You are on page 1of 2

DE VERZORGENDE PRODUCTEN INSULINOL

PRODUCT
DE-STOCK PEELING
Consument: bestaat niet. Professioneel gebruik: tube van 200 ml. Ref. E551.

FUNCTIES
Verwijdert de dode huidcellen, zorgt voor een beter ademhaling van de huid en verfijnt de korrel van de huid.
l

BESTANDDELEN
MYRICELINE

ACTIES
Eetlustremmer voor de vetcellen.

PROFESSIONELE PROTOCOLLEN LICHAAMSBEHANDELINGEN


INDICATIES
Voor cellulitis op billen et dijen, eetlustremmer voor de vetcellen, Vermindering van vetcellen, versnelde thermische werking, voor huidstriemen en microhaarvaten.

ANTI-STOCK SERUM
Consument: not available Professioneel gebruik: tube met pijpje van 150 ml. Ref. E549.

DRAINERENDE 3 FASE OLIE


Consument: bestaat niet. Professioneel gebruik: Flacon van 500 ml. Ref. E550.

KIEZELGOER/ Zeer fijne en regelmatige zachte peeling. MICROBOLLETJES VAN POLYETHYLEEN Eetlustremmer voor de l MYRICELINE Remt de opslag van vetten en vetcellen. corrigeert plaatselijke rondingen. Houdt de vertraging van de l LANACHRYS lipolyse tegen. Gaat vrije radicalen en oedeemvorming tegen. Eetlustremmer voor de Remt de opslag en infiltratie van l MYRICELINE vetcellen. vetten in het weefsel, activeert Houdt de vertraging van de l LANACHRYS de microcirculatie en maakt de lipolyse tegen. Gaat vrije radicalen en oedeemvorming tegen. benen slanker. l REDULITE Drainerend actief bestanddeel.
l

Insulinol
CELLULIT DIET EXPRESS

INSULINE-BLOKKERENDE BEHANDELING TEGEN CELLULITIS EN PLAATSELIJKE RONDINGEN


ERICSON LABORATOIRE heeft een nieuwe Slankheidbehandeling ontwikkelt, INSULINOL CELLULITDIET, die de volgende problemen aan te pakken: > CELLULITIS > PLAATSELIJKE RONDINGEN De recente ontdekking van een bijzonder krachtige molecule, Dihydromyricetine, maakt het mogelijk in het hart van de vetcellen op te treden met een eetlustremmer voor vetcellen. De werking gaat in tegen die van de insuline (dit hormoon stimuleert de aanmaak van lipiden in het vetweefsel). Insuline speelt de rol van boodschapper in ons lichaam, door vetcellen op te dragen glucose op te nemen om de energieproductie mogelijk te maken. Indien deze energie niet wordt gebruikt zal de vetcel het in de vorm van vet opslaan. Een innovatie op afslankgebied, INSULINOL CELLULITDIET voorkomt dat glucose, de voornaamste voeding van de vetcel, in het hart van de cel terecht komt en daarmee vetten gaat produceren. De vetcel wordt eigenlijk op dieet gezet. Elke formule uit het assortiment INSULINOL CELLULITDIET werd verrijkt met aanvullende bestanddelen voor een synergetische en volledige inwerking om alle complicaties waarmee cellulitis gepaard gaat: > AFVOERING VAN DRAINAGE EN INTERSTITILE WATER > DE KWETSBAARHEID VAN MICRO-HAARVATEN > PREVENTIEF EN HELEN VAN DE HUIDSTRIEMEN > VERSTEVIGING VAN INGEZAKTE WEEFSELS

Spreid een plastic laken op de massagetafel uit. Leg de klant op de rug. Breng de DE-STOCK PEELING (E551) tot de deeltjes geheel verdwenen zijn.

Breng het serum ANTI-STOCK INSULINOL (E549) op de zones aan.

EETLUST REMMENDE VERZORGING voor de vetcellen


Vermindering van vetcellen. Vernietiging van de vetcellen, Insuline-Blokkerende behandeling tegen cellulitis en plaatselijke rondingen

In geval van zichtbare en kwetsbare haarvaten, breng de VENO TONIC (E210). In geval van huidstriemen, breng de crme DERMO STRETCH (E213) aan.

THERMISCH LICHAAMSMASKER
Consument: bestaat niet. Professioneel gebruik: Emmer van 4,5 Kg. Ref.: E552.

Verbetert de indringing van de actieve, slank makende en verstevigende bestanddelen.

CALCIUM- EN KALIUMSULFAAT, ZINKOXIDE/ TALK

Verhardende en verwarmende lichaamsmasker. Activeert de vaatverwijding en heeft een afsluitend effect. Optimaliseert de penetratie van de actieve bestanddelen. Spant aan, verstevigt. Gaat uitdroging tegen, voedzaam, verzachtend. Filtering, restructuring. Krachtige lipolysis activator. Bevordert de vetverbranding. Transporteert vetten. Bevordert de eliminatie en strijdt tegen micro-traumatismen. Verhoogt de doorlatendheid van de haarvaatjes. Cyto-stimulating, anti-glycation. Genezingsbevorderend, ontstekingsremmend en stimuleert het immuunsysteem. Eetlustremmer voor de vetcellen. Stimuleert het verbranden van vetvoorraden. Eetlustremmer voor de vetcellen. Remt de ontwikkeling van nieuwe vetcellen. Eetlustremmer en bloedsuikerspiegel verlagers. Eetlustremmer, lipidische chelaatvormer.

3
Massage van de benen, billen en buik met 2 LIPO-SCULPTOR E545. Massage van de benen, billen en buik met de DRAINERENDE OLIE - 3 FASEN (E550).

LIPO LIFTING
Consument: tube van 150ml. Ref. E53. Professioneel gebruik: tube van 200 ml. Ref. E212.

Bestrijdt verslapping van de huid, diepe verstevigende werking. Vereenvoudigt de eliminatie van onderhuids vet.

FIRMIDERM l TARWEKIEM OLIE


l l

KLIMOP EXTRAKT

LIPO FLUID
Consument: tube van 150 ml. Ref. E76. Professioneel gebruik: tube van 200 ml. Ref. E126.

CYCLOLIPASE l NANOSFEREN VAN ALGISIUM C l FOSFOLIPIDEN


l l

FYSIOLOGIE VAN HET VETWEEFSEL


Het vetweefsel omgeeft het gehele menselijk lichaam. De dikte verschilt naar gelang de plek waar het zich bevindt: dun aan de voorkant, dik op de billen. Het bestaat bij een normaal persoon uit ongeveer 50 tot 80 miljard vetcellen, dat is ongeveer 15 20% van het lichaamsgewicht. De anatomische lokalisering vormt eigenlijk een secondair geslachtskenmerk: - bij de man is vet vooral boven de gordel aanwezig, rond de buik en schouders. - bij de vrouw concentreert vet zich onder de gordel, op de onderbuik en ter hoogte van de heupen, billen en dijen.

VENO TONIC
Consument: tube van 150 ml. Ref. E214. Professioneel gebruik: tube van 200 ml. Ref. E210.

Vervaagt het verschijnen van microhaarvaten.

ARNICA MONTANA EXTRAKT PAARDENKASTANJE EXTRAKT SILANOL C ECHINACEA EXTRAKT MYRICELINE ADIPOSLIM MYRICELINE ADIPOLESS

Breng de versterkende crme LIPO LIFTING (E212) op de te behandelen zones aan. Laat de klant zich omdraaien en begin met de stappen 2 tot 6, op de billen en achterkant van de benen.

Opperhuid

DERMO STRETCH
Consument: tube van 150 ml. Ref. E49. Professioneel gebruik: tube van 200 ml. Ref. E213.

Bevordert het voorkomen en verminderen van huidstriemen.

DE-STOCK DAG GEL


Consument: tube met pijpje van 100 ml Ref. E542 in koffertje Ref. E541. Consument: tube met pijpje van 100 ml Ref. E543 in koffertje Ref. E541.

Remt de vetopslag en de bevordering van drainage mogelijk.

Bereiding van het thermisch lichaamsmasker (E552) - Knip 2 stroken gaas op de gewenste lengte. Plaats deze op de te behandelen zones. Bereid 700 g thermisch lichaamsmasker met 350 ml koud water. - Meng dit met een spatel. - Breng het thermisch masker met de hand of spatel op het gaas aan en zorg daarbij voor dikke randen. - Wikkel de cliente in het plastic laken. Laat 20 min. inwerken. - Verwijder het masker. Maak schoon met vochtige sponzen of washandjes.

Lederhuid

Onderhuid Vetcel

Breng LIPO FLUID (E126) op voor- en achterkant van de te behandelen zones aan.

MEERDERE FUNCTIES

DE VETCEL: EEN REKBARE CEL


De vetcel is een rekbare cel, hij kan de eigen omvang wel tot 50 maal vermenigvuldigen! De rol van de vetcel bestaat eruit vetzuren op te slaan door ze in triglyceriden om te zetten (dit proces noemen we lipogenese) en de triglyceriden vervolgens weer te bevrijden door ze om te zetten in vetzuren (dit proces noemen we lipolyse). Het vetweefsel is in staat zich gedurende het hele volwassen leven te ontwikkelen en te groeien.

ANTI-STOCK NACHT GEL Maakt het remmen van

vetopslag en de bevordering van drainage mogelijk.

Een constante verspreiding van slank makende actieve Consument: bestanddelen om moeilijke 15 pleisters. Ref. E544. Professioneel gebruik: bestaat niet. zones gericht aan te pakken.

PATCHS

BETA-GLUCANE VAN HAVERZEMELEN


l l

BEHANDELINGSDUUR = 60 min. BEHANDELING VAN 6 TOT 8 SESSIES BEHANDELFREQUENTIE = 2 MAAL PER WEEK
ERICSON LABORATOIRE 22 AV. DE LA DIV. LECLERC - BOBIGNY 93017 - FRANCE www.ERICsON-LABORAtOIRE.COm - EXPORt@ERICsONLABORAtOIRE.COm CODE / Ft19

CITRUSVRUCHTEN PECTINE EXTRAKT

ERICSON LABORATOIRE
8

- Het vetweefsel bevat de grootste energiereserve van het organisme. Het slaat lipiden in de vorm van Triglyceriden op (dit proces noemen we lipogenese) en bevrijdt ze daarna weer in de vorm van vetzuren en glycerol (dit proces noemen we lipolyse). - Het vormt ook de opslagplaats voor sterode hormonen waar androgeen en oestrogeen worden omgezet. - Het levert een bijdrage aan de plasticiteit van het huidweefsel, en speelt een belangrijke dempende rol in geval van schokken. - Het speelt ook een rol als isolerend laagje.

CELLULITIS
EEN KETTINGREACTIE
lymfatisch Cellulitis is een plaatselijke overmatige opeenhoping Edeme Vet cel van vetten die tot hypertrofie van het vetweefsel en lymfatisch Vet cel kanaal een verharding van het bidweefsel leidt. Meerdere bloedvat verschijnselen treden samen op: Degeneratie van collageenvezels VloeiDe vetcellen klonteren samen en omringen zich met Vloeistoffen stoffen een netwerk van collageenvezels met als resultaat dat de huid een kussenachtig aspect krijgt dat we ook NORMAAL WEEFSEL VERSTOPT WEEFSEL wel sinaasappelhuid noemen. SAMENDRUKKING VAN DE NETWERKEN VAN BLOED- EN LYMFVATENSTELSELS De samendrukking van deze netwerken gaat gepaard met waterretentie op interstitieel niveau en het opzwellen van de huid (ophoping). De genfiltreerde cellulitis is de oorzaakt van een bij aanraking pijnlijk oedeem. Vaak constateren we een wijziging en groepering van de glycosaminoglycanen, wat leidt tot de fixatie en retentie van water.

MYRICELINE: EETLUSTREMMER VOOR VETCELLEN


MYRICELINE is een werkzame stof van een nieuwe generatie met een werking die tegengesteld is aan die van insuline. Het voorkomt dat glucose, de voornaamste voeding van de vetcel, in het hart van de cel terecht komt en daarmee vetten gaat produceren. De vetcel wordt eigenlijk op dieet gezet. Myriceline is een natuurlijk molecuul, onttrokken aan schors, blad en bloemen van een kleine heester: myrica cerifera (USA).

VERHOOG HET AANTAL ACTIEVE MOLECULEN VOOR EEN OPTIMALE WERKING


1 - LANACHRYS 2 - CAFENE

LANACHRYS

2 KRACHTIGE ACTIEVE PRINCIPES BESTRIJDT PLAATSELIJKE CELLULITIS EN DE VETCELLEN ADIPOSLIM VRIJMAKEN VAN VETTEN
- ACTIVATIE VAN DE LIPOLYSE ADIPOSLIM is een lipo-aminozuur die in staat is de lipolyse te stimuleren door het gehalte aan AMPc van de cel te vergroten door het beperken van de fosfodiesterase. Dit opgevoerde AMPc gaat het activeren van de opdeling van vrije vetzuren mogelijk maken en zorgt zo voor een betere afvoer van vetten: ze worden letterlijk uit de vetcellen gedreven. Dit proces komt overeen met de werking van cafene, maar is nog veel doeltreffender. - RECYCLAGE VAN VETTEN NAAR ENERGIE ADIPOSLIM is dankzij de lipolitische werking in staat de vrijgekomen vetten om te zetten in de energiedrager ATP (voor het levensproces van de cel benodigde energie).
AFDRUK VAN DE DIJEN
VOOR BEHANDELING (D0)

a1 EN a2 ALFA-ONTVANGER

ADENYL CYCLASE

b -BETA-ONTVANGER

INSULINE-BLOKKERENDE WERKING
Extracellulair milieu Insuline vetcel membraan werking van myriceline

ATP

Cyclische AMP

P P P

P P

P P P

Intracellulair milieu

KRITIEKE PERIODES
De aan hormonale schommelingen gebonden cellulitis verschijnt bij voorkeur op bepaalde momenten in het leven, vooral in de puberteit, tijdens de zwangerschap, de menopauze of peri-menopauze, de menstruatiecycli en de eerste maanden van pilgebruik.

DIAGRAM VAN DE INSULINE ONTVANGER IN DE VETCEL

Het hormoon, insuline, wordt door de alvleesklier afgescheiden. Insuline speelt de rol van boodschapper in ons lichaam, door het binnendringen en consumptie van glucose door de cellen van het organisme mogelijk te maken. Binnen de vetcel speelt insuline een fundamentele rol in de volgende processen: - Binnendringen van glucose in de cel, - Omzetting van glucose in vetzuren, - Beperking va de triglyceride-lipase, verantwoordelijk voor de lipolyse, - Stimuleren van de activiteit van de lipoprotene-lipase, verantwoordelijk voor de lipogenese.

FOSFODIESTERASE LIPASE
De fosfodiesterase vernietigt het cyclische AMP en remt de lipolyse

TRILYCERIDEN IN VOORRAAD

Opdelen van de triglyceriden

TRILYCERIDEN LIPASE
Vrijgeven van de vrije vetzuren uit de vetcellen

beperking van angiogenese vergeleken met controle

DUBBELE WERKING OP HET VETMETABOLISME


MYRICELINE benvloedt het metabolisme van de vetcellen. Enerzijds is deze stof in staat de omvang van de vetcellen te verminderen door de opslag tegen te gaan (beperking van lipogenese) door de eliminatie van vetten mogelijk te maken (activeren van de lipolyse). Anderzijds is Myriceline in staat het aantal vetcellen te doen afnemen door een remmende werking op de adipogenese.
ACTIVEREN VAN DE LIPOLYSE X12
13 11 9 7 5 3 1

ADIPOGENESE: AANMAAK VAN NIEUWE VETCELLEN


Adipogenese is het proces dat verantwoordelijk is voor het vormen en opslagen van vetcellen en het rijpen van prevetcellen.

x 12
BLOEDVAT
Controle 15 ppm 30 ppm 75 ppm 150 ppm

LIPOGENESE: HET OPSLAGPROCES VAN VETTEN


Het vetweefsel is in staat lipiden in de vorm van triglyceriden op te slaan, vooral na maaltijden en tijdens de spijsvertering. Dit wordt veroorzaakt door insuline, dat het binnendringen van suikers in de vetcel activeert. Dit verschijnsel noemen we opvangen. De triglyceriden worden alleen gevormd indien er voldoende koolhydraten, in de vetcel worden gebracht: de vorming is geheel afhankelijk van het aanbod van glucose.

MYRICELINE gaat de opslag van vetten tegen en bevordert de eliminatie door het organisme. De stof remt op selectieve wijze de aanmaak van meerdere enzymen die een sleutelrol spelen in de aanmaak en opslag van lipiden.
- 67% PROTEINE TYROSINE KINASE - 86% SUBSTRAAT VAN DE INSULINERECEPTOR (IRS) - 68% FOSFATIDYL INOSITOL 3-KINASE (PI3K) - 72% PROTEINE KINASE B (PKB)

1/ VERMINDERING VAN DE OMVANG VAN VETCELLEN: LIPOGENESE / LIPOLYSE

AFNAME VAN DE LIPOGENESE -64%


Controle 15 ppm 30 ppm 75 ppm

5 -5 -15 -25 -35 -45 -55

SYNERGIE VAN DE WERKING VAN LANACHRYS / CAFENE

ONTGRENDELEN VAN ONS BLOKKEERSYSTEEM, HETBEVRIJDEN VAN VETTEN MOGELIJK MAKEN, ONTGIFTEN EN DRAINEREN LANACHRYS wordt gewonnen uit de Chrysanthellum Indicum, een plant van Zuid-Amerika afkomstig (Peru, Bolivia), die vooral in de geneeskunde wordt gebruikt, in verschillende toepassingen. Wetenschappers hebben het vermogen van deze stof aangetoond in het proces van hydrolyse om vetten te activeren. Deze ontdekking heeft overigens een patent. Het hoge gehalte aan flavonoden en saponosiden van LANACHRYS is buitengewoon en de werking zeer origineel: de stof werkt in het membraan van de vetcel namelijk in op het mechanisme a2 - dat het adenyl cyclase, verantwoordelijk voor de opslag van vetten, blokkeert. Het remt dit mechanisme af en helpt zo actief mee aan het opstarten van het opdelen van de vetten.

Na behandeling van 1 maand van de formule met 3% Adiposlim (D 28): Glad aspect van het oppervlak

ADIPOLESS: GAAT OPSLAG VAN VETTEN TEGEN


0
ADIPOLESS 0,01% ma Fumagilline 0,0015% ma

-50 -50% -100

-90%

BEPERKEN VAN AANMAAK NIEUWE VATEN


Protocol: kwalificatie van de haarvatenstructuren op een model van endotheliale cellen.

ADIPOLESS is een werkzame stof die wordt gewonnen uit de Quinoa, een Canadese grassoort die bekend staat om de eigenschappen die de opslag van vet tegengaan. ADIPOLESS beschikt over een actief proces dat de angiogenese remt en zodoende het rijpen van prevetcellen tot vetcellen voorkomt. Beperking van de MMP 9 (Matrix Metaaleiwit 9) maakt de volgende dingen mogelijk: - Het ANTI-ANGIOGENESE EFFECT blokkeert de voedingskanalen die nodig zijn voor de aanmaak van nieuwe vetcellen. - Het ANTI-RIJPINGS EFFECT: Maakt vetcellen tot niet functionele cellen d.w.z. cellen die niet in staat zijn om vetten op te slaan.

- 64%

CAFENE
OPSTARTEN VAN DE VETVERBRANDING Cafene is de vedette onder de afslankmoleculen, het blokkeert de fosfodiesterase en behoudt zodoende het AMPc, dat nodig is voor een goede vetverbranding.

DE INSULINOL VERZORGENDE PRODUKTEN


PRODUKTEN VOOR THUISGEBRUIK PROFESSIONELE PRODUKTEN

LIPOLYSE: HET BEVRIJDINGSPROCES VAN VETTEN


Wanneer cellulitis eenmaal aanwezig is kan men dit ontsierend verschijnsel bestrijden door de lipolyse of het opdelen van de vetten te activeren. Lipolyse wordt door complexe enzymatische processen verzorgd: protene tyrosine kinase, triglyceride lipase, adenyl cyclase.... De organen die de lipolyse en de lipogenese benvloeden zijn de hypofyse, de schildklier, de eierstokken of testikels, de bijnieren en de alvleesklier.

2/ AFNAME VAN HET AANTAL VETCELLEN:


ADIPOGENESE
Controle 3 ppm 7,5 ppm 15 ppm 30 ppm 75 ppm

5 -5 -15 -25 -35 -45 -55

- 63%

LIPOGENESE Opslag van triglyceriden in de vetcellen: grote moleculen.

LIPOLYSE Bevrijden van vrije vetzuren: kleine moleculen die door het organisme gelimineerd worden.

- 40% GLUT-4 - 56% PERILIPINE - 46% CAVEOLINES = - 63% ADIPOGENESE

De nieuwe benadering van afslanken van ERICSON LABORATOIRE betekent een wetenschappelijke vooruitgang omdat de meeste essentiele werkstoffen voornamelijk op de lipogenese en de lipolyse inwerken. Het complete INSULINOL CELLULIT-DIET assortiment biedt een innoverende werkzame stof, MYRICELINE, die in staat is direct op de vorming van nieuwe vetcellen in te werken. Vetcellen zijn in staat zich te vermenigvuldigen in tegenstelling tot de algemene mening dat het aantal vetcellen onveranderlijk is. Dit verschijnsel noemen we ADIPOGENESE. De werking van MYRICELINE maakt het mogelijk de 3 eiwitten die verantwoordelijk zijn voor adipogenese te beperken: GLUT-4, PERILIPINES, CAVEOLINES.

REDULITE
DE STRIJD TEGEN HET WATER OPHOPING Cellulitis gaat vaak vergezeld van een ophoping van water. Daarom is het belangrijk dat het lipolytische effect gecombineerd wordt met een desinfiltrerend en osmotisch effect. Dankzij de dubbele koppeling van Glyceryl polyacrylaat gel en vlierboomextract maakt REDULITE een doeltreffende eliminatie van het water via de bloed- en lymfvatenstelsels.

E541/ INSULINOL KOFFERTJE - DE-STOCK DAG GEL - ANTI-STOCK NACHT GEL E544/ PLEISTERS E545/ LIPO-SCULPTOR

E551/ DE-STOCK PEELING E549/ ANTI-STOCK SERUM E550/ DRAINERENDE OLIE 3 FASEN E552/ THERMISCH MASKER E545/ LIPO-SCULPTOR