1.

Fill

the blank with suitable pronoun:

We are going for a movie. Will you come with _______?
A. Her B. Them C. Us D. Him

2. Fill

the blank with suitable pronoun:

Will you give me _______ book to read?
A. Mine B. Their C. Your D. Them

3. Select the adjective that best describes A. Bad B. Cool C. Fat D. Dangerous

the picture

4. Select the adjective that best describes A. Noisy B. Warm C. Rich D. Heavy

the picture

5. Select the adjective that best describes A. Famous B. Far C. Cute D. Fat

the picture

6. Fill

the blank with appropriate adverb:

The box was ________ heavy for that little child to carry.
A. Very B. Too C. Enough D. Much

7. Select the adverb

in the following sentence:

He walked along and soon came to a lovely lake.
A. Walked B. Lovely C. Along D. Soon

8. Fill

the blank with appropriate adverb:

She cried _________ for a long time.
A. Now B. Then C. Bitterly D. Clearly

9. Fill

in the correct preposition in the blank:

They both were born _____ 9th May.
A. In B. Into C. On D. Onto

10. Fill

in the blank with opposite of the underlined preposition:

Shalini lives on the floor above mine and Nikhil lives on the one _____.
A. Before B. Below C. Among D. Up

11. Fill

in the correct preposition in the blank:

I cried with pain _____ the dentist’s.
A. At B. By C. In D. Next

12. Select the correct article.

Some option may not require the use of an article:

I wish I had _____ Italian sports car.
A. A B. An C. The D. None of these.

13. Select the correct article.

Some option may not require the use of an article:

I bought _____ litre of grape juice.
A. A B. An C. The D. Nothing

14. Select which

article would come before the following noun:

'boy'
A. A B. An C. The D. None of these

15. Select an

appropriate conjunction to fill in the blank:

The policeman caught the thief _______ he ran away.
A. But B. So C. Because D. As

16. Fill

in the blank using conjunction (and/ but/ so/ because):

I had to work on Saturday ______ I couldn’t go to John’s party.
A. And B. But C. So D. Because

17. Select an

appropriate conjunction to fill in the blank:

______ the teacher was in a good mood, we asked for a holiday.
A. As

B. Unless C. Until D. When

18. Punctuate the following

paragraph:

Jawahar Lal Nehru was born in Allahabad. He was the son of a lawyer. He was educated in England. He returned to India in 1912___________He became the Prime Minister of India in 1947. He died in 1964.
A. (.) B. (,) C. (?) D. (!)

19. Punctuate the following

paragraph:

Jawahar Lal Nehru was born in Allahabad. __________ was the son of a lawyer. He was educated in England. He returned to India in 1912. He became the Prime Minister of India in 1947. He died in 1964.
A. He B. he. C. he! D. He,

20. Punctuate the following

paragraph:

Do you think the Earth is land surrounded by water? You’re wrong. You know this is a water planet. It is the oceans which are the earth. ___________ land masses are just barriers in between. Seas are not oceans, so don’t make that mistake. But seas do feed into oceans. It’s really all one big water body. It just has different names depending on which part of the land is closest to it.
A. The B. the! C. the... D. the;

21. Punctuate the following

paragraph:

Do you think the Earth is land surrounded by water? You’re wrong. You know this is a water planet. It is the oceans which are the earth. The land masses are just barriers in between. Seas are not oceans______________so don’t make that mistake. But seas do feed into oceans. It’s really all one big water body. It just has different names depending on which part of the land is closest to it.
A. (.) B. (,) C. (?) D. (!)

22. A group A. Leader

of four words are given. Out of the four, three are synonyms. Select the odd one out:

B. Chief C. Commander D. Owner

23. Select the synonym of

the word given below:

'Search'
A. Find B. Loose C. Lost D. Look

24. A group

of four words are given. Out of the four, three are synonyms. Select the odd one out:

A. Courteous B. Polite C. Rude D. Well-mannered

25. Select the antonym of

the word given below:

'Empty'
A. Blank B. Full C. Bare D. Vacant

26. Select the antonym of

the word given below:

'Dangerous'
A. Unsafe B. Risky C. Hazardous D. Safe

27. Select the antonym of

the word given below:

'Moist'
A. Wet B. Dry C. Damp D. Soaked

28. Select the antonym of

the word given below:

'Asleep'

A. Sleep B. Sleeping C. Awake D. Napping

29. Select the correct option A. Car B. Carrot C. Cat D. Computer

30. Select the correct homophone.

'The driver applied ________ when he saw the traffic light turn red'.
A. Breaks B. Brakes C. Broke D. None of these

31. Select the correct homophone.

'We all went to the book ________'.
A. Fare B. Fear C. Fair D. None of these

32. Ram

Singh is going to Panipat on July 5th to attend his uncle’s marriage. He will not be able to attend school for two days. He wrote the following application to the Principal. Complete the application with the appropriate choice given below: The Principal DAV Public School Shalimar Bagh Delhi 4th July 20XX . The Respected Sir My Uncle is getting married on 5th July. The marriage party will go toPanipat. I will be attending his marriage. So I will not be able to come to school on 5th July and 6th July. Kindly grant _______. Yours obediently Ram Singh

Class IV. Roll No. 27.
A. Leave B. Holiday C. Permission D. None of these

33. Read

the message below and complete the conversation that must have taken place: Message Message for : Aanchal Who called : Sakshi Time : Noon Message: Sakshi called. It is her birthday on Sunday and she wanted to invite you to the same. It is at McDonalds at 4:00 p.m. Who took the message: Neha Neha : Hello! Sakshi: Hello! Is that Aanchal? Neha: No, it’s her sister, Neha . May I know who is calling? Sakshi:HiNeha, I’m Sakshi, Aanchal’s friend. It’s my birthday this _________ I wanted to invite Aanchal to it. Can you pass the message to her? Neha : I’ll do that. Neha: Thanks! Tell her that the party is at McDonalds at 4:00 pm. Neha: Ok, I’ll tell her that Bye!
A. Monday B. Sunday C. Wednesday D. Friday

34. Imagine you

are Arun. It is your birthday the next week and you are hosting a party for your friends at your home in the evening at 5:30. Complete the following invitation to Neeraj with choice given below: 13th March 2012 25 Park Road Ashok Enclave, New Delhi-110005 Dear Neeraj, It is my birthday on Friday, 20th March. I am giving a party for my friends. I am organizing many games. Mom is planning to cook our favorite dishes. We will play our favorite games. And it will be fun time for all the friends. Please do join us at 5:30 PM at my_________. Arun.

A. House B. School C. Office D. Neighbour’s

house

35. Imagine you

are Arun. It is your birthday the next week and you are hosting a party for your friends at your home in the evening at 5:30. Complete the following invitation to Neeraj with choice given below: 13th March 2012 25 Park Road Ashok Enclave, New Delhi-110005 Dear Neeraj, It is my birthday on Friday, 20th March. I am giving a party for my friends. I am organizing many games. Mom is planning to cook our favorite dishes. We _________ our favorite games. And it will be fun time for all the friends. Please do join us at 5:30 PM at my house. Arun.

A. Will pay B. Play C. Playing D. Played

36. Himani

is shifting to a new house in New Mumbai. They are throwing a house warming party and she wants to invite her friend Neeru for the same on 1 5th July. The party is in the morning. She writes the following letter to her friend inviting her. Complete the letter with the choice given below: 7th July 20XX Dear Neeru, You will be glad to know that we are after all shifting to a new house, 751,Akaash Apartments, New Mumbai .We are going to have a house warming party on15thJuly in the morning. I want you and your parents to be with us on this occasion. I am very eager to show you my own room. It will be a surprise for you. Please do come. __________ Himali.
A. Yours B. Yours C. Yours D. Yours

faithfully obediently gratefully

37. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Air is a mixture of many gases. It contains about 78% nitrogen, 21% oxygen and 1% other gases. Animals need to breathe in air in order to get oxygen. Oxygen burns the food within their body and releases energy for various activities. Water animals derive oxygen from water. Microbes like amoeba breathe through their body surface. Insects breathe through their spiracles. Birds, reptiles and

mammals breathe through their lungs. When we breathe, we take in fresh air. This is called ‘inhaled air’. The air that we breathe out is called ‘exhaled air’. Exhaled air is warmer and has more carbon dioxide. We should breathe in fresh air. Insects breathe through
A. Lungs B. Body Surface C. Spiracles D. None of these

38. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Spiders are not insects as many people believe. They belong to a class of animals called arachnids. Spiders have eight eyes, four pairs of segmented legs, and can grow a new leg if they lose one. They do not have antenna or wings. A spider’s body can be divided into two sections. The sections are the abdomen and the cephalothorax. The legs, eyes, and mouthparts are in the cephalothorax section. Most spiders have poison glands and fangs in their jaws, which they use to inject poison into insects. This poison is called venom. Venom can paralyze an insect allowing the spider to eat the insect as food. Spiders can live almost anywhere in the world. Some like very humid or hot temperatures and some like places that are very dry. Some spiders prefer to live under ground and others live in trees. We have all seen spiders that prefer to live in our houses. These amazing animals usually have six fingerlike silk glands called spinnerets located beneath their abdomen. The silk comes from inside the spider’s body as a liquid that is thicker than water. A spider uses this silk to make a web by squeezing the silk out of two small holes at the back of its body. These small holes are called spinnerets. At the time the silk hits the air, the silk dries into a line that looks like a long string of hair. Spiders use this silk as draglines to hang onto as the wind blows it through the air. The spider can crawl up or down on this dragline if the wind takes it somewhere it doesn’t want to be. Young spiders and adult male spiders like ballooning and can release long silken threads that float or ride in the wind to new areas. There are about 30,000 different types of spiders known to scientists. Most of them are very tiny animals that help us by eating insects. The next time you are out in the yard and see a spider, take a few minutes to watch this most interesting animal. Where are the poison glands located on the spider’s body?
A. Cephalothorax B. Eyes C. Jaws D. None of these

39. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Air is a mixture of many gases. It contains about 78% nitrogen, 21% oxygen and 1% other gases. Animals need to breathe in air in order to get oxygen. Oxygen burns the food within their body and releases energy for various activities. Water animals derive oxygen from water. Microbes like amoeba breathe through their body surface. Insects breathe through their spiracles. Birds, reptiles and mammals breathe through their lungs. When we breathe, we take in fresh air. This is called ‘inhaled air’. The air that we breathe out is called ‘exhaled air’. Exhaled air is warmer and has more carbon dioxide. We should breathe in fresh air. Microbes breathe through

A. Lungs B. Body Surface C. Spiracles D. None of these

40. Read

the passage given below and answer the question that follows:

Passage Take a walk in a garden especially when the sun is shining. What do you see? Besides the beautiful flowers, there are lovely winged creatures flying from flower to flower. Yes you’ve guessed it. They are butterflies. They sit on blooms and look like flowers themselves. “Painted Lady’ is the name given to two kinds of butterflies. They have been given this name because of the attractive patters on their wings. The wings of these butterflies are five centimeters across when open and have marbled markings. The underwings are pink or brown and the upper surfaces of the wings are mainly orange-brown. Painted Lady butterflies often settle on the bare ground and bask in the sun with their wings wide open. These butterflies can fly quite fast and can cover long distances. Each spring, they migrate from Africa to Europe, across the Mediterranean Sea. The female butterfly lays small eggs on the underside of the leaves of thorny plants. What is the name given to two species of butterflies?
A. The painted lady B. The standing lady C. The marble lady D. The porcelain lady

41. Read

the story given below and answer the following question:

Passage A long time ago, when animals could talk, there lived in a forest four wise creatures -a hare, a jackal, an otter and a monkey. They were good friends, and every evening they would sit together in a forest glade to discuss the events of the day, exchange advice and make good resolutions. The hare was the noblest and wisest of the four. He believed in the superiority of men and women, and was always telling his friends tales of human goodness and wisdom. One evening, when the moon rose in the sky, and those days the moon’s face was clear and unmarked, the hare looked up at it carefully and said, “Tomorrow good men will observe a fast, for I can see that it will be the middle of the month. They will eat no food before sunset, and during the day they will give alms to any beggar or holy man who may meet them. Let us promise to do the same. In that way, we can come a little closer to human beings in dignity and respect.” The others agreed, and then went their different ways. Next day, the otter got up, stretched himself, and was preparing to get his breakfast when he remembered the vow he had taken with his friends. “If I keep my word, how hungry I shall be by evening!” he thought. “I’d better make sure that there’s plenty to eat once the fast is over.” He set off towards the river. A fisherman had caught several large fish early that morning, and had buried them in the sand, planning to return for them later. The otter soon smelt them out.

