1.

Învaţă să renunţi pentru Isus La lucruri ce te împiedică să îl urmezi Învaţă să renunţi, chiar daca se pare că-I prea scump Preţul pe care îl plăteşti. Învaţă, învaţă să renunţi pentru Isus La lume, la pofte, la păcat Învaţă sa renunţi la ce-I mai drag. Atunci tu-l vei iubi cu adevărat. Învaţă să renunţi pentru Isus Chiar dacă eşti bogat sau sărac Chiar dacă eşti bătrân sau tânăr eşti Învaţă să renunţi şi să-L iubeşti. INVAŢĂ SĂ RENUNŢI. 2. Ţi-am scris numele pe albastrul cerului … dar noaptea Ţi l-a şters, Ţi-am scris numele pe nisipul mării … dar valurile Ti l-au şters, Ţi-am scris numele pe scoarţa copacului … dar acesta a căzut jos, Atunci Ti-am scris numele pe inima mea şi … NU TE VOI UITA NICIODATĂ!!! 3. Nu cere să-ţi fie uşurată povoara vieţii, Ci cere curaj să o poţi purta. Nu cere împlinire în întreaga viaţă, Ci răbdare pentru a accepta eşecurile. Nu cere perfecţiune în tot ceea ce faci, Ci înţelepciune pentru nu a repeta greşelile. Şi în sfârşit nu cere mai mult înainte de a spune MULŢUMESC Pentru ceea ce ai primit deja, 4. Unde-I credinţă, acolo e iubire, Unde-I iubire, acolo e pace, Unde-I pace, acolo e binecuvântare, Unde-I binecuvântare, acolo e Dumnezeu, Unde-I Dumnezeu, NIMIC NU LIPSEŞTE. 5. Când lacrima-ţi arde prea crud pe obraz Şi vezi că salvarea nu-ţi vine, Să nu uiţi ca Domnul n-a plâns la necaz Dar plânge pentru tine. 6. Învaţă să alungi lacrima Chiar şi atunci când doare Învaţă să suferi şi să ierţi, Că numai aşa vei putea fi fericit. 7. Când vezi că tristeţea ţi-apasă fiinţa Şi simţi că puterea te lasă Mai rabdă o clipă, nu-ţi pierde credinţa Curând vei ajunge acasă. 8. Nu dispera când greul viaţii te-apasă, Şi nu plânge faţă de destin Căci după chin viaţa-I mai frumoasă,
1

15. Învaţă a lupta. speranţe-ntr-o singură zi Şi uneori mai uităm să-nvăţăm a iubi. 14. 11. dar facem ceva. Dacă umblu cu el în lumina Lui. Vremurile de încercări sunt întotdeauna vremuri de binecuvântare. ceru el senin.Cum după ploaie. alţii veşnic copii Mii de lacomi. dacă vrei să mergi în credinţă. chiar dacă nu observăm nimic din aceasta. iar Dumnezeu face restul. Misiunea mea constă în a-I face plăcere. Slujire Har Tămăduire Iubire Unire Înfrânare Voinţă Jertfă Zel 13. nu simt nici o povară. Suntem călăuziţi de Dumnezeu. Parfumul trandafirilor lui Hristos să-ţi înmiresmeze toată fiinţa şi să te umple de pace divină. 9. 10. 16. 12. învaţă a muri Unii veşnic bătrâni. Bucurie Mântuire Credinţă Nădejde Dragoste Ocrotire Evlavie Pocăinţă Fericire Răscumpărare. 17. Nu aştepta ca drumul tău să fie întotdeauna deschis. Dacă a noastră cărare e întunecată El este Soarele nostru Dacă suntem în primejdie El este scutul nostru Dacă ne încredem în El Nu vom fi daţi de ruşine Dacă a noastră credinţă eşuează El nu eşuează niciodată Dacă nu credem. 18. îmi smulg din piept iubirea Şi ţie ţi le fac cadou. 2 . Răbdare Glorie Sinceritate. Alfabetul Biblic: Adevăr Laudă Binecuvântare. Noi-oamenii. nu putem face mult. Nu mai ştiu ce este grija de când m-a învăţat Domnul Isus că problema e a Lui. Cer soarelui lumină şi căldură Iar cerului tot albastrul lui Fur vieţii fericirea. Să poţi strălucii cu putere În noaptea ce-a neagră de-acum La a vântului primă adiere Să dărui un nobil parfum. totuşi El rămâne credincios. 19.

22. 24. poate nu o vor întâlnii niciodată. El ne pune adesea la încercare. Taina farmecului nu stă în puterea de a făptui orice. Este o dovadă a credinţei lui Dumnezeu că El ştie totdeauna o cale de ieşire pentru cei care se încred în El şi ca nici o încercare nu e mai mare decât poate fi suportată. FERICIREA este formată din însuşirea unor bucurii … ceai care nu sunt mişcaţi de o carte frumoasă. 21. 23. Încrederea deplină în Dumnezeu este FERICIRE. de un cântec frumos. de un peisaj frumos. dar nu ne lasă niciodată singuri. ci în puterea credinţei că poţi înfăptui orice.20. 3 .