Floricele din piele naturală

M-am gândit astăzi să realizez un tutorial simplu şi de efect. Tuturor ne plac florile şi ca urmare a căldurii de afară azi vă propun floricele din piele. Ideea acestui articol a venit în urma unei experienţe proprii. Se făcea că am făcut rost de câteva bucăţi de piele colorată şi plină de entuziasm m -am apucat de decupat. Dar piesele decupate arătau cam fără vlagă, fără formă, fără nici un sens. Am căutat pe internet metode de modelare a pielii dar mi se păreau prea complexe şi necesitau timp de care nu dispunem. Aşa că mi-a venit ideea cu modelarea la lumânare. Cum? Vedeţi mai jos! Aveţi nevoie, în principal, de :     o bucată de piele foarfecă forme decupate din carton aţă transparentă rezistentă şi ac

Se conturează formele. bentiţă sau orice altceva. Se decupează.Am subliniat în principal deoarece. clamă pentru păr. în funcţie de cum doriţi să folosiţi floarea materialele diferă: ac de broşă. având grijă să evităm liniile pentru contur. .

Se aşează cele trei rânduri de petale. pe rând. se cos pentru a le fixa între ele. fiecare petală la o distanţă suficientă pentru a nu afuma pielea dar în acelasi timp îndeajuns de aproape pentru a se ondula sub efectul căldurii. Se poate observa diferenţa între formele înainte şi după încălzirea lor. iar apoi le finisăm după inspiraţia proprie.Deasupra unei lumânări ţinem. .

În final.Eu am ataşat un ac de broşă şi am cusut mărgeluţe în centru. arată cam aşa: .