LAPORAN GURU BERTUGAS MINGGUAN 29/10/2012- 2/11/2012 (Isnin hingga Khamis

)

Tarikh : 29/10/2012 / Isnin Guru Bertugas : i) Pn. Laily binti Abdullah ii) Pn. Aznina Binti jamil BIL PERKARA 1. Perhimpunan pagi LAPORAN • Perhimpunan dimulakan pada pukul 7.30 pagi, bermula dengan bacaan doa, nyanyian lagu Bangsa Johor, Lagu Negaraku dan bacaan ikrar. • Ucapan Tuan Pengetua – En Mohd Noh Bin Haji Mohd Yussof Pengumuman Cuti Hari raya ( 16 – 24 Ogos 2012) yang mana ianya cuti berganti. a) Bulan Kemerdekaan Mengingatkan guru dan pelajar tentang aktiviti yang akan dilaksanakan dalam bulan kemerdekaan seperti pertandingan kelas patriotik, pertandingan pidato, solat hajat kemerdekaan, malam ambang merdeka dan banyak lagi. Pelajar dan guru kelas diingatkan untuk menghiaskan kelas sempena Bulan Kemerdekaan. Pengetua memberi penjelasan kepada guru dan pelajar erti kemerdekaan. Seterusnya pengetua merasmikan bulan kemerdekaan peringkat Sekolah Menengah Sains Sembrong. Gimik pelancaran bulan kemerdekaan. Persembahan pelajar ( Sajak kemerdekaan oleh pelajar) Nyanyian lagu-lagu patriotik oleh semua guru dan pelajar.

5. Laily binti Abdullah . 9. 7.pelajar dan guru bersurai dan meneruskan proses 2. Pemulangan dan pengagihan buku teks kepada pelajar Disediakan oleh.20. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada pada Tahap yang memuaskan. Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan.Pertandingan nasyid (L) antara rumah yang sepatutnya dijalankan pada waktu petang tetapi di awalkan. Disemak oleh.LAILY BINTI ABDULLAH) ( ……………………………… ) Tarikh : 30/10/ 2012 / Selasa Guru Bertugas : i) Pn.30. . 4. 3.30.majlis perasmian penutup 8. 8.Ceria dan memuaskan Disiplin secara keseluruhan berada dalam keadaan terkawal Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih. ……………………………… (PN. kemas dan teratur. Bilik Darjah Disiplin Pelajar Pusat Sumber Kantin Dewan Makan Persekitaran Lain-Lain pengajaran dan pembelajaran.8. 6. Secara keseluruhannya keadaan kantin teratur dan kemas.

8. Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih. 6. Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan dan pelajar berada didalam dewan makan dengan teratur dan 7. Disiplin Pelajar pagi dan petang. Disiplin pelajar secara keseluruhannnya berada dalam keadaan kurang memuaskan kerana terdapat pelajar yang 4. Bilik Darjah LAPORAN Tiada Kebersihan bilik darjah ditahap sederhana. Disediakan oleh. Persekitaran Lain-Lain tertib.LAILY BINTI ABDULLAH) ……………………………… ( ) .20 pagi. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada di tahap yang memuaskan. Pelajar yang bertugas tidak membuang sampah dan tidak membersihkan kelas walaupun terdapat sampah di dalam kelas dan keadaan kelas kurang memuaskan pada waktu 3. Aznina Binti jamil BIL PERKARA 1. Perhimpunan pagi 2. ……………………………… (PN. Pemulangan dan pengagihan buku teks kepada pelajar Semua pelajar tingkatan 4 menjalankan aktiviti program Nilam di Dewan Khalifah. kemas dan teratur dan boleh digunakan oleh pelajar. Pusat Sumber Kantin Dewan Makan lambat tiba ke sekolah sebelum jam 7. Disemak oleh. Secara keseluruhannya keadaan kantin memuaskan kerana pelajar tidak berada di kantin kecuali waktu petang.ii) Pn. 5.

Tarikh : 31/10/ 2012 / Rabu Guru Bertugas : : i) Pn. Laily binti Abdullah ii) Pn. Aznina Binti jamil .

Disemak oleh. Pusat sumber sekolah berada di dalam keadaan bersih. ……………………………… (PN. Bilik Darjah LAPORAN Tiada Kebersihan bilik darjah masih kurang memuaskan. Kebersihan kawasan persekitaran sekolah berada di tahap yang memuaskan. 6. 5. kemas dan teratur. Kesihatan. 4. Baik dan terkawal.BIL PERKARA 1. Perhimpunan pagi 2. Secara keseluruhannya keadaan kantin teratur dan tertib Kebersihan dewan makan di tahap yang memuaskan. Disiplin Pelajar Pusat Sumber Kantin Dewan Makan Persekitaran Lain-Lain - Disediakan oleh. Pelajar yang bertugas tidak membuang sampah dan tidak membersihkan kelas.pada tahap yang memuaskan kerana tiada pelajar yang sakit. 7. Program pengurusan jenazah – Semua pelajar dan guru terlibat dengan program tersebut 3. 8.LAILY BINTI ABDULLAH) ……………………………… ( ) .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful