You are on page 1of 13

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.

hu

Oldal 1

A VONZ FRFI BEMUTATJA: 9 LPS A FELSBBREND VONZ FRFI LTHEZ

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 2

2005 ta foglalkozunk a frfi lt definilsval. Tapasztalataink s kutatsunk szerint, a mai rohan s egyben koszra pl trsadalomban, tmutats s hatkony kommunikcis mdszerek nlkl a frfiak boldogtalanokk vlnak, nem elgedettek a prkapcsolatukkal, magnletkkel, szemlyisgkkel legtbbszr pusztn flrertsek s kommunikcis hibk miatt. Ebben a knyvben a tbb ves tapasztalatainkat sszegeztk szmodra, melyben elmesljk neked rviden, hogy mi kell ahhoz, hogy egy frfi szemlyisge, lete, gondolkozsmdja s kommunikcija 100%-ban kiteljesedjen. Ezt a teljes frfit: Vonz Frfinak hvjuk. A kvetkez kilenc lps a felsbbrend Vonz Frfiv vlshoz vezet. Sokatok olvasta mr ezt ms formkban ezeltt. Most egy kicsit mlyebben t fogjuk tanulmnyozni az egyes lpseket ebben a rvid, mgis gondolatbreszt knyvben. Krjk, hogy olvasd vgig tbbszr figyelmesen, mert ennek a knyvnek a hatsra az letedet kpes vagy teljes mrtkben megvltoztatni! A knyv eredeti formjban szabadon nyomtathat, tovbbadhat, letlthet.

Vonz Frfi Csapat http://www.VonzoFerfi.hu

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 3

1. lps: Ne hagyd, hogy msok ljk le helyetted az letedet


Ne engedd meg msoknak, hogy hatssal legyenek az rzelmi llapotodra, s hogy meghatrozzk szmodra, hogyan ld az letedet. jabban ezt gy hirdetjk, hogy Ne engedd meg msoknak, hogy letrjenek, csak azrt mert szomorak s boldogtalanok. Egy mg mlyebb magyarzat erre a kvetkez. Csak azrt, mert te boldog vagy, vagy szomor, ne keverj ilyen rzelmekbe msokat, s ne is engedd meg msoknak se, hogy veled ezt tegyk. Lgy nmagad, s ne engedd meg msoknak, hogy befolysoljanak. A te letedet Neked kell lelni, senki ms nem fogja helyetted! Egyedi vagy, senki msnak nem kell olyan akadlyokat legyzni, mint Neked, s senki sem tudhatja pontosan, hogy milyen rzs a te brdben lenni.
Vonz Frfi Tipp: Mint ahogyan Te sem szereted, ha msok kioktatnak Tged, gy te se tedd ezt msokkal. Csak akkor mondj vlemnyt, ha megkrdeznek! Ezzel sok feld irnyul negatv rzelemtl szabadulhatsz meg!

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 4

2. lps: Fejezd be a kifogsok keresst


Kifogsok, kifogsok, kifogsok. Nem beszltem azzal a nvel X ok miatt. Br lehet a kifogs jogos, de mgis csak egy kifogs, semmi ms. Ne engedd, hogy az X ok legyen a meghatroz tnyezje annak, mikor beszlgethess az emberekkel. Tegyl meg mindent, amirl eldnttted, hogy meg fogod tenni. Nincs mit restellni. Kifogsa mindenkinek van brmire. Ami megklnbzteti a sikeres, vonz frfit a tbbitl, hogy a vonz frfi sosem keres kifogst a kudarcokra. Olyan, hogy kudarc a blcs vonz frfi szmra nem ltezik, mert tudja, hogy mindenbl tanul, fejldik s pti nmagt.

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 5

3. lps: Ne hagyd, hogy ki kelljen rdemelned msokat


Ms emberek minduntalan azzal fognak prblkozni, hogy arra ksztessenek, hogy kirdemeld a bartsgukat. Figyelni fogjk az rtkedet, a hatalmadat s a pnzedet, hogy tlkezzenek feletted. Ne engedd meg nekik, hogy k dntsenek. rdemeljk ki k. Mindez a bartaidtl kezdve a nkig fennll. Semmi sem rosszabb annl, mint amikor egy src tl kemnyen prblkozik.
Vonz Frfi Tipp: Egy szrakozhelyen ltalban azok a frfiak krl gylnek ssze a gynyrbbnl gynyrbb nk, akik a legjobban rzik magukat, s akik a fejkben azt gondoljk, magukrl hogy k ltalnossgban vonzak a nk szmra. A Vonz Frfi trningen begyakoroljuk s megtantjuk minden gyfelnknek, hogyan lehet elrni, hogy nk rajongjanak Tged krl anlkl, hogy megszltand ket!

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 6

4. lps: Sosem vallunk kudarcot


Az let minden terletn, mindenben, egszen a nap vgig, mikor megmosod a fogaidat s aludni trsz, nem buksz el semmit soha. Tanulunk, megszerznk minden egyes tapasztalatot, amit az let neknk szn, s legalbb egy dolgot megtanulunk. Vezess naplt, kvesd az esemnyeket, a trtnseket s azt, hogy mit kell tenned a kvetkez kapcsolat fejlesztse rdekben.
Vonz Frfi Tipp: Egyszer nyersz, mskor tanulsz! letemben megszltottam krlbell 6-7000 nt s tlk a legpozitvabbtl a legnegatvabbig mindenfle reakcit kaptam. Sohasem rdekelt a konkrt eset, csak az, hogy tudok-e tanulni az elzbl, hogy a kvetkezt legalbb egy kicsivel jobban csinljam. Ma mr egyltaln nem okoz gondot szmomra, hogy brkit megszltsak, s 100-bl 99szer pozitv reakci a vlasz. Modelleztk a megszltst s a sikeres kezdemnyezs lpseit mind beptettk a Vonz Frfi kommunikcis trningbe, hol pusztn pr ra alatt kpes vagy brkit megszltani s sikeresen szba elegyedni vele akr rkon t. (fggetlenl a korodbl, kinzetedbl s slyodtl)

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 7

5. lps: Trld ki a negatv szavakat s a feltteles mdot a sztradbl


A kellene, szeretnm, taln, ha szavakat teljesen trld ki a sztradbl, mivel felesleges kifogskeres szavak. Vgigmehetsz az egsz leteden prblkozva, akarva s szksgt rezve a dolgoknak. Mgis a tettek azok, amelyek sikeress tesznek. Tbb mr nem kell megprblnod megtenni valamit. Egyszeren csak megteszed. Prbld ezt ki magadon a tkr eltt mondva, hogy: Meg fogom prblni majd prbld ki helyette, hogy Megteszem. Lthatod, hogy melyiket jobb rzs kimondani.
Vonz Frfi Tipp: Brmikor szeretnl valakit rvenni valamire, soha ne gy krdezd meg: Nincs kedved eljnni velem korcsolyzni?, hanem helyette felttelezd, hogy van kedve eljnni veled s krdezd pozitvan: Van kedved eljnni velem korcsolyzni egyet?

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 8

6. lps: Tallkozz mindenkivel, lgy Te a buli


A legtbb ember minden alkalommal, amikor kimozdul, s tallkozik egy j szemllyel, j korosztlybeli emberrel, ms nemvel, semmit sem kezd ezzel a szitucival. Rengeteg emberrel tallkozol, akikrl tbb is elmondhat, mint amit valaha is kiolvashatnl az arcukrl. Sok j tlet s informci a vilgban kint hever s arra vr, hogy hasznljk valamire. Csak rajtad mlik, hogy megragadode az alkalmat mindig, hogy tanulj mindenkitl s mindenbl.
Vonz Frfi Tipp: A trningeken oktatjuk az gyfeleinknek, hogy brmikor egy j embert szltasz meg, eltte kpzeld el azt, hogy biztos van legalbb egy dolog, amit ettl az embertl meg tudsz tanulni. Ez a gyakorlat csodkra kpes, mert azonnal bevonzod a legjabb tleteket, pusztn a fkuszod irnytsa ltal. Egy nagyon egyszer gyakorlat segtsgvel pedig knnyen el lehet rni 1 perc alatt, hogy egy teljes szrakozhely tged figyeljen s akarjon megismerni. Pusztn gondolkozsmd s kommunikci krdse az egsz.

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 9

7. lps: Egy beszlgets, egy n sem vlhat szmodra tlzottan fontoss az elejn
Megismersz egy csodlatos szemlyisggel rendelkez hlgyet, lvezitek egyms trsasgt, de valami mg sincs rendben. Addig teljesen ok, hogy lvezttek egyms trsasgt, de ne csapjon ez t vitatkozsba. Egy tlagos frfi elijesztheti a nt a tlzott prblkozssal s erltetett stlussal. Egy Vonz Frfi elri, hogy a n remekl rezze magt a brben. Hagyd abba az rzelmi ragaszkodst a megkzeltseknl, zrsoknl s az emberekkel val beszlgetsek folyamn. Lgy laza, trelmes, s tanulj bellk, ezek csak egy beszlgetsek, nem kell tl nagy jelentsget tulajdontani nekik.
Vonz Frfi Tipp: Minl jobban s grcssebben akarsz valamit, annl jobban eltolod azt magadtl. Tzz ki egy clt, haladj az irnyba, de ne a vgeredmnyre fkuszlj, hanem az ppen aktulis lpsre, s az tra melyet vgig kell jrnod, hogy azt elrd. A boldogsg az t, nem a cl.

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 10

8. lps: Trd t a pnclt, ne csak jrj rajta


Ne lgy btortalan, gyenge s flnk sem. A tojshjon, vagy vkony jgen jrkls a gyengbb frfiaknak val. Tedd azt, amit igazn gy rzed, hogy tenni akarsz. Soha ne krj bocsnatot rte. Okkal teszed mindezt, akr helyes, akr nem. Mindemellett, a felfogsunkon mlik, hogy mi helyes. A vilgrl alkotott kpnket mi alaktjuk ki, ha valamit helyesnek tlsz meg, akkor az mindaddig helyes is lesz, mg te vagy a trsadalom helytelennek nem blyegzi. rlj annak, amit csinlsz, s lgy a legjobb mindenben, amit csak teszel. Egy rossz dnts mg mindig sokkal jobb s elbbre visz, mint ha egyltaln nem dntenl! Hatrozd el magadnak, hogy elkezdesz vltoztatni a szemlyisgeden, kommunikcidon, letviteledet. Ha nem vltoztatsz, akkor az leted s krlmnyeid sem fognak vltozni. Minl tovbb vrsz, annl nehezebb lesz! Kezdj el vltozni mg ma, most azonnal!

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 11

9. lps: A holnap sosem garantlt


Tzz ki clokat, mozdulj ki a komfort zndbl, s csinld! Fejezd be, hogy arrl beszlsz, amit meg kne tenned, ehelyett csak csinld. Az letben marads sosem garantlt a szmunkra, ha van egy dolog, ami biztos az letben, akkor az az, hogy meg fogsz halni. Mind meg fogunk. Nincs meghatrozott idpontja a hallunknak. Mozdulj ki az otthonodbl, s lj minden nap gy, mintha az utols lenne. Fektess nmagadba magadba s az letedbe. Sose flj brmit is megtenni. Az let tl rvid ahhoz, hogy egyetlen msodpercet is elpazaroljunk!

Hogyan tovbb?

A Vonz Frfi Trning


A Vonz Frfi trning clja: egy frfit kikpezni l gyakorlatokon keresztl a frfiak s nk kzti kommunikci mesterv. A Vonz Frfi trning elvgzse utn, azonnal kpes leszel az albbiakra:

A nk megkzeltse, vonzalom keltse, szm megszerzse Gyors s hatkony fizikai rintkezs nkkel Gyzelem csoportok, bartok, akadlyok, vdelmezk s msok felett Szemlyisged szexulis oldalnak azonnali kimutatsa vonz mdon Nagyobb magabiztossg rzse s nagyobb rtkek Szemlyes ttrsek megtapasztalsa A ni pszicholgia magas szint tudsa s kpessg a komoly rtkekkel rendelkez nk bevonzsra Bartaid lenygzse azltal, hogy magabiztosan megkzeltesz brmilyen nt brmely szituciban A randizs leted drmai megvltoztatsa rkk s sokkal-sokkal tbb!
Rszletek a trning Rszletek s jelentkezs

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 12

Mit mondanak az emberek a trningrl?

Ajnlom mindenkinek, mert itt rendkvl j dolgokat tanulok meg. szintn bevallom, tbbet tanultam azon a krlbell 9-10 rs trningen, mint az egsz 20 vemben. Mg aznap este alkalmaztam diszkban a betanult dolgokat: Elkpeszt sikerem volt, n voltam a legjobban meglepve! s azonnal szrevettem, hogy ki milyen tudssal csajozik. Rengetegen voltak, akik a klsvel, pnzzel akartak csajoknl bevgdni. Dagadt a mellkasom a bszkesgtl, amikor n a belsvel arattam le a babrokat, msrszt nincsen konkurencim. Nos, az ilyet mindenkinek t kell lnie. s ez a trning hatatlanul kzelebb visz a clhoz! P. Attila

A trning rbresztett, hogy az egyik legfontosabb dolog nmagunk megismerse s fejlesztse. Mindenkinek sajt rdeke, hogy ezt tudatosan csinlja. sokan csak egy helyben toporognak ahelyett, hogy kilpnnek a komfort znjukbl s azt az letet lnk amit valban szeretnnek. ha olyan emberek kztt vagyok akik meglik a vgyaikat, az rm is j hatssal van. minl tbb ember van tisztban az eladson elhangzottakkal annl knnyebben megy az ismerkeds nkkel. D. Gbor

Sok tippet kap az ember, ami segt tllpni a kezdeti nehzsgeken. Btortst s kezd lkst, amelyek a ksbbi tapasztalatszerzst knnytik meg. A trner lny(ok) segtsgvel j dolgokat prblhatunk ki kockzat nlkl. A trning alatt haverokat szerezhetnk, akikkel ksbb egytt lehet menni csajozni. . dm

Sok olyan dolgot lt s hall az ember, amiktl fogja a fejt, hogy ezt sokkal hamarabb meg kellett volna tanulnom s nem lennnek gondjaim a lnyokkal, vagy legalbbis nem sllyedne mlypontra az nbizalma s nem alakulna ki rengeteg gtlsa. K. Jnos

Rszletek s jelentkezs

Minden jog fenntartva. www.VonzoFerfi.hu

Oldal 13