Ce este Quantum TOUCH?

Quantum Touch în traducerea românească Atingere Cuantică, este o tehnică de vindecare energetică. Învăţând această tehnică de la Bob Rasmussen, Richard

Gordon e cel care a făcut ca această terapie să fie cunoscută în lume şi a pus la punct sistemul actual de instruire a terapeuţilor. De asemenea, dezvoltă conceptul Quantum Touch propus iniţial de Rasmussen, aducând noi modalităţi de amplificare a energiei terapeutului, crescând astfel eficacitatea tehnicii de bază. Mai mult, coagulează în jurul lui persoane cu capacităţi bioenergetice de excepţie, nativi americani şi alte naţionalităţi, împreună cu care extinde domeniul acestei terapii într-o zonă a spiritualului, care permite terapeutului accesul la energii din ce în ce mai elevate şi cu frecvenţe mult mai mari decât cele vehiculate în mod uzual. Astfel, procesul terapeutic implică o punere a pacientului şi a zonei lui cu probleme, în rezonanţă cu energiile vitale mult amplificate ale terapeutului. Susţinerea fermă de către terapeut a vibraţiei celei mai înalte la care are acces, face ca aceasta să devină o energia dominantă în sistemul terapeut-pacient, iar pacientul nu face altceva decât să se pună la unison cu această vibraţie.

şi dacă este abordată cu răbdare. iar zonele afectate ale pacientului se acordează prin fenomenul de rezonanţă la aceasta. Aparent greu de învăţat. Astfel terapeutul propune corpului pacientului să îşi ridice singur vibraţia. dinspre mic înspre mare. prietenul meu. Citeşte şi: Quantum TOUCH Cum s Cum se Aplică Quantum Touch? . Richard Gordon reuşeşte să dea modalităţi atât de simple şi atât de practice de amplificare a energiei încât tehnica pare neverosimilă! Neverosimilă sau nu. aduce rezultate cu adevărat spectaculoase la nivelul întregului corp. pacientul – ca sistem unitar – e cel care alege să intre în rezonanţă cu terapeutul.Faţă de terapiile bioenergetice clasice. în încheierea acestei scurte prezentări. Quantum Touch este cea mai uşor de abordat tehnică pe care eu am învăţat-o. Astfel. pot spune acum. fără a complica inutil cu informaţii ezoterice această tehnică. Voi mai scrie în posturile următoare despre această terapie şi cum funcţionează ea dar acum. pentru acreditarea lui de către Richard Gordon pentru a preda în România nivelul doi de Quantum Touch. Fără a intra foarte adânc în aspectele energetice ale fiinţei noastre. iar corpul pacienului dispune când să se acordeze cu această energie. De aici se poate intui caracterul neinvaziv al acestei tehnici. de pac ient evident. pornind chiar de la nivelul cuantic – de unde şi numele terapiei – structurile dizarmonioase se restructurează din aproape în aproape. ci terapeutul pune o mostră de energie de vibraţie înaltă. şi pe de altă parte. datorită convingerii majorităţii oamenilor că trebuie să ai “bioenergie” sau capacităţi paranormale speciale. având-o ca model pe a sa. că Atingerea Cuantică este cea mai pragmatică tehnică pentru reducerea durerilor în formă acută de orice tip. după mai bine de doi ani de practică. Pe de o parte terapeutul nu dă din energia lui pacientului forţându-l pe acesta să se încarce cu principiile lui. până când întreg corpul pacientului se reactivează şi se realiniază în tiparul iniţial cel mai armonios avut cândva de acesta. atât pe aspecte de corecţie a posturii fizice cât şi pe armonizarea proceselor din organism. înQuantum Touch nu se încearcă armonizarea diverselor aspecte de deficit sau exces energetic din corp. vreau să-l salut pe Alin Marconi.

Abia după ce fază acută se diminuează. Eu aşa fac! Şi cred că mulţi terapeuţi sunt de acord cu mine: atunci când pacientul geme de durere vrea să nu-l mai doară!!! Scopul meu e să nu-i prelungesc starea de disconfort. Acest contact se va păstra până când pacientul începe să resimtă efectele intrării în rezonanţă cu terapeutul şi până când încep să apară efecte fizice ale acestui proces. Iar Quantum Touch este uimitor de pragmatică atunci când vine vorba de durere!!! . După aceea e timp pentru toate cauzele din lume iar experienţa personală mi-a arătat câtă mulţumire e în omul care poate să zâmbească după o perioadă de chin. în funcţie de permeabilitatea. terapeutul va căuta şi cauza principală a afecţiunii. şi o direcţionează prin palme către corpul pacientului.Şedinţa de Quantum Touch se face prin contact direct. Începe apoi să îşi amplifice energia vitală folosind diverse ritmuri de respiraţie. chiar dacă într-o primă fază pentru o scurtă perioadă de timp simptomele acute tind să se amplifice. de cele mai multe ori terapeutul va încerca să ajute la diminuarea acestei suferinţe pornind chiar de la locul dureros. Foarte des se poate întâmpla ca durerea iniţială să migreze către alte zone de corp. Astfel. Evident terapeutul e cel ce gestionează durata contactului. În funcţie de afecţiunea cu care se prezintă pacientul există mai multe moduri de abordare. În acest proces pot să apară îmbunătăţiri imediate a stării de confort a pacientului. dacă există o suferinţă acută. fenomen explicat prin faptul că locul iniţial al durerii corespunde unui efect al unei cauze aflată în cu totul altă parte de corp. terapeutul atingând cu palmele corpul pacientului. receptivitatea şi efectele apărute în corpului pacientului.

depinde de starea de vitalitate a pacientului. Ce trebuie reţinut e că aceste reacţii sunt unele de vindecare. Şi de asemenea răspunsul la “câte şedinţe sunt necesare pentru a mă vindeca?” este imposibil de dat. pornind de la nivel cuantic spre structuri tot mai mari. că foarte des persoane în vârstă reacţionează fantastic! . Rămâne pe finalul sesiunii ca terapeutul să se adreseze direct pe afecţiunea cronică şi în funcţie de rezultate şi reacţii decide apoi dozarea şi ritmul şedinţelor următoare. Evident că fiecare pacient are propriile lui particularităţi. putând genera ca şi cauză iniţială orice tulburare de orice natură. care are tendinţa de a se pune într -o stare de optim. efectele ce apar în corpul pacientului pot fi diverse: creşterea uşoară a temperaturii corpului sau a zonelor cu probleme. depinde de vechimea lui. Depinde de diagnostic. terapeutul va acţiona la începutul şedinţei pentru recuperarea poziţionării corecte a sistemului osos. Pentru că Ating erea Cuantică generează interacţiuni chiar de la nivel cuantic. acest proces continuând şi după şedinţa terapeutică. se amplifică procesele de detoxifiere iar sistemul limfatic se dinamizează. Cu siguranţă însă nu depinde de vârsta pacientului!Surpriza e. Pentru că orice deficienţă şi tensiune din sistemul craniosacral se poate răsfrânge în întreg corpul. Terapia în sine doar facilitează declanşarea în corpul cu deficienţe a proceselor de regenerare şi vindecare. la fel se întâmplă şi cu reacţiile din corpul lui. sunt produse de către pacient prin reactivarea organismului său. se activează mecanismul de realiniere a structurii osoase.Dacă afecţiunea pacientului este una cronică abordarea implică o evaluare iniţială a alinierii coloanei. a poziţiei orizontale a muchiei occipitale şi a bazinului.

Citeşte şi: Quantum TOUCH. mai ales că nu are contraindicaţii de nici un fel. Ce este Quantum TOUCH? .În încheiere vă spun că dincolo de poveste cel mai bine e să vedeţi şi să simţiţi pe propriul corp ce înseamnă Quantum Touch.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful