Reactoarele cu Plasmă Independente Și De Lungă Durată, Vor Schimba Sistemele Și Conceptele De Vehicul

Prin utilizarea Reactoarelor cu Plasma Keshe, producătorii de automobile pot crea noi tipuri de mașini, camioane și autobuze, cu noi proprietăți legate de sistemului energetic, sistemele de siguranță și sistemele de confort, pentru șofer și pasageri. Această tehnologie poate fi utilizată pe tipurile tradiționale și hibride de mașini, dar vor avea o influență majoră la proiectarea următoarei generații de vehicule universale de transport (transportul personal, public sau de marfă). Reproiectarea mașinilor actuale sau a celor planificate, este posibilă pentru aplicații simple, cum sunt eliminarea noxelor CO2 din sistemul de evacuare. Proiectări mult mai fundamentale vor fi pentru noile tipuri de vehicule echipate cu cel puțin un reactor cu plasma de lungă durată, care va furniza curent electromotorului sau altor sisteme. Reactorul cu plasma înlocuiește astfel tradiționala baterie. Părți din noua mașină pot avea incluse mircoReactorul plasmatic devine inima vehiculului, oferind reactoare plasmatice, ex, becuri, radio, energie independentă și de lungă durată aer condiționat, sistemul de răcire/încălzire. Aceste noi mașini alimentate de plasmă, nu vor avea motor pe combustie, sistem de evacuare, rezervor, sau baterie de 12V sau 24V. Noul volum disponibil va putea fi utilizat pentru mai mult spațiu confortabil pentru pasageri, mai mult spațiu de stocare și pentru gadget-uri cum este o micro-bucătărie (ex. cu furnizare constantă a apei). Desigur, aceste mașini vor fi complet nepoluante față de mediu. Pentru aceste mașini alimentate cu plasmă plutirea este o opțiune. Construcția unui sistem suplimentar de plutire poate fi făcută la fabrică, în același proces de producție. Fizicianul nuclear M.T. Keshe, a descoperit ca efectele gravitaționale pot fi realizate prin crearea de câmpuri magnetice duble. Câteva mici reactoare cu plasma, incluse în șasiul mașinii, a autobuzului sau a camionului, vor crea un număr de câmpuri gravitaționale, care - la putere maxima - vor ridica complet vehiculul. Keshe Technologies oferă licențe legate de brevetele în curs despre Tehnologia Reactoarelor Plasmatice. Reactoarele Plasmatice pot fi realizate în câteva concepte și mărimi, pentru generarea energiei (sub formă de căldură, curent electric, lumină, răcire, etc.), crearea de câmpuri gravitaționale pentru ridicare și deplasare orizontală, înlocuind sistemele cu frecare cum sunt roțile, procese de decontaminare (ex. filtrare internă), sisteme de compresie (ex. suspensie), sisteme de conversie a materiei, etc. Deoarece reactoare plasmatice speciale vor fi capabile să convertească atomii și moleculele disponibile, în noi tipuri de materiale, cum sunt noile materiale - ex. cu mare puritate, mare rezistență, greutate redusă - pot fi create pentru aplicații auto.
Pentru mai multe informații despre Reactoarele Plasmatice Keshe și Licență: www.keshetechnologies.com info@keshetechnologies.com

Kt

ÎN CINCI ANI MAȘINA PLUTITOARE VA DEVENI REALITATE
Tehnologia Plasmatica Keshe poate furniza sistemele de bază pentru următoarea generație de vehicule: Vehicule Hibride Anti-Gravitaționale. Sunt posibile câteva concepte care pot utiliza proprietățile specifice ale tehnologiei, cum sunt:
Generarea Curentului Continuu și a Curentului Alternativ, pentru electromotor și alte motoare electrice, și pentru sistemul de propulsie cu aer. Generarea de câmpuri gravitaționale pentru ridicarea vehiculelor sau pentru reducerea greutății Furnizarea căldurii și compresiei pentru unitățile de propulsie cu aer comprimat Alimentarea sistemului de rulare al roților (sistem hidraulic sau pneumatic) Alimentarea mediului atmosferic intern (aer condiționat, filtrare aer) Alimentarea sistemului de confort (ex. scaune, microunde, frigider, etc.) Alimentarea comunicației fără fir de înaltă calitate, sistemelor muti-media și radar Generarea locală a curenților de către reactoarele mini-încapsulate (ex. baterii, becuri, roboți)

MAȘINĂ PLUTITOARE ALIMENTATĂ CU PLASMĂ

Kt

© The Keshe Foundation 2005/2006. Toate drepturile rezervate. Brevete în Curs.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful