bouw je samen!

Mijn Blok

VOEL JE VRIJ op 100 m2. Loft: EUR 990,-/maand* te huur.

Oranjeplein 70/71 in Den Haag

GOED EN GOEDKOOP Appartement van 65 m2. EUR 690,-/maand* te huur.

Ik kan in Den Haag geen woning vinden die bij mij past. Maak dan zelf het huis dat je nog niet vond in Den Haag. Dat klinkt ingewikkeld. Nee, wij hebben al een aantal zaken voorbereid aan het Oranjeplein, zodat jij alleen nog maar hoeft te vertellen wat je in je huis belangrijk vindt. Dit lijkt op wat ik zoek en ik wil er graag meer over weten. Wees er dan snel bij, mail ons op: oranjeplein@cityconcept.nl

RUIMTE OM TE SPELEN op 125 m2 met tuin. Woning te koop: EUR 210.000,- k.k.*
* indicatief: alle prijzen op basis van goede afwerking.

6,60m

10,55m

Breng jouw kleur* naar Oranjeplein.
* Bepaal zelf de complete indeling en afwerking!

56
MONUMENTALE WONINGEN IN DIRECTE OMGEVING
Oranjeplein, dat is toch vlakbij Schilderswijk? Ja, de Schilderswijk is vlakbij. Het Oranjeplein is een parkachtig plein tussen de Schilderswijk en de wijk Huygenspark, waar het Oranjeplein in ligt. Het park is rond 1865 aangelegd en omringd door monumentale huizen voor de gegoede burgerij. Direct achter het Oranjeplein zijn nog de originele arbeiderswoningen terug te vinden, waaronder 56 ho eswoningen aan de Van Hogendorpstraat.

0
MELDINGEN VAN ONRAAD SINDS BEGIN 2011
Is het daar wel veilig wonen? Zeker. Het Oranjeplein is in 2003 volledig gerenoveerd tot een parkachtig plein met speeltoestellen, grasvelden en klassiek straatmeubilair. Vanaf 2000 hebben de gemeente en diverse particulieren initiatief genomen om te investeren in deze opkomende buurt. Daardoor is de uitstraling en het gevoel van veiligheid sterk verbeterd.

5
MINUTEN FIETSEN NAAR PLEIN
Hoe snel ben ik in het centrum en uit de stad? Vanaf Oranjeplein is het 5 minuten lopen naar het NS-station Hollandsche Spoor. De binnenstad van Den Haag is om de hoek, in 5 minuten fiets je naar Plein en de belangrijke winkelstraten. Winkels voor dagelijkse boodschappen zijn in de buurt en met de auto ben je in 5 minuten op de A12. Parkeren kan altijd voor de deur.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful