18

Útmutató a jobb szexhez 8 egyszerű lépésben
Legyél sokkal jobb szerető és élvezd a gyönyörtelibb szexet!

www.vagyaim.hu

2013-as kiadás

A nyolc lépés a jobb szexért a következőket tartalmazza:
Első lépés – Ismerd meg a tested
Azért kezdünk ezzel a lépéssel, mert meg kell ismerned a saját tested azért, hogy magad, és a másikat egyaránt örömhöz tudd juttatni. Szex tanácsadók úgy tartják, hogy a szex Veled kezdődik. Ha nem fogadod el saját magad, a szexuális életed akkor esetleg partnered szexualitását, vágyait is nehezebben tudod majd elfogadni és kielégíteni. Ebben az útmutatóban összefoglaltuk, hogyan értheted meg jobban a tested és teheted azt egy valóságos szex-géppé. Különböző technikákat és trükköket tanítunk Neked, hogy felkészülj a „nagy éjszakára” partnereddel.

Második lépés – A csókolózás művészete
Régóta úgy gondolják, hogy a csókolózást 13 éves koráig tökéletesítheti valaki, ezután már nem sok mindent lehet a csóktechnikán változtatni. „De a csókolózás végülis nem szex, ugye?” – kérdezik sokan. Ez nem igaz, a csókolózás alapvető a nők elcsábításában. Ha rosszul csókolsz, valószínű a lány úgy gondolja majd, hogy az ágyban sem teljesítesz jól. Azért raktuk össze a 2. lépést, hogy újratanítsuk Neked a csókolózás művészetét. Ezt a részt végigolvasva megtanulod, hogy mennyire fontos a csók, és milyen fogásokat alkalmazhatsz, hogy még jobb legyen a technikád. Ne aggódj, ezek olyan lépések, melyeket partnereddel együtt kell gyakorolnotok, így sok örömben fogtok részesülni a gyakorlás során.

Harmadik lépés – A női és a férfi erogén zónák
Az erogén zónák azok a helyek az ember testén, amiket könnyedén stimulálhatsz, hogy felizgasd őt. Ennek a résznek az a lényege, hogy megtanít a türelemre a partnereddel. Miután elolvastad az útmutatót képes leszel arra, hogy szex előtt is már orgazmus közelbe vagy akár orgazmushoz juttasd kedvesed a legkisebb erőfeszítés nélkül.

2

Nem könnyű. Ötödik lépés – Orális szex Az előjáték egy művészeti ág. de ha nem figyelsz partneredre és erősebben masszírozod.Negyedik lépés – Érzéki masszázs Sokan úgy gondolják. Miután elolvastad ezt a lépést kiváló szerető leszel. hogy teljesen lelombozza a másikat. és ez az igazság. Sok nő soha nem találja meg a sajátját. de ez tévedés. Ez az egyik fő oka. hogy felfedezd ezeket a technikákat. hogy néha úgy érzed. hogy ilyen is van. a test lázba hozása. mit csinálj. Hetedik lépés – a G-pont ingerlése A G-pont illúziószerű. akik csak egyszer-kétszer érzik. ez azért fontos. ellazíthatod. mert ez által a partnered soha nem lesz csalódott. hogy miért. Hatodik lépés – Szeretkezés Gondolom. amiért beletettük ezt a lépést az útmutatónkba. hogy nem tudod. de csak akkor. és vannak olyanok. de gyakorlással fejleszthető. a hatodik lépés ennek a beteljesülése a szeretkezés. Emiatt lehet. mint ahogy neki jól esne. hogyha hamarabb találnád meg barátnőd G-pontját. akár fájdalmat is okozhatsz neki. hogy a masszázst csak egy profi masszőr segítségével lehet kiélvezni. A nagyszerű szex lényege a másik felizgatása és csúcsra juttatása mielőtt még elkezdődne maga az aktus. A masszázs a legjobb bevezető egy elképesztő szexhez. de ha igazán egy hullámhosszra kerültök. Megnyugtathatod. de a válasz magáért beszél. mint Ő? De miért foglalkozzunk egyáltalán a G-ponttal? 3 . lehet. Az első öt lépes az aktusra való felkészülés. aki bármikor beindítja partnerét. akkor fel is izgathatod partnered masszázs közben. ha odafigyelünk partnerünk minden apró rezdülésére. hogy a hatodik helyre helyeztük magát az aktust. mert mindig Ő lesz az első ez által sokkal boldogabb és előzékenyebb lesz a Te elcsábításodra is. egyeseknek szembetűnik. Ami működik az egyiknél. Szóval milyen elképesztő lenne.

A maszturbáció az egészség szempontjából Sokan még ma is úgy gondolják. amely kiegyensúlyozottabbá és férfiasságod lüktetni kezd. akik elég nyitottak ahhoz. hogy két ember. hogy a maszturbáció elitélendő. mega-orgazmikus örömökben lesz részed! 4 . néhány nő akár el is ájul egy G-pont orgazmus után. mint bármely más orgazmus. hogyan tudják. és boldogabbá teszi az embereket. Továbbá a maszturbáció mozdulattal kényeztetik ugyanúgy. mint az aktus endorfin hormonokat péniszedet. a közhiedelemmel ellentétben nem olyasmi. amely számukra a legtöbb izgató. de nem az a központi elem az életében. I. vagyis valamiért nem képesek párkapcsolatra. Ilyen esetekben. saját magukat a csúcsra jutatni Francia csók segíthetnek. Az a nő meg férfi. lágy dudorok minden örömet okozza. a legvégső határ Az anális szex. amire oda kell figyelned. Ez a rész mindent elmond arról.A G-pontnál történő orgazmus sokkal erőteljesebb. az önkielégítés segíthet kielégíteni az egyik fél nagyobb szexuális étvágyát anélkül. akik magányosak. Ez segít. amit bármelyik pár könnyedén gyakorolhat. Az egyik nagyon sok szexet akar. A maszturbáció elősegíti saját testünk megismerését. hogy elismerjék és tiszteljék a különbségeket. partnerüknek hogyan sajátíthatják (5 990 Ft) Francia csók . hogy megmaradjon az egyensúly a párkapcsolatban és közelebb hozzon párokat. ami segíthet a párunkkal való szexuális élmények elmélyítésében is. hanem arra is figyelned kell. teljesen máshogy vélekednek a szexről. Első lépés . hogy egyik kéjnyílásból a másikba vándorlunk. akik tisztában vannak. hogy az anális szex. ha Te tudnád ilyen örömhöz juttatni a partnered? Nyolcadik lépés – Anális szex. ha nem megfelelő körültekintéssel gyakorolják. míg a másik szintén szereti a szexet. miközben a rezgő köpenynek köszönhetően termel. Ilyen az élet. hogy a másikat kényelmetlen helyzetbe hozná. akik egyébként tökéletesen illenek egymáshoz érdeklődési kör és életstílus szempontjából. hevesebb és örömtelibb. Nem csak arról szól. akár fájdalmas is lehet.maszturbátor! Az el azt a technikát. Az is megtörténik néha. Gondolj csak bele milyen lenne. biztonságos és kényelmes legyen a szexnek ez a fajtája a partnereddel. mert csak azok folyamodnak e fajta örömszerzésre. hogy élvezetes.

