You are on page 1of 12

Pass Certification

No1. Test Preparation Resource

SAP C_TFIN52_64 Exam


Financial Accounting with SAP ERP 6.0 EHP4

Version = Demo Total Questions in Original Product = 430

http://www.passcertification.com/C_TFIN52_64.html

Question: 1

The transfer from the under-construction phase to completed asset is referred to here as ______. A. capitalization of the asset under construction

Answer: A

Question: 2

Consider the following sentences about field status: 1) Fields which ______ can be made ______. 2) Fields that can be entered, but are not required, can be set to ______ entry. Which of the options below matches the blank spaces of those sentences? A. must not have an entry/optional for 1; suppressed for 2) B. must have an entry/suppressed for 1; suppressed for 2) C. must have an entry/optional for 1; optional for 2) D. must have an entry/required for 1; optional for 2) E. must not have an entry/required for 1; optional for 2)

Answer: D

Question: 3

What are the fields that can be used as selection criteria in reporting from the below given options. A. Evaluation groups: These are asset master data fields for which the user can specify use and meaning. B. Reason for investment: In this master record field, you can enter a reason for the investment. C. Environmental protection indicator. Here you can enter a measure taken to comply with environmental protection laws.

Answer: A, B, C

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

Question: 4

Consider the following statements: Which of the statements is false (Please choose the correct sentence)? A. The account type field in terms of payment basic data screen should be defined separately, to prevent any done change in the term of payment. B. Terms of payments are copied from invoice to credit memos when they are linked to. C. Inserting a "V" in the invoice reference field during document entry means the terms of payment are activated in the non-invoice-related credit memos. D. The day limits define the dates of the cash discount periods. E. The system cannot define the splitment of an installment payment, at least you define it in the terms of payment.

Answer: D

Question: 5

Company codes from different countries cannot tie processed in same payment run A. false B. true

Answer: B

Question: 6

By the period control method of the depreciation key, the asset value date is determined for each depreciation area. A. false B. true

Answer: B

Question: 7

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

What is the purpose of the terms of payment? (Please choose the correct sentence) A. Define the baseline date. B. Enable the cross-company code transactions. C. Calculate a cash discount and invoice due date. D. Calculate only the required conditions for SD invoices. E. Calculate the tax amounts.

Answer: C

Question: 8

Asset history sheet is the most important and most comprehensive year end report or intermediate report A. false B. true

Answer: B

Question: 9

For which scenario can you use the cash journal? A. To post incoming and outgoing payments in any transaction currency. B. To make remittances to vendors. C. To record documents that will not be included in the general ledger. D. To manage cash in local branches and offices.

Answer: D

Question: 10

The ______ determines the depreciation start date of the asset. This date is determined for each depreciation are by the period control method of the depreciation key. A. asset value date

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

Answer: A

Question: 11

If a closed year is subsequently released for posting, it can only be closed again once the year-end closing program has been re-run. A. false B. true

Answer: B

Question: 12

It is possible for the planned depreciation to be displayed through through assigning depreciation terms and a planned start-up date to the order or project. A. false B. true

Answer: B

Question: 13

The master data section of ASSET CLASS consists with control data and default values for the administrative data in the asset master record A. Yes B. No

Answer: A

Question: 14

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

Tax calculation by system are usually posted via separate line item to a special tax account in standard scenario A. true B. falsh

Answer: A

Question: 15

Identify the features of a Business Blueprint from the following list: (There are more than one correct answer for this question) A. Business process groups B. Blueprint document C. Associated items D. Business groups E. Business scenarios F. Blueprint structure

Answer: A, B, C, E, F

Question: 16

What do the posting keys specify? (4) (Note: we can have more than one correct sentence. Please select the sentences you think they are correct)? A. Whether the accounts are allowed for posting. B. Whether the line items are valid for a business transaction. C. Whether the line items contain "credit" or "debit" values. D. Whether the line item is connected to a payment transaction or not. E. Whether the posting is sales-relevant and the sales figure of the account is to be updated by the transaction, for example, by the posting of a customer invoice.

Answer: A, C, D, E

Question: 17

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

The area menus can be displayed but not changed in area menu maintenance A. false B. true

Answer: A

Question: 18

[FI-Master Data] Field Status group control: A. The GL account group. B. The fields for data entry screens. C. The number ranger. D. The account type.

Answer: B

Question: 19

The ______ specifies the master data level at which each field can be maintained. A. Maintenance level

Answer: A

Question: 20

Preparation for year-end closing: (one or more options are true) A. If you change any depreciation values, you must run depreciation posting again. B. Once depreciation has been posted in FI-AA and FI, a balance sheet and profit and loss statement can be created. C. If an area posts APC values to the general ledger periodically, you will need to run report RAPERPOO for periodic posting.

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

D. After the depreciation lists and asset history sheet have been checked, depreciation is posted. E. If the final result is not satisfactory, you can carry out depreciation simulation or (bulk) changes, or make adjustment postings.

Answer: A, B, C, D, E

Question: 21

The number of the G/L account to be charged can be automatically suggested by the system provided that automatic account determination has been defined for company code. A. false B. true

Answer: A

Question: 22

What are the depreciation terms that are mainly used as additional parameters in the costaccounting depreciation area? A. scrap value B. index C. variable depreciation portion

Answer: A, B, C

Question: 23

What does the monitor provide? (4) (Note: we can have more than one correct sentence. Please select the sentences you think they are correct) A. The access to messages and result lists. B. The visualization of both entire technical and business information. C. The opportunity to postpone someone's tasks.

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

D. The opportunity to view the work of colleagues and the processing sequence, as well as the technical and business status of every task. E. The ability to monitor the total progress of period-end closing when the user uses more than one task list.

Answer: A, B, D, E

Question: 24

Several company codes can use the same chart of accounts, although they have different charts of depreciation A. true B. false

Answer: A

Question: 25

According the Replacement Values: Index (one or more options may be true) A. An indexed revaluation can also be calculated for accumulated depreciation and imputed interest. B. Only year-dependent index classes are used. C. The index series must be assigned to an index class. D. You enter the index series in the asset or in the asset class.

Answer: A, B, C, D

Question: 26

What is a SAP Business Object (Please choose the correct sentence)? A. It is all the transaction data generated via transactions. B. It is the instanced class of the Class Builder. C. It is composed of tables that are related in a business context, including the related application programs and it is maintained in the Class Repository.

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

D. It is the representation of a central business object in the real world, such as an employee, sales order, purchase requisition, invoice and so on. E. It is a sequence of dialog steps that are consistent in a business context and that belong together logically.

Answer: D

Question: 27

A document can only be reversed if: One or more is correct. A. The original document contains no cleared line items, if the document does contain cleared items, then these items must be reset before reversal can take place. B. The original document contains only customer, vendor and G/L line items. C. The original document was posted in FI system or originating in other modules. D. All specified values (such as, cost center) are not still valid.

Answer: A, B

Question: 28

It is not possible to use two check series for making payment A. False B. True

Answer: A

Question: 29

SAP provides model charts of depreciation for many countries but we can also define our own chart of depreciation (by copying and changing) A. Yes B. No

Answer: A

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

Question: 30

What are the elements that are available to enter rules for the prerequisites (validation & substitution) and check (validation): A. Logical Operator (boolean terms) B. Comparison operators C. Operands

Answer: A, B, C

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

10

Pass Certification
No1. Test Preparation Resource

SAP C_TFIN52_64 Exam


Financial Accounting with SAP ERP 6.0 EHP4

Version = Demo Total Questions in Original Product = 430

http://www.passcertification.com/C_TFIN52_64.html

PassCertification.com- C_TFIN52_64 Exam Questions and Answers

11