You are on page 1of 52

Nicholas Victor CasanovaTitkok eMagazinban publiklt rsai

2006 - 2007
www.casanovatitkok.com

Gyors elsz :) A hrleveleim kztt sok cikk van amit mstl vettem t, azok itt nem tallhatak meg, az sszes cikk belertve a legjabb cikkeket, rsokat itt tallhat meg: http://www.ebook-international.net/tm/?md=archives&show=8 Sok sikert! Nicholas

Akkor ht jjjn a lnyeg:

1. Visszautastsmentes csbtsi mdszerek


Hell ! Sokan krdeztk mr tlem, hogyan lehet odamenni egy vadidegen csajhoz s leszltani gy, hogy ne utastson vissza.

Itt ppen MrPua bartom alkalmaz egy n. fnykpsz rutin utni puszikrst, mikzben hecceli a csajokat, hogy ne tketlenek, hanem csbosak legyenekEz a stlus nagyon bevlt nla Sokig gondolkoztam a rejtly felfedsn s kidolgoztam neked egy mdszert, amivel gy tudsz majd odamenni csajokhoz, hogy nem kapsz visszautast vlaszt s nem fog elkldeni melegebb jtjakra. St, pr ismtls utn, kezd rutinnal is el tudod majd rni azt, hogy a csajok rdekldst minimlis id alatt felkeltsd. Az Efott feszitvlon, Zamrdiban kezdtem gyakorolni s tkletestneni a visszautastsmentes nyitsokat (leszltsokat). Az eMagazin vgn elolvashatod, hny csajt dntttem meg ezzel a mdszerrel! Nos , me a CasanovaTitok nyitja (lersa) :

Ahhoz, hogy leszlts (nevezzk ezutn gy: megnyiss) egy csajt, valamilyen mdon oda kell menned hozz s beszlgets kezdemnyezni vele. A CasanovaTitkokban s klnbz csbtsi irodalmakban sokfle nyits van lerva, de tbbsgkkel az a gond, hogy benne van az ANR (Automatikus Negatv Reakci amikor a csaj gondolkods nll lerz, elkld, visszautast) lehetsge. Ez nem is lenne baj, egy igazi PUA (csbmester) nem veszi zokon a visszautastst, egyltaln nem rdekli, mert betartja a csbts alaptrvnyeit (mennyisg, folyamatos fejlds - rutin). Az a baj, hogy legtbben nem vagyunk tapasztalatak, teljesen kezdk vagyunk s rettegve flnk a visszautaststl, st egy visszautasts teljesen a kedvnket szegheti a tovbbi csajozs akciktl. De mi lenne, ha lenne egy olyan nyits (leszlts), amivel a visszautasts kockzata nem forog fenn. A nk ltalban azrt utastanak kapsbl vissza, mert bennk van a: ez ma mr a tizenhetedik marha, aki totl gz csajozs szveggel jn ide, hagyjanak mr bkn refelex, ami teljesen rthet is. Viszont ha elred azt, hogy az els pillanatban ne felszedsi ksrletnek nzzen ki a leszlts, akkor nagy eslye van, hogy megfelel rutint (szveget, eladst) alkalmazva tl legyl az els kritikus ponton s szimptitt gerjessz benne. Arrl, hogy hogyan kell folytatni a nyitst, azt ms alkalommal trgyalom ki (vagy olvasd el a CasanovaTitkok Ncsbt MesterProgramot). Maradjunk a visszautastsmentes nyitsnl. Teht, kivitelezs:

sszelltasz egy 8-12 pontos krdvet brmilyen tmban (lnyeg, hogy rdekes legyen - de a kvetkez eMagazin errl fog szlni, hogyan llts ssze olyat, amit knnyen tvihetsz csbtsra). gy btran odamehetsz brmelyik csajhoz s megkrdezheted: Hello, egy felmrst ksztek pl. a hzillatokrl, tudnl-e nekem segteni egy kicsit: Itt elszeded a krdvet, majd vgigmentek a krdseken. Kzben tvezetheted a tmt, csalit s horgokat vethesz be, Transz szavakat s rintseket hasznlhatsz (mind le van rva a MesterProgramban), ergo elkezdheted a csbtst. Ha vgeztl a krdvezssel, de nem jutottl egyrl kettre, akkor is meglesz a neve s emailcme. De 25 csajbl prnak biztos be fogsz jnni, ami tapasztalatom szerint kt ra krdvezs! gy egy raks randit szerezhetsz magadnak, radsul brhol s gyorsan!!! Ezt a mdszert akr ketten is csinlhatjtok, brhol, brmikor. A teammunka sokszor jobb eredmnyeket hoz! A csbts menett pedig megtanulhatod A-Z-ig a CasanovaTitkokbl! A kvetkez eMagazinban pontosan lerom neked azt, hogy milyen fajta krdvet hasznlj s azt hogyan vezesd t csbtsba. Vannak olyan krdvek, amiket knnyen t lehet vezetni csbtsi folyamatba. Illetve tbbfle varici van, ami garantltan hatkony: A kvetkez eMagazinban, ami pontosan egy ht mlva jn, olyan technikkat fogok bemutatni (kpekkel illusztrlva nyri fesztivlokrl), amikkel egy hihetetlen csajozsi fegyvert adok a kezedbe.

A krdvezs/interj visszautasts nlkli csbtsi technikkkal, a nyr folyamn 3 fesztivlom sszesen: 8 csajt dntttem meg, tovbbi kilennccel pedig eljutottam legalbb egy cskig. Teht a kvetkez eMagazinban: 1. Visszautastsmentes csbtsi technikk pontos kivitelezse 2. Beszmol a nyri hdtsaimrl 3. Kpanyag Remlem olyan fegyvert adok hamarosan a kezedbe, amivel sok nt fogsz megdnteni! Ha mg ma kezedbe akarod venni a dolgokat, a CasanovaTitkok Ncsbt Mesterprogrambl mindent megtudhatsz! dvzlettel: Nicholas

Visszautastsmentes csbtsi mdszerek II

cska krtyatrkk - de helyesen kivitelezve, azonnal felkelted az rdekldst Hello ! Ahogy egy hete grtem, 3 dolgot fogok veled megosztani: 1. Visszautastsmentes csbtsi technikk pontos kivitelezse 2. Beszmol a nyri hdtsaimrl 3. Kpanyag csajozsrl Az albbiakban trgyalt mdszerekkel a nyr folyamn 3 fesztivlom sszesen: 8 csajt dntttem meg, tovbbi kilenccel pedig eljutottam legalbb egy cskig.

Ezt a rszt igazbl a kvetkez CasanovaTitkok eKnyvbe szntam, de gy gondolom, hogy itt ideje, hogy a CasanovaTitok ne csak fizets tartalommal brjon, hanem nmaga az eMagazin is igazi rtket kpviseljen gy, hogy ltala segtek neked minl tbb nt megdntened! Elszr lerom, hogyan csinltuk, aztn rszletes magyarzatot adok mindegyik nyitsra, nyits utni horogra s a vonzalomkelts klnbz trkkjeire.

Megj: engedlyezned kell a kpek megjelentst, klnben nem fogod ltni a kpanyagot. Egy kis zelt (egyenlre csak a nyitsokrl, a csemege majd ksbb...):

Itt szoksos bevett ponokat alkalmazok

Ketten mentnk tmeghez - a tmeg nem annyira hatkony, kln tecnikkat kell tbb csajohoz ll csoporhoz alkalmazni

J rzs, amikor a tenyeredbl esznek... Ennl mr csak az a jobb, amikor az gyadban nygdcselnek...

Szeretem a vltozatossgot :)

Rutinleszlts - kis gyakorlattal kivl arnnyal

Minden akci gy kezddik ...

Sablonponok... Ha pr a tarsolyodban van, a kezd oldott hangulat hamar megjn, utna mr nincs nehz dolgod

Mindig hasznlok rintseket, lesz mg rla sz mirt s hogyan kell csinlni ...

"Boobtouch" - vletlenszer mellrints. Nagyon j technika, Oxytocinreakcit idz el. Az oxytocyn rszben a nemi izgalomrt, rszben a ktds kialakulsrt felels. Pont az, ami neknk kell! :))) Jl kivitelezve a csaj nem vesz szre semmit, de a "tudat alatti" vonzalom s nemi ingerek megteszik a hatsukat...

Ha mr figyelmesen s rdekldve hallgatnak, nyitott az t szexulis metafork fel (lsd: Szexulis Felizgats)

Krtyatrkk s figyelemirnyts gesztusokkal - a gesztusok sokszor fontos elemei a csbtsnak, errl a CasanovaTitkokban rok bvebben.

Estnknt mr oldottabb volt a hangulat, pis csajokat vadszva, nem volt nehz gytrsat tallni :) Sajnos nem kszltnk fel rendesen, egyik haverom tvolrl csinlt pr fott s filmezett, onnan grabbeltem pr kpet. Ez lett volna a CasanovaVidek forgatsnak elszele, de technikai iditk voltunk... Persze gy is 3 nap alatt egy raks remek videt forgattunk, s egy hete el is kezdtk a CasanovaVidekat csinlni. Az egy k***va j anyag lesz, arra a fejemet teszem ... Elrulom hogyan is trtnt a csajozs, milyen eszkzket, nyitsokat, horgokat, csalikat, pszicholgiai trkkket vetettem be (ergo bemutatom hogyan kell alkalmazni a CasanovaTitkokat... egyszeren s lazn)? Tudnod kell, ha egyszer rrzel a csajozs sikeres kivitelezsre, az lesz leted legnagyobb bulija, nomeg persze egy csom nt meg is d**hatsz. Mr ha nem esel bele valamelyikbe :)

Trjnk vissza csajozsra (nem egyenl a csbtssal! - a csajozs azt jelenti, hogy elmsz vhova csak azzal a cllal, hogy nt szedj fel mindenron, a csbts pedig az a rsz amikor "megfzd":) ) A kvetkezkben bemutatott s tesztelt nyitsok (leszltsok): 1. 2. 3. 4. Krdves, interj 3x10 29 (ez egy nagy baromsg, mgis taroltam vele...) Spontn

Vagy egyedl, vagy haverral dolgoztam ( filmezett messzirl), de volt t CasanovaTitkok trsam, akik jelentkeztek a krlevelemre s egytt csajoztunk. Kivtel nlkl sikerrel jrtunk, mindenki becsajozott! 1. Krdves nyitsok

Egyik nap prblkoztunk a krdvesdivel, 30-40 idita krdvet kitltettem csajokkal (minl rvidebb a krdv, annl jobb.). A krdv puskzssal kapcsolatos mdszereket tartalmazott, s a nyits (leszlts) ez volt:

"Hello, szoktl puskzni?" vagy: "Sziasztok, szoktatok puskzni?" A krdves nyitsnl ltalban 10 csajbl 6-7 megllt s sikerlt velk elkezdeni beszlgetni. Ez azt jelentette, hogy brmikor, brhol eszembe jutott, ezzel a nyitssal 3 percen bell csajjal beszlgettem s nem kellett attl parznom, hogy visszautastanak! Ezzel a mdszerrel pr csajt helysznen felszedtem + iszonyat sok telefonszmot s emailcmet gyjtttem be! Mlt hten fent jrtam Pesten s mivel volt egy szabad dlutnom, felhvtam egy csajozs ismersm s szrakoztunk egyet. Ugyanezeket a krdves mdszereket utcn is megcsinltuk s brhol, kivlan mkdik. Budapesten nappal 6 helysznen - Moszkva tr, Blaha, rs, Westend, Elte budarsi ti kollgiuma eltt s csemegekpp a Mrizcz Zs. Gimnzium eltt is csajoztunk !!! Kiprbltuk a krdves, interjs s 3x10 nyitst is s itt is mindegyikkel egy halom telszmot szereztnk + 4 instant randit is :-) (legkzelebbire visznk kamert..) De trjnk vissza a nyitsokara: Ha krdves nyitst (leszltst) csinlsz, nem kell flned a visszautaststl. Ha nem rdekli, akkor sem kaptl kosarat, pusztn srgsebb dolga van, minthogy pp most veled csevegjen. Sebaj, ott a kvetkez csaj... Milyen fajta krdveket tudsz hasznlni? 1a. Semleges s ponos 1b. Rvezets 1a. A semleges s ponos

Nmi rutin utn a leszltsok baromi knnyek s szrakoztatak A semleges s ponos krdv valami mks tmt szed el (a "Hello, szoktl-e puskzni?" is ilyen) s ha megvan az alany, krdvezs kzben el lehet kezdeni a csbtst, vonzalomkeltst (arrl ksbb rok rszletesen). 1b. Rvezets: Te: "Hello, egy felmrst csinlok: mi a leggzabb ismerkedsi szveg, amivel valaha is odajttek hozzd?" Csaj: blabla. Te: " Ok, s szerinted hogyan kell egy frfinek kzeledni a nhz, ha megtetszik neki, vagyis, hogyan kell leszltani? Csaj: blabla (elmondja, s egy raks hasznos inft kiad) Te: .... Itt mr a CasanovaTitkokban lert beszltetsi technikkkal lehet tovbblpni, amit nem rszleteznk, mert hossz... No s persze jnnek a ksbbiekben trgyalt csbtsi trkkk.

Elre elksztett ponokkal, krtyatrkkkkel, tenyrjslssal brmikor meg fel lehetett turbzni a szitut. Pr trkk utn ltalban a tenyerembl ettek... Az egsz lnyege, hogy rvezeted arra, hogy csevegjen veled, kzben pedig el lehet kezdeni a csbtst (folytatsban rszletesen lerom, hogyan, milyen trkkkkel). 2. interjs nyitsok Odamsz (odamentek) brmilyen csajhoz s rzendtesz: "Hello, egy rdekes riportot ksztnk, tudnl neknk segteni?" kzben a kpbe tolod a mikrofont, (tk egyszer mikrofon s egy mp3as felvev is megteszi, ha ms nincs - riportos, interjs nyithshoz, alap kellk, hogy hiteles legyen!).

ltalban rdekli az interj az embereket, feltve ha rdekes a tma. Nekem az interj/riport megnyitsok a kedvenceim. Amikor kamerval csinltuk, voltk csajok, akik azt hittk valami TVsek vagyunk s totl begerjedtek... Ha van kamera s llvny, az mgjobb, de hamar ki kell kapcsolni (interj vge), hogy ne feszlyezze a csajt. Utna oldott hangulatban lehet csajozni. A riportos nyitsok nagyon bejttek, ltalban ott is a "Mi volt a leggzabb ismerkedsi szveg, amivel odajttek hozzd?" vagy: "Milyen az idelis frfi szmodra?" tpus indtkrdsekre hamar meg lehetett nyitni a csajokat. A rvezetsi s csevegsi technikkra, a csalikra, horgokra, acska trkkkre a kvetkez eMagazinban kitrtek.

cska trkkk halmazval a kicsit pis csajokat nagyon knny az orruknl fogva vezetni...

Remlem olyan fegyvert adok hamarosan a kezedbe, amivel sok nt fogsz megdnteni!

2. Mrt pont az kell, amit nehz megszerezni


Egy rvid tanulsgos esemny. Egy rg ltott j bartommal nemrg sszefutottam s elbeszlgettnk. Panaszkodott, hogy elhagyta a bartnje s nem tud magval mit kezdeni. Elmondta mennyire ssze van trve s semmit sem r az egsz minden, amirt eddig kzdtt. Akkor lenne rtelme mindennek, ha jra egytt lenne a csajjal. A nagy depresszijban ms nre gondolni sem akart... Mgis mikzben kijttnk a kvzbl ahol beszlgettnk, megszltottam 2 lnyt (tbaigazitst krtem egyszeren) aminek az lett a vge, hogy elkedtnk csevegni velk. Mivel rutinos vagyok mr az ilyen helyzetekben, ismt visszaltnk kvzni. Szerencstlen bartom elg halgatag volt s ezt hamar kiszrtk a csajok s faggatni is kezdtk. Mg mieltt hlyesgeket beszlt volna, tvettem a szt s mrtrt csinltam belle elmondvn, hogy a volt bartnje egy szemt ringy mdjra tverte s otthagyta. Szegnyt nagyon megsajnltk, de mieltt panaszkodni kezdett volna, gyorsan szorgalmaztam a lelpst, nehogy elrontsuk a jl indult kapcsolatteremtst. Termszetesen a lnyeg, a telefonszmcsere megvolt. Msnap kapra is jtt a dolog, mert egy partyra voltunk hivatalosak. Elhvtuk a lnyokat, a bartomnak pedig tartottam egy gyorstalpal tanfolyamot, hogy mit csinljon s hogyan. Mivel az egyik csajnak szimpatikus volt, nem volt annyira nehz dolga, a bulin sszemelegedtek s kt nap mlva randiztak is.

Azta ezzel a lnnyal van egytt s az elz kapcsolatn nem rgdik tbb. Ismt visszatrt az letkedve s "virul a feje" :) . Az eset rdekessge, hogy az elz bartnje amint megtudta, hogy tllpett rajta s j nje van, egybl hivogatni kezdte! A sztorinak mg nincs vge, hisz most szegny haver ott tart, hogy nem tudja melyik csajjal legyen: a rgi parznval, vagy a vadi j bgys kiscsajjal :) Nehz dnts eltt ll... De mi a tanulsga a sztorynak? Ht az az egyszer emberi tulajdonsg, hogy nem az kell ami mr megvan, hanem az kne amit elvesztettnk (vagy amit mg nem szereztnk meg)! gy van ez a kapcsolatokban is: ha elveszted a msikat, fj s hinyzik. De hiba kaparsz utna, csak rontod a helyzeted. Viszont ha higgadtan tovbblpsz, knnyen kerlhetsz abba a helyzetbe, hogy az exed rjn: elvesztett egy kincset... s gy akar majd visszaszerezni. Ht gy van ez... Azrt mi ncsbszok legynk vele tiszban :-) Sok felejthetetlen lmnyt kvnva a gyengbbik nemmel, Szolglatodban: Nicholas Victor

3. Becsajozs jvkor
(2007 jv eltti cikkem)

Holnap itt az jv s szeretnk pr last minute tanccsal szolglni, hogy az jvi bulibl nehogy kimaradjon a lepedakrobatikaJ Mieltt a szokkos BUKos blablt elmondanm, pr hasznos dolog ami segtsgvel holnap jszaka knnyebben mehet a csajozs. Az els dolog, amit j ha tudsz (biztos nem mondok jdonsgot..) az, hogy jvkor elszeretettel rgnak be a csajok (na j mi is). Amire figyelj oda: mindig legyl jzanabb a csajnl! 4 ve mr rutinos csajozknt elkvettem azt a hibt, amitl va intek mindenkit: csajozs helyett be***tam s pont jvkor. Ilyenkor elszeretettel s lazn csajozom be, immr hatodik ve. De volt egy slyos hibm is, mgpedig ngy ve. Szerveztem egy kis partyt, amire egy halom j nt hvtam meg (vagyis haver akkor jhetett, ha legalbb kt nt hoz). A buli elkezddtt, s annak rendje mdja szerint a pia, a j hangulat s a hzikaraoke megtette a hatst. Egy csajozs aranybnya volt. Ezen a bulin eredeti terv szerint 3 nt szerettem volna lekapni, de kzbejtt valami: A szimptia faktor Ezalatt azt rtem, hogy jtt egy csaj, akire abszolute nem szmtottam. Ez a csaj egy rgi nagy szimptim, mondhatni gyis, hogy nagy szerelmem volt. Ilyenkor hiba a nagy rutin az alapelvek, a sok gyakorls: ha odavagy egy csajrt knny hibt elkvetni. s ezt a hibt el is kvettem, ott helyben: ahelyett, hogy odamentem volna trsalogni, ert kezdtem gyjteni azzal, hogy pilok. Majd mg tbb ert, majd annl is tbbet. A vgn mr Superman-nek reztem magam, sajnos ezzel csak n voltam gy. A krlttem levk meg rhgtek rajtam, hogy ki akarom tallni a 4 dimenzis mozgsformkat

A lnyeg, hogy amikor vgre sszeszedtem magam s a szerintem megfelel pillanatban odalptem a csajohoz, mr igencsak illuminlt llapotban voltam. A csaj is mr rendesen be volt pilva (idelis llapotban volt felszedsre, de messze nem volt annyira illuminlt mint n). El is kezddtt a csbts folyamata. Kino, rintsek, tnc, ponok, krtyatrkk, pszicholgiai trkkk minden ami a tarsolyomban volt bevetettem. A csaj jl is szrakozott, de: ltta, hogy mr rszeg vagyok. Nem spicces, hanem rszeg. Itt vge is lehetett volna a sztorynak, de nem lett: A csajnak mg gy is bejttem! s hidd el, azrt a csajrt odavoltam, ma is odalennk! Egy baromi okos, elbvl mosollyal rendelkez, vkony testalkat de iszonyat j mellekkel rendelkez, hihetetlenl kedves csajrl volt sz (maximlis bartn feeling 10/10). A lnyeg, hogy mivel bejttem neki, inkbb ivott, hogy egy hullmhosszon legynk s jfl utn kb. 20 perccel, berakattam egy lass szmot s Felkrtem tncolni (kb. 1 rja vltottuk az els szt), majd tnc kzben cselekedtem: Nyakszimat szaglszs, hmmm, szembenzs, htsimogats visszajelzsek figyelse (tovbb simult), szorosabb lels, nagyobb llelgzs, szembenzs, majd szjt nzs nyakpuszi s lassan lassan Elrkeztem a szjig, hatssznet s: Megvolt az els csk! El se hittem! Azzal a nvel cskoldztam, akirt odavoltam vekkel azeltt, mg lzer koromban! Szinte szerelmes lettem ott helyben. Lerhatatlan rzsek s rzelmek tltttek el. s akkor kinyitottam a szemem, vratlanul megszdltem. Hirtelen rosszul lettem, elnttt egy gyengesgi hullm, megkapaszkodtam a csajban Majd elengedtem, kirohantam s reztem, hogy baj van. A sok pia amit sszeittem s amire

folyamatosan rittam, bennem lappangott - s ott s akkor visszatarthatatlanul elkezdtem egyre rosszabbul s rosszabbul lenni. Mivel nem akartam, hogy a csaj lsson, kimentem, de sajnos ez sem segtett. Pr perc mlva az udvarban okdtam, amit a csaj ltott s olyan szinten kibrndult a jelenettl (gondolj bele: szenvedlyes cskoldzs, aztn meg azt ltja, hogy rkzol), hogy ltni se akart. Mire sszeszedtem magam, a helyzetet nem lehetett megmenteni. A csaj lelpett (fikkal egy msik buliba) s meg ott maradtam sszetrve. Msnap prbltam menteni a helyzetet, de nem mr nem sikerlt. Azta se sikerlt. A csajt elvesztettem. Vgleg.

Mit tanultam meg? Azt, hogy mindig jzanabbnak kell lenni a csajnl, plne ivs bulikon, mint amilyenek ltalban az jvi partyk szoktak lenni. J dolog az IHB (iszunk, hnyunk, belefexnk), de mg jobb ha helyette nt szedsz fel!

Ahhoz hogy holnap tarolj, pr utols tancs ha csajt akarsz felszedni jvkor:

- jvkor szeretnek inni a csajok s ez j! - ha megfelelen tudod kezelni a helyzetet, rr leszel a berugok a csajozs helyett paradoxonon. - Legyen tarsolyodban pr vicc, trtnetek, tenyrjsls baromsgok, esetleg ktyatrkk.

- 3 hres ember trkk tanuld meg s alkalmazd, ha kell! - Hasznlj rintseket mikzben kommuniklsz a csajjal s tkrzd a testtartst, amikor beszlgettek! - Ne ttovzz, ha buliban vagy s lass tnc van. - Ha szrakozhelyen vagy, ismerkedj! - Ne ragadj le egy csajnl (feltve, ha kiszemelt ldozatod van)

rezd jl magad holnap s ne feledd: 2007 ben sokkal tbb nd lesz mint 2006 ban (vagy megszerzed az igazit:) - s remljk azt is, hogy a hlszobdban cserlni kell majd az gyrugkat :) Ehhez remlem hozz tudok majd jrulni a 2007ben megjelen rsaimmal, eMagazinokkal, CasanovaVidekkal, netes csbtsi mdszerekkel s l csajozsi oktatssal egyarnt!

Ezttal kvnok: Csajokban, sikeres csajozsban s FELEDHETETLEN lmnyekkel teli: Boldog s Sikeres 2007-es vet, Szolglatodban: Nicholas Victor --------------------------------------u.i. s vgezetl pr nyitstrkk a tbbtucatbl, ami eddig benne van a CasanovaTitkokban.

Foly Krd meg hogy adja oda a kezt, mutatni akarsz neki valamit. Na mr fogod is a kezt. Ha megnzed a tenyeredet akkor lthatsz egy hossz vonalat kzpen. Teht mondd neki ezt, mikzben fogod a kezt: Te: Itt ez a hossz vonal a tenyereden, ez most legyen egy foly a mutat jadat hzd vgig ezen a vonalon a tenyern. Te itt llsz egyik oldaln a folynak, na most hogyan mennl t a tlpartra? : Nem tudom! Te: Na tallgass! : Csnakkal. Te: Nem nincs csnak. : tszom, Te: Nem j, krokodilok vannak benne. : Na mondd meg, nem tudom! Te: Fogalmam sincs, csak fogni akartam a kezed. Ez megtri a jeget a beszlgets elejn, garantltan! Majd folytathatod ezzel. "Trtnt mr veled az, hogy lttl valakit s bumm (csettintsd egyet az jaddal mikor kimondod a bummot) rezted valami kzs van bennetek?" Ha azt mondja igen akkor mondd ezt "Nocsak, ilyen knnyen hatst lehet rd gyakorolni?" Ha nem "Teht akkor azt hiszed mindenkinl klnb vagy, ok mindegy". Fontos, hogy vicces, laza s enyhn pimasz stlusban add el.

Kvncsi llat verzi Msik hasonl mdszer: Szintn mikor bemutatkozom, kezet fogok vele s ezt mondom: n: "rdekes ahogyan kezet fogsz" mikor ezt elmondtam visszahzom a kezem. : "Igen?", - ekkor krem, hogy nyjtsa a kezt jra s megint elkezdem kicsit rzni. Mikzben rzom a kezt a szembe nzek s mosolygok 4-5 msodpercig majd azt mondom: n: "ez sok mindent elrul m rlad" majd jra elengedem a kezt. : "Na s mit?" n: "n tudom, de nem rulom el". - Fontos hogy ekzben lassan beszlj s ne kapkodj, a hangodra is jtssz r, prblj egy kicsit mlyebb hangon beszlni a szoksosnl. Ha elkezd kvncsiskodni, lehet folytatni a beszlgetst. Izgulsz? Mikor bemutatkozol, fogj vele kezt s mondd ezt: Te: "Nagyon rdekes, ahogyan kezet fogsz. Tudod az, ahogyan kezet fog valaki sok mindent elrul a szemlyisgbl". : "Komolyan?" Te: "Igen, kvncsi vagy?" : "Persze"

Te: "Ers jellem vagy s nem okoz problmt a msokkal val ismerkeds, de hajlamos vagy egy kicsit rjtszani erre. Izgulsz?" Kzmasszzs Mondd neki, hogy csukja be a szemt s nyjtsa neked a tenyert, ugyanis meg akarod masszrozni. Brmikor eljhetsz ezzel. Mikzben a tenyert masszrozod, jhetsz a tenyrjslssal, vagy akr sablon-trtnetekkel is (lsd. Casanova Titkok II rsz).

4. Hogyan kell majmot fogni?


Mieltt lesokkolnl, nem a majmokrl lesz sz :), hanem egy horog technikrl, vagyis egy olyan csalirl, amire ha rharap a n, akkor knnyen behlzhatod ... Kszlvn a CasanovaTitkok 2008 -as vltozatra, elg sokat csbtsi irodalmat olvasok s nha gyakorlom is a klnfle technikkat. gy nemrg egy cikket olvasva bekattant a majmok s nk kztti hihetetlen prhuzam (bocs lnyok) :-)) De mieltt kifejtenm a csajozsi technikt, eltte lssuk, hogyan is kell majmot fogni s mi a prhuzam a majom s a npalizs kztt :) Egy indiai ismersm meslte, hogy majmot fogni szinte lehetetlen. Bizalmatlan, flnk, ugrl, karmol, harap akrcsak egy n :) Mgis, aki rt hozz, az knnyen kelepcbe csalhat egy majmot

Ha majmot akarsz fogni, akkor j csapdt kell lltanod s egy j csalit kell alkalmaznod a majom odavonzshoz.. Legjobb, ha mandarint s egy kkuszdit alkalmazol. A kkuszdit j ersen oda kell rgzteni valamihez, egy kis lyukat vgni rajta, kirteni a kzept s a kis lyukon keresztl s beletenni egy akkora mandarint, mint amekkora a lyuk. Ekkor mr csak vrni kell A majom kiszagolja s odasettenkedik. Eleinte bizalmatlan, ezrt kerlgeti, szaglssza s bkdsi a kkuszdit. Ha rjtt, hogy nincs veszly, benyl a kis lyukon keresztl (akkora a lyuk, hogy pphogy be tudja tuszkolni a kezt). Miutn benylt, megfogja a mandarint s megprblja kivenni. Viszont ahogy megmarkolta a mandarint, gy mr nem fog kifrni a keze, mivel a mandarint markolva nagyobb lesz a keze. Mivel a majom annyira ntelt, hogy a zskmnyt a vilgrt sem fogja elengedni, ezrt mg ha jnnek is rte, nem trdik a veszllyel, mivel a zskmnya rabb tette. A mandarint semmi ron sem fogja elengedni, gy nem tudja kivenni a kezt s nem tud elmeneklni. Ha rjn, hogy rabul ejtetted, nem fog ellenkezni, st onnantl kezdve napok alatt meg lehet szeldteni s ha jl csinlod, a majom olyan hsges lesz hozzd, hogy le sem lehet vakarni, st ms majmokra fltkeny lesz, ha a kzeledbe mennek. A sztory ksrtetiesen hasonlt egy csbtsi folyamatra Node nzzk csak, hogyan llthatsz olyan kelepct a nnek, hogy megfogja a narancsod s el se akarja engedni :) A lnyeg az, hogy legyen egy megfelel csalid, amivel bepalizod. Ugyangy ahogy a majmoknl, ha kelepct lltasz, akkor nem is kell erlkdnd, a csajok maguktl kiszagolnak. Most csinlom a CasanovaTitkok 2008 -at, (ami egy decemberi meglepets lesz) s ahogy kutatok, gy tesztelek jabb s jabb elmleteket. A csali lehet egy varzssz is, de konkt csali tehnikk is vannak, nzznk kt pldt, hogyan is nz ki egy csali a valsgban:

1. plda Tegyk fel, hogy beregisztrlsz valamilyen randivonalra. Ha krlnzel az adatlapok kztt, mindenfle marhasgot fogsz tallni a rvid lers rlam mezben (a legtbb randivonalon van ilyen) s a hossz bemutatkozssal ellenttben, ez max. egy sor lehet s ez a szveg lesz az, ami keressnl megjelenik a kped mellett. Ha egy csaj rkeres pl. a 20-22 ves 170-180 magas frfira, aki kapcsolatot keres, akkor jprszz vagy jpr ezer tallatot kap. Mi a kzs ezekeben? Az, hogy 90% -a tucatember, semmi klnleges. Se a rvid bemutatkozsa, se a kpe nem klnleges. Viszont ha Te mr az elejn kitnsz a sorbl s egy j fott teszel ki magadrl, akkor flig nyert gyed van! (errl rszletesebben a kszl Internetes Becsajozs knyvemben rok). Szvegplda (ezt alkalmaztam is egyszer s nagyon jl bevlt) Vajon 10 lnybl 9 mrt pont az n adatlapomat nzi meg??! :) Egy ilyen szveggel valsznleg iszonyatosan j statisztikt rsz el! Mirt? Mert nem htkznapi, kicsit sokkol, de ami a lnyeg: kvncsisgot gerjeszt! (ezrt idelis csalinak is) A tucatbemutatkozsok baromira nem hatsosak. Pr vals, trskereskbl vett lzer plda: Pista vagyok Szentendrrl rzki src keres egy lnyt J csajok jelentkezzetek Jnos vagyok s okos lnyokkal ismerkednk

Horvth J. a nevem, egyetemista vagyok Kalandra keresek lnyokat Elvesznek a szrke tmegben s hidd el, hogy a lnyok kpesek rkig bngszni egy j adatlap utn. Ha Te leszel az, aki megfogod ket mr a listzsnl egy j fotval s egy csalival (mint pl: vajon 10 lnybl 9 mrt pont az n adatlapomat nzi meg??! :) ) garantltan 10x annyian nzik majd meg az adatlapod, mint norml esetben. Utna mr csak az adatlapod fogja eldnteni, hogy 100 nbl 5 vagy 50 r e neked. Erre nagyon profi utastst fogok neked adni az Internetes Becsajozsban, amit gzervel ksztek. 2. plda Ha beszlgetsben akarsz csalit adni, akkor a kvetkez mdszer nlam be szokott vlni.. Te: Szia, szrevettem rajtad valami rdekeset (pimasz mosoly s kussols) Csaj: Mit? Te: Nem fogod elhinni Csaj: De mit Te: Azta ht ez nagyon vicces Csaj: De miiii??? (itt mr kezdi rdelni) Te: Nzz csak rm (itt megint pimasz mosoly, nevets majd csend) Csaj: Mi azz mi vannn?? (itt mr kezdenek zavarba jnni)

Te: Sosem mondtk mg? Csaj: De miitt??? Te: Ht (nevetsz) ilyet mg komolyan nem lttam! Csaj: Mondd mr el! Te: (kzelebb lpsz, a szembe nzel, megrinted) Ht de tudod mit! Ez nagyon aranyos, tnyleg aranyos (visszalpsz)!! Csaj: (itt mr totl bekapta a horgot) Mivann? Mit ltsz? Mondd mr el. Te: Ht biztos? Csaj: Igen! Te: De egszen biztos?Nem vagy srtdkeny? (nevetsz, megrinted) Csaj: Nem, mondd mr! Te: (nzel r, mricskled) hallod.. ez akr a szexepiled is lehetne (pimasz nevets) Csaj: de MIIIII??? (itt mr teljesen lenyelte a horgot) Te: Pimasz s viccesen: Ht mikzben zavarban vagy, mozog az orrod!! (majd megbkd az orrt s nevetsz) Csaj: (totl zavarba jn) mii?? Jaa? Nneee. Te: Senki se mondta mg? Naa azrt nem kell elpirulnod Mondtam, hogy a szexepiled is lehete akr! (mosoly, pimasz s vicces jellem, laza testtarts, megint megrinted) Csaj: Te most viccelsz?

Ezutn fogd meg a kezd s mint egy kislnyt vonszold el egy tkrhz, vagy brmihez, ami tkrzdik s innen mr nem rom le a folytatst... A lnyeg az, hogy szinte mindenkinek mozog az orra ha zavarba jn vagy ha fintorog, ez termszetes arcmimika. Ha rjtszol, akkor mg a nem mozg orrl is meg lehet gyzni valakit, hogy mozog neki. Ha ezt sikerlt veled beetetned, akkor megvan az rdekldsnek felkeltse, ugyanis zavarba hoztad, mikzben laza s jtkos voltl. Ezltal dominancit szereztl felette s ez egy nagyon j tudatalatti jtk a vonzalom kialaktshoz. Ugyangy megfogod, mint a majmot, aki nem tudja kihzni a kezt a kkuszdibl, mert nem gondolkodik azon, hogy valjban ez a csapda Sok sikert kvnok ezttal nem majomfogsoz, hanem a csaj horogra akasztshoz! dv: Nicholas Victor

5. Villmrandik
Villmrandi - egy gyors s fjdalommentes mdszer az ismerkedsre. Ha ezt jl csinlod, hamarosan letesztelheted a hlszobagyad rugit! Mi is az a villmrandi?

Ez egy amerikai ipari tallmny, ahol nagyipari mrtkkel megy az ismerkeds. 16-50 -en sszejnnek egy helyen, minden asztalnl l egy lny s lel hozz egy fi pr perc beszlgetsre (ltalban 5-10 percnyi idre). Ezutn a fik felllnak s tlnek egy msik asztalhoz. Mindenki egyetlen egy msodperc alatt eldntheti, hogy szimpatikus-e a partnere. Nem kell rkat, napokat tltened ismerkedssel, chatelned egy nem szimpatix valakivel... Az tlet megintcsak (termszetesen) az USA-bl indult tra, s rohamosan terjed Eurpban is. Elszr elfoglalt zletemberek szmra talltk ki, de hamar kiderlt, hogy szinte minden korosztly s trsadalmi rteg rdekldik irnta. Mi lehet ennek az oka? Elssorban az idhiny, de rengeteg szocilis, pszicholgiai s trsadalmi indokot is emlthetnk: a rohan vilgban nagyon kevs idnk marad emberi kapcsolatok kiptsre. Egy fontos aspektus, hogy senki nem szereti feleslegesen vesztegetni az idejt olyan emberekre, akiktl az letben tbbet nem akar semmit. Viszont a 'vakrandik', bartok ltal sszehozott tallkozk, kzs randevk ms prokkal ltalban arrl szlnak, hogy egy bizonyos idtartamra akarva-akaratlanul ssze vagyunk zrva egy illetvel, akirl mr az els nhny percben eldntttk, hogy szimpatikus-e vagy sem. Ezeket a malrket kikszblend, az amerikaiak kitalltk, hogy sszehoznak nhny trsat keres frfit/nt, leltetik ket egy rvid, ktetlen beszlgetsre, majd mindenki eldnti, hogy kivel szeretne msodszor is tallkozni. A dolog a vrtnl is jobban mkdik, hiszen tudjk, hogy minden elvrs s ktelezettsg nlkl ismerkedhetnek, ha sszejn j, ha nem, akkor jhet a kvetkez. Lehet, hogy ez elszr szvtelen s minden romantikt nlklz tletnek hangzik, de hidd el, egyltaln nem az.

Ha megtanulsz jl bnni a villmrandikkal s tallsz magadnak egy szimpatikus villmrandi gynksget, hamar trsra tallhatsz, vagy egyszeren csak nk szerezhetsz magadnak egy kis kufircolsra :) A villmrandik elnyei: - Idtakarkos: - Ha akarsz, ha nem, megismerkedsz egy csom nvel (ltszmtl fggen, ltalban 8-12vel) - Kivl alkalom gyakorlsra - Olyanokkal tallkozol, akik trsat keresnek! - clcsoport Htrnyai: - Sablonos - Tudnod kell higgadtan kezelni a visszautastst. Minden nnek akkor sem jhetsz be, ha szemlyesen Casanova vagy. Ha mr egy-kettnek bejssz, az is siker. Ha sszevetjk a villmrandi elnyeit s htrnyait, hamar kiderl, hogy a villmrandi - ha elfogadjuk a htrnyait, egy kivl ismerkedsi lehetsget teremt. Tancsok: 1. ltzz szpen, olyan ruht vlassz, amiben jl nzel ki s jl rzed magad benne 2. Legyen a tarsolyodban 10 krds s 3 tma. 3. Mosakodj meg borotvlkozz s moss fogat eltte 4. Gyakorold s rgztsd a magabiztossgot 5. Mosolyogj! 6. Szltsd nven! 7. Hasznlj finom parfmt, vagy Feromont 8. Vigyl magaddal egy rejtett diktafont, hogy felvehesd a dumid s elemezd 9. Legyen nlad nvjegykrtya - ha szimpatikus a beszlgetpartnered, nveld az eslyeid s nyomd a kezbe - "erre

mg szksged lehet" szveggel s egy nagy, sejtelmes mosollyal! Ha mzlid van, elfogadja s/vagy felhv, emalit r vagy brmi. Extra tippek: - Hasznld a CasanovaTitkok Ncsbt Mesterprogram trkkjeit - Hasznld a Szexulis Felizgats nyelvezett! Ha egy vagy kt csajjal ott helyben megbeszlsz egy j randit, mris haszlhatod a CasanovaTitkok Ncsbt MesterProgramban tanultakat! Ne feledd! Btrak a szerencse! Villmrandi szervezk linkjei: http://www.villamrandi.com http://www.villamrandevu.hu/ http://www.villamrandi.hu/ http://www.webrandi.hu/ http://www.talalkaexpressz.hu/ http://parom.hu/rapidrandi/kinyitlakat/wa/ http://www.villamrandi.gportal.hu http://gyt.eurodate.hu/ http://www.tarskereso.lap.hu http://www.startrandi.hu/rapidrandi/ http://parkereso.nlcafe.hu/rapidrandi/ http://www.rapidrandi.com

6. Hogyan csajoztam be a vonaton, mindssze egy piszkos trkkt alkalmazva?


Elmeslek neked egy rvid, de tanulsgos esetet hogyan alaktottam t egy unalmas vonatutazst nfelszeds letrzss. Mlt hten Pestrl Debrecenbe kellett vonatoznom s annak rendje mdja az utols pillanatban rohantam a vonatra, tizent tskval a kezeimben s a jeggyel a szmban... Na j azrt kicsit tlzok, de a lnyeg az volt, hogy elszmoltam magam s tnyleg az utols pillanatban rkeztem rohanva, leizzadva enyhnszlva csapzott llapotban. Mivel nem IC volt, ezrt lehetett vlogatni a flkk kzl s a j reg reflexeim mkdtek is. A negyedik v. tdik flkben kt fiatal csajszi csevegett s senki ms nem volt. Tkletes terep. 3 msodperc szably, azonnal benyitottam: Sziasztok, van szabad hely? Kicsit fintorodva nztek rm, de udvariasan persze azt feleltk, hogy van. Ltszott rajtuk, hogy nem kell nekik trsasg. Ha mg jkp lettem volna, lehet felengedtek volna azonnal, de mivel sajnos nem vagyok egy Adonisz, ezrt a klsmmel ltalban nem tudok labdba rgni szinte semmilyen helyzetben. Ebben a helyzetben felkszletlenl vgkpp nem, izzadtan s flzsros hajjall... Mivel tisztban voltam vele, hogy gy megszlalni sem rdemes, ezrt egy j reg cselhez folyamodtam, amit elszeretettel vetek be szinte minden helyzetben: CSALI (nevezhetjk horog techniknak is)

A nk gy buknak a jl kivitelezett csalikra, mint hal a gilisztafarokra. De mi is volt a CSALI... Mieltt folytatnm, nzd meg a kvetkez videt (engedlyezd a kpek megjelentst, vagy kattints a kp alatti linkre):

www.casanovavideok.com/video/kartyatrukk4.avi Ez egy a brmikor bevethet trkkjeim kzl, amit a csajokkal a vonatban is elszeretettel jtszottam el. De hogy is kezdtem? Megkrtem ket, hogy osztlyozzanak hrom valamit 1-10 ig... Majd eladtam, hogy egy Night Club tulajdonos bartom egy eladst szervez s megkrt, hogy prbkon szrakoztassan a sztiptztncoslnyokat s kiss zavarban vagyok. Szndkosan fordultam ehhez a bevezettrtnethez, a lnyege, hogy erotikus tmra terelte a beszdem, de annyira hihetetlen s vratlan volt, hogy a kt csaj csak nzett bambn s gondoltak magukban ezt-azt... s ez a lnyeg: felkeltettem a figyelmket, s mivel tudtam, hogyan fognak reaglni a kvetkez percekben, btran adtam el a sablonsztorym.

Ezutn eladtam egy nagyon egyszer trkkt (hznak egy krtyt majd visszateszik ezt visszateszem a krtyatokba, majd amikor elveszem megfordult a krtyjuk). Itt mr leesett az lluk, pedig ez tnyleg egy nagyon cska, paraszt trkk volt. - Hogy csinltad??...??? H... Ok, gy nz ki bevettk a horgot. Megj: Figyelemfelkelts utn mindig horoggal kezdek, majd felkorbcsolom a kvncsisguk, ezt tvezetem titokzatossg, humor s finom szivatsokkal a vonzalomfelkelts fzisba Ezutn elkeztem szp sorba bevetni a j elre betanult, mr rutinn vlt eladsom. Cigarettt tntettem el, kitalltam a krtyikat amiket hztak, a fenekk al varzsoltam a kihzott krtykat, tvltoztattam a krtyapakli sznt (lsd mellkelt video), eltntettem egy teljes krtyapaklit, papirost vltoztattam pnzz, stb. A teljes csajozs bvszhercehurca a CasanovaTitkok 2007 -es mellklete s ingyen jr hozz (jl elejre ksz, a mostani akci mr tartalmazza), kb 20 knnyen betanulhat, baromi hatsos trkk, melyekkel brhol, brmikor megkrnykezhetsz brmilyen nt, s nem fog neki leesni, hogy ez felszedsi ceremnia :) A sztory folytatsa a kvetkez emailban, ott lerom, hogy valjban hogyan alkalmaztam a trkkk kzben az apr szivatsokon keresztl, a tudatalatti erotikus jtkokat s hogyan tudtam vonzalmat gerjeszteni az egyik lnyban gy, hogy mg a vonaton elcsattant a csk... s mint tudjuk, a csk az a vzszintes kifejezse egy fggleges vgynak... Folyt kv. Nicholas Victor

Hogyan csajoztam be a vonaton, mindssze egy piszkos trkkt alkalmazva? II rsz

Egy hete kldem egy emagazint (http://www.ebookinternational.net/tm/?md=archives&p=19) , melyben arrl rtam, milyen mdszerek segtsgvel csajoztam be egy unalmas vonatton. Ott fejeztem be, hogy egy rgtnztt kis bvszelads utn rendesen felcsigztam a csajok rdekldst. Amikor csajozom, mindig egy meghatrozott sorrendet kvetek. Mivel nem vagyok egy jkpnek mondhat frfi, ezrt nem tudok pteni a megjelensemre. Ergo a megjelensem inkbb htrnyomra vlna mint elnymre, ha lerohans taktikkat vlasztank. Ennek elkerlse vgett szigoran betartom a kvetkez sorrendet: 1. Figylemfelkelts 2. rdekldsfelkelts 3. Kvncsiv tevs 4. Vonzalomkelts 5. Akci Az els lps a figyelemfelkelts. Ahhoz, hogy brmilyen helyzetben sikeresen kapcsolatba lpj egy csajjal, valamilyen mdon fel kell keltened a figyelmt. A figyelemfelkeltsre sok technika van, a vonatbeli becsajozsomnl a bvsztrkkket vetettem be s a bvszkeds ismt nagyon hatkony csajozsi

fegyvernek bizonyult - fleg a kapcsolatteremts els hrom fzisban (figyelemfelkelts - rdekldsfelkelts vonzalomkelts). Lnyeg, hogy a kapcsolatteremts fzisa eleinte knos s nehz tud lenni. Bvsztrkkk segtsgvel, nemcsakhogy rdekess lehet tenni az ismerkedst, hanem te is azonnal egy rdekes szemlly vlsz a csajok szemben. s ha rdekesnek, szrakoztatnak tallnak, mr j eslyed van arra, hogy valamifle vonzalom vagy szikra kialakuljon kztetek. Maradvn a vonatos trtnetemnl: Ugye kt csaj trsasgban voltam s miutn elrtem, hogy laza s oldott lett a hangulat, nagyon figyeltem a testbeszdket s viselkedsket. Az egyiket nagyon lektttk a trkkk, de amikor rintseket hasznltam nla, visszahkl reflexet vltem felfedezni, ergo amikor megrintettem a karjt, elhzta. A msik lny, viszont nem rezte magt feszlyezve, akkor amikor megrintettem, gy egyrtlemv vlt, hogy t fogom megkrnykezni. Az arcnak mikrojelzsei, mosolya, szemkontakusa is arrl rulkodtak, hogy j esllyel plyzhatok a bugyijra a kollekcimba :-) A helyzet gy diktlta, hogy jabb trkkhez folyamodjak, aminek mr egy kis pszicholgiai httere is van. Tudni kell a lnyokrl, hogy van bennk egy reflex, amit nevezznk most: "kurva-fk" reflexnek. Mit rtek ez alatt? Egy lny legsttebb rmlmai teljeslnek akkor, ha valaki lekurvzza ket. Ez persze mr elg durva leszls, de vannak a kurva-fk reflex kivlt helyzeteknek sokkal kifinomultabb vltozatai. Pl. ha bartnvel van, akkor tudatalatt ad arra, hogy a bartnje mit szl rla, mit szl a "pasi"-rl, illetve nem fogja-e

elmondani valakinek stb. Egyszval mg ha nincs is rla tudomsa, zavarja a bartnje jelenlte abban, hogy teljesen szabad nmaga lehessen. Lehet, hogy mr elkezdted felbreszteni benne a vonzalmat, de mivel nincs egyedl, ezrt a trsadalmi normknak (jelen esetben a bartn jelenlte a mrvad) meglelen kell viselkednie. Ezrt mindenfle nyilvnval kzeledsre tvolsgtartssal fog reaglni. s ha egyszer rosszul reagl rd, onnantl nagyon nehz kihzni a helyzetet. Ez teht a "kurva-fk" reflex. Ahhoz, hogy elkerld a KF reflexet, el kell szeparld a csajt. Ha egyedl van veled, nem kell flnie attl, hogy brmi is trtnjen, megtudja valaki az krnyezetbl (kivve ha nem akarja). Ergo nem nehezedik r semmifle nyoms, trsadalmi norma, szabadabban elengedheti magt s szabadabban felsznre hozza a vgyait. A vonatban tiszbvan voltam vele, hogyha nem szeparlom a csajt, akkor a bartnje miatt, max telefonszmcsert hzhatok ki... De nem a telefonszma rdekelt, hanem a bugyija tartalma :-) Ezrt gy dntttem, hogy mindenron kihvom beszlgetni. Nevn szltva (nevezzk most Petrnak, a bartnjt pedig ginak) forudltam hozz: Petra, ha j kislny leszel (pimasz s vicces stlusban, ami az oldott hangulatban mr jl ment), lehet elrulom neked az egyik trkkm s az lesz a feladatod, hogy gyakorold gin... Mindkt csaj nzett, vratlanul rte ket, de egy kis rbeszl szveggel elrtem, hogy Petra jjjn ki velem. ginak ez srten hangzott, de szerencsre a duzzogs helyett a szunyt vlasztotta. Petra kijtt a folyosra, gy Sikerlt elszeparlnom!

A trtnetem befejezst pr nap mlva megrom, vagyis azt, hogyan fejeztem be a trtnetet, illetve hogyan ejtettem meg az els cskot mg ott a vonatban. A trtnet mg nem rt vget, mert a csajnak mg nem tudtam begyjteni a bugyijt a kollekcimban, de dolgozom rajta kemnyen :-))) Csajozz, mert becsajozni j dolog m! :-) Nicholas Victor

Hogyan csajoztam be a vonaton, - tredelmesen bevallva - hogy vglis nem egy, hanem tbb piszkos kis trkkt is alkalmaztam... III rsz Ime a III rsze egy tanulsgos trtnetnek, melynek els kt rszt itt megtallod az archvumban: 1 rsz: http://www.ebookinternational.net/tm/?md=archives&p=19 2. rsz: http://www.ebookinternational.net/tm/?md=archives&p=20 A trtnet arrl szl, milyen gyakorlati mdszerek segtsgvel csajoztam be egy unalmas vonatton. A msodik rsz vgn ott fejeztem be, hogyan sikerlt a csajt elszeparlnom a bartnjtl, hogy elkezdjem az igazi csbtsi folyamatot... ............. Mitn kimentnk a folyosra, rgyjtottunk s elkezdtnk csevegni. Ez amolyan res csevegs volt, mely folyamn igyekeztem fenntartani rdekldst. Mivel mr laza s oldott volt a hangulat, ezrt pimasz s vicces stlusban (CasnovaTitkok I ben

rszletesen lerva) folytattam, majd amikor mr egyrtelmen lttam az rdekldst, a "Lerohans Hadmuvelet" -et vlasztottam (ezt a technikt rszeletesen a kvetkez eMagazinban rom le). A lnyeg, hogy megkrdeztem tle, hogy szimpi vagyok-e neki. Mivel haboz, de szgyenlsen igenl vlaszt kaptam, ezrt btran s magabiztosan folytattam (legtbben ennl a pontnl szrjk el). Kvetkezett a "te is szipmi vagy" szveg (tnyleg szipmi volt), majd a "remlem nem veszed zokon az szintesget" (ezt csak akkor mondd, ha tnyleg szintn gondoltad :) ). Majd rkrdeztem, hogy folytathatom-e szintn? (magabiztos voltam, lassan rtheten s mly tnusban beszltem, sejtelmes mosollyal s mlyen a szembe nztem - ha hasonl helyzetbe kerlsz, te is gy viselkedj). A "Folytathatom-e szintn" mondat azrt volt fontos (kommunikcis pszicholgiai trkk), hogy legyen az, aki akarja a folytatst, ugyanis akkor teljesen ms pozcibl indtasz. Most jn a lnyeg: Pr mondatban sszefoglaltam azt, hogy ha nem mondanm el neki azt, amit el fogok, akkor lehet hogy lemaradunk egy olyan dologrl, ami csodlatos lehet mindkettnknek (kicsit nyakatekert, ugye? :) ). Azt is ecseteltem, hogy a legszebbek a vratlan szimptik! Majd lttam, hogy egyetrt, amire kzelebb fordultam hozz s azonnal belevgtam a "Fl vagy nyak" csktatktikba (CasanovaTitkok I rszben, a csktaktikkban rszetesen lerva). A villmtaktika be is jtt , sikerlt megcskolnom a csajt (itt szrjk el legtbben, ezrt jk a csktaktikk). Igaz utna elvonta a fejt, de akkor mr megvolt a pszicholgiai elny. Mindjrt utna vigyorogva ezt mondtam neki: - Ht erre ugye nem szmtottl? (+nagy mosoly) - Ht nem...

Itt tovbb pendtettem a dolgot, bevetettem az "Az let legszebb dolgai ingyen vannak..." csktaktikt (CasanovaTitkok I rszben, a csktaktikkban rszetesen lerva) s villmgyorsan lekaptam megint. Ekkor mr n hztam el magam s nyert jtszmm volt. A csaj teljesen le volt nygzve, n pedig bszke voltam magamban a produkcimra s tudsomra. A harmadik cskrt mr a csaj kzeltett! Az ilyen pillanatokrt rdemes lni !!! Csajozz te is gyesen, mert becsajozni j dolog m! :-) Nicholas Victor www.casanovatitkok.com

7. Szerelem, szerelem Inkbb a falra verem


avagy: Mit tesz egy ncsbsz, ha szerelmes s padlra kldi egy rib*nc? Hello , Remlem nem veszed nylas tmnak, ha rok egy kicsit a csbts s a kapcsolatok nylas, rzelmi oldalrl. Azaz nevezzk nven: a szerelemrl. Szerelem, szerelem Inkbb a falra verem Kb. gy viszonyultam a tmhoz, miutn ezernyi csaldson tl voltam s elkezdtem az j ncsbsz letem. Sikereim egyik kulcsa az rzelemmentessg volt. Vagyis pontosabban az, hogy

kpes voltam egy jszakra szerelmes lenni. Hogy mit rtek ez alatt? Azt, hogy hihetetlenl hamar ki tudtam verni egy nt a fejembl. Jl reztem magam vele s viszlt. St a bartnimmel is, akikkel legalbb egy hnapos kapcsolat volt, nagyon tvolsgtart voltam, mrmint rzelmi tren (testi tren viszont dugtam ket mint a kefekt : ). 24 ves koromtl, azaz immr 6 ve nem ktdtem gy igazbl nhz (mrmint nem voltam szerelmes). Na j egyszer voltam, de kb. 3 nap alatt tltettem rajta magam (azt, hogy hogyan majd lerom egy ms alkalommal). 26 ves voltam, egy raks bomban gya ruginak sztkrsa utn egy csaj igencsak megfogott. Tudni kell rlam, hogy a pici vkony csajok a gyengim. A lnyeg, hogy biztos voltam a dolgomban, de a csaj az utols pillanatban dobott, vagyis visszautastott. Mivel elvesztettem a fejem, msnap szerelmet vallottam neki (pedig tudtam, hogy ezzel vgkpp elsom magam). KURVANAGY HIBA VOLT!!! Nnek szerelmet vallani Ajaj Ht nem is lett belle tkmlkm... Szerelmet csak csak kivteles esetben szabad vallani, pl jrtok egy ideje s totl szerelmesek vagyok egymsba mindketten. De akkor is mrtkkel s kiszmthatatlansggal tedd, mert unalmas leszel a vgn. Node trjnk vissza a tmhoz. Beleestem a csajba, szerelmet vallottam, kirhgtt, kibuktam, leittam magam s a szerelem helyett a falra vertem Komolyan ez trtnt (na j, rszeg voltam mint a segg :) A mai napig rhgk magamon s elrettent pldakppen meslem ezt az esetet mindenkinek, aki szerelmi letre kr tancsot. Ami kiemelt a szerelem csapdjbl, az az volt, hogy kpes voltam felllni. Egy megalzott kutyaknt ltem meg az esetet, akibe akkor is belergnak, ha ertlenl fetreng egy tszlen. De a mlypontrl kpes voltam sszekaparni magam, tudatosan s mdszeresen helyrepofoztam magam.

s most jn a lnyeg: Ez a kudarc bresztett r sok dologra s gy, hogy tltettem magam rajta, mg imunisabbnak s mg ersebbnek rzem magam. Ha felplsz egy betegsg utn, akkor a szervezeted valsznleg a legkzelebbi alkalommal sokkal ellenllbb lesz az adott betegsggel szemben. gy van ez a nkkel s szerelemmel is: Ha egyszer csaldsz, de kpes vagy tltenni rajta, legkzelebb megfontoltabb, vatosabb s sikeresebb leszel. Mi a tanulsg? Mindig llj fel, ha padlra kerlsz s ersebb leszel, mint valaha. Nkre vonatkoztatva: Ha padlra kld egy csaj, szedd ssze magad, vondd le a kvetkeztetseket s legkzelebb tapasztaltabb, magabiztosabb leszel - sokszorosra nvelve az eslyed brmelyik nnl! A CasanovaTitkok ehhez nagy segtsget ad! www.casanovatitkok.com/mesterprogram.php www.casanovatitkok.com/rendeles.php dv: Nicholas Victor

8. Egy brutlisan j, vagyis hihetetlenl eredmnyes csajozsi mdszer lersa...


Bizonyra gondolkoztl mr azon, hogy vajon hogyan nzhet ki egy olyan csajozsi mdszer, ami garatnltan sikeres. Nos,

lerok egyet, de azt hozz kell tennem, hogy ehhez a mdszerhez mr kell egy alapszint poftlansg s nmi rutin, melyet a nemsokra jv CasanovaTitkok 2008 -as szuperkiadsbl tudsz majd megszerezni, klnsebb erlkds nlkl. A "Lerohans Hadmvelet"... A kvetkez technikt egy kivl haverom dolgozta ki, aki nagy s rutinos ncsbsz. rdekes egynisg, sokat tanultam tle. Az egsz csajozsi technikjban az az rdekes, hogy nem egy "legyet is megkrs" tipus, hanem ltalban addig megy csak el, amikor mr biztosan tudja, hogy bejtt a csajnak. Elg neki az a tudat, hogyha folytatn a csbtst akkor a biztosan csaj bugyijba frkzne! Ergo csak a csbts kezdetig, max cskig megy el, de onnantl nem folytatja (kivteles esetek azrt mindig vannak :) ). Sokat meslhetnk mg errl a bartomrl, de inkbb most lerom a "Lerohans Hadmvelet" -et, melyet dolgozott ki. A LH lnyege az, hogy egy bulis este folyamn (legyen az zenei fesztivl, koncert, utcai hepaj, szabadtri fesztivl, disco, szrakozhely, br, vagy vonat) egy nagyon rdekes megkzeltssel csajozik. A csajozsi stlusnak az a lnyege, hogy ha 10 max 15 perc elteltvel nem tud megcskolni egy csajt, akkor tovbblp s megnyit (leszlt) egy msik nt. Annyit tudni kell rla, hogy a nyitsi rutinja megvan, ltalban 2-3 csajbl smn beszdbe elegyedik eggyel. Sikeres leszlts utn egy sablon alapjn vgigvezeti a csajt egy folyamaton, melynek a lnyege, hogy villmszimptit keltsen benne. A folyamat lnyege: Gyors, figyelemfelkelt nyitszveg magas szint magabiztossgal. A kommunikci kzben ha kell, hasznl negatv bkokat, kinot, mirroringot, alapbvszkedst, sablonvicceket s beszltet technikkat (ezek a technikk mind le vannak rva a CasanovaTitkok -ban) - . Nha mg egy kt NLP

trkkt is bedob (lerva: CasanovaTitkok II rsz ), vagy tenyrjslst, esetleg egyb bevethet trkkket is alkalmaz... A csajozsi technikjnak a csattanja az, hogy amint ltja, hogy a csajnak felkeltette az rdekldst s minimlis komfortznba hozta (vagyis mr lazn megy a trsalgs), szemme nz s nyltan megkrdi: Csbmester: Krdezhetek valamit szintn? Csaj: Igen Csbmester: De tnyleg szintn... (vicces mosoly) Csaj: Persze! Csbmester: Szimpi vagyok neked? (laza testtarts, pimasz vigyor, majd mosoly, esetleg vevets) Csaj: Igen v. Nem, vagy kitr vlasz Ha azt mondja, hogy nem, akkor a csbmester otthagyja s leszlt egy msik csajt. Ha viszont azt mondja a csaj, hogy igen, akkor: Csbmester: Te is szimpi vagy nekem, nem kavarunk egyet? ( kitr vlasz esetn mr valsznleg kezd alakulni a szimptia ekkor a csbmester mg egy kicsit puhtja, majd ksbb ismt rtr a krdsre) Amint a csaj minimlisan pozitv vlaszt ad, a Csbmester valamelyik csktechnikval lekapja a csajt! (csktechnikk CasanovaTitkok I rszben lerva ) Ennyi! Zsenilis! Az a ponja az egsz Lerohans Hadmveletnek, hogy aki elsajttja ezt a fajta gtlstalansgot s rrez a mdszer

helyes kivietezsre, annak a nagy szmok trvnye alapjn rengeteg kavarsa s nje lesz! Arrl nem is beszlve, hogy gy nagyon gyorsan lehet fejldni! Aki begyakorolja ezt a technikt, nmi rutinnal arra szmthat, hogy egy bulin legksbb 1 rn bell kavarni fog egy csajjal... A haverom egy este, ha formban van 4-5 cskot is kpes sszehozni (Efotton 7 volt a rekordja), ha viszont lefektetsre menne, szinte minden bulin sszehozna egy csajt, akivel vagy aznap este, de legksbb az els-msodik randi utn lefekdne. Azt mg hozzteszem, hogy minl rutinosabb valaki, annl knyebben fog menni a csk elsre. Annyira vratlanul ri a nt, hogy nincs ideje lereaglni. Utna pedig kiszmthatatlan stlusban akr cikizssel is lehet folytni... s ami az rdekes: sokszor ez a stlus hipnotikusan bejn a nknek. Egyszeren kpni-nyelni nem tudnak, olyan gyorsan le vannak hengerelve. s ez a fajta Alfa dominancia ts tud lenni! A cskrl pedig tudjuk: vzszintes kifejezse egy fggleges vgynak :-) Ha viszont netn az a scenario, hogy a csaj a cskrl elhzza magt, de az elkvetkezend percben pozitv jelzseket ad, akkor rdemes tovbb puhtani, esetleg egy szmzrssal tovbblpni Ha te is szeretnd megtanulni ezt a technikt s a megfelel hozzllst - minden bevethet trkkt megtallsz a CasanovaTitkok MesterProgramban, a hamarosan jv CasanovaTitkok 2008 -ban pedig pr berextrt is tallsz majd, amik segtsgvel hihetetlen dolgokra leszel kpes a nk krben! ...

Az ilyen pillanatokrt rdemes lni... dv: Nicholas Victor

9. Eslynvel tnyezk avagy: Mit tegyl, hogy te legyl a nk kedvence?


Mieltt olvasnl, jelzem, hogy 2 nap mlva kldn az infkat a CasanovaTitkok 2008-rl.. Hogy mi is lesz pontosan, maradjon mg egy kicsit titok... A kvetkez tbaigaztst Mr. Pua bartom rta, aki egy Gyri ncsbsz s szemlyes j bartom, csajoz kollegm :-) (tantvny, aki tlszrnyalta a mestert ) A PIMASZ S VICCES JELLEM s az LTZKDS EREJE E kt dolog szmomra a legfontosabb, s taln legersebb fegyver a csbtsban! Na j, rengeteg minden van mg, de erre kt dologra mindig nagy hangslyt fektetek.

Nzzk elszr az ltzkdst : Semmilyen technika sem tud olyan gyorsan vonzalmat kelteni a nkben, mint egy frfi megjelense. Ha pldul gy beszlsz, s viselkedsz, mint egy bohc, annak is fognak kezelni. Ha gy ltzkdsz mint egy bohc, ugyanez fog trtnni. Ha viszont gy ltzkdsz mint egy befolysos sikeres ember, akkor a nk is gy fognak kezelni. A nk pedig mint tudjuk a hatalomra, pnzre, sikerre, igencsak pozitvan reaglnak tudat alatt, s mint tudjuk az egsz csbts egy pszicholgiai sakkjtk:) Egyszeren nem rtettem, hogyan lehetsges az, hogy felveszek nhny elegns cuccot s a nk mris a lbaim eltt hevernek, a sz szoros rtelmben. Persze knnyen lehet, hogy gy klsleg jobban nzek ki, de max mondjuk egy ponttal. 7-8-nl gy sem lehettem vonzbb! Ebben biztos vagyok, nem vagyok nav. Viszont engem 8-as, s 9-es csajok engedtek elre a boltban a sornl gy, hogy csak egy csokit vettem szveggel mentem eljk A ni eladk is sokkal kedvesebbek lettek, hirtelen mindenki mosolygott rm, akivel beszltem. Ha buliban megkrdeztem valakit, lelhetek-e mell, kezdemnyezett prbeszdet. Az egyik csaj (br elg fiatal volt, knnyebb r hatst gyakorolni) egy buliban mg azt is felajnlotta, hogy segt nekem ellazulni s megmasszrozza a htam ... Ki ltott mg ilyet? Aztn rjttem! Azt vettem, szre, hogy sok csaj nem gy nz rm, hogy h, micsoda faszi, hanem azonnal zavarban jn. Ekkor ugrott be az, ami egyszer az egyik e-magazinodban olvastam. Ha az alfa hm cikizni kezd egy lnyt az automatikusan zavarba jn, mert tudja azt, hogy magasabb rend egynnel van dolga. Valami hasonl dolog trtnt az n esetemben is. Azzal, hogy gy ltzkdtem, mint egy befolysos, sikeres ember, a nk szemben automatikusan magasabb rtkrl tettem szert, s gy is kezeltek. Ezrt volt az, hogy a 6-7-ek, gyakran zavarba jttek, ha megszltottam ket. A 8-9-ek, pedig vgigstrltek s mosolyogtak. Hiba nem voltam olyan jkp src amihez szoktak, viszont az ltzkdsem s a pimasz modorom, arrl rulkodott, hogy hozz vagyok szokva a j klsej nkhz.

A msik kedvenc fegyverem a pimasz s vicces jellem. E tren az egyik kedvenc trkkm amikor szerepjtkot jtszok velk. Ha valamelyiknk ismerse odajn, s bemutatkozsra kerl a sor, akkor mindig a bartjnak vagy a frjnek lltom be magam. tkarolom, s panaszkodok, hogy milyen rossz a hzassgunk, s hogy nekem tl aktv az gyban, de azrt szeretjk egymst. Persze a vgn mr nevetnk, gy leesik az ldozatnak, hogy csak hlyskedek.. Ez mindig hatalmas sikert arat :) Ezutn beszlek a Prizsi els tallkozsunkrl is, persze tovbbra is lazn s viccesen. Itt mr alig br magval a csaj. Ha bejn neki ez a stlus, mg egy kicsit folytatom, aztn viszont t beszltetem, persze mindig cikizem kzben s kislnyknt kezelem. Ez a stlus az egyik legnagyobb fegyver amit el lehet kpzelni! Mirt? Mert, ha jl csinlod, akkor: Magasabb rtket mutatsz Vicces vagy Van fantzid Romantikus vagy Tudat alatt a csaj mr kezdi megszokni azt, hogy a bartja vagy 6. A trsasg is jl szrakozik, hamar megnyered ket 7. Spontn vagy Ha ltom, hogy a csajt sikerl megnyerni, igyekszem olyan hamar megfogni a kezt amilyen gyorsan csak lehet, hogy lssa azt: nem flek a nktl illetve szokja az rintsemet. Persze ezt mindig valami gyors kifogssal csinlom, pl. valamit mutatok s magabiztosan megfogom a kezt s odbbvezetem a bemutathoz. Azt is szoktam mg csinlni, hogy amint elkezd jrni, megszltom, rnzek, s fintorgok. Megkrdezi mi az? - Hihetetlen, hogy mennyire kacszol! (megfogom a kezt).. gy kell vezetni benneteket mint a kisgyerekeket. 1. 2. 3. 4. 5.

Erre megfogom a kezt s vezetem egy kicsit. Ezt azrt is szeretem mert itt mg pimasz is vagyok egy kicsit. Itt ltalban eldl, hogy a csaj tovbb jtssza a jtszmt, vagy visszautast jelzst ad. Ha ezutn visszautast gesztusokat ad, akkor tovbbllok, ha viszont bejn neki a stlus, akkor ltalban az gyban zajlik le a vgjtk :-) Ht bartaim, az ltzkds s a pimasz s vicces jellem nagy fegyverek, vesstek be s gy jrtok mint n: fl v alatt tbb nvel kavartam, mint egsz letemben! dv: Mr.Pua Mr. Pua bartommal tbb sikeres egyttes csajozsi hadmveletet zavartunk mr le, Szigeten filmre is vettnk egy kt lerohans cskjelenetet, a CasanovaVidekban benne is lesz l illusztrciknt. A CasanovaTitkok 2008 at holnaputn beharangozom, rdemes lesz elolvasni a kvetkez eMagazint!!! www.casanovatitkok.com/2008 dv: Nicholas Victor