“A supper all ready for me,” he said to himself. “But since it’s a holy day, I mustn’t steal.” Instead he called out, “Does anyone own this fish?” There being no answer, the otter carried the fish off to his home, setting it aside for his evening meal. - Ruskin Bond (from The Hare in the Moon) The hare was a noble creature because he_________.
A. Believed in the superiority of men and women B. Was always telling tales of human goodness and C. Neither A nor B D. Both A and B.

wisdom

42. Read

the story given below and answer the following question:

Passage Harris was riding a bicycle with his wife through Holland. The roads were stony, and the machine jumped a good deal. ‘Sit tight,’ said Harris, without turning his head. Mrs. Harris thought he said, ‘Jump off.’ Mrs. Harris did jump off; while Harris pedaled away hard, thinking that she was still behind him. At first she thought he was riding up the hill just to show off. She expected him to jump off when he reached the top of the hill, and lean in a careless and graceful manner against the bicycle, waiting for her. When she saw him pass the top of the hill and cycle rapidly down the other side, she was quite alarmed. She ran to the top of the hill and shouted, but he never turned his head. She watched him disappear into a wood a mile and a half away, and then sat down and cried. She had no money and she knew no Dutch. People passed, and seemed sorry for her. She tried to make them understand what had happened. They gathered that she had lost something, but could not grasp what. They took her to the nearest village, and found a policeman for her. From the signs she made, the policeman thought that some man had stolen her bicycle. They found a boy driving a lady’s bicycle about four miles away. They brought him to her in a cart, but as Mrs. Harris did not want either him or his bicycle, they let him go again. Meanwhile, Harris continued his ride with much enjoyment. It seems to him that he had suddenly become a stronger cyclist. “1 haven’t felt this machine so light for months. It’s this air, I think. It’s doing me good,” he said. Then he told his wife not to be afraid, and he would show her how fast he could go. He sped merrily on for about five miles. Then, the feeling began to grow upon him that something was wrong. He stretched out his hand behind him and felt there was nothing there. He jumped, or rather fell off, and looked back up the road. It stretched white and straight and not a living soul could be seen on it. Harris was in a panic. He asked several people, but nobody could understand anything that he was saying except that he seemed to have lost a lady. A young man suggested the police station at the next town. Harris made his way there. The police gave him a piece of paper, and told him to write down a full description of his wife, together with the details of when and where he had lost her. He did not know where he had lost her- all he could tell them was the name of the village where he had his lunch. He knew he had her with him then, and they had started from there together. With the help of a hotel-keeper, who spoke a little English, the police were able to make out what he wanted. In the evening they brought her to him in a covered wagon, together with a bill of expenses. She was very angry! (Adapted from Three Men on the Bummel by Jerome K. Jerome) What did the policeman understand from the signs that Mrs. Harris made?

A. The policeman thought she had lost a dog. B. The policeman thought she had lost her money. C. The policeman thought she was hungry. D. The policeman thought she had lost something, but

could not understand what.

43. Read

the story given below and answer the following question:

Passage Harris was riding a bicycle with his wife through Holland. The roads were stony, and the machine jumped a good deal. ‘Sit tight,’ said Harris, without turning his head. Mrs. Harris thought he said, ‘Jump off.’ Mrs. Harris did jump off; while Harris pedaled away hard, thinking that she was still behind him. At first she thought he was riding up the hill just to show off. She expected him to jump off when he reached the top of the hill, and lean in a careless and graceful manner against the bicycle, waiting for her. When she saw him pass the top of the hill and cycle rapidly down the other side, she was quite alarmed. She ran to the top of the hill and shouted, but he never turned his head. She watched him disappear into a wood a mile and a half away, and then sat down and cried. She had no money and she knew no Dutch. People passed, and seemed sorry for her. She tried to make them understand what had happened. They gathered that she had lost something, but could not grasp what. They took her to the nearest village, and found a policeman for her. From the signs she made, the policeman thought that some man had stolen her bicycle. They found a boy driving a lady’s bicycle about four miles away. They brought him to her in a cart, but as Mrs. Harris did not want either him or his bicycle, they let him go again. Meanwhile, Harris continued his ride with much enjoyment. It seems to him that he had suddenly become a stronger cyclist. “1 haven’t felt this machine so light for months. It’s this air, I think. It’s doing me good,” he said. Then he told his wife not to be afraid, and he would show her how fast he could go. He sped merrily on for about five miles. Then, the feeling began to grow upon him that something was wrong. He stretched out his hand behind him and felt there was nothing there. He jumped, or rather fell off, and looked back up the road. It stretched white and straight and not a living soul could be seen on it. Harris was in a panic. He asked several people, but nobody could understand anything that he was saying except that he seemed to have lost a lady. A young man suggested the police station at the next town. Harris made his way there. The police gave him a piece of paper, and told him to write down a full description of his wife, together with the details of when and where he had lost her. He did not know where he had lost her- all he could tell them was the name of the village where he had his lunch. He knew he had her with him then, and they had started from there together. With the help of a hotel-keeper, who spoke a little English, the police were able to make out what he wanted. In the evening they brought her to him in a covered wagon, together with a bill of expenses. She was very angry! (Adapted from Three Men on the Bummel by Jerome K. Jerome) Tick the meaning the following word from the passage: 'Cart'
A. suitcase B. A vehicle with two C. A map or drawing D. Something to eat

or four wheels, usually pulled by a horse

44. Read

the story given below and answer the following question:

Passage Rantideva, who was a king, became a hermit. He had given his wealth to the poor and lived a simple life in the solitude of the jungle. He and his family had only the bare necessities of life. One day, after a fast of forty-eight hours, a light meal of rice with milk and sugar was prepared for him. A poor Brahmin came up to the door of the hut and asked for food. Rantideva gave him half of his rice. Then came a Sudra begging for help and Rantideva gave him half of what remained. Next, Rantideva heard a dog barking; the poor beast seemed to be starving. Rantideva gave him what was left. Last of all came a pariah who stopped at the hermit’s door and asked for help. Rantideva gave him the milk and the sugar, and continued to fast. Suddenly, four gods stood in front of Rantideva. “It was to us, Rantideva, that you gave food, for we assumed the forms of a Brahmin, a Sudra, a dog and a poor outcast. You were good to us all and we praise you for your loving thoughts.” A kind heart treats all men and even animals as members of one family, one humanity. Rantideva gave half of his rice to a _______and the other half to a ________.
A. Brahmin, dog B. Sudra, pariah C. Dog, pariah D. Brahmin, Sudra.

45. Read

the poem given below and answer the question that follows:

Freedom is the right to do Anything that pleases you, As long as you keep in sight That others also have a right. Have you the right to kill a cat? Oh no! It’s wrong, just consider that The cat has the right to live like you A right of eating and drinking too! So remember that it’s certainly wrong To deprive a nightingale its song To cheat the poor people, as rich men do To rob the innocent, as robbers do To injure someone to win a race To despise some and others embrace To disobey every order and rule And drown a swimmer in the pool And shout and scream like a fool Disrespecting the teachers in the school. So never forget that although you are free, You should think of others, not only ‘ME’. What are the rights of a cat similar to ours?
A. The right to live B. The right to eat C. The right to drink

D. All

of the above

46. Read

the poem given below and answer the question that follows: Where the pools are bright and deep Where the grey trout lies asleep; Up the river and o’er the lea, That’s the way for Billy and me. Where the blackbird sings the latest, Where the hawthorn blooms the sweetest Where the nestlings chirp and flee, That’s the way for Billy and me. Where the mower’s mow the cleanest, Where the hay lies thick and greenest, There to track the homeward bee, That’s the way for Billy and me. Where the hazel bank is steepest Where the shadow falls the deepest, Where the clustering nuts fall free, That’s the way for Billy and me... Write the word from the poem which describes the given word: 'Hay'
A. Thick and brown B. Thick and green C. Thick and yellow D. Thin and green

47. Read

the passage and answer the question that follow:

HOW THE CHIPMUNK GOT ITS STRIPES Long ago, the Earth was covered in darkness. None of the creatures living there knew what daylight looked like. One day, all of the animals of the forest gathered together in a clearing. They wondered if it would be better to remain in darkness, or if it would be better to also have light. Deer, Chipmunk, Raccoon, Wolf, Bear, and many other creatures climbed to the top of the highest mountain. The mountain stood so tall that there were no trees on its top, and it was covered only with rocks. Millions of stars blinked in the dark sky overhead. The biggest and most powerful animal in the forest was the bear, and he was the first to reach the mountaintop. Bear stood on the highest peak, looked out over the forest below, and argued for remaining in darkness. He said that the creatures of the forest would be able to sleep better in darkness because there would be no light to keep them awake. Most of the other animals were afraid, and they agreed with Bear. Raccoon said that he did not mind the darkness because he was so smart that he could find plenty of food, even in the dark. Wolf was easy to please, too. She didn’t mind the darkness because she could howl in darkness or in light. But one animal did stand up to the Bear. Chipmunk, the smallest of the animals, argued that it would be better to have both light and dark. Chipmunk was very clever. As Bear continued to argue for darkness, she made many good arguments for light. Slowly, the night passed. Bear grew tired of talking, but Chipmunk chattered on and on, as if she had all of the energy in the world. As the other animals dropped off to sleep, one by one, Chipmunk kept arguing. Finally, the first sunrise ever seen by the animals appeared over the top of the mountain. They woke up and were amazed by what they saw.

Chipmunk began to dance from rock to rock. Bear became angry because he didn’t get his way. He roared loudly and ran after Chipmunk. He chased Chipmunk all the way down the mountain. Bear was fast, and he reached out his giant paw to grab Chipmunk. Chipmunk got away, but not before Bear managed to scratch her back with his long claws. And that is why, to this day, you can see stripes on Chipmunk’s back! What is Bear like?
A. He is a good listener. B. He is used to getting his way. C. He is unsure about what he wants. D. He is well liked by the other animals. 48. Read

the passage and answer the question that follow:

HOW THE CHIPMUNK GOT ITS STRIPES Long ago, the Earth was covered in darkness. None of the creatures living there knew what daylight looked like. One day, all of the animals of the forest gathered together in a clearing. They wondered if it would be better to remain in darkness, or if it would be better to also have light. Deer, Chipmunk, Raccoon, Wolf, Bear, and many other creatures climbed to the top of the highest mountain. The mountain stood so tall that there were no trees on its top, and it was covered only with rocks. Millions of stars blinked in the dark sky overhead. The biggest and most powerful animal in the forest was the bear, and he was the first to reach the mountaintop. Bear stood on the highest peak, looked out over the forest below, and argued for remaining in darkness. He said that the creatures of the forest would be able to sleep better in darkness because there would be no light to keep them awake. Most of the other animals were afraid, and they agreed with Bear. Raccoon said that he did not mind the darkness because he was so smart that he could find plenty of food, even in the dark. Wolf was easy to please, too. She didn’t mind the darkness because she could howl in darkness or in light. But one animal did stand up to the Bear. Chipmunk, the smallest of the animals, argued that it would be better to have both light and dark. Chipmunk was very clever. As Bear continued to argue for darkness, she made many good arguments for light. Slowly, the night passed. Bear grew tired of talking, but Chipmunk chattered on and on, as if she had all of the energy in the world. As the other animals dropped off to sleep, one by one, Chipmunk kept arguing. Finally, the first sunrise ever seen by the animals appeared over the top of the mountain. They woke up and were amazed by what they saw. Chipmunk began to dance from rock to rock. Bear became angry because he didn’t get his way. He roared loudly and ran after Chipmunk. He chased Chipmunk all the way down the mountain. Bear was fast, and he reached out his giant paw to grab Chipmunk. Chipmunk got away, but not before Bear managed to scratch her back with his long claws. And that is why, to this day, you can see stripes on Chipmunk’s back! Read this sentence from the story. Bear grew tired of talking, but Chipmunk chattered on and on, as if she had all the energy in the world. The word chattered means__________
A. Moved slowly B. Laughed C. Spoke quickly D. Argued

49. Fill

in the blank with correct form of the verb (as directed):

The Principal __________ his lecture before the crackers exploded. (Simple Past)
A. Complete B. Completed C. Will complete D. Will be completing

50. Two

sentences are given. Select which of the following sentence uses correct conjunction:

Father went for jogging. Mother stayed at home.
A. Father went for jogging since mother stayed at home B. Father went for jogging while mother stayed at home. C. Father went for jogging therefore mother stayed at home. D. Father went for jogging and mother stayed at home.

1. C 6. B 11. A 16. C 21. B 26. D 31. C 36. A 41. D 46. B

2. C 7. C 12. B 17. A 22. D 27. B 32. A 37. C 42. D 47. B

3. D 8. C 13. A 18. A 23. A 28. C 33. B 38. C 43. B 48. C

4. C 9. C 14. A 19. A 24. C 29. C 34. A 39. B 44. D 49. B

5. A 10. B 15. A 20. A 25. B 30. B 35. A 40. A 45. D 50. B

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful