You are on page 1of 2

REGLAMENT Els 10 de la Llagosta 2013 1.- Distncia recorregut: 10 km. 2.

- Cursa oberta a tothom que accepti i respecti, tant la distncia com aquest reglament. 3.- Lloc de sortida i arribada: C/ de lEstaci, davant de lIES Marina a 150 m de lestaci (lnia R2). 4.- Hora de sortida: 10 del mat. 5.- Avituallament al km 5 i a larribada 6.- Les categories es regiran per lany de naixement i el sexe CATEGORIES Joves nascuts entre 2000 -1989 Sniors nascuts entre 1988-1979 Vet 35 nascuts entre 1978-1969 Vet 45 nascuts entre 1968-1959 Vet 55 nascuts entre 1958-1949 Vet 65 nascuts abans de 1949 MASCUL 1 2 3 4 5 6 FEMEN 7 8 9 10 11 12

7.- Per optar als trofeus de cada categoria ser necessari que es classifiquin un mnim de tres atletes. 8.- Quadre resum de trofeus per categories: 3 primers general masculina 3 primers general femenina Trofeus al 1r de cada categoria i sexe Trofeu especial a latleta ms veter Trofeu al primer classificat local en categoria masculina i femenina. (*Sentendr com a corredor local, aquell que tingui la seva residncia a la Llagosta, essent la localitat de residncia que consti al DNI o altre document anleg.) (* Aquells atletes que obtinguin premi a la general no optaran a premi en la seva categoria amb excepci del premi al primer classificat local). 9.- El primer corredor en millorar el rcord de la prova rebr una prima de 300 . El rcord de la prova est establert en 30 17 en categoria masculina i en 33 35 en categoria femenina. Per a la seva determinaci es tindr en compte el temps oficial. 10.- Les reclamacions es realitzaran per escrit una vegada acabada la cursa, previ dipsit de 30 que seran retornat en cas de que la reclamaci sigui acceptada. La decisi ser inapellable. 11.- El circuit estar senyalitzat a cada km. 12- Hi haur servei de guarda-roba, dutxes i massatges a larribada. 13- Dret dinscripci: 14 . amb lassegurana obligatoria inclosa. 14.- Sadmetran inscripcions fins al dia 4 dabril o quan sarribi als 1.100 inscrits. 15.- La recollida de dorsals es podr efectuar el dia 6 dabril, entre les 16:30h i les 19:30 h a lIES Marina o el mateix dia de la cursa de 8 a 9:15h. En qualsevol cas la bossa del corredors sentregar el mateix dia de la cursa.

16.- Els atletes que acabin la cursa rebran una bossa del corredor. 17.- Cursa controlada per xip (EOS) retornable. Els xips prpis no tindran validesa. 18.- Les classificacions es publicaran al web www.infocursa.com el mateix dia de la cursa. 19.- Els atletes extrangers, seguint la normativa al respecte de la FCA, per competir en la cursa haurn de tenir en vigor el perms de residncia a Catalunya, o b llicncia per a la actual temporada emesa per la Federaci Catalana dAtletisme. En cas contrari, sern desqalificats i/o no podrn optar a premis, segons determinin els jutges rbitres i/o la organiztaci. 20.- El temps mxim per a la conclusi del recorregut ser de 1h i 20. Aquells corredors que continun corrent desprs del temps marcat ho faran sota la seva responsabilitat. 21.- Menors d edat: Cal el consentiment del pare/mare/tutor, el qual shaur de lliurar en el moment de recollir el dorsal i xip, adjuntant fotocpia del carnet didentitat de ladult pels que no vinguin acompanyats de l adult responsable. (baixat l autoritzaci PDF des del web). 22.- Dades Personals: Us informem que les vostres dades personals que ens faciliteu seran incorporades al fitxer de infocursa.com , de l organitzador i patrocinadors. La finalitat de la cessi de les vostres dades sn: Gestionar la prova i enviar-vos tant informaci relacionada amb la cursa de La Llagosta com daltres curses, aix com tamb, possibles accions comercials. Els participants, donen consentiment exprs al tractament de les seves dades personals i autoritzen tamb l organitzador a publicarles en el llistat dinscrits i en el llistat de resultats. 23.- Dret d imatge: Els participants i representants legals dels menors d edat accepten cedir a l organitzador i collaboradors el dret de captaci, reproducci, distribuci i publicaci de les imatges de la cursa a qualsevol medi de comunicaci com diaris, webetc Podreu exercir el vostre dret daccs, rectificaci i cancellaci per correu electrnic a info@infocursa.com Les vostres dades seran tractades dacord amb el que estableix la llei orgnica 15/1999, del 13 de desembre, de protecci de dades de carcter personal (BOE nm 298, del 14 de desembre de 1999) 24.- Pel fet dinscriures el corredor i els tutors legals accepten aquest reglament. 25.- Tot all no establert en aquest reglament ser resolt segons estableix la normativa de curses de Fons de la Federaci Catalana dAtletisme.

You might also like