még mindig jobb részese le nni ennek a gyakorlatnak.Nagyon sok pszichológus szakértő egyetért abban.wikipedia. nem úgy. akik idegesek. mint tudomást sem venni az örömszerzés e fajtájáról. Vízálló vibrátor (4 390 Ft) Puha. Persze senki sem javasolja az önkielégítést csak azért. ceruza elemmel működik. hogy megelőzzük a rákot.5cm átmérőjű. szilárd anyagú tojás. 3. de a szex mindig elfeledteti a negatív gondolatokat. bármilyen érvet hoznak is fel az önkielégítés ellen. 2db. nincs benne a nem kívánt terhesség kockázata és a szexuálisan terjedő fertőzésektől sem kell félni. Fekete. ha szexre kerül a sor. hogy a gyakori maszturbáció megtanítja az embernek. AA elemmel működik. Velvet lila vibrokéj bársonyos (4 390 Ft) A vaginális és anális extázisért?A tojást óvatosan csúsztasd a kívánt helyre és élvezd a kézi. hogy felfedezzük a szexualitásunkat. hogy a maszturbáció jó módja a depresszió levezetésének. de azok a férfiak.5cm hosszú. Az orgazmus az egyik legjobb mód arra. Végül. Minden egyes tapasztalat segít a későbbiek során. 4 fokozató vibrációt a lágy zümmögéstől egészen a vad vibrálásig! A bársonyos felületnek köszönhetően az élmény egyedi. http://hu. mivel segít egy jobb önkép elérésében. Hossza 19 cm. A rezgés erőssége szabályozható Ezentúl az is világos. Egy kutatás nem régen kimutatta. Viharlány (5 990 Ft) Szőke ciklon 3 igazán magával ragadó kéjnyílással. semmiképp sem kell. melyek óriási vihart kavarhatnak! 1 Az önkielégítés bármelyik korban teljesen biztonságos. hogy jobban érezzük magunkat. hogy a rendszeres önkielégítés a férfiaknál csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát1.org/wiki/%C3%96nkiel%C3%A9g%C3%ADt%C3%A9s 5 . zselés anyagból készült. mint a szex. akik rendszeresen maszturbálnak. a szára klitorisz-stimulálóval van ellátva. Ha egy kis időre is. és újra élvezzük az előttünk álló élet ízét. hogyan értse meg a saját szexuális reakcióit és nagyon jó mód arra. 2 db. 5. Ráadásul az önkielégítés nagyon jó tanár lehet a fiatal és szégyenlős embereknek.

hogy ez segít majd rajtuk idősebb korukban. 4db. Indítsd el a vibrációt és várj egy kicsit . 4 x 5cm. ahol a legjobban szereted.1. Minipillangó (6390 Ft) Hossza kb. 6 . aki elismeri a maszturbációt. rezgéserőssége kézi szabályzóval kényelmesen állítható.hogy kellemetlenül érezzék magukat. vegyük példának nők esetén ezt a rózsaszín pillangó bugyit. rugalmas anyagból. babyelemmel működik.az orgazmus gyorsan jön! Nem csak egyedül használható. Teljes hossza 17cm. Évek óta házastársként élő nők és férfiak átmérője 3-4cm. Ez hatalmas tévedés. ha éppen nem tudják párjukkal és a fel-le-fel-le mozgást együtt élvezni a szexet vagy éppen a másik végző erős motor intenzitása külön-külön. amit az ember nem egészen tudott megérteni. Az speciális kialakítással. hogy ez az emberi fejlődés egy (11 590 Ft) nélkülözhetetlen része azt hiszi. Persze ez alól a szex sem kivétel. amiket kérünk. az önkielégítés is sok mítosz választotta témájául és e mítoszok fennmaradtak egy olyan korban is. mivel lehet. Néhány mítosz az önkielégítésről Az emberiség egész korai időszakától kezdve minden olyan dolog. egy kényelmes felizgatására művelik azt. hogy ezt csakis Vibro-vagina-maszturbátor olyanok csinálják. amikor már az embereknek sokkal több mindennel tisztában kellene lenniük. akik nem jutnak máshogy belül stimuláló gömbökkel és felszexuális élvezetekhez vagy a fiatalabb le-fel-le mozgást végző korosztályba tartoznak. külön rendelj meg. A szexet rengeteg vicc. Ezt az állítható pántú. körül lett véve mítoszokkal és mendemondákkal. A szexjátékszerek fantáziadús világa még élvezetesebbé teheti az önkielégítést. I. pletyka és mítosz veszi körül. hanem az előjátéknak is kiváló segédeszköze lehet. kézi szabályzóval állítható. különleges pillangót oda kell helyezni. hogy Automatikus néhány ember. és kényeztető elfogadja. a tudattalan emberek hatalmas kíváncsisága a szexet sem kímélte. Mint bármelyik más szexuális gyakorlat. belső emberek. Meglepő azt látni. Natúr önkielégítést bármelyik korban végezhetik az színű. A vibráció is maszturbálnak.

ami teljesen normális mivel a kíváncsiság hajtja őket. hogy az önkielégítés hatására szőr nőhet az emberek kézfején. hogy „a nők nem csinálják”. És hallottál már arról. Az segédeszközökre a maszturbáció persze igaz. Még kilencven éves korban is folyamatosan termelik a herék az ondót és a spermiumokat. hogy csak a férfiak önkielégítenek. amit azok emberek terjesztenek. Ez egy másik tévhit. amit azért találtak ki. És nem. Azt mondják. hogy felfedezzék az ismeretlent a saját testükön. akkor nem fog a péniszed nagyobbra nőni. ugyanolyan. hogy még akkor is termelődik a sok szex és önkielégítés ellenére is. Pedig olyan nem létezik. és vannak olyanok. hogy Kristálytiszta pénisz (6 490 Ft) A nőknek is szüksége lehet tartózkodjanak a maszturbációtól. akik félnek azonosulni a saját testük igényeivel. de legtöbbjük azért alkalmanként önkielégít. Íme egy rugalmas szerető. Vannak más pletykák. Egy másik butaság. hogy „elfogy az ondó”. Ezt általában tinédzserek megijesztésére találják ki. Ez is tévedés! A nők is ugyanúgy szeretik a szexet. hajhullást. melyek szerint az önkielégítés megváltoztatja a testet. mint a férfiak. Az ember saját testnedvei által nem tud megfertőződni. és nincs erkölcsi vagy fizikai oka. de a lényeg. Vagy egy másik ötlet: a rendszeres önkielégítés miatt a férfiaknak elfogy az ondója. akik képtelenek párkapcsolatot kialakítani ők maszturbálnak. Az. hogy csak az „egyedül állók” önkielégítenek. ez épp egy ugyanolyan rosszindulatú 7 . Teljesen irreleváns. fáradtságot és idegbajt okoz. akik még mindig elhiszik. hogy csak a magányosak. az önkielégítés hatására a herék sem mennek össze. Bedőlnek például annak. hogy az önkielégítés szexuális úton terjesztett betegséggel fertőz. aki kapcsolatban élő nők ritkábban minden szükségletet kielégít! maszturbálnak. Ez nem igaz. Mások azt hiszik. a nőknek több mint fele maszturbál. mint az. hogy ilyen korban a férfiak már nem képesek ezt használni. az önkielégítés rontja a látást.Egy másik széles körben elterjedt nézet az. Ez így nem álja meg a helyét! A férfiak több mint 90%-a. hogy ha maszturbálsz. férfiak milliói tudják ezt bizonyítani. Az önkielégítés egy teljesen természetes dolog. Mivel minden kisfiú és kislány maszturbáció útján fedezi fel a szexet 12 és 14 éves kora között. Az igaz. Semmi kapcsolat nincs a pénisz mérete és az önkielégítés között. az. hogy elrettentse a fiatalokat. hogy a hosszú távú során. nem szégyen beismerni.

Nem is igazán lényeg. minden embernél korán kezdődik.2. mert az senkinek sem jó. még akkor is. az embereknek meg kell engedniük. milyen tabukat találnak (1 990 Ft) ki. ha a szülők mindent megtesznek azért. I. a stimulálás sokszínűségében pedig igazán magasra teszik a mércét. ahol nagyon fontos az improvizáció és az új ötletek azért. Önkielégítő módszerek Az örömöt csak a saját fantáziád és a tested fizikai adottságai szabják meg. A szex az egyike az élet azon területeinek. hogy ne váljon az együttlét rutinszerűvé. hogy kifejezzék rosszallásukat a dologgal kapcsolatban. Az önkielégítés szexuális előnyei Az érzékiség felfedezése. hogy a lelkük és az ösztöneik vegyék át a hatalmat. Az a tény. Kristálytiszta kutyapóz (22 890 Ft) Fedezd fel önmagad! Ehhez nyújt segítséget ez a műpopó. Ezért a férfiaknak és nőknek a képzeletükre kell támaszkodniuk. A tinédzserek azt is tudják. minőségi elvárásoknak is megfelelnek.pletyka mint a feljebb említettek. Puha előkelő helyen szerepel.3. ugyanakkor örömteli lehessen. I. Játssz vele és tanuld meg a tested jelzéseit! Minden szexuális felfedezés az érintéssel kezdődik. hogyan van összerakva a teste és azt is tudja. hogy a szex változatos. Bármi is legyen az. hogy a nemi szerveikkel játszani nagyon kellemes dolog. csak mindent érdekesebbé tesz. A 8 . szerepjáték. ha azt a bizonyos mindent elsöprő forróságot akarják érezni. tojásformába rejtett maszturbátor precíz belső sok felnőtt nem hajlandó erről a témáról megmunkálással . és az önkielégítéssel folytatódik.hogy elvegyék az emberek kedvét a maszturbációtól..:-) a hatalmas titok mindenki fontossági listáján Japán gyártmány. Tizenéves kor környékén a legtöbb ember már tudja. hogy a nemi szervek nagyon érzékenyen reagálnak az érintésre. hogy nagyon szilikonból készült. hogy a TENGA Orgazmustojás szülők miket mondanak.. hogy új dolgokat találjanak ahhoz. Lehet az egy új pozíció. vagy csak a szemek becsukása miközben valaki másra gondolunk.a legmagasabb beszélni. mivel az emberek alapvetően kíváncsiak és ez Hímes tojás csak férfiaknak. és ahogy a test reagál az ilyen izgatásra.

és hogy megtudják. játékos. mivel a találgatás nem mindig jó megoldás. ami egy szenvedélyes éjszaka kezdete lehet. nagyon jó megoldás akkor. mint egy hosszú. hogy mit akarunk.A csókolózás típusai Az emberek nagyon sokféle módon csókolóznak. A kielégült ember olyan ember. erezett felszínű. a legfontosabb része a jól működő szexuális életnek. amikor a közösülés kétvégű dildó vaginális nem egyszerű. és annál inkább szeretnénk majd minél több új dolgot felfedezni a saját magunk és partnerünk örömére. Második lépés . és az út kezdetét a szexuális örömökhöz. és a másik nemmel szembeni tudatlanság nem igazán a legjobb módja annak. A közös maszturbáció nagyon intim dolog lehet két Szex talentum ember között. hogy megismerjék milyenek. hogy megossza veled ezt a nagyon intim dolgot. hogy a partneredet is érdekli a maszturbáció és egyáltalán nem szégyelli. Hogy elmondjuk a másiknak. akkor nincs okod. Képzeld el. Szenvedélyes. mit szeretnének. micsoda meglepetés rájönni arra. II. mint a teljes tudatlanság. A 9 . akik igazán tudják. Hogyha vallási. baráti csók. megnyugszol önkielégítés után és a környezeted is észre fogja ezt venni. ha ez a felfedezés már korán elkezdődik az ember életében. hogy felkészüljünk a „nagy szexre”. amit átélünk. attól függően. hogy ne önkielégítéssel vezesd le a szexuális feszültséget. aki nem fog veszekedni és konfliktust kezdeményezni otthon vagy az irodában. Nagyon jó. munkába indulás előtt nem ugyanaz. Biztosan megkönnyebbülsz. és mit szeretnénk. Az önkielégítés segít az embereknek. amikor már nincs rajtuk ruha. hogy milyen kedvünkben vagyunk és milyen a kapcsolatunk a másikkal. indokok nem zavarnak. Fedezd fel mindkét Érdemes megjegyezni. de önmagunk megismerése mindenképpen jobb. Minél többet tudunk az örömről. ez jelenti a kaput a szexhez. hajlított. annál jobban értjük a másikat. Egy gyors csók reggel. hogyan adjanak (4 390 Ft) és kapjanak. Bár az önkielégítés. hogy az önkielégítés testnyílásod! Zselés anyagú. mit csináljon velük a partnerük. forró csók. erkölcsi vagy egyéb és anális örömökhöz.legtöbb tinédzser számára.

10 . és mutasd meg mennyire szenvedélyes és gyengéd tudsz lenni. Ez egy intim dolog. amit imádnak a szenvedélyes szeretők az ajkakra koncentrál és nem a száj belsejére. Francia csók közben a partnerek nyitott ajkakkal csókolóznak úgy. De figyelem. A legismertebb csókfajta a francia csók. kimaradnak belőle. Egy variáció a fent leírt csókra még egy kis szenvedélyt visz a kapcsolatotokba. hogy a nyelvük összeér. de mondjuk azt. A jó csók az. A lehetőségek végtelenek. ez nem egy első randis csók. adj neki egy gyors csókot a szájára. Ha a kedvesed dolgozik. Bármelyik filmben láthatod. mennyire szereted őt. Csókold erősen (vagy gyengéden) és gyorsan. akiket nem szeretnél megcsókolni. hogy megmutasd. használd a fogad. akik már csókolóztak előtte. Az őszinte és szenvedélyes csók az egyik legjobb dolog a világon. és valószínűleg ezt használják a leggyakrabban a világon. akik így csókoltak. Ezt egyszerűen megteheted. hogy a franciák voltak az elsők. Nem biztos.csókolózás egy játék. Párizsnak. Próbálj ki kedveseddel minél több újdonságot. ne igazából harapj bele. és játékos kedvedben vagy. és az olyan emberek. és nagyon gyengéden harapd meg. hogy nagyon gyengéd legyél. P6 klasszikus parfüm (9 190 Ft) Minden nőt megkaphatsz. Miközben szívogatod partnered ajkát. hogy az elnevezés elismerés a szerelem városának. mivel valószínűleg kedvesed a francia csókra vár és kicsit nyitva van a szája. hogy gyengéden szívogasd a partnered ajkát. ami erős szenvedélyt és gátlástalanságot jelent. Ez egy olyan csók. mert a nagy hévben megsértheted partnered ajkát. ami meglepi a másikat és intenzitást közvetít. Figyelj oda. Egy másik csók. hogy hagyod dolgozni. csak azoknak ajánljuk. alszik. vagy csak úgy csinál valamit. vagy esetleg még többet akarsz. Csak csípd meg egy kicsit. amit nem szabad ráerőltetnünk a másikra mivel akkor pont az ellenkezőjét válthatjuk ki a várt hatásnak. megsokszorozza a természetes csáberődet! Feromon tartalmú különleges parfüm. Egy kis kikapcsolódás a munkából még soha nem ártott senkinek. Az alapgondolat az. Ez után eldöntheted. Vedd a szádba az egyik ajkát és szívogasd gyengéden pár másodpercig.

a francia csókot a nyugati világgal kötjük össze. hogy a francia csók Párizsból ered-e vagy sem). hogy hagyj elég helyet lélegezni. hogy olykor bárkinek szüksége lehet egy kis szerelmi tanácsra. akkor vegyél vissza.II. Mivel a legtöbb csók akkor a legjobb. A szerelem fizikai megnyilvánulásai között a csók az egyik legsokoldalúbb eszköz az emberek érzelmi „csomagjában”. akik bevezették a nyelvek intim játékát. Ezért figyelned kell. ami nincs ellenedre. vagy nem elég gyorsak. itt van néhány ötlet azoknak. Hagyományosan. Mindenki hálás lehet a franciáknak. hogy felfogják. Mit tegyél és mit ne csókolózás közben? Amikor a szexre és szerelemre kerül a sor.1. de a csókolózás mindenhol érthető. HOT extra erős feromon parfüm . akár a szex az étterem mosdójában is. mivel neked is szükséged van levegőre. mennyire vagy tapasztalt. Amikor csókra készülsz. Ez neked is segít. Ne nevess! Senki sem született úgy. És mivel a legtöbb embernek jobb dolga is van annál. hogy az ágyban szeretné befejezni a randit. és mindenki megtanulhatja. Ebben az esetben bármi megtörténhet. mit is kellene egy adott pillanatban tenniük. és ha nem hagyja őket levegőhöz jutni csók közben. ezért megesik. mindig maradnak olyan dolgok. tedd fel magadnak a következő kérdést: a másik fél hagyni fogja vagy sem? Ha közeledsz hozzá. vagy néha hagyd abba a csókolózást. Ne hamarkodd el a dolgokat. De minden más esetben tartsd meg a francia csókot a randi végére vagy a következő randira. amiket nem mondasz el. nem fogtok megállni egyetlen csóknál 11 . amit tudnod kell. akik nem gyakoroltak eddig eleget. elkezd hintázni a székén kitérő manőverként előled. (habár az még mindig nem tisztázott. Mindannyiunknak tanulnunk kell. és hagyj neki egy kis levegőt. hogyha spontán. hacsak nem látszódik a lányon. hogy a francia csókot nem az első randira találták ki. hogy mindent tudott. nem egy „ki bírja tovább?”. hogy túl sokat tud valaki. Két csókolózó ember egy intim pillanatot oszt meg egymással. amit általában mindenki utál: ha a valaki a mandulájukig dugja a nyelvét. Két dolog. nincs olyan dolog. minthogy két lábon járó szex és szerelmi enciklopédia legyen. vagy „ki tud több ideig meglenni levegő nélkül?” verseny résztvevői. amiket kihagysz.nőknek (5 890 Ft) Teljesen begerjednek a férfiak! Ha csókolózás közben megérzi az illatodat. de innen már az egész világra kiterjedt. Nem számít. és a partnerednek zavar tükröződik az arcán. mert megbánhatod! Az első dolog.

