Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI.

Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII
Scrie un comentariu Mergi la comentarii.

- Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei. Nu facea nimic magic, in afara faptului ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc dupa numele fiului sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer). Dr. Hamer era in anii „70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente. Insa cursul vietii doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui. Aceste socuri l-au ranit la un nivel profund, si, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer. Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele . Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala. Din moment ce nu fusese niciodata grav bolnav, a suspectat imediat ca dezvoltarea cancerului sau poate avea legatura directa cu tragica pierdere a fiului sau. Moartea lui Dirk si propria sa experienta cu cancerul l-au facut pe Dr. Hamer sa investigheze istoricul pacientilor sai de cancer. A aflat foarte curand ca, la fel ca el, toti au trecut prin experiente extrem de stresante, inainte ca boala sa se instaleze si sa se dezvolte. Observarea conexiunii dintre minte si organism nu a fost surprinzatoare. Numeroase studii aratasera deja ca atat cancerul, cat si alte bolii sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant. Există o LEGATURĂ dintre diferitele zone creiereului şi anumite organe Dar Dr. Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacientilor sai si le-a comparat cu istoricul lor medical. Dr. Hamer a descoperit ca orice boala, nu numai cancerul, este controlata de o zona din creier ce ii corespunde in mod specific si este legata, in mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil. Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile sub forma de cercuri concentrice pe tomografie, in diferite zone ale creierului. Mai interesant era ca, oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibraii mai intense EXACT in aceleasi zone ale creierului. Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.

Originea bolilor este în creier Dr. care. . 6. cifra aceasta este inversa. determina organul in care va aparea boala. Hamer a stabilit ca „orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit”. Hamer le-a facut pe oameni si pe animale. sunt predispuse bolilor un urma unui conflict care genereaza un soc emotional. de perceptiile personale. Psihologic vorbind. cu atat se imbolnaveste mai rau organul corespunzator acestui tip de conflict. a unei amenintari nesteptate. Tipul conflictului care a generat SOCUL EMOTIONAL(DHS) determină ZONA in care apar vibratii anormale in creier.Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori. trebuie sa vanda anual citostatice. cu cancer in faza terminala. ci si biologic. care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale. conditionat si determinat de experientele noastre trecute. Cu toate acestea. dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa (pentru ca perturba afacerile marilor companii farmaceutice. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului.500 de pacienti ai dr. Cand Dr. pentru trei persoane. vaccinuri. si animalele. medicamente care dau dependenta etc. Hamer. Cu cat dureaza mai mult conflictul. se adaugă alte două concluzii esenţiale: a. pