Multumesc pt. raspuns la anuntul meu.

Un arbusti este planta in sine la varsta de 2-3 ani , intr-un ghiveci sau container sau si planta fara pamant la radacina si se pot planta cand pamantul numai este inghetat. Butasii sunt rezultatul de la taierea acestui arbusti in primii trei ani ca sa fie mai stufos si mai puternic pt. a avea planta mai multa recolta. Desigur ca va pot da la comanda plantelor si datele mele de contact , care daca sunt expuse in internet pe un website public ar fii la indemana fiecaruia si ar cauza alte fenomene nedorite, spam, folosirea datelor mele in scopuri frauduloase etc....., ceeace nu este dorit si apartine oricum de sfera mea privata. In speranta ca am putut sa va dau informatiile dorite si necesare studierii acestei plante minunate, fructul fericirii din Tibet, va doresc o lectura placuta plina cu ganduri pozitive.

Va pot oferii arbusti de 2-3 ani de Goji sau seminte pt. plantare rasad 2 optiuni. Trebuie sa stiu adresa si cantitatea dorita ca sa va pot face oferta, trb. sa aveti 4-5 luni de soare pe an in zona d-voastra. Aici puteti vedea toate informatiile de care este nevoie pt. a demara asa o plantatie. Desigur va pot da informatiile pe care le detin, necesare pt. a va ajuta sa va realizati proiectul cu plantatia si suntem direct interesat de roadele plantatiei. Trebuie sa stiti ca noi vindem numai plantele si samanta si dorim sa incheiam contracte de cumpararea recoltei pt.a putea face retetele noastre de ceai de fructe cu ele. Doar la cumpararea recoltei pot face contract de colaborare pt. cumpararea recoltei! Cu siguranta se poate elibera si un certificat fitosanitar si biologic daca este cerut de lege, din informatiile mele aceasta planta Lycium Barbarum nu este pe lista planteleor care au nevoie de asa un certificat in U.E. din care face parte si Romania, dar cum ami scris se poate elibera unul la cerere de firma care livreaza plantele in caz ca se cere de lege sau d-voastra vreti sa aveti unul pt. uz intern in firma. Ofertele mele se refera doar la vanzare.

Plata la plante se face la in avans in contul firmei pt. aceasta din urma a fi cea mai economicoasa posibilitate ( pt. Plata se face in avans la depunerea comenzii in urma unei facturi proforme. mecanica 900-1000 buc. La seminte sunt doua posibilitati de achizitie. ca sa fie rezervata planta pana la plantare sau pana la expediere in cazul in care clientul doreste acest lucru si are . Pe europalet intrun carton se face livrarea de catre un transportor. aprox. aici am doar o calculatie pt. in sus ca si preti. hala sau alte camere la dispozitie)se uda plantele odata la saptamana si se planteaza afara cand e posibil. de fructe) si ar costa 100 €. cantitatea necesara ar fi de atatea ori cat pamant vreti sa cultivati cu planta asta exotica. In functie cum alegeti prelucrarea plantatiei se pune cu prel. Astept acuma o oferta de seminte si mai ieftina decat de la angrosistul meu si atunci asi putea sa ofer 1 kg de seminte soiul "Ningxia" la 750€ cu transport asigurat pana la d-voastra. Acesta livrare e in functie daca e posibil de a umbla la plante.(oferta valabila din 15-20 februarie 2010) _______________________________________________________________________ ____ In continuare cateva informatii despre fructul si planta goji. la 10. La varianta ca vreti sa le plantati direct in pamant afara . din cauza pamantului inghetat. 10. 2400€ sau (varianta cea ma ibuna si ieftina) se livreaza fructe uscate si se pot extrage de aici semintele necesare.000m².Sigur ca se poate discuta despre negocierea pretului la plante cand este vorba de o cantitate mai mare de 5000 buc de plante. 280 gr. Pana la pregatirea pamantului pt. plantare se poate depozita plantele intr-o incapere inchisa unde nu ingheata plantele(beci.000m²-alegeti cum preferati prelucrarea. de la angrosist unde costa 1 kg.000 de plante va trb. Manuala (prasit cu freza sau sapa) la plante 1500-2000 buc. livrarea se face atunci cand in zona d-voastra numai ingheata pamantul si se pot planta plantele afara.. bineinteles ne instiintati cand ar fi data aceasta.000m² si pe prel. 10.subsol. Plantele din ofertele mele se refera intotdeauna la 2000 buc. depozit. de plante la 10.

insamantat (turba)desigur mai special. sau incapere anexa. ladite de plastic . ---------------------------------------------------------------------------------------------Informatii despre planta.-atentie nu in pamant inghetat . dupa ce au germinat se pun cu penseta in alveole . fruct si posibilitati.spatiu de depozitare adecvat pt. plante si ii ofera o ingrijire corespunsatoare. chiar un folder este comprimat in WINZIP. ghivece . SE MAI ADAUGA 19% TVA . Semintele se pun la inmuiat pt.U. la caldura de 18-20 grade plus si aer cu umidititate mare. si ingrasamant natural (organic). un pic de nisip.nu prea mult sa nu arda planta. uitati-va la poze. Se taie planta dupa ce a crescut -aproximativ o treime din ea -ca sa se faca mai . saci de plastic cu pamant pt. lasati ofertele deoparte si cititi numai descrierea ca titlu informativ. la o inaltime de 5 cm se poate repica in ghivece sau saci de nylon. germinare. Cum se pot semana seminte de planta fericirii " Gou qi zi " din Tibet. la lumina si se tine putin umezit pamantul .se tin in astea pana nu mai ingheata afara pamantul. LA FIRME FARA COD FISCAL C.000 buc. Cu pamant bun.dar se poate si face singur Exact ca si plantele de rosii se cresc si astea. in sus! ATENTIE:OFERTELE SUNT FARA TVA . Se tine intr-o sera . incet. Firmele cu cod fiscal de tip RO123456 sunt scutite de plata TVA-ului la cumpararea plantelor. Ofertele sunt de tip ANGRO si se poate comanda numai de la 2. Apoi prin primavara tarziu se planteaza acolo unde doriti.I. SE POT VINDE DOAR LA FIRME CU PRETUL DIN OFERTA. Dupa 2-3 saptamani ies plantutele si in primele doua luni cresc f.

pastile capsule.si dealtfel 1 kg costa 25€ la fructul uscat. in sus. tincturi samd. test personal s-ar renta o incercare. Sper ca am putut sa va dau informatiile necesare si va trimit imediat ce am din nou seminte proaspete. Mai exista creme . albinele fac miere cand infloreste planta in iunie -iulei -depinde de zona climatica. interesul la oferta mea referitor la planta fericirii din Asia-Gou qi ziEu am publicat mai multe anunturi referitor la planta fericirii din Asia.ar fi cam scumpa tuica..dar pt.. vin. De obiceu se taie plantele in felul asta pana ajung la o varsta de 3 ani . se pune la diferite mancaruri. iti trb.. Aveti Idee cate bucati de plante va trebuie? La Ha. Cu cat mai multe ramificatii cu atat mai bine pt.astea se fac deja industrial. planta -va fii mai stufoasa si mai puternica-deci da si recolta mai buna. 900-2000 buc .stufoasa si sa se ramifice mai mult. de plante. Plantele din ofertele mele se trimit cu un transportor (TIR) cutiile fiind asezate pe .la noi nu este permis sa facem tuica acasa. Dealtfel si din fructe uscate se poate ceai si din alea proaspete(care se consuma si ca atare) si suc. Crengutele (de 10-15 cm sau mai lungi) de fiecare data le puneti butasi in pamant si va inmultiti plantatia.. Aceste crengute taiate le puteti pune in pamant ca la butasii de vita de vie . Apropo de tiuca din fructele de Goji. Din frunze se mai face si salata si din frunze uscate si ceai. ca. Semintele se trimit cu DHL si plata este in avans fie pe cont bancar sau paypal. Oferta de preti pt. planta este de la 2000 buc. (cred ca si tuica) gem sau marmelada.dupa aceea sunt deja stufosi cu 6-8 ramificatii si nu se mai taie din inaltime-ii lasati sa creasca.-chiar de doua ori si toamna inca odata. dar toate au in continut oferte de plante sau/ si seminte.ele cresc iarasi. va multumesc pt. ulei din seminte.

. Eu va pot oferii plantele la pretul din oferta. productie si beneficiari. Care din aceste doua posibilitati doriti? in functie de terenul pe care il posedati si metoda de prelucrare dorita .000m ² va intra 5. fiind unicat.distanta intre plante fiind 2 m. intre randuri 2 m.va pot calcula cate plante aveti nevoie. la prelucrarea manuala se poate pune si 1. La seminte deasemenea astept cu bucurie comanda d-voastra. bineinteles trb. in sus. Necesar: Pe un Ha se poate cultiva 900 de plante cand se face prelucrarea mecanica. sa-mi spuneti si locatia d-voastra. Desigur se poate si ridica aici in Germania plantele cand se refera comanda la cantitatea din oferta.000 de plante. gasiti si la descrierea plantei. fructul fericirii din Asia -Gou qi zi-.dar cum se stie dureaza in timp. respectiv pe o suprafata de 10. o firma garanteaza prin contract cumpararea recoltei. la prelucrarea mecanica var. Cateva informatii referitor la tehnologie. Copie de la oferta noastra de plante si descriere despre planta: multumesc de raspuns si de interesul pt. se preteaza la un proiect la FEADR cu accesare de fonduri structurale.000m ² va intra 2. de la 2000 buc.500 de plante. In functie de necesitatea dorita si / sau suprafata de pamant de cultivat va pot emite o oferta. 1-a.000-2500 de buc. la prelucrare manuala se planteaza din 2 m in 2 m.paleti. Toata activitatea cu plantatia asta . respectiv pe o suprafata de 10. intre randuri 1 m. la Ha. se planteaza din 2 m in 2 m -distanta intre plante 2 m. Va dau un exemplu ca sa puteti calcula si d-voastra personal necesarul de plante. exact cum am descris in oferta.

posib.livrarea se refera la toamna tarziu cand nu mai este posibilitate de a planta din cauza inghetului) Se poate planta atata timp cat pamantul nu este inghetat.se poate aseza planta in ghiveci intr-un pat de paie ca sa fie ferit de ingheti.2..600 Euro 5 KG 1..numai daca detineti o incapere sau sera se mai poate livra . planta trb.500 Euro/KG = 4. SOIUL NINGXIA DE SEMINTE Doar 750€ / Kg.000 €. Va pot oferii plantele la ghiveci si la container precum si radacina fara pamant care e de preferat sa se planteze primavara sau daca aveti certitudinea ca vremea este prielnica si nu ingheata timp de 2 saptamani de la plantarea plantelor pe camp.intra 825-5000 de plante.000 Euro/KG = 400 Euro. 4luni soare/an. a-2-a se planteaza din 4 m in 4 m -distanta intre plante 4 m.200 Euro/KG = 220 Euro. La oferta de ghivece se poate tine intr-o incapere inchisa si sa se ude la nevoie.-1. Castig /Ha intre 10. pana -30 gr. Ce suprafata aveti de pamant m²? .(Din pacate aceasta perioda de plantatie a trecut deja-ingheata afara. respectiv pe o suprafata de 10. Oferta de plante si seminte: Necesar: pamant.1 KG -1. Oferta seminte: in caz ca vreti sa produceti rasad de plante.o sa apare probabil in februarie 2010. aveti nevoie de sera.300 Euro/KG = 6. transport.1 KG de seminte aproximativ 625.000 Euro . planta rez. intre randuri 3 m. dar totus in interior la un adapost ferit de ingheti.700 Euro/KG = 1.500 Euro 10KG 1. Plantatia merge 25 de an.400 Euro/KG = 120 Euro. Pretul netto f.2. OFERTA PROMOTIONALA . ele se livreaza daca doriti si acuma pt.200 Euro 3 KG 1.500 Euro 4 KG 1.400 Euro/KG = 5. 200Gr..2. La comanda plantelor se va face si plata . 100Gr.100 Euro/KG = 11.600 Euro/KG = 3.la prelucrarea mecanica var. 500Gr. In caz de ingheti se vor livra in primavara cand nu mai este pamantul inghetat. sa fie ferita de ingheti cat timp ea se afla in ghivec.000m ² va intra 825 de plante.800 Euro/KG = 900 Euro . 50 Gr.700 Euro 2 KG 1. ca se le plantati afara. Pe Ha.irigatie/seceta. desigur ferite de ingheti.000 buc.

dar putine sau deloc in primul an. Fructul fericirii si al nemuririi -Gou qi zi. unele chiar infloresc si nu aduce rod in anul 3 al plantei.dupa 3 ani nu se mai taie din inaltime) si sa lasi numai 6-8 lastari de planta. Pe Ha. unele in primul an fac numai flori. Din lastarii taiati se poate pune butasi ca la vita de vie si ele cresc mai departe. Planta creste cate 60cm primul an si 90 cm al doilea an. In anul 3 de crestere pe plantatie nu se mai taie de la inaltime si se lasa sa creasca numai cei 6-8 lastari.5. Plantele se seamana (planteaza) la 2-4 m distanta intre ele pt prelucrare mecanica. deoarece trebuie mai intai sa se dezvolte planta si apoi face flori si fructe. respectiv daca cumperi o planta de 2 an si a plantezi afara vei avea recolta la unele planta in anul urmatori (3 al plantei) Desigur cele la ghiveci de 20-25 cm vor aduce si ele roade. si . inca e in crestere. In general plantele in primul an se dezvolta (cresc) si apoi fac flori si fructe. Crengiile uscate si lastarii in plus . Ar fi de preferat sa aveti pamant intr-o zona unde este 4 luni soare pe an si posibilitate de irigatie in caz de seceta. Se poate si alte distante mai mici dar indicat este 2X2 sau mai bine 4X4m si distanta intre randuri 2m respectiv 3 m. Ca sa ai recolta buna timp de 25 de ani trebuie sa tot tai cate o treime din inaltimea plantei sa se faca mai stufoasa(asta pana la 3 ani. pana ajunge la o inaltime de 2-3 m. In primii an de crestere afara isi desvolta radaciniile si ramuriile.din Asia. Planta nu este pretentiosa la sol.000 de plante. in rest planta rezista pana la -25 grade chiar -30 grade.se taie toamna dupa recolta. dezvoltare. intra 825 .Daca nu l-ati arat ar fi bine sai dati inainte de aratura si ingrasamant natural. Plantatia aduce recolta timp de 25 de an. Sau aruncati ingrasamant natural peste aratura si dati cu freza (discuri ) in primavara. Pe rod merg unele din anul 3 de la cresterea lui.

pe palet= 32 de cutii.10. 1.000€/Ha Oferta pt.95€/buc / netto cu transport. Dupa 2 ani de crestere a plantatiei (1 Ha. Cumparam toata recolta cu contract pe termen mediu/lung garantat.2010. 20 cm inalt.00 € dela 2000 . care la intervale anumite sperie pasariile) Plantele se platesc in avans.99 € Cu transportul pana la locatia d-voastra in Romania.000buc. respectiv la ghiveci 500 buc. La aceasta oferta arbusti cu radacina sunt 1000 de plante in carton/pe europalet. -4.) castig de aprox.rezervare. pretul de plante la 2 an netto (cu transport inclus dar fara tva inclus). -5.2000kg-5. 2.resp. 1000 arbusti cu radacina.000kg fructe uscate ori pretul pietii €/kg. -6.95€/buc / netto cu transport.000€. resp. stocuriile sunt limitate si lupta pt. mare.20.Se poate pentru protectia recoltei sa se instaleze in luniile august pana septembrie pocnitori (sperietor de pasari cu gaz. 800 buc.79 € dela 2000-10. 2. carton/ europalet.000buc. se livreaza apr. Plata in avans pt. Firmele fara cod CUI de tip RO 123456 .Cumparam toata recolta cu contract pe termen mediu/lung garantat. adica numai dupa ce se comanda se platesc imediat (rezervare) si se livreaza in 2010 primavara -imediat ce se poate planta afara. Se va mai adauga TVA (MwSt) pt. Oferta nr. 60-90 cm inalt. Firmele fara cod CUI de tip RO 123456. 2000 de plante (deja unele cu fructe) = 9. = 8.PROMOTIONALA la 2000 de plante de 2 ani= 4.00 € Plantele se livreaza in cutii a cate 25 buc.000 . ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Afacere rentabila -unicat-10. Se va mai adauga TVA (MwSt) pt. 40-60 cm inalt.000buc plante 2 ani= 3. O alta oferta ar fi un alt soi dintr-o plantatie diferita de cea dinainte: 1000 arbusti cu radacina.500 .95€/buc / netto cu transport.50 € dela 10.Fermier vegetal din Romania. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Oferta nr. 1000 arbusti in ghiveci. = 8.10.5000 plante. ele f.

bineanteles dupa recoltare. Plantele care se livreaza trebuie sa se si aclimatizeze in Romania si orice replantare arunca planta in urma la crestere (timp) Planta nu este pretentioasa la sol. Se lasa 6-8 lastari sa creasca la planta.5 la 3 m inaltime. si chiar 4 de crestere nu se mai taie din lungime. din anul 8 este o recolta constanta pana in anul 25.Dorim sa cumparam toata recolta cu contract pe termen mediu/lung garantat. dar se tot mareste din an in an si aprox. se pune o prelata sau nylon pe jos. II trebuie numai 4 luni de soare pe an si in caz de seceta trb. avand recolta mai mare timp de 25 an. Ca si si daunatori ce se cunoaste este mucegaiul in zonele unde ploua foarte des si frunzele nu au cum sa se usuce( nu cred ca se intampla cu xlima din Romania asa fenomene) Perioda de rod este toamna tarziu in trepte si cantitatea recoltei in primul an nu este mare. Fructele se usuca la soare -deci natural. .(anul 4 ) Din anul trei. sa irigati. cam 1/3 din lungime. fara alta sursa de energie folosita. deci foarte usor si fara multa forta sau alte utilaje folosite. Garantam prin contract mediu sau de lunga durata cumpararea recoltei daca se doreste acest lucru.(doar uscaturiile toamna) are deja de la 1. Acest castig se poate dubla in al 6-8-lea an sau chiar tripla in anul 8-10 . Se face mai stufos si are si recolta mai mare in al 2 -lea an de la re-plantare. Se va taia de crengi uscate toamna si de crengiile principale(se lasa 6-8 de planta) si ramificatii . Numai ezitati ca aceasta afacere este unica si nu o are inca nimeni in Romania. Plantele se pot planta afara toamna si primavara-cu conditia sa nu fie inghetat pamantul. Aceasta recoltare se face prin scuturarea plantei .

zinc. cupru. Fructele contine 11 carotenoide. Recomandari: Pe langa o alimentatie sanatoasa consumati suc de rodii din fructe. Continut: 18 aminoacizi esentiali corpului. vitalitatea si longevitatea corpului. O calculatie precisa pt. zilnic dimineata sau seara inainte de masa cu jumate de ora 30 ml (aprox. B3 si GABA. Earl Mindell. stimuleaza cresterea celulelor. proteine. reduce reumatismul. potasiu. crom. Vitamine:A. betacaroten. Alzheimer). reduce zaharul din sange. B2. fier. B1. In USA. Anglia si Germania este un trend in a consuma fructe uscate ca supliment alimentar. calciu. linguri) . seleniu. ridica potenta. clima si ingrijire. Dupa Profesorul Dr. Romania mai trebuie facuta. Cantitarea de rod pe planta difera deci de soi. expert in nutritie din America a constatat dupa ani de cercetare ca fructele au un mare potential pentru intretinerea sanatatii si compozitia lor este de negasit in alte plante. nu se poate compara o plantatie din Germania ( unde nici nu se coc toate fructele pana in decembrie) si Romania -aici fiind clima mai buna merge si planta mai bine si are automat mai multa recolta. Are un puternic efect anti-aging. fosfor. ajuta in bolile degenerative(ex. kalium. anticancerigen. inceput de folos. intareste imunitatea. antioxidant . luteina. steroide. 3.Aceata recolta depinde si de soiul folosit si de clima zonei unde este plantatia. aprovizioneaza ficatul si rinichii. clientii care si cumpara si sper ca informatiile din aceat E-mail va sunt deocamdata pt. Deci poate si din anul 6 in Romania sa aiba deja o recolta constanta pana in anul 25. imbunatateste acuitatea vizuala. Informatii despre fructe: Fructul fericirii sau nemuririi -creste in central Asiei si reda sanatatea. S-a constatat ca fructele au antioxidanti si complexul de Vitamine B in cantitate mai mare decat portocalele. minerale: magneziu. flavonoide si polizaharide diferite. frumusetea. Sunt acuma in faza de prelucrare a documentatiei finite care este oricum numai pt. C. polizaharide. revitalizeaza sangele.

