You are on page 1of 3

MAANDKALENDER APRIL 2009

Verjaardagen april: 04 09 18 19 april april april april Cornelis Smit Hannes Eelman Storm van der Vis Bariya Boskma

Hartelijk gefeliciteerd!

ma

06

GGD (jeugdverpleegkundige en doktersassistente op school voor leerlingen geboren in ’98 en enkele na-controles 13.45 uur: Mw. A. de Vries van de OSG komt in groep 8 om een en ander over de brugklas te vertellen aan de a.s. brugklassers DE GROTE REKENDAG We doen weer mee aan de landelijke rekendag het thema is dit jaar:“waar voor je geld”. Zie verder bij mededelingen Pasen: ’s middags houden we een Paasknutselmiddag. Alle leerlingen van alle groepen gaan door elkaar naar een paasknutsel van hun keuze. Alle aanwezige leerkrachten worden daarbij ingezet

wo do

08 09

vr

10

Goede Vrijdag:

VRIJ

ma di vr

13 14 17

Tweede Paasdag:

VRIJ

“Boekenpret” - boeken inleveren (groep 1 en 2) 13.15 uur. Afsluiting IMV – 2e periode. De kinderen zullen o.l.v. de muziekdocenten een optreden verzorgen. De ouders van de leerlingen van groep 5 worden van harte uitgenodigd 19.30 uur: Ouders van de leerlingen van groep 7 hebben een voorlichtingsavond op de OSG 14.00 uur: PODIUM groep 1-2-3. U bent natuurlijk welkom! Nieuwe maandkalender op de website of in uw mailbox!!!!!!!

ma do vr

20 23 24

Mededelingen

Maandkalender digitaal. Dit is in principe de laatste maandkalender op papier. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een computer met internet. U kunt de maandkalender lezen op de website van de school: www.daalderschool.nl Als u de maandkalender zelf per mail wilt ontvangen kunt u een mailtje met een dergelijk verzoek naar de school sturen: daalderschool@texel.com Wilt u de maandkalender toch graag op papier ontvangen, dan ook even een verzoekje naar de school.

De Grote Rekendag - We starten gezamenlijk door een kluis te openen waarin wat voorwerpen liggen die de groepen deze dag nodig hebben.

Groep 1,2,3: nemen waardeloos materiaal mee (van thuis) en kunnen van elkaar kopen met geld wat ze verdienen met het spelen van spelletjes. Verzoek: neem voor 8 april drie verschillende dingen mee van waardeloos materiaal! Groep 4, 5: zie groep 1,2, 3 maar dan werken ze met grotere bedragen. Het geld is speciaal voor de rekendag in het leven geroepen: “de grote rekendukaat”. Groep 6, 7, 8: Wat weet je van geld???? Spelletjes spelen met geld ook op de computer en klassikaal gaan ze bezig met verschillende manieren van gepast betalen. Het ontwerpen van een geldsysteem staat centraal, gekeken naar de euro – echtheidskenmerken en verspreiding van euro’s uit verschillende landen over de eurozone.

Schooltuin groep 1,2,3 – Zijn er een aantal ouders die willen helpen met het omspitten van de kleine groentetuin en ook om de kinderen te helpen met het planten. Schoolvoetbal: Wie wil helpen met fluiten? Oproep……………scheidsrechters voor het schoolvoetbaltoernooi op 13 mei. Opgeven bij Kees van Rietbergen.

België Vriendelijk verzoek aan de ouders om € 52,50 over te maken op de rekening van de Ouderraad voor de schoolreis naar België. Banknr: 36.25.189.009 t.n.v. OR Jacob Daalder  Met vriendelijke groet, Team Jacob Daalderschool