Ha több szenvedélyt akar. legalább 2 percen át. gyorsétkezdében tálcára dobott evőeszköz. csak igazi melegágyat biztosít a baktériumok szaporodásához. Valójában ez a "ködösített álomszag". állandóan szennyezett levegő. ha az a csók nem "tiszta". Tedd az ajkaidat az övéire. mert hiába az érzéki-konyhai-váratlan csók. viszont célunkhoz nélkülözhetetlen . meleg. a csókban rejlő élmény és élvezet nem lesz teljes (vannak. hogy a száj "álomszagú"? Felejtsd el. amik nem tiszták. ínyt és nyelvet mosni. Mi is a probléma a témánk szempontjából? A probléma a száj gyatra higiéniája. hogy teljes. amit most végleg megszüntetünk: a szánk az a testrészünk. a szájhigiénia. vagy egy kicsit vadabb játékot. Ezt meg kell szüntetned. de ez téves). ami a legtöbb baktériummal érintkezik. Ezt ne engedd meg magadnak (és párodnak)." csókot kapni. a nem megfelelő ápoltsága. mert van egy apró tényező. hogy a szánk mindig nedves. meleg-nedves szájban történt érlelés után) elkezd bomlani. jó érzéssel töltsön el mindkettőtöket. Ez napközben nem számít. akik azt gondolják. ahhoz nem elég a csók formájára. mert ez még a legnyitottabb embereket is elrettenthet. és olvass az érzéseiben. és az esti legalább 2 percig tartó fogmosás után ne sajnálj 12 . és csak ezután engedd a nyelvedet játszani. hogy partnerednek meddig kellemes érzés a nyelved érintése.. amivel alaposan tudunk fogat. Azonban nem csak erről van szó. hogy egy csók kellemes legyen. egyszerűen sétálj be egy boltba és vásárolj egy tekercs fogselymet. amit jónak gondolsz. akkor tartsd figyelj. Maradj nyugodt. a kezünk és számtalan olyan felülettel érintkezik. ami reggelre (8-10 órányi. de később? Reggel például? Ugye nem dőlsz be az általános "ködösítésnek".. Az. Fogak közt maradt kis maradék van. nincs álomszag meg hasonlók. ami ha hiányzik.ilyenkor általános a mosoly. miszerint reggelente természetes. hevességére figyelnetek. Ezért fontos jó minőségű fogkefe ÉS jó minőségű fogkrém használata. Ahhoz. nagyon kellemetlen. Ha nem. de ne döfködd a száját a nyelveddel. akkor tedd azt. ne támadd le a száddal vagy a kilógó nyelveddel. Ez a rész sajnos nem erotikus. bármit is tesztek. Ez pedig a szájápolás. "grillcsirke vagy hagymás gyros után. ez ennél sokkal fontosabb gond. Bármilyen fogkefét is használsz. A szánk állandó kapcsolatban van a külvilággal.Amikor a csókolózásra térsz. képtelenség eltávolítani minden apró ételmaradékot a fogak közül.

ha a nők elismerését és szerelmét szeretné kivívni. szopogatják a péniszüket. hogy a csók is meghittebb. hogy olyan szerető legyél. az első pár alkalom inkább a rutinszerzésről fog szólni. érdemes megtanulni! Mindent a csókért! A fogselyem használata már az első alkalom után is érezhető lesz. aki megvadítja a másik felet. Várj kb. ahová a fogkefe nem. amelynek a simogatása. III. ami nekik jó. hacsak nem szerzel felfedezés és megfigyelés útján még több ismeretet. Hogyan találd meg az erogén zónákat? Kíváncsiság. mely kiválóan hat a vérellátásra.Az erogén zónák Az erogén zónák szerepe a szexben kiemelkedő. Leheleted frissebb lesz. hogy az emberek azt hiszik. szeretgetik. rendkívül jótékony hatású. A férfiak szeretik. de ügyelj arra. bármikor 13 . csókolgatása különösen erős szexuális ingert jelent számunkra. (Ha még nem használtál fogselymet. Ez teljesen normális. Az erogén zóna a testünk azon részei. egyenesen a TEVA Magyarországtól! A férfiak számára ideális erősítőszer.2. az a partnerüknek is jó. bármilyen korban nyugodtan el lehet/kell kezdeni használni! Amire csók szempontjából ügyelned kell: fogselymezésnél könnyen előfordul. még a legjobb szeretőnek is meg kell tanulnia a kényeztetés és az örömokozás technikáit. Ezek az eszközök csak eddig vihetnek. ha fogdossák. Az nők erogén zónáinak izgatása Most megtanítjuk. Herbavital PoteSztár kapszula (3 490 Ft) Különleges.még 2 percet a fogak közti résekből eltávolítani a maradékot. Ha eleinte kényelmetlen a használata. mert a fogselyem olyan helyekre is elér. ami már biztosít. élvezetesebb lesz. A legnagyobb baj a szexszel az. A fogakat és az ínyt is tisztábbnak fogod érezni. öblíts és aztán nyugodtan indulhat a csókcsata! III. hogy használat után picit vérzik az íny. tanulás és a tapasztalat a legjobb eszközök arra. hogy nyögdécseljen az eksztázistól. növényi kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak. Harmadik lépés . ezúton hozzájárul a férfiasság megőrzéséhez és a potencia intenzitásához. csak gyakorolj tovább szorgalmasan. III.1. a különbséget érezni fogod Te is. 10 -20 percet. Nézzünk szembe a tényekkel. hogyan lehet úgy izgatni a nőt. de hidd el. hogy fogselymezés után közvetlenül ne csókolózz. párod is! A fogselyem használata korhoz nem kötött.

A lényeg. Néhány férfi unalmasnak és haszontalannak tartja az előjátékot. beszédet. ha valami. Ők nem feltétlenül szeretik . hogyan izgathatod ezeket. hogy a hölgy szeretne-e egy kis előjátékot. A női test egy nagyon finom szerkezet ellentétben a férfi testtel. érzékiségről. és úgy gondolja. amit csinálsz. az erogén zónák izgatása nem minden. legegyszerűbb eszköze. amivel növelhetjük a vágyat és a szenvedélyt. A nők ilyen szempontból teljesen mások. ami a csepp és a lány minden nőt teljesen hidegen hagyja. Mielőtt mélyebben belemennénk az erogén zónák felfedezésébe. nyalogatás vagy cirógatás. ha a férfiak előjáték nélkül rögtön a lényegre térnek. Ezek nem 14 . A nők nem állnak olyan gyorsan készen a szexre. szenvedélyről szól. az már előjáték. A nőknél ez máshogy van. Mindig figyeld a test testrésze erogén zónává válik. egy dolgot tisztáznunk kell. Egy Ne csókolgass percekig egy olyan helyet. ez csak egy eszköz. hogyan kell egy férfit beindítani.nőknek és férfiaknak könyörögni fog. nem működik (4 190 Ft) A vágy növelésének a nőnél. sima és könnyen síkosítható anyagból készültek. A három dolog. változtass. hogy megfelelő hangulatba hozzuk a nőt úgy. Nagyjából mindenki tudja. A gyertyafényes vacsorát követően puhatoljuk ki. A női testen sokkal több erogén zóna van. Tíz percig a kanapén feküdni és csókolózni az nem minden esetben elég a hölgyek izgalomba hozására bár első lépésnek kiváló. hogy minden érzékeny pontján megérintjük. ha hazaviszi kocsival a lányt. ha csak úgy fogdossák őket. és nem szeretik. amiket ha ügyesen izgatunk. amilyen gyorsan csak tudsz. amit az erogén zónákkal tehetsz a következő: csók. hogy folytassuk még. mit kell megérinteni vagy simogatni. az egekbe repíthetjük a nőt és Vad szív kéjgolyók (3990 Ft) Puha. szaporábban venni a levegőt esetleg nyögdécselni akkor a legjobb úton haladsz! Most pedig bemutatjuk az összes erogén zónát és azt is elmondjuk. Pedig az előjáték a felfedezésről. ami sokkal egyszerűbb és nincsenek rajta titkos kéj pontok.is történjenek ezek. izgató és masszírozó vibrációs belsővel Spanyol szerelemcsepp . Ha ezek hatására a nő elkezd nedvesedni. A lényeg az.

ami tökéletes hely a csókolgatásra. fémből készült golyókat alkalmazni. akkor kis semmiségeket is suttoghatsz kedvesed fülébe. addig lehet. A fej a második nagy erogén zóna. És ha már itt vagy. tudják. átmérője 3-3. és néhányan nagyon élvezik a finom paskolást is. hogy nem pusztán a hüvelyi izmaik lesznek tőlük erősebbek. amiket megnyomva kedvesünk szeme kéjt áraszt. Az igazság az. A legtöbb férfi nem tud ellenállni egy szép női popsinak. és néhány órán keresztül benn tartani őket. Az ajak természetesen nagyon érzékeny terület. és szex őrültté válik. hogy minden nőnek megvannak a saját kedvenc erogén zónái. A rotáció iránya változtatható. Akkor a legjobb. ezért nem ajánlatos mondjuk egy szupermarketben viselni őket. Kezdhetjük a talp és a lábujjak masszírozásával vagy nyalogatásával.mágikus gombok. akik már felfedezték maguknak a kéjgolyók világát. ami csak arra vár. Használatuk rendkívül egyszerű: a kis golyócskákat fel kell helyezni a hüvelybe. ha ez napi rendszerességgel ismétlődik. valamint a rotáció és a klitoriszkar intenzitása 3 fokozatban szabályozható. nem kell elmondani. A mellek a legkedveltebb erogén zónák közé tartoznak amióta világ a világ. Könnyedén kijönnek például egy erősebb köhintés által. és gyakrabban kívánják a szexet is. 3db. az is benn tudja tartani őket különösebb erőfeszítés nélkül. vagy finoman harapdálhatod őket. A térd mögötti bőr tele van idegvégződésekkel. Gondolom. Egy tipp: Azok a nők. de az orgazmusukat is sokkal fokozottabban élik meg. 15 . és fentebb haladhatunk a bokára és a combokra. ők már benn tudják ezeket tartani. ha itt érintik meg. feszesebbek. hogy a fenék az egyik legforróbb erogén zóna a testen. amiket kérünk külön rendelj meg. a legjobb. hogy kéjhullámokat küldjön a partner felé. Így aki nem gyakorlott. Mindenki legnagyobb meglepetésére a legtöbb erogén zóna nem a felsőtesten. hogy a nőt ez abszolút nem izgatja fel. mikroelemmel működik. A tapasztaltabbak szoktak nehezebb. és míg a férfi mindig azt hiszi. Bolondos nyuszi . A legtöbb nő imádja. Ez után a kis kitérő után térjünk vissza az erogén zónákhoz. hanem a nők lábán található.5cm. Itt található még a tarkó. ha a mellekkel játszik.vízálló (11 590 Ft) Áttetsző lila színű vibrátor. de óvatosnak kell lenned. 22cm hosszú. A kezdőknek először nagyobb méretű műanyag vagy zselés (tehát mindenképp könnyű anyagú) golyókat ajánlanak a „szakemberek”.

akkor hagyd abba mert különben kellemetlenséget okozhatsz. és zavarba jön. 16 . mert a férfi bizony meglehetősen szégyenlős kisfiú is. de ha a partnered azt mondja. ha "rajtakapják" milyen kéjes izgalomba jön. Ez az a hely. De a pénisszel ellentétben. a köldöke alatt egy centivel simogatják. hogy örömhöz juttassuk a másikat. Használhatod az ujjaid vagy a nyelved a csikló izgatására. Ha meg szeretnéd találni a csiklót. ahol az ujjaid és a nyelved annyit játszhatnak. a gát és az ánusz együttese. hogy e kis felület minden érzékszerveteket. s az élvezet nem izgatása "beélesíti". S marad el! Eper . A férfiak erogén zónái Tévedés. a szeméremajkak. hogy az érzés túl erős. ez a felelős a legtöbb női orgazmusért. amennyit csak szeretnének. hogy ő maga sem Exxxtázis . Szexuális társasjáték. tájéka. A gátról valószínűleg hallottál már. ha lehet. III. mint az örömszerzés. a férfiak is élvezhetik magömlés közben. még nagyobb körültekintéssel. és akár csak az ánuszt. A csikló egy nagyon érzékeny terület. a csiklónak nincs más funkciója. akként a nőnek is ezt kell tennie. Ez az öröm nemcsak a nők kiváltsága. amit részben vagy teljesen eltakar egy kis bőr. a kis ajkak felett keresd. ezt is lehet izgatni.Lick-it 50ml (1 990 Ft) Ízesített síkosító nemcsak orális együttléthez! nagyon ízletes cseresznye ízben. de semmiképp sem utolsó sorban: a csikló. mint a csikló orgazmus. Miként az okos és tapintatos férfi igyekszik kímélni partnernője legérzékenyebb kéj pontjait. és az a legféltettebb kincsük a péniszük! A férfi teste bonyolultabb.És legvégül. vagy a nagy lábujjának a begyét. Tartsátok be az összes játékszabályt. Minden férfinak megvan a maga személyes szexis pontja. Ez a rész is nagyon érzékeny. hogy a férfinak egyetlen egy erogén zónája van.társasjáték tudott mindeddig erről (7 990 Ft) a vágyközpontról. ha mondjuk. ha partnerük a gátjukat nyomkodja. netán a lapockája közepét érintik. ami a legfontosabb erogén zóna a testen. ami megmozgatja arról.3. Ha az ujjaiddal óvatosan szétválasztod az ajkakat. A hüvelyi orgazmus ritkább és a legtöbb nőnek nem is olyan jó. Az is előfordulhat. mint egy pénisz működése. megláthatod a csiklót. A hüvelynyílás és az ánusz között található.

elkezdi azt finoman 100% szilikonból készült péniszgyűrű (átmérője rezegtetni. Ez a szerv különös érzékenységgel reagál az ujjakkal. vessünk egy pillantást az egyik legnépszerűbb. Ez a rezgés végigmegy a péniszen. A szexuálisan legérzékenyebb terület mindenképpen a pénisz csúcsa. segít rugalmas) beépített fenntartani annak merevedését.magyar nevén a dülmirigy . hajtő. hajvégek. Eze k elsődleges funkciója az erekció késleltetése. herék. Ha már a férfiak erogén zónáiról volt szó. a péniszgyűrűre.A férfiaknak és nőknek nagyon sok közös erogén zónájuk van. dudorai vagy finom úgynevezett kis tüskéi. lágyéktáj. (kivehető) Léteznek olyan fajták is. tehát a nőt is és a férfit is stimulálja. ujjhajlatok. Ezen területek kényeztetése. A titkos hely A prosztata . has-csúcs. Az ingerlés kiváló eszközei lehetnek férfiak és nők esetén egyaránt a különböző mini és ujjvibrátorok. csuklóhajlat. A férfi elsődleges nemi szerve a pénisz. és az oldalvonal. Azaz 17 . tarkótájék. Miután már rajta (2790 Ft) van a péniszen és bekapcsoltuk. nyakpont. ez olyan elsődleges erogén zóna. csiklandozói vannak. farkcsont fölötti tájék. térdhajlat. ujjhegyek. gát. ajkakkal vagy nyelvvel végzett gyengéd simogatásra.hogy miért nem tudta? Mert eddig senki sem nyúlt hozzá olyan finoman. melyeknek kiálló kis göböcskéi. fül. egyúttal a nőnek is klitoriszizgató vibrációs tojással kellemes érzés. a különbségek csupán a különböző nemi szervekből adódnak. ennek is az alsó része. Több tanulmány is állítja. lábujjak. hónalj. sarok. Ezek a következők: mellbimbó. hímvessző. felkar belső oldala. amely kettős Tiszta szilikon funkciót lát el: egyrészt péniszgyűrűként funkciónál. ajak. vállövi rész. cirógatása és nyalogatása felkorbácsolja a férfiak szenvedélyét. köldök. péniszgyűrű – kék másrészt egy pici vibrátorként. fejbőr. lapockák közti rész.4 cm vastagságú Deluxe vibrátor . Izgató ereje lehet a herezacskó mögötti terület. szemöldök. a gát simogatásának is. amelyek nyilvánvalóan elsősorban a nőnek okoznak élvezetet. Az erogén zónákhoz érintve őket kellemes bizsergés lesz úrrá rajtatok… (4390 Ft) 13.sokak szerint a férfiak G-pontja. a makk. 2. a comb belső oldala. melynek izgatásával váltható ki leggyakrabban orgazmus. fenék. egyben legismertebb játékszerre.4. orrcimpa.lila III. Néhányuk el van látva egy egészen kicsi vibrációs herkentyűvel.5 cm hosszú. hogy a férfiak testén mintegy harminc erogén zóna található.

kiváltható az orgazmus. Negyedik lépés . Nagyon finoman kezd. aminek az értő ingerlésével elérhető. A legtisztább prosztata orgazmus a külső nemi szervek érintése nélkül jön létre. A masszázs még kiegészülhet gyertyákkal. Vidd el a lányt vacsorázni. Próbáld ki különleges almás-fahájas illatú külön-leges ajánlatunkat! http://prosztatamasszazs. mások kifejezetten élvezik. ha a feneke körül megérintik. a golyók finom morzsolgatására. 2 És még egy tipp. Hagyd. IV. amivel még fokozhatod a hangulatot. hanem lepd meg egy masszázzsal. ha a ánuszokban kotorásznak. mennyire beindulsz a testére. a szemöldökét szedi. finom nyomkodása vált ki. a végbélnyílás játékba vonásához. Valami miatt ingert éreznek a herezacskó simogatására. ha egy nő idegenkedik a kedvese ánuszától.ugyanolyan szerepet tölt be. masszázsolajjal és néhány tiszta törülközővel. ha épp szeret körülötte matatni. A prosztata ingerlésével is elérhető az orgazmus. hagyd. hogy a férfinak a legszexisebb övezete a fejében lévő házi mozija: az agya.de az igazi prosztata orgazmus eléréséhez ezekre valóban nincs szükség. amit főleg. mint a nők hüvelyének legérzékenyebb területe. Annál az egyszerű oknál fogva. Legyen egy-két romantikus CD kéznél. vagy tollseprővel port törölget. A legnagyobb ökörség az a tévhit. A prosztata orgazmus a gyönyör olyan formája. ami a masszázs végén jön majd jól. füstölővel. Játssz az erogén 2 Almás-fahéjas masszázsolaj 50ml (1190 Ft) A masszázst nem is lehet elképzelni olaj nélkül. és megfelelő hangulatba kerüljön. vagy kizárólag a prosztata ingerlése.hu 18 . hogy hogyan viszonyul az ánusz. a meredező farok ápolgatására . ugyanis ebben sem vagyunk egyformák. és utána tedd meg az első lépést. Így a férfiak előszeretettel díjazzák. hogy lássa. aki az egyik kezével benyúl a kedvesének. hogy a szex játék mellett a férfi fantáziáját is izgalomba hozzák: például erotikával. hogy a partnered ellazuljon. hogy egyetlen ember szexuális kultúráját sem az határozza meg.Érzéki masszázs Az érzéki masszázs olyan dolog. ha párjuk egy szerepjáték keretében varázsolja el őket. de ne rögtön a szexre térj rá. Sok férfi ki nem állhatja. a másikkal meg a dülmirigy ingerlése közben a haját igazgatja. befejezésül: Nagyon fontos. miszerint csak a homoszexuálisok szeretik. meg az is. ami tökéletesen kiegészít egy romantikus gyertyafényes vacsorát. Teljesen természetes. de az sem mindenkinél. és hogy minden egyes porcikáját meg akarod érinteni. bár nehéz elképzelni azt a hölgyet. Fontos tudni.

akkor finoman kezdd el masszírozni a szeméremajkait. A gerincoszlop mentén kicsit erősebben is nyomkodhatod. kellemes jázmin illatú érzékien és lassú mozdulatokkal masszírozz. a csiklóját. Amikor úgy érzed. pénisz gyűrűt vagy kéjgolyókat. hogy nem őrültként kell a kedvesed magadévá tenned. a G-pontját. higgyétek el nem fogjátok megbánni. amely felejthetetlen lesz számára és a várva várt jutalom sem marad el. hanem feléleszti a rejtett energiákat a gerincoszlop alján. vagyis a nemi szervek szájjal történő izgatása. itt az ideje.1. így izgasd fel kicsit. használjatok vibrátort.Orális szex Az orális szex. aki legalább egyszer ne próbálta volna ki. 19 .zónáival. Bármilyen krém vagy olaj tökéletesen használható ehhez a masszázshoz. A még teljesebb ellazuláshoz Kényeztesse kedvesét ezzel a tegyél be egy meditációs CD-t. Valószínűleg kevés olyan pár van. hogy szeretné -e. és ne hagyd ki egyik testrészét sem. Kérdezz rá. hogy később a chakrákra tudjunk összpontosítani. Tantrikus masszázs A tantrikus masszázs egy nagyon különleges masszázs. igazán egyedülálló. Ez a masszázs nem az izmokat lazítja el és tünteti el a fáradtságot. A partnerünk legintimebb részét kényeztetve olyan magaslatokba tudjuk juttatni. de még ne érintsd meg a melleket és a vaginát. Ötödik lépés . mint maga az aktus. valamint az egész testet és lelket harmóniába hozza az Görgős szett (5 190 Ft) univerzummal. és ha igent mond. Ha fokozni szeretnétek a vágyat. V. Gyengéden. de inkább finoman nyomogasd felfelé a gerincoszlop aljától kezdve. akkor ne habozzatok a szexuális játékszerek világában elmerülni. IV. hogy a lényegre térj. Az orális sex legalább olyan fontos. Lassan és hosszan masszírozd. masszázs olajjal és a hála sem fog elmaradni. tartsd észben. A masszázs ősi tantrikus rituáléval és meditációval kezdődik. amelyek felszabadítják a testben rejlő energiát. napjainkban már teljesen természetes szexuális tevékenység.

Az orális szex együtt jár a G-pont és az anális izgatással. Itt van néhány tipp azoknak. Amikor már a nő igazán beindult. szívd meg egy picit. és boldogan fogja viszonozni. amit tehetsz az. aki orálisan kényeztet. Használj síkosítót az ujjadon! Ha odafigyelsz partneredre. akik még boldogabbá szeretnék tenni a szeretőjüket. hanem azért mert igazán szeretné? G-pont delfin (5 990 Ft) Delfinformájú G-pont vibrátor. rátérhetsz a következő pontra. de nem tudják. dugd be a nyelved és kezdj el körözni vele. mozgasd az ujjaid a hüvely elülső falán úgy. átmérője 3. akkor a legjobb a lassú módszer. hogy mit gondolsz az orális szexről. majd engedd el. amivel örömet szerezhetnek neki. hogyha jól csinálod. puha szilikonból. és nem kötelességből teszi. Megint vedd a szádba és kezd el izgatni a nyelveddel. A legismertebb nyalási módszer az „ábécé” technika. mennyei örömökben lehet részetek. mint egy nő. a lényeg az. és végül maradj a hüvelynél. Ha jó helyen vagy egy pici dombocskát kell érezned a falon és a kedvesed örömsikolyát fogod hallani. Vízálló. A legtöbb idegvégződés a hüvely első pár centijén található. hogyan is lássanak hozzá. A lényeg az. az ujjaiddal más területeken játszadozhatsz. a csiklóra. Csináld ezt egy darabig. Ha te szeretnéd odalent a nyelveddel kényeztetni a nőt. Rezgéserőssége állítható. így biztosan változatosságot viszel az együttlétbe és nem fog egyhamar megunni. A férfiak kíváncsiak rá. és folyamatosan új módszereket keresnek. Egy másik dolog. 20cm hosszú. hogy kedvesed csiklóján a nyelveddel leírod az ábécé betűit.5cm. ami növeli a nő izgatottságát. Két ujjaddal válaszd szét a szeméremajkakat és kezd el nyalni a hüvelynyílástól a csiklóig. mint amikor valakit odahívsz magadhoz.Tippek férfiaknak A hüvely a legtöbb férfi számára a csodák barlangja. és nem rontja el a hangulatot. Az nem is igazán lényeges. Mikor benne vagy. néha változtass az irányon. hogy egy ujjadat bedugod az ánuszába és úgy izgatod. Vedd a szádba. hogy imádni fogja. Mi is lehetne annál jobb. Dugd be egy vagy két ujjadat egy-két centire a hüvelybe (úgy hogy a tenyered felfelé legyen). Míg a nyelveddel a csiklót izgatod. 20 .

miniruhák Párod örömét fokozza. van. simítsd az arcodhoz. hogy párodnak ezzel rendkívüli élvezetet nyújtasz. utána  kicsit nyisd ki a szádat. ha érzi. mivel nagyon intenzív szexuális kielégüléssel jár. hogy te is élvezed. A nemi szervek szájjal végzett ingerléséből adódó élvezet gyakran sokkal intenzívebb. mélyebbre is beveheted a hímvesszőt. Hogyan kezdj hozzá: először fogd meg. ez a technika a partnereket olyan orgazmus előtti feszültségben tarthatja. aki először idegenkedik tőle. gyönyörködtető Red Corner miniruhák. Az orális szex azonban egy nagyon intim testi-lelki kapcsolatot feltételez a partnerek között. néhány tanács. amelyet a párok gyakran jobban kedvelnek. az Exkluzív és szemet élvezeted viszont jelentősen csökken. hogyan kezdjen hozzá. hogy az ondó a szájába kerüljön. mint egy fagylaltot. Van. ha nem akarod. Pezsgős eper . Red Corner amit az csak fokoz.  Ha már belejöttél. a magömlés közeledtével visszahúzódhatsz. és vedd be a makkot. hogy te is élvezed. Ha jól csinálják.Lick-it (1 990 Ft) Hívogatóvá és finom ízűvé és fantasztikusan síkossá válik a pénisz. A fiatalok nagyon kedvelik. Az utóbbiaknak. nehogy fogaiddal fájdalmat okozz. mint magát az orgazmust. íme. aki egyszerűen nem tudja.  21 . majd csókolgasd és nyalogasd. ha érzi. ha azt érzed. Figyelj a ritmusra. a makk peremét izgatva. Az orális szex manapság teljesen elterjedt és elfogadott fogalom. és párod reakcióira!  Fokozatosan gyorsíts az iramon.Tippek nőknek Az orális szex sokaknak egyáltalán nem egyértelmű dolog. közben a kezeddel mozgathatod a bőrt. Biztos lehetsz benne. hogy az nagyon érzékeny. hiszen mindketten adnak és kapnak. hogy csak a te kedvedért. úgymond "kötelességből" csinálja. mint a közösülés által okozott öröm. de közben jusson eszedbe. s még intimebb közelségben érintik a nemi szerveket.

zselés anyagból készült férfiálom a gyönyörökig kényeztessen! A péniszed erős ölelésben részesül. 150gr-os kiszerelés. A péniszt egészen a torok végéig. majd rebbenő mozdulatokkal haladjon végig a pénisz szárán. illetve úgy kell a szájba helyezni. finoman harapdálja az oldalát.4cm. mint a pillangó. vegye szájába a péniszt. (1790 Ft) Gyümölcsízű gumicukor pénisz formával. de amikor bekapcsolod a vibrációt. Kb. majd nyalogassa. Gáttájék: Vegye szájába vagy nyalogassa partnere heregolyóját. 4db baby elemmel működik Pillangó: Kinyújtott és merev nyelvével először a makkot érintse meg itt-ott. majd ajkaival szorítsa meg. Francia Gyönyör (12 590 Ft) Egy kis franciázáshoz van kedved? Rendben. 21cm a teljes hossza. Majd ismételje ugyanezeket a mozdulatokat. és erősen szívja. Gumicukor . ezúttal a péniszen lefelé haladva. Amikor eléri a peremet. Külső szorítás: Húzza előre a fitymát.pénisz Mély torok: Vegye egészen tövig a szájába. mintha húzni akarná. akkor a mozgó kétoldali gyöngykoszorú is beindul. átmérője kb. és úgy csókolja.Orális technikák nőknek: Egyszerű közösülés: Vegye szájába partnere péniszét és mozgassa fejét fel és le. majd balra. Dugó: A szájával lassan felfelé haladva partnere péniszén. hogy ez a kellemes. mintha le akarná nyelni. azt is nyalogassa körbe alaposan. kissé fordítsa el a fejét jobbra. hol másik oldalról simítsa végig a nyelvével. mielőtt egészen a tetejére érne. Mangószívás: A péniszt félig vegye a szájába. Hol egyik. majd szabad kezének hüvelyk vagy mutatóujjával nyomja a gáttájékot. itt az alkalom: engedd. 22 . fél kézzel markolja meg a péniszét. „mintha közösülnének”. mint a fagylaltot. Belső szorítás: Húzza hátra a fitymát. Oldalharapás: Ujjaival fogja meg a pénisz fejét. Fagyi: Fogja meg a pénisz alját. Vagy vegye a makkot határozottan az ajkai közé és így nyalogassa. csókolgassa. nyomja ajkát a pénisz végéhez. hogy a makk túljusson a nyelőcső nyílásán. nyelvével a dugóhúzó mozgását utánozza.

mindannyiunknak kell néha új dolgokat tanulnunk. hogy szex közben ne kerüljön levegő az óvszer alá.1. hogy ne kapj el semmilyen szexuális úton terjedő betegséget.Fuvolázás: A heregolyók csókolgatása és a péniszlap egyidejű billentyűzését jelenti. hogy mindig a méretednek megfelelő óvszert használj! Amikor elmentél. rád fér a gyakorlás. vagy uborka).2. így húzd fel az óvszert. és az óvszer. csomagold be egy zsebkendőbe és dobd ki a szemétbe. bárki megtanulhatja. Óvatosan bontsd ki az óvszeres zacskót és vedd ki az óvszert. hogyan kell felhúzni az óvszert. Most már kész is vagy. látsz az egyik végén egy kis sapkát. sem az óvszer sapkát az ujjaiddal és szorítsd ki a levegőt. hogy ne maradjon levegő sem a sapkában. minden esetben használj óvszert! Tény. VI.és zsírmentes. valamint ne ejtsd teherbe partnered. olaj. hogy sok férfi még mindig nem tudja. íz-. aztán mosakodj meg. 110ml-es alatt. Ha jobban megnézed. az egy merev pénisz (vagy gyakorlásnál egy banán. KlatschNass . nyugodtan gyakorolj szex előtt. Hatodik lépés – a közösülés VI. ez a spermagyűjtő sapka. Ez nem szégyen. fogd össze a Amire szükséged van. VI. Kondombarát. Amikor felhúzod az óvszert vigyázz. de nem kell megijedni. Készen is állsz a szexre. E-vitaminokkal és plusz izgató hatással. Másik tanács. Illat-. vedd ki a péniszed a hüvelyből és vedd le az óvszert. Szerencsére az óvszer felhúzása nem nagy ördöngösség. Ha úgy érzed.110ml (2 190 Ft) Granulátumos síkosító! Extra hosszantartó síkosító gél kék potenciagranulátumokkal.) (3 990 Ft) Válogasson kiváló minőségű óvszereink közül! 23 . Az aktus Maga az aktus alapesetben a pénisz a nő hüvelyébe történő behatolását és az ott történő mozgást jelenti. 1001 éjszaka (24db. mert akkor biztos kiszakad. ezértbus. Ezek után csak arra kell figyelned. A „biztonsági intézkedések” Azért. Ez elég tudományosan hangzik.

A szex során rengeteg pozitúrát kipróbálhattok. ülve. alul. kutyapózban. oldalt. attól függően. hogy éppen milyen kedvetek van. amit esetleg kevésbé szeret. a konyhapulton. Lehet a nő felül. hogy figyelj oda a másikra. a lehetőségeknek csak a képzeletetek szab határt. A lényeg. hogy mi a jó neki. állva. a kádban vagy az íróasztalon. rá is kérdezhetsz. és mi az. Néhány közkedvelt szex póz 24 .

lehet.A közösülésben az a legnagyobb siker. A G-ponttal kapcsolatban nincs túl sok variáció. és amikor megvan. akkor több pozíciót is kipróbálhattok. Ha szex játékot használsz. a húgycső környékén. ha ezzel a játékszerrel ingereled a Gpontját. hogy izgatni tudjuk az ujjainkkal (jobb 2 ujjal) hívogató mozdulatot kell tenni a hüvelyben. VII. hogy a vagina elülső falában a szeméremcsont mögött található. Miközben ezt csinálod. aminek van speciális G-pontizgató része. aki már izgatta a G-pontot tudja. akkor nincs mit tenni. egy másik ujjaddal vagy a nyelveddel izgathatod a csiklót vagy akár az ánuszt. ha mindketten eléritek az orgazmust. Semmiképp se ( 11 590 Ft) Teljeskörű kényeztetés! G-pont és csikló izgató funkcióval a tökéletes élvezetért! 25 . Hetedik lépés . ha így van. G-pont szerető (2 990 Ft) Hatalmas élvezetet fogsz kínozni párodnak. hogy a partnerednek nem annyira érzékeny ez a területe. Sok pár órákat szán a megtalálására. Bárki. izgathatod az ujjaiddal. és számtalan szexuális öröm forrása. A felfelé görbülő pénisz a legtökéletesebb a G-pont izgatására. Ez egy nagyon érzékeny terület. hiszen így is egy intim és csodálatos dologban volt részetek. hogy legközelebb megint próbálkozhatsz. akkor sincs semmi baj. szex játékokkal vagy a péniszeddel. szélesre tárul a mennyei örömök kapuja.1. Hogyan találjuk meg a G-pontot? Mint már említettük. Másrészről. míg a lefelé görbülő pénisszel rendelkezők kutyapózban találhatják meg a legkönnyebben. A kutyapóz. akkor olyat válassz. valamint a női felül helyzetek nagyon jók tudnak lenni. gondold azt. az elülső falat dörzsölgetve. Ha viszont a farkad használod a Gpont izgatására. de ha ez mégsem sikerülne. VII. Vízálló G-pont delfin De ha elsőre mégsem sikerül megtalálnod a G-pontot ne keseredj el.A G-pont izgatása A G-pont a női szexuális örömök Szent Grálja. a szeméremcsont mögött található. és ahhoz. ez a híres pont a vagina elülső falában.

amik olyan dolgokat és gondolatokat hordoznak. We-Vibeal! Előfordul. hogy 4 nőből 1 már legalább egyszer próbálta az anális szexet. és ez váltja ki az elsöprő orgazmust. aminek izgatásával mindig mosolyt varázsolhatsz kedvesed arcára. Rugalmas. míg a 2-es gombokkal lehet bekapcsolni és váltani a rezgés ritmusát. mint még soha! Íme. ezáltal fokozva az élvezeteket. mint a férfit. illetve kiküszöbölve az esetleges .Anális szex Az anális szex még mindig tabu témának számít. században. hogy aktus közben a pénisz mozgása folyamatosan. ami a csiklót és a G-pontot izgatja egyszerre. A vékonyabbik végét kell a hüvelybe helyezni. Varázslatos élmény minkét fél számára. Pjur ANALizálj! (5 990 Ft) Élvezzétek úgy a popószexet. A WeVibe 3 már távirányítós. Nagyon sok mendemonda veszi körül. 2 rezgőmotorral szerelt szilikonos játékszer. hogy a Gponthoz nyomja az izgatót. megmaradt neked a csikló és a popsi. egy kiváló spray a magasabb komfortért hölgyeknek és férfiaknak! Ez az anális ápolótermék elősegíti a 26 bőr és a záróizmok rugalmasságát. igaz? Erre legjobb megoldás a We-Vibe 2 és 3 termékek. G-pont és csiklóizgatás egyszerre szeretkezés közben? Igen. de még mindig sok nő utasítja el. De ugyanakkor szeretnének a hölgyek is különleges gyönyört átélni. Kutatások kimutatták. könnyebb használhatóság távirányítóval. még a szexuális témák között is. hogy a hölgyek kevesebb ingerlés éri bizonyos pozíciókban. hol a csiklóhoz. We-Vibe 3 (33 990 Ft) Erősebb vibráció. Ezután már csak be kell kapcsolni és a férfi behatolhat.keseredj el. A működés lényege. A We-Vibe 2 és 3 között nincs sok különbség. míg a másik vége a csiklóra fekszik fel. Nyolcadik lépés . Vízálló és 6-féle rezgésmódot tud! VIII. amiknek már nem lenne helye a 21.

olyasmi. de hidd. az eszközzel! anális szex évszázadok óta jelen van. mivel nem szeretik. Évszázadokon át nők és férfiak élvezték az anális szexet homo szexualitástól mentesen. észrevehetjük. Őszintén megmondva. hogy soha nem vonná be a szexbe. el több örömöt lelsz benne. „Az anális szex aranyeret okoz!” – hallottad már ezt? Sok nő ezt komolyan elhiszi. amit rendes Kényeztesd kedvesed análisan egy tipikusan erre kifejlesztett ember nem tesz. Ha az anális szex fájdalmas. hogy csak a homoszexuálisok csinálják. akkor ne csináld. hogy kipróbálja az anális szexet. akik elutasítják az anális szexet. de el kell mondanunk. Egy másik Anál GO! közepes kifogás az anális szex ellen az. de ha aggodalmaink támadnak. hogy az anális szex széklettartási zavart okozhat. Sok síkosítóra és türelemre van szükség. Ha az anális szexet természetellenesnek véled. Nem beszélve arról. mint arról valaha álmodtál. hogyan és miként kell csinálni. bármikor igénybe vehetünk egy kis extra tisztítást.Az egyik legáltalánosabb vélekedés az ánuszról az. mint bármikor máskor. Vagy azt. Anál Special (4 390 Ft) Dupla élvezet! Felcsatolható műpénisz. te döntöd el. akkor valamit rosszul csinálsz. hogy vannak homoszexuálisok. hogy ez egy nem (2 990 Ft) tisztességes cselekedet. De ha egy kicsit körbenézünk. Mindenkinek tiszta az ánusza. hogy annyira mocskos. ahol a higiénia jobb. az extra érzésért! 27 . Legvégül egy másik gyakori ellenvetése az anális szexnek az. utána kell. hogy az anális szex nem okoz széklettartási zavart. A lényeg az. és nemcsak a görögök csinálták. hogy járjon annak. mit teszel vele. aki úgy dönt. Először is. ha kipróbálod. „Az anális szex fájdalmas!” – ez nem igaz. hogy egy olyan világban élünk. Ez nevetséges. aki betartja az alapvető higiéniai szabályokat. mindenki. hogy ez a te tested. hogy nem tiszta. Sok ember úgy tartja.

Ez után mindent meg kell tenned. 28 . Zuhanyozzatok közösen szex előtt és óvatosan mosd meg a kedvesed ánuszát. hogy miután valamit az ánuszba dugtunk. A nőknek meg kell tanulniuk ellazítaniuk az ánuszuk. biztosan tetszeni fog neki. ezután lassan. óvatosan hatoljunk be az ánuszba. Amit meg kell jegyeznünk. Bad Kitty . Ha már kellőképpen kitágult. majd következő lépésként a péniszt beledugni. tiszta szexért! Az intim higiénia különösen fontos! Kezdjük egy ujjunkkal. amit csak tudsz a témában. amire óvszert húzunk és elég sok síkosítóval kenjük be. Tanulj meg mindent. hogy elcsitítsd a partnered esetleges félelmeit. akkor megpróbálhatjuk 2 ujjunkat. azt már soha nem dughatjuk a hüvelybe kellő tisztítás nélkül az esetleges fertőzések miatt.1.VIII. Biztonságos anális szex A biztonságos anális szexhez az első lépés a higiénia. (4 390 Ft) Tégy a higiénikus. míg a férfiaknak meg kell tanulniuk türelmesnek lenni. hogy az fokozatosan tudjon tágulni.Intimzuhany A harmadik pont az ellazulás és a türelem fontossága. és legyél nagyon magabiztos.

Kellemes időtöltést kívánunk! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful