletek, gyjtogatsok, a lehetsges elltk pnzgyi sztnzse vagy htrltatsa. Ezen kvl egy tudomnyos terit is elfogadtattak a kzvlemnnyel, mely kimondja, hogy az ingyenenergia lehetetlensg (A Termodinamika Trvnyei). A Msodik Er Az ingyenenergia megjelensnek ksleltetst elidz msodik er a nemzeti kormnyok. A problma itt elssorban nem a pnzgyi versennyel kapcsolatos, mint inkbb a nemzetbiztonsg krdsvel. A tny az, hogy a vilg egy dzsungel s az embereket vadnak, hltlannak s ravasznak tartjuk. A kormny munkja a "kzbiztonsg megteremtse". Ezrt a kormny vgrehajt hivatalai ltrehoztk a "rendri erket", hogy a "trvnyeket betartassk". Legtbbnk, akik elfogadjuk a trvnyes kereteket, meg vagyunk gyzdve arrl, hogy ez gy helyes s ez a sajt rdeknket szolglja. Ugyanakkor mindig van egy pr szemly, aki gy vli, hogy az rdekeit jobban szolglja, ha nem fogadja el a tbbsg ltal vallott trvnyeket. Ezek az emberek azt vlasztjk, hogy "trvnyen kvliek" lesznek, akiket aztn bnzknek, bomlasztknak, rulknak, forradalmroknak s terroristknak neveznek. A legtbb nemzeti kormny rjtt, hogy a legjobb klpolitika a "fogat fogrt". Szmunkra ez azt jelenti, hogy a kormnyok gy bnnak egymssal, ahogy velk bntak. lland tlekeds van a pozcikrt, a vilg befolysolsrt - s az ersebb gyz. A gazdasgban az az aranyszably, hogy "aki az arany, az a fnk". Ennek a megjelense igen csak Darvinikus: "a legersebb marad fenn". A politikban ugyanakkor a "legersebb" azt a felet jelenti, aki a legmocskosabban fog jtszani. Tkletesen megengedett minden eszkz az "ellenfllel" szemben: felhbort pszicholgiai pzolsok, hazudozs, csals, kmkeds, lops, vilgvezetk elleni politikai mernyletek, hbork, szvetsgek s ellenszvetsgek, fenyegetsek s katonai er alkalmazsa minden lehetsges helyen. A nemzeti kormnyok mindig mindent meg fognak tenni, hogy egy msik kormny ingyenes elnyhz jutst megakadlyozzk. Ha ezt nem tennk, akkor az nemzeti ngyilkossg lenne.

Brmely szemly brmilyen tevkenysgt az orszgban vagy azon kvl, melyet az ellensget elnyhz juttatsaknt rtelmeznek, "nemzetbiztonsgi" fenyegetsnek vesznek. Mindig! Az ingyenenergia a nemzeti kormnyok rmlma. A nyltan elismert ingyenenergia technolgik korltlan szabadkezet biztostannak az adott kormnynak, aki aztn tkletes uralmat rne el a tbbi nemzet felett. Gondolkozz el ezen! Gondolod, hogy Japn nem lenne megflemltve, ha Knnak ingyenenergija lenne? Gondolod, hogy Izrael lbetett kzzel nzn, ha Irak ingyenenergihoz jutna? Gondolod, hogy India megengedn Pakisztnnak, hogy az ingyenenergit fejlesszen? Gondolod, hogy az USA nem prbln megakadlyozni, hogy Osama bin Laden ingyenenergihoz jusson? A jelenlegi helyzetben a korltlan mennyisg ingyenenergia elkerlhetetlenl elidzn az "eregyensly" felbomlst, ami viszont mindent elspr hborkhoz vezetne. Mindenki akarja ezt, ugyanakkor mindenki meg akarja akadlyozni a msikat ennek megszerzstl. Teht az ingyenenergia megjelensnek ksleltetst elidz msodik er a nemzeti kormnyok. Az motivcijuk az "nfenntarts". Ez az nfenntarts hrom szinten funkcionl. Az els az, hogy ne adjanak tlzott elnyt a kls ellensgnek. A msodik, hogy megelzzk a szemlyes akcikat (anarchit), mely hatkonyan befolysolhatn a hivatalos politikai rendszert. s a harmadik, hogy megrizhessk az energiaforrsok megadztatsbl ered bevtelt. A fegyvereik kz tartozik, hogy megakadlyozzk a szabadalmak nyilvnossgra hozatalt nemzetbiztonsgi okokra hivatkozva, a feltallk leglis s illeglis bnssggel val vdolsa, advizsglat, fenyegets, telefonlehallgats, letartztats, gyjtogats, a tulajdon szllts kzbeni ellopsa s ms megflemltsi mdszerek, melyek lehetetlenn teszik az ingyenenergia eszkzk gyrtst s piacra dobst. A Harmadik Er Az ingyenenergia megjelensnek ksleltetst elidz harmadik er a hamis felfedezk, sarlatnok s szlhmosok csoportja. Az ingyenenergia technolgijt ltrehoz kiemelked tudomnyos ttrsek perifrijn a megmagyarzhatatlan anomlik, jelentktelen tallmnyok s gtlstalan kalandorok rnykvilga hzdik. Az els kt er llandan felhasznlja a mdit, hogy bemutassa ennek a csoportnak a legrosszabb pldit. Ezzel elvonja a nagykznsg figyelmt s a nyilvnval szlhmosok csoportjba sorolva megfosztja hiteltl a valdi ttrseket. Az elmlt szz vben tucatjval keringtek legendk szokatlan tallmnyokrl. Nhny idea annyira magval ragadta a kzvlemny figyelmt, hogy az ezen rendszerekrl szl mitolgik mg ma is hallhatk. Az ilyen nevek, mint Keely, Hubbard, Coler s Henderschott azonnal az esznkbe tlik. Lehet, hogy vals technolgia hzdik meg

ezen nevek mgtt, de az adatok hinyban ezt nehz eldnteni. Ezek a nevek tovbbra is sszekapcsoldnak az ingyenenergia mitolgijval, ugyanakkor a "leleplezk" a csalk csoportjba soroljk ket. Az ingyenenergia ideja az emberek tudatalattijnak mlyrl tpllkozik. Pr feltall jelentktelen technolgijt, mely hasznos anomlikat demonstrl, tlzottan felnagytottak. Nhny feltall tlzottan felnagytotta nnn jelentsgt. Az "aranylz" s/vagy a "prfta" kombincija teljesen lerombolta a tovbbi kijelentseiket. Mikzben a kutatsaik vezrfonala nagyon gretes lehet, a tnyek helyett lelkesedssel kereskednek, ami viszont a tudomnyos munkjuk rtkt jelentsen lerontja. Erteljes s nagyon csbt az a hit, hogy az egsz vilg slya az vllukon nehezedik, hogy k a megvltk, ami aztn elferdti a szemlyisgket. Furcsa dolgok trtnnek az emberekkel, mikor azt gondoljk, hogy klnsen gazdagokk vlhatnak. Hatalmas lelkierre van szksg ahhoz, hogy objektvek s szernyek maradjunk az ingyenenergia gpezeteinek jelenltben. Sok feltall pszichje instabill vlik attl, hogy azt hiszi, ingyenenergia gpe van. Amint a tudomny minsge degradldik, nhny feltallban "ldzsi mnia" alakul ki, ami nagyon zrkzott s megkzelthetetlenn teszi ket. Ez a folyamat meggtolja ket abban, hogy valaha is kifejlesszenek ingyenenergia gpet s csak a csalk mitolgijt erstik. Aztn ott van a szlhmosok csoportja. Az utbbi tizent vben egy USA-beli ember az ingyenenergia szlhmossgot mvszeti szintre emelte. Tbb, mint 100 milli dollrt keresett Washington llamban, Kaliforniban brtnben is lt, de mg mindig itt van. Mindig egy vals ingyenenergia gprl beszl, eladja az embereknek azt, hogy nemsokra ez a technika megjelenik, de mindig csak reklmokat ad el, melyek nem tartalmazzk a valdi technikai lersokat. Knyrtelenl szedi ldozatait a Keresztny s patrita kzssgek tagjai kzl s ez a dolog mg csak ersdik. A legutbbi szlhmossga az, hogy tbb szzezer embert feliratkoztat bizonyos helyekre, ahov bekti az ingyenenergia gpet. Cserbe azrt, hogy az emberek megengedik neki az ingyenenergia gp teleptst a hzukba, letk vgig nem kell fizetnik az elektromossgrt, st, az cge mg el is adja majd a termelt felesleges energit a helyi trsasgoknak. Miutn az emberekkel elhitette, hogy az egsz letkre ingyenenergihoz juthatnak, s mindezt viszonylag jelentktelen ron, az emberek rmmel vesznek bemutat videkat, amiket aztn megmutatnak bartaiknak, azokat is tudatlanul bevonva a szlhmossgba. Miutn megrtetted az ltalam ismertetett els kt er motivciit, nyilvnvalv vlik szmodra, hogy ennek a szlhmosnak az "zleti tervei" nem valsulhatnak meg. Ez az egy ember valsznleg tbb krt okozott az ingyenenergia mozgalomnak az USA-ban, mint brmelyik ms Er, azltal, hogy az emberek bizalmt rombolta le. Teht a harmadik er, mely a nagykznsget elzrja az ingyenenergitl a csals s szlhmossg magn a mozgalmon bell. A motivcik: meggazdagods, kapzsisg, a msok feletti uralom vgya s nmagunk fontossgnak hamis illzija. A felhasznlt fegyverek: hazugsg, csals, "csalik" alkalmazsa, megtveszts s seklyes tudomny a bekpzeltsggel prostva.

A Negyedik Er Az ingyenenergia megjelensnek ksleltetst elidz negyedik er mi magunk vagyunk. Knnyen ltszik, milyen beszklt s lebecslsre mlt a tbbi er motivcija, de ezek a motivcik mg lnken jelen vannak bennnk is. Akr csak a Leggazdagabb Csaldok, nem ddelgetnk magunkban mi is hamis illzikat a felsbbrendsgnkrl s nem msokat akarunk irnytani magunk helyett? s nem adnnk el brmit, ha az r elg magas, mondjuk 1 milli dollr? Vagy, mint a kormnyok, nem akarjuk mi magunk is biztostani a tllsnket? Ha egy nzkkel teli sznhzban tz tne ki, nem esnl pnikba s nem tolnd el magad ell a gyengbbeket rlt mdjra, mikzben a kijrat fel rohannl? Vagy mint egy csaldott feltall, nem rulnnk szvesebben knyelmes lmokat knyelmetlen tnyek helyett? s nem gondolunk tbbet magunkrl, mint amennyit msok gondolnak rlunk? Vagy nem flnk az ismeretlentl, mg ha az nagy jutalommal is kecsegtet? Mint ltjuk, mind a Ngy Er ugyanannak a folyamatnak a klnbz aspektusa, csupn a trsadalom klnbz szintjein mkdik. Valjban teht csak EGY ER akadlyozza az ingyenenergia elterjedst, ez pedig a humn llatok lelketlenl motivlt viselkedse. A legutbbi elemzs szerint az ingyenenergia az Isteni Bsg manifesztldsa. Ez egy megvilgosodott trsadalom gazdasgnak a motorja, ahol az emberek sajt akaratukbl cselekednek felelssgteljesen s civilizlt mdon ms emberekkel. Ahol a trsadalom minden tagjnak megvan mindene, amire szksge van, s nem azt figyeli, mije van a szomszdnak. Ahol a hbor s a lelki tmadsok trsadalmilag elfogadhatatlan viselkedsi formk s az emberek kztti klnbsgeket legalbbis tolerljk, ha ppen nem lvezik. Az ingyenenergia technolgijnak megjelense a nyilvnossg szmra egy igazi, civilizlt trsadalmat ttelez fel. Ez kiemelked jelentsg az emberisg trtnetben. Senki se mondhatja ezt magnak. Senki se gazdagodhat meg belle. Senki se tudja a vilgot irnytani vele. Ez egyszeren egy ajndk Istentl. Ez arra ksztet bennnket, hogy vllaljunk felelssget a cselekedeteinkrt, tanuljunk nfegyelmet s nuralmat amikor arra van szksg. A vilgnak a jelenlegi berendezkedsvel nem lehet ingyenenergija, ehhez teljesen t kell alakulnia valami mss. Ez a civilizci elrte a cscspontjt, mivel mr megszlte talakulsnak magvait. A lelketlen humn llatokra nem lehet ingyenenergit bzni. Csak azt tennk, amit mindig is tettek, knyrtelen hasznot hznnak egymsbl, s a folyamat kzben elpuszttank egymst s magukat. Ha elolvasod Ayn Rand Atlasz vllat vont vagy A rmai klub jelentse cm knyvt, nyilvnvalv vlik, hogy a Leggazdagabb Csaldok ezzel mr vtizedek ta tisztban

vannak. Az tervk az, hogy k az ingyenenergia Vilgban ljenek, mikzben vglegesen befagyasztank ezt a lehetsget ellnk. De ez nem j dolog. A Kirlyok mindig a tulajdonuknak tekintettk a npet (bennnket). Ami most j, az az, hogy Te s n most sokkal jobban tudunk egymssal kommuniklni, mint brmikor a mltban. Az Internet neknk, a Negyedik Ernek lehetsget knl arra, hogy rr legynk a tbbi Ern, ami meg akarja akadlyozni az ingyenenergia elterjedst. A Lehetsg Ami mostanban kezd trtnni, az az, hogy a feltallk publikljk a tallmnyaikat ahelyett, hogy azokat szabadalmaztatnk s titokban tartank. Egyre tbb s tbb ember "adja ki" ezen technolgik informciit knyvekben, videoszalagokon s az Interneten. Br mg mindig rengeteg hasznlhatatlan ingyenenergirl szl informci van az Interneten, a hasznos informcik szma mostanban gyorsan nvekszik. Tekintsd meg a cikk aljn tallhat weboldalakat s a tbbi forrst is. Elkerlhetetlen, hogy sszegyjtsl minden fellelhet informcit a vals ingyenenergia rendszerekrl. Ennek az oka egyszer. Az els kt Er sohasem fogja megengedni semmilyen feltallnak vagy cgnek, hogy ingyenenergia gpet ptsen s adjon el neked. Az egyetlen mdja annak, hogy neked is legyen ingyenenergia gped az, hogy Te, vagy a bartod azt magatoknak megptetek. Pontosan ez az, amit sok ezer ember elkezdett csndesen csinlni. Lehet, hogy teljesen alkalmatlannak rzed magad a feladatra, de akkor is kezd el mr most gyjteni az informcikat. Lehet, hogy Te csak egy kapocs leszel abban a lncban, mely rvn msok tehetik ezt meg. sszpontosts arra, mit tudsz csinlni most, ne pedig arra, hogy mi mindent kell mg csinlnod. Kicsi, magn kutatcsoportok dolgozzk ki jelen pillanatban is a rszleteket s sokan hajlandak publiklni is az eredmnyeiket az Interneten. Mi egyttesen alkotjuk a Negyedik Ert. Ha felllunk s visszautastjuk a tudatlansgot s ttlensget, akkor megvltoztathatjuk a trtnelem folyst. Az Erk nem fognak segteni a hzad pincjben elhelyezni a genertorokat. Nem fognak segteni neked abban sem, hogy megszabadulj a manipulciiktl. Mindennek ellenre az ingyenenergia technolgia itt van! Ez valsg, ami teljesen megvltoztatja az letmdunkat s az egymshoz val viszonyunkat. A legjabb elemzsek szerint az ingyenenergia idejt mltt teszi a mohsgot s a tllsi vgy okozta flelmet. De mint minden spiritulis tapasztalatnl, itt is a nagylelksget s a sajt letnkbe vetett hitnket kell materializlni.

Az ingyenenergia forrsa bennnk van. Ez nmagunk szabad kifejezsnek az extzisa. Ez a mi spiritulisan vezetett intucink, mely torzts, megflemlts s manipulci nlkl jut kifejezsre. Idelis esetben az ingyenenergia csak tmaszul szolgl egy olyan trsadalomnak, melyben mindenkinek van elegend tele, ruhja, fedl a feje felett, nbizalma s elegend szabadideje, melyet arra hasznlhat, hogy az let magasabb Lelki rtkeirl elmlkedik. Ht nem tartozunk egymsnak azzal, hogy szembenzznk a flelmeinkkel s megteremtsk ezt a jvt a gyermekeink gyermekeinek? Taln nem vagyok egyedl abban, hogy vrom magamtl a nagyobb Igazsg szellemben val tevkenysget. Az Eljvend Idk Az ingyenenergia technolgia itt van, mr vtizedek ta. A kommunikcis technolgik s az Internet lerntottk a ftylat errl a jelents tnyrl. Az emberek szerte a vilgon elkezdtek ingyenenergia eszkzket gyrtani sajt hasznlatra. A bankrok s a kormnyok nem akarjk, hogy ez trtnjen, de nem tudjk megakadlyozni. Hatalmas gazdasgi egyenslytalansgokat s hborkat fognak kezdemnyezni, hogy ne tudjk az emberek lvezni az ingyenenergia mozgalmat. A mdiban nem lesz sz a dolgok ezen aspektusrl, csak azt fogjk bejelenteni, hogy egyre tbb s tbb helyen trnek ki nemzetkzi s polgrhbork, melyek kvetkeztben az ENSZ "bkefenntart" eri egyre tbb s tbb orszgot szllnak meg. A nyugati trsadalmak spirlban zuhannak lefel az nmegsemmists irnyba a felhalmozott hossz tv mohsg s korrupci miatt. Az ingyenenergia ltalnos elrhetsge nem tudja megakadlyozni ezt a folyamatot, inkbb mg meg is gyorstja azt. Ha viszont Te rendelkezel ingyenenergit elllt eszkzzel, akkor a tlls szempontjbl jobb helyzetben leszel az elkvetkez politikai, szocilis s gazdasgi talakuls sorn. Egyetlen nemzeti kormny sem fogja tllni ezt a folyamatot. A krds csak az, ki fogja vgl is irnytani a kialakul Vilgkormnyt - az Els Er? vagy a Negyedik Er? A legutols vilgmret hbor mr a kszbn ll. A magvak el vannak vetve. Ezt kveten fog eljnni az igazi Civilizci. Nhnyunk, akik visszautastjuk a hborban val rszvtelt, azt tl fogjuk lni hogy lthassuk az ingyenenergia eljvetelnek hajnalt. Arra krlek, lgy azok csoportjban, akik megprbljk!

Dr. Peter Lindemann az ingyenenergia irnt 1973 ta rdekldik, amikor is megismerkedett Edwin Gray munkjval.

1981-ig sajt ingyenenergia rendszereket fejlesztett, melyek vltoz ellenlls genertorokon s impulzus motorokon alapultak. Az 1980-as vek sorn felvltva dolgozott Bruce DePalmval s Eric Dollardal s 1988-ban csatlakozott a Hatrtudomnyok Kutatsi Alaptvnyhoz, melynek 1999-ig volt tagja. Jelenleg Dr. Robert Adams kutattrsa j-Zlandban s Trevor James Constable kzeli munkatrsa az Egyeslt llamokban. Dr. Lindemann az ter technolgia s a Hideg Elektromossg egyik legkiemelkedbb tekintlye. Jelenleg a Clear Tech igazgatja. Cme: Box 37, Metaline Falls, WA 99153, telefon: 509-446-2353, fax: 509-446-2354. Tovbbi munkinak megtekintshez ltogass el a Clear Tech weboldalra.

Forrsok: Knyvek: Living Energies by Callum Coats The Free Energy Secrets of Cold Electricity by Peter Lindemann, D.Sc. Applied Modern 20th Century Aether Science by Dr. Robert Adams Physics Without Einstein by Dr. Harold Aspden Secrets of Cold War Technology by Gerry Vassilatos The Coming Energy Revolution by Jeanne Manning Weboldalak: Fortunecity.com/greenfield/bp/16/content1.htm . Geoff Egel fejlesztette Ausztrliban, aki szerint ez a legjobb ingyenenergia weboldal a vilghln. www.free-energy.cc. Fejlesztette: Clear Tech, Inc., s Dr. Peter Lindemann jnaudin.free.fr, Fejlesztette: JLN Labs Franciaorszgban keelynet.com, Fejlesztette: Jerry Decker az USA-ban xogen.com, A szuper elektrolzis technolgijnak weboldala rumormillnews.com, kitn weboldal mindenfle alternatv jdonsgokkal s sok linkkel. Szabadalmak: A legtbb szabadalom megtekinthet a delphion.com oldaln. Az itt lthat szabadalmak csak kiragadott pldk az ingyenenergit elllt tallmnyokbl. Tesla USP #685,957 Freedman USP #2,796,345 Richardson USP #4,077,001

Frenette USP #4,143,639 Perkins USP #4,424,797 Gray USP #4,595,975 Meyer USP #4,936,961 Chambers USP #6,126,794

Az eredeti angolnyelv szveget itt olvashatod el.