You are on page 1of 5

Logo sekolah

INSTRUMEN STANDARD PRESTASI SAINS TINGKATAN 2 Bab 4 : Saling Bersandaran antara Hidupan dengan Persekitaran

NAMA KELAS KOD EVIDENS B3D4E1 SKOR TARIKH Menjelaskan penglihatan stereoskopik dan monocular serta mengaitkan dengan kemandirian haiwan.Boleh menganggar jarak dengan tepat.Melihat objek dalam tiga dimensi. .Boleh melihat pemangsa dalam semua arah. . - . Contoh haiwan Di tepi kepala Di hadapan kepala Harimau Merpati Sempit Luas Lembu Manusia Medan bertindih Medan tidak bertindih Burung hantu Ikan .Tidak boleh menganggar jarak dengan tepat. Kedudukan mata Saiz medan penglihatan Pertindihan medan penglihatan Kepentingan penglihatan . KUASAI/ TIDAK MENGUASAI KUASAI/ TIDAK MENGUASAI KUASAI / TIDAK MENGUASAI LEMBARAN EVIDENCE : Arahan: Isi tempat kosong dengan istilah yang sesuai daripada senarai yang diberikan dibawah.

Logo sekolah INSTRUMEN STANDARD PRESTASI SAINS TINGKATAN 2 Bab 4 : Saling Bersandaran antara Hidupan dengan Persekitaran .

Lembu . .Tidak boleh menganggar jarak dengan tepat. KUASAI/ TIDAK MENGUASAI KUASAI/ TIDAK MENGUASAI KUASAI / TIDAK MENGUASAI LEMBARAN EVIDENCE : Arahan: Isi tempat kosong dengan istilah yang sesuai daripada senarai yang diberikan dibawah.Burung hantu Di tepi kepala Luas Medan tidak bertindih .Boleh menganggar jarak dengan tepat.Harimau . Kedudukan mata Saiz medan penglihatan Pertindihan medan penglihatan Kepentingan penglihatan Di hadapan kepala Sempit Medan bertindih .Manusia .Melihat objek dalam tiga dimensi. .Boleh melihat pemangsa dalam semua arah. . .Merpati .NAMA KELAS KOD EVIDENS B3D4E1 SKOR TARIKH Menjelaskan penglihatan stereoskopik dan monocular serta mengaitkan dengan kemandirian haiwan.Ikan Contoh haiwan Di tepi kepala Di hadapan kepala Harimau Merpati Sempit Luas Lembu Manusia Medan bertindih Medan tidak bertindih Burung hantu Ikan .