You are on page 1of 2

OCEANS

Hi ha cinc oceans: l'Oceà Atlàntic, l'Oceà Pacífic, l'Oceà Índic, l'Oceà Glacial Àrtic i l'Oceà Glacial Antàrtic. L' Oceà Pacífic és el més gran i està situat entre els continents americà i asiàtic. L'Oceà Atlàntic té forma d'"essa", i està situat entre les costes d'Amèrica i les d'Europa i Àfrica. L'Oceà Índic és el tercer més gran en extensió després del Pacífic i l'Atlàntic i està situat entre Àsia, Àfrica i Oceania. L'Oceà Àrtic està situat al pol nord del planeta i es caracteritza per les grans masses de gel. L'Oceà Antàrtic és al pol sud i està format per la unió de les aigües del Pacífic, l'Índic i l'Atlàntic.

ACTIVITATS 1. Quants Oceans hi ha ? 5 oceans 2. L'Oceà Atlàntic té forma de....essa..... 3. Quín és el tercer Oceà més gran en extensió? L'oceà Índic.
4.

Quín Oceà és al Pol Nord del planeta? L'Oceà Artic

5. I al Pol sud? l'Oceà Antàrtic

6. Quín és el Oceà més gran del planeta? Ón està? L'Oceà Pacific.Entre Amèrica i Àsia 7. Escriu el nom dels cinc oceans? Antàrtic,Artic,Indic,Pacific,Atlantic. 8. Classifica: ÀFRICA EUROPA AMÈRICA ANTÀRTIDA OCEANIA ÍNDIC ATLÀNTIC GLACIAL ANTÀRTIC GLACIAL ÀRTIC PACÍFIC OCEANS ÍNDIC ATLÀNTIC GLACIAL ANTÀRTIC GLACIAL ÀRTIC PACÍFIC ÀFRICA EUROPA AMÈRICA ANTÀRTIDA OCEANIA CONTINENTS