You are on page 1of 1

PROIECT I.R.A. 1.

Temele proiectului de an de la disciplina de IRA: Tema1 Tema-2 PROIECTAREA UNOR STRUCTURI DE CONDUCERE A TURAIEI UNUI SISTEM DE ACIONARE ELECTRIC CU M.C.C. (SA-m.c.c.) PROIECTAREA UNOR STRUCTURI DE CONDUCERE AUTOMATA A TEMPERATURII UNUI PROCES TERMIC CUPTOR DE TOPIT (MENTINEREA TEMPERATURII CONSTANTE)

Fiecare grup realizeaza un singur proiect (din cele doua, la alegere). 2. In cazul in care un student (grup) doreste sa o rezolve independent o anumita tema aleasa (nu din cele doua), se va adresa direct CD titular pentru a fi indrumati. 3. In vederea realizarii proiectului se vor constitui grupe de lucru de 3 (2) studenti care vor rezolva tema complet. Grupul va avea un lider (sef) care va prelua sarcinile si va angrena grupul (ceilalti 2 membrii) la solutionarea problemei (organizarea si distribuirea sarcinilor, realizarea si urmarirea realizarii acestora). 4. Seful de grup va conduce activitatea grupului si pe aceasta baza - va putea beneficia de un bonus la notarea finala. Tot seful de grup va participa alaturi de C.D titular la acordarea notei pentru fiecare membru al grupului. 5. Grupele pot fi omogene sau eterogene (studenti apartinand la grupe diferite) urmand ca data de participare sa fie confirmata si apoi respectata de toti membri grupului. Constituirea grupelor se va face pana la sfarsitul saptamanii a 2-a. In acest interval se vor prelua si informatiile primare privind continutul proiectului (proiectelor); datele numerice se atribuie numai grupelor formate. 6. Stundentii se vor prezenta la orele de proiect pentru realizarea proiectului, in grupul constituit, dupa cum urmeaza: Odata la doua saptamani in perioada planificata; la aceste ore vor participa toti membrii gruplui. Grupul va informa CD asupra realizarii proiectului, va primi indicatii necesare realizarii proiectului si va lucra efectiv la proiect sub indrumarea CD (la nevoie); Pentru consultatii - ori de cate ori acest lucru este solicitat de rezolvarea operativa a unor probleme neintelese.(chiar si saptamanal).

7. Termenul de predare al proiectului poate fi saptamana a 11 - 12 (de preferat inainte de vacanta de Craciun). Proiectul va fi predat in saptaminile 13 si 14 sub forma de document scris CU MANA insotit de material grafic cu rezultate (scheme bloc, scheme simulink, rezultate de simulare) scoase la imprimanta. Ca si anexe se vor atasa toate programele intocmite (matlab, simulink) in vederea realizarii proiectului. De asemeni se vor aduce pe discheta programele de simulare pentru efectuarea unor simulari prin care sa se sustina rezultatele obtinute la proiect (matlab 6.5). 8. Proiectul va fi sustinut in perioada programata cu participarea tuturor membrilor grupului. Nota de la proiect va intra in nota prin care se apreciaza activitatea din timpul anului (proiect+laborator). Alte detalii relative la activitatea de la proiect se obtin de la titular. Va astept: La curs: La proiect: luni orele 10,0-13,oo A-117 B-018 La laborator: B-028-B,