de seminte la 300 gr. Bineinteles ca am nevoie si de adresa d-voastra postala complecta cu cod postal cu tot.P. 4 . Aproximativ 20. de fructe uscate la preti de 50 € cu transport cu tot. dintr-un fruct se extrage de obicei 10-12 buc. aveti 100 buc. depinde de densitatea plantelor.(aici va pot oferii si instructiuniile de extragere de seminte si insamantare) La 15 gr. din care puteti extrage semintele imediat si la puteti insamanta in rasaduri in sera si apoi la timpul potrivit repica in ghivece sau altele. fructe. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------imi ceri scuze dar nu am colaborari in programul firmei referitor la investitie ci doar optiunea de a vinde planta sau de a vinde seminte sau fructe uscate si de a extrage seminte din fructele acestea pt. In Germania costa 1 kg. de fructe. Daca va convine oferta imi virati pe un contul meu bancar de la ING Bank suma in RON sau EURO la urmatoarele conturi si eu va expediez scrisoarea recomandata cu tracking-numar cu Deutsch Post AG.000 buc. a le putea semana in rasaduri in sera. va ajung aprox. Sper ca am putut sa va dau informatiile necesare pt.S. desigur la vanzare catre consumator. Cea mai ieftina metoda este de a extrage seminte din fructe uscate (soiul chinensis) si aici va pot trimite imediat 280-300gr. daca gasiti un gradinar . a realiza o afacere unica in Romania si astept cu nerabdare un raspuns de la d-voastra. de seminte. pt. de fructe uscate 8 -24€ /kg.1 L de suc 10-40 € .8 ha. din care daca cresteti 10.000 buc. --------------------------------------------------------------------cont in EURO Josef Wilhelm RO81INGB0000999900335655 ---------------------------------------------------------------------acuma urmeaza contul in RON Josef Wilhelm RO38INGB0000999900335653 ----------------------------------------------------------------------O alta forma de a face repede capital din planta goji ar fi .

php?sale_id=286064 http://www.html www. Desigur va pot trimite si o cantitate mai mare de fructe uscate ( de doua ori 500 gr.anunturi-agricole.ro/sale_view.bizoo. sa ii propuneti afacerea asta cu semintele puse in sera in rasad si sa le valorificati in primavara tarziu la alti posibil clienti si o parte sa puneti si pe pamantul d-voastra. Astept raspuns! In atasament am pus un folder PDF cu poze cu planta Goji (se deschide cu adobe acrobat) Cu stima Josef Wilhelm josefwilhelm@gmx.cu sera. orice informatie dorita in acest sens.S.goji. Doar sunteti gradinar cu sera sau solar si posibilitatea de a creste in rasad in casa planta si dupa aia mai departe in solar. Va transmit cele mai calduroase salutari din Germania. la preti de total 100 € cu transport cu tot.de 004916099729037 http://www.ro e un shop unde poti citi cateva informatii despre goji (limba romana) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Va rog sa ma contactati pt. .ro/anunturi-propuneri-de-afaceri/afacere-f-rentabilaunica-in-romania_279136. ( faceti bani din pepiniera din vanzarea de arbusti ) P.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful