ARNAU SOLER SERRA

:

Hola em dic Arnau.Tinc 9 anys, vaig néixer el 29 de juny del 2003 a Sabadell. Visc a St. Hilari Sacalm al passeig Font del Cirerer 47, 1r 3a i al carrer Dr. Morales Nº 6 baixos 2. Tinc una germana i un germà grans. L'Ainara té 29 anys i en Roger en té 12,casi tretze. El meu pare es diu Josep, es subjefe en una fàbrica d'aigua i la meva mare es diu Eva, està montant una empresa de cuidar avis que està ajuntada amb el cap i l'hospital. Sóc alt, fort,m bromista i alegre. Vaig a l'escola Guilleries on faig 4t A. Tinc molts amics però sobretot en

Raul,Pau,Barnat,l'Adria,l'altre Arnai l' Eduard. M’ agrada el futbol, esquiar i anar en bici. De gran vull ser pilot de ralli.

AYMAN EL MARDI EL HOUARI
Hola jo sóc l'Ayman , vaig neixer el 16/04/2003 i ara tinc 10 anys. Visc a St.Hilari Sacalm a la carratera d'Arbucies nº 15 1ª 2ª. Tinc un pare que es diu Mimoun i una mare que es diu Sanaa.Tambe tinc 2 germans , un nen i una nena ,que es diuen Amer i May. Tinc els ulls de color marró fosc i els cabells negrisims. Faig 4t A. L’ assignatura que més m'agrada es l'anglès. El meu millor amic es en Guillem Bosch i altres amics són en Xavier,en Mohamed,l’ Arnau,en Jabir i l’ Ivan. El que més m'agrada és el basquet.

Hola sóc en Bernat, vaig néixer a Girona al 21 d’octubre del 2003 , ara tinc 9 anys . Visc al carrer Rectoria, al cantó de l’església. Tinc una germana petita que es diu Helena. Vinc a l’escola amb els avis però el divendres el meu pare té festa i em porta a l’escola. Soc molt divertit, tinc els ulls marrons i soc força alt. M’agrada molt el medi i les matemàtiques. Diuen que soc molt nerviós. A l’escola tinc molts amics com l’Eduard ,el meu millor amic, i també en Pau i en Gerard. Els dimecres vaig amb l’Eduard a la pista de futbol. Faig màgia, i jugo a tenis els dimecres i soc molt bo en natació. He anat a molts pobles a fer competicions i és molt divertit!!! .

Hola jo soc la Chaimae Jilal tinc 10 anys . Vaig néixer l’ 1 de novembre del 2002. Soc del Marroc però ara estic a Sant Hilari Sacalm. La meva mare es diu Fatima, el meu pare Abdenor,la meva germana Karima i els meus germans Abderafia, Zouhair i Abdelmomen. Soc alta, prima, els meus ulls son de color verds i els meus cavells una mica curts. Soc tranquila, no pico els meus amics. No m’ agrada que les meves amiges es fagin de xula.Escolto les coses que em diuen els meus pares i també els mestres. Els meus amics son la Iuna , la Lidia, la Iasmina, la Nada ,la Daphne, l’ Aina , la Irina , l’ Ivet i la Sheila. M’ agrada venir a la escola perque aprenc moltes coses i tambe per no quedarma a casa sense fer res. A mi m’agrada corre, futbol, tenis, basquet i anar amb bicicleta. No m’agrada menjar macarrons.

EDUARD CARRERAS GUBERN
Hola, em dic Eduard Carreras Gubern de 9anys i visc a Sant Hilari Sacalm al carrer Pau Picasso numero 4. Sóc fill únic, els meus pares es diuen Jaume i Lourdes. Sóc fort, molt guapo i alt. Tinc els cabells castanys i els ulls blaus. El meu caràcter es molt de la broma i alegre. Vaig a l’escola Guilleries a quart A i la assignatura que m’agrada més és medi i la que menys matemàtiques. El meu millor amic es diu Bernat però també tinc en Pau, l’Arnau i en Gerard. Sóc un gran aficionat a la màgia i de gran seré un mag que em diré Màgic Edu. També m’agrada el futbol , l’esqui i la natura.

Hola, em dic Estel.la Gonzalez Kircher, tinc 9 anys i vaig neixer el 7 de desembre del 2003. Visc a St.Hilari Sacalm, al carrer Girona núm.5 al 2n pis porta 1. Tinc una germana i un germà més petits. El meu pare és diu Rafel i la meva mare és diu Marion. Sóc alta, forta, tinc els cabells llargs i sóc rossa. Tinc els ulls blaus i tinc una pell molt blanca. Diuen que sóc molt moguda i esverada. Vaig a l’escola Guilleries a l’aula de 4tA. M’agrada medi, música i Educació fisica. Les meves millors amigues són la Mariona, la Nídia i l’Ivet. M’agrada molt esquiar, anar amb bicicleta, correr , passar les anelles, jugar amb els meus germans, saltar a corda i divertir-me amb les amigues. De gran m’agradaria ser mestra.

JO SOC AIXÍ

Hola, jo soc en Guillem Bosch, tinc 9 anys,tinc els ulls verd/marró i visc a Sant Hilari Sacalm. Tinc una germana que m’empipa I visc al carrer Antoni Tápies n·13. No sé quant peso i m’agrada el básquet i el món de l’automoció. Tinc un bon carácter i no m’agraden les baralles.A l’escola m’agrada medi. A l’escola és on hi ha els meus 5 millors amics que es diuen Xavier, Ayman, Arnau,Ivan i Marc.

Hola sóc la Imane El Assri Ezrizar. Vaig néixer el dia 3 de desembre del 2002 i ara tinc 10 anys i sóc del Marroc del poble de Hosima. El meu germa es diu Adam, té 5 anys fa P4 i va a la classe dels gripaus. El meu pare es diu Rachid i té 34 anys , la meva mare Farida i té 29 anys. La meva avia es diu Halima i té 50 anys. Jo vaig a l´escola Guilleries i faig 4t a la classe de la cadernera. Tinc els cabells de color marró i negre , els ulls de color marró, soc morena. Parlo dos llengües català i àrab. Jo tinc tres amigues que son la Iuna , la Nidia i Ivet. M’ agrada llegir contes, còmics, deures, estudiar, escoltar música i dibuixar.

Iuna Bantí Miralpeix
Em dic Iuna , tinc 9 anys i vaig néixer el 7 d’octubre del 2003. Visc a Sant Hilari Sacalm , en un pis al c/Barcelona número 11. Tinc 1 germa , els meus pares es diuen Barto i Dolors, tinc 2 cosins que es diuen Ivet i Erik. Sóc alta , prima , tinc el cabell negre i llarg i els ulls de color negre. Sóc tranquila i quasibé sempre estic contenta. A la meva escola tinc molt be perquè moltes amigues , m’ho passo coses , fem molts i

aprenc moltes

examens de matematiques.

catala , medi , castellà , angles

Les meves amigues son l`Anna, la Queralt, l’Ivet, la Sheila i la Nídia. M’ agrada molt fer airobic , dansa , teatre , jugar amb les meves amigues , dibuixar i cantar. Tinc 2 tortugues i 1 conill.

Em dic Ivan Ferreira Villa i tinc 10 anys. Vaig nèixer el 31 d’agost del 2002. Visc a Sant Hilari Sacalm a la comarca de la Selva. La meva mare es diu Pilar, el meu pare Joan, tinc dos germans, en Xavier i en Jony i una germana que es diu Cristina. Sóc alt i prim. Tinc els cabells llargs, els ulls marrons i negres. A vegades faig els deures però moltes vegades no m’enracordo de fer-los. Soc intel·ligent i m’enfado molt sovint. M’agrada molt portar texans. Fa set anys que vaig a l’Escola Guilleries. A mi m’agrada molt jugar a futbol, bàsquet, tenis taula… El meu menjar preferit són els macarrons. Tinc 3 gats, 2 periquitos i m’els estimo moltíssim.

IVET TURON
El meu nom és Ivet Turon i faig els anys el 30 d’abril. Visc el carrer Sant Josep n·7, a davant de l’escola Guilleries. La meva mare es diu Raquel, el pare Xavi i la germana Aina. Sóc simpàtica amb la gent i molt riallera. Tinc els ulls marrons, porto ulleres i els cabells són llargs i de color marró. Tinc amics a l’escola, m’ho passo molt bé i aprenc moltes coses. Les millors amigues de l’escola són la Nídia , la Iuna i la Sheila. Les coses que m’agraden són caminar i natació. Per menjar m’agraden molt els macarrons, espaguetis i la pizza i l’afició que m’agrada més és convidar una amiga a casa meva. La mascota que tinc és una gossa que es diu Puca.

Hola soc en Jabir.Tinc nou anys,visc al carrer Shouchiron. La meva mare es diu Noura i el meu pare Jamal i tinc dos germans. Jo soc fort i divertit, no soc gran ni petit ,en ser jugar molt bé a futbol i corro molt. De vegades tinc mandra. A l’escola el que més m’agrada és medi,mates i català. Els meus amics són l’Eduard,l’ Ivan, en Bernat, l’Iu i l’Arnau Argemi. El que m’agrada es jugar a futbol i nedar.

Em dic Lidia i tinc 9 anys.Vaig néixer el 12 d’agost del 2003. El meu sant és el 3 d’agost. Visc a st.Hilari Sacalm,al carrer Serrat del gall. La meva mare es diu Mariangels,el meu pare Juan,el germa Jan,l’avi Venancio,l’avia Maria del Rocio,la tieta Sonia,el seu novio Kevin,el germa petit Fernandito i la meva germana petita Milagros. Sóc rossa.Tinc els ulls de color marro amb una mica de verd clar.M’agrada portar arracades pero no massa grans, i també portar cua. L’escola es molt gran i m’agrada el pati i les clases , però no m’agrada que les mestres ens posin deures. Tinc molts amics, tambe en tinc en un altre poble. M’agrada molt nadar,saltar a corda,basquet i una mica el futbol. Tinc 2 caderneres,1 periquito i 1canari.

Em dic Lucia Labaila Naharro , tinc 10 anys i vaig neixer el 27 de gener del 2003.Visc a Sant Hilari Sacalm, al carrer Joan Serras num. 7. Tinc un germà que es diu Marc, te 7 anys. La meva mare es diu Esther, treballa a l’oficina de la Font del Subirà, el meu pare a la font.

Tinc els ulls de color marró, el cabell de color castany clar, soc alta. M’agrada el color lila i l’estiu, perque vaig a la platja. Vaig a l’Escola Guilleries caminant amb la Nùria i l’Eduard. Vaig a 4t A. L’asignatura que m’agrada més és medi i matemàtiques. M’agrada pintar, dibuixar i els esports de neu. Tinc un gos que es diu Nil, de color negre.

Em dic Mar Linares Aguilà i vaig neixer el 22 d’ abril del 2003. Visc a St. Hilari Sacalm al carrer Girona. Tinc una germana més petita que té 5 anys, un pare que es diu Josep i una mare que es diu Sandra. Sóc morena ,tinc els ulls de color marró fosc amb els cabells ondulats. Sóc tranquila. Vaig a l’ Escola Guilleries i vaig al curs de 4t i el que m’ agrada més es medi i educació física. Les meves 4 millors amigues es diuen Lucía, Sheila, Núria i Ivet. A mi m’ agrada esquiar , anar de vacances , anar al parc d’ atraccions i moltes coses més.

Em dic Marc Treserres al 10 de número El tinc meu desembre 1 de Sant pare

Sala i tinc 9 anys . Vaig

neixer

del 2003. Visc al carrer Bonavista Hilari Sacalm. Dani, la meva es diu Josep mare Pilar i no i la meva avia

es diu

germans , el meu avi Pilar. cabell negre,

es diu Tinc el

els

ulls

marrons

i soc

alt .

Vaig a l’ escola Guilleries i faig 4t, no m’agrada anar a l’ escola perque és avorrida. Tinc 4 amics en Guillem, l’ Arnau, l’Ayman i la Daphne. M’ agrada mirar la televisió, els meus el Boing, Clan i el super 3. L’ esport que m’ agrada es De el bàsquet. meves mascotes son un peix i Canals preferits són

menjar m’ agrada tot. Les

un gos.

Hola em dic Daphne Masó Crous. Tinc 9 anys i vaig néixer el 17 de maig del 2003. Visc a Sant Hilari Sacalm,a la carretera de Vic nº8.

La meva mare es diu Laura,el meu pare Joan i no tinc germans.

Soc alta tinc al cabell de color marró i els ulls marrons. Soc simpàtica, trempada, treballadora i tranquil·la. M’agrada molt l’ escola perque m’ensenyen molt.

Tinc molts amics però els meus 5 millors amics són en Guillem,en Marc,Lídia, Estel·la i Sheila. L’esport que m’agrada més és el futbol. De menjar m’ agrada tot. Les meves mascotes són una gateta i un peixet.

Hola em dic Mireia Miralles ,tinc 9 anys i vaig néixer el 18 de maig del 2003 al Santa Caterina de Girona. Visc a Sant Hilari Sacalm al carrer Sant Jordi número 4. Tinc 1 germà que es diu David que té 11 anys . El meu pare es diu Toni i treballa de paleta i la meva mare es diu Dolors i treballa a casa . Sóc morena amb els cabells allisats i llargs. Sóc baixa , els meus ulls són de color verd i marró. Diuen que sóc bellugadissa I amb molt de caràcter. La meva escola es diu Guilleries i faig 4tA . L’ animal de la clase és la cadernera. M’agrada medi , castellà i plàstica . Els meus amics són en Bernat , l’ Eduard , la Núria , la Mar i la Lucia. De gran vull ser mestra d’ infantil . M’ agrada l’ escola , comprar roba i sobretot treballar.

Soc la Nídia Cayró Masó.

Tinc 9 anys i vaig neixer el 6 de Maig del 2003. Visc a Sant Hilari Sacalm, al carrer Vallclara 29, en una casa. Els meus pares és diuen Raquel i Xavi. No tinc germans, peró m’ agradaria tenir una germana. Sóc divertida i aixerida , de vegades soc pesada. Tinc el cabell llarg , de color marro i els ulls també marro fosc. Soc baixa i primissima com una llangonissa. Vaig a l’escola a les 9 i plego a la 1 i a la tarda de 3 a 2/4 de 5. L’escola és molt divertida i les meves amigues son l’ Ivet,Iuna,Núria… La meva mascota és un gos, la Boira. A mi m’ agrada saltar a corda i jugar a mestres .M’ encanta pintar amb ceres …M’ agrada l’ arròs a la cassola.

NÚRIA BONVEHÍ PALLAROLS

Hola em dic Núria Bonvehí Pallarols i vaig néixer el 16 de juny del 2003 a Girona. Visc a Sant Hilari Sacalm al carrer Joan Serres número 9. Tinc una germana petita que es diu Queralt i té 4 anys.. El meu pare es diu Albert i treballa en una impremta a Girona.La meva mare es diu Dolors i és mestra a l’escola Guilleries. Sóc alta, tinc els cabells llargs , rossos i allisats i els ulls blaus. Sóc molt moguda. La meva escola es diu Guilleries, vaig a la classe de la Cadernera a 4t A. Les àrees que m’agraden més són medi, llengua, música, Ed.Fisica i matemàtiques. Les meves amigues són la Lucía, la Mar, l’Ivet, la Maria, l’Aixa, la Mireia, la Sheila i moltes més… M‘ agrada esquiar, nedar , jugar a tennis i patinar. També m’agrada molt sortir a caminar per la natura.

PAU VILADELBOSCH HINOJO ***********************************

Em dic Pau Viladlbosch Hinojo , tinc 9 anys i vaig néixer el 27 d’agost del 2003 . Visc al carrer Timbaler del Bruc numero 5 . La meva mare es diu Bego , el meu pare Jaume però li diuen Santi i el meu germà petit Aleix . Soc alt i prim , tinc els cabells llargs i els ulls marrons . L’escola que vaig es diu Guilleries que es una escola verda . Els meus amics venen a la mateixa escola i son l’Arnau , un altre Arnau i l’Eduard i en Bernat .Els d’una altre escola es diuen Pau , Aleix , Biel , Jordi i Albert . Jugo a tennis . Soc un aficionat a les motos , cotxes , bicicletes i els patinets . Per menjar m’ agrada l’arròs , macarrons , llenties.... Tinc un gos que es diu Nusca , es de la raça border colie i es molt intel·ligent .

Em dic Sheila Ferreira Valera, vaig neixer el 29 d´agost del 2003 i ara tinc 9 anys. Visc a Sant Hilari Sacalm, es un poble petit de muntanya situat a la comarca de la Selva. Tinc una familia meravellosa, el meu pare Mario,l’avia Rosario,l’avi Benito i la tieta Amalia i no tinc germans ni mare. Tinc el cabell de color marró,llarg i arrissat, els ulls marrons,sóc mes aviat baixeta i prima,sóc castellana i catalana. Tinc un bon caràcter ,sóc xerrameca i vergonyosa tot i així de vegades una mica dolenta. Aprenc moltes coses a l’escola gracies a les mestres: Dolors,Anna Tornes,Carla,Montse,Dani,David .......que m’ ajuden cada dia a aprendré moltes coses. Al patí m’ho passo molt be amb les meves amigues,que són la Ivet, la Iuna,la Nídia i la Mar. M’agrada patinar,ballar i el basquet , no m’agrada gens la verdura. Tinc interes en treure bones notes i estudiar molt. La meva mascota es diu Kitty es una gosseta molt maca fins i tot pot arribar a ser juganera.

Hola em dic Xavier Pacheco Tarres. Tinc 10 anys i vaig néixer al 10 de Juliol 2002 .Visc a Sant Hilari Sacalm. Al meu pare es diu Antonio i la meva mara es diu Mariona i tinc un germà mes gran i es diu Arnau . Tinc als cabells una mica llargs i de color marro fosc. Els meus ulls són marrons. No soc gaire tranquil però si molt reservat . Vaig a l’ escola Guillaries i faig quart . El que m’agrada més es educació física. Els meus amics son de cinquè .