6 pasi pentru DEBLOCAREA fluxului energetic al BANILOR

Banii pe care ii ai sau ii faci nu sunt relevanti. Relatia care o ai cu banii este relevanta.
www.armonieinsuflet.ro

1

Cand era vorba sa platesc utilitati sau dari catre stat sau banci o faceam cu durere in suflet. daca nu ziceam ca am luat plasa si gata. Daca persoana avea bunul simt sa mi-i restituie de bine. “banca ma jupoaie cu dobanzile astea mari” si multe altele. Am fost sincera si ti-am povestit exact cum stateau lucrurile la vremea aceea. amestecati cu chitante.ro 2 . O sa iti povestesc ce am constatat la mine. Poate la tine e altfel. Sa nu razi de mine. Ma ofeream chiar singura sa imprumut pe cineva care nu avea curaj sa imi ceara. sau poate la fel ca la mine.Tu ce relatie ai cu banii ? Eu mi-am pus aceasta intrebare. monedele erau si ele pe unde apucam sa le pun. Oricine. In portofelul era dezordine tot timpul. www. mereu imi spuneam: daca as fi procedat altfel as fi castigat mai mult. banii impaturiti. bonuri. Mai mult de atat cand primeam rest puneam banii prin ce buzunare apucam. Cardurile abia le mai zaream. cate un colt se ivea pe ici pe colea. De multe ori ii aruncam pe undeva prin geanta. nu de mult. Sumele mici nu prea ma incantau. alteori cu imprumut. asta daca luam restul. primea bani de la mine uneori de pomana. Ma uitam chiar putin dezamagita la banutii care imi intrau in cont sau ii primeam in numerar.armonieinsuflet. ma impresiona cat de cat cand imi cerea bani. Ba mai si comentam “imbuibatii astia de la electrica freaca menta si au niste salarii”. cand am facut o retrospectiva a vietii mele.

De aceea am inceput sa citesc carti in care se vorbea de bani. Si am inceput sa aplic ce citisem si auzisem pe la seminarii si anume: sa tratez banii ca pe niste oaspeti dragi  Ce facem cu totii cand asteptam oaspeti? Curatenie in casa. www. Ba chiar pregatim ceva bun cu care sa ii servim. Eu nu respectam banii. sters praful. Atunci mi-am spus: GATA! De azi incep sa am o relatie cum se cuvine cu banii. nu eram recunoscatoare ca ii aveam. La un moment dat am intalnit un citat care chiar m-a enervat si am sa ti-l spun si tie: Banii pe care ii ai sau ii faci nu sunt relevanti. dat cu aspiratorul.armonieinsuflet.Cert e ca ma intrebam de ce uneori banii veneau foarte usor la mine si alteori putini si rar. sa merg pe la seminarii si s-a aprins luminita. Relatia pe care o ai cu banii este relevanta.ro 3 .

le arunc in fiecare seara. www.armonieinsuflet.ro 4 . adica BANI. indiferent de suma. asez banii cap la cap. asa ca la banca. Chitantele si bonurile.Cum aplic acest lucru in relatia cu bani ? Imi fac ordine in portofel. dupa ce le trec intr-un document Excel special creat. Si spun mereu: Multumesc si sunt recunoscatoare pentru banii primiti. Mentin portofelul pregatit sa primeasca oaspeti. doar de aceea a fost inventat. monedele le pun frumos in compartimentul special al portofelului.  Cand vin oaspetii cum ii primim? Cu bucurie ! Am inceput sa primesc cu bucurie si recunostinta toti banii care vin la mine.

Vorbesc cu ei si ii fac sa se simta bine.armonieinsuflet.ro 5 . nu banuti.  Vorbim cu oaspetii nostri? Le spunem pe nume? DA Atunci fac acelasi lucru si cu banii. Circula prin multe maini si oamenii au energii de vibratii diferite. Ce facem daca oaspetii au venit prin ploaie si sunt uzi ? Sau plini de noroi? Le oferim un prosop sau ceva sa se stearga. asa cum fac cu oaspetii. Le spun BANI. Ii curat in energia iubirii neconditionate. Armonizez vibratia banilor cu vibratia mea. www. La fel se intampla si cu banii.

rude? Cu siguranta ii respectam si facem tot posibilul sa se simta bine la noi. Similar: Administrez banii cu discernamant si ii respect. Invat persoana sa pescuiasca. Adica sunt generoasa fara sa creez o dependenta persoanei careia ii daruiesc.ro 6 .armonieinsuflet. ii sechestram sau le dam libertatea sa o faca cand doresc? Fac platile cu bucurie. nu ii dau peste in fiecare zi. banilor le place sa circule! www.  Cand oaspetii vor sa plece. Ne respectam oaspetii sau ii trimitem sa mai doarma si pe la vecini. prieteni.

armonieinsuflet. Daca si tu iti doresti sa deblochezi acest flux energetic al banilor. Trateaza BANII ca pe niste oaspeti dragi! Vor veni des in vizita la tine si vor spune si rudelor lor ca: 1. 2. Portofelul tau e ordonat. Le armonizezi vibratia cu iubire neconditionata. Faci platile cu bucurie si ii lasi sa circule. Ii primesti cu bucurie si recunostinta. 4. 3. Le vorbesti si le spui BANI.ro 7 . e important sa incepi sa faci pasii pe care i-am facut eu. www. 5.A trecut ceva vreme de cand tratez banii ca pe niste oaspeti dragi si fluxul energetic s-a deblocat in totalitate. Ii administrezi cu discernamant si ii respecti. cardurile aranjate. 6.

De asemenea te incurajez sa imi scrii orice intrebare ai legata de vreun articol de pe site: www. despre acest material aici: marcela@armonieinsuflet. Relatia care o ai cu banii este relevanta. Ce zici.ro O zi frumoasa ca sufletul tau. Marcela P.armonieinsuflet.armonieinsuflet. pro si contra. impartasesti cu mine intr-un mail? Iti promit inca o surpriza frumoasa! www. Sunt curioasa sa aflu cum functioneaza pentru tine sa tratezi banii ca pe niste oaspeti dragi.S.ro Parerea ta e importanta pentru mine pentru ca ma va ajuta sa imbunatatesc acest material.In incheiere iti reamintesc ca: Banii pe care ii ai sau ii faci nu sunt relevanti. Astept cu mare drag parerea ta.ro 8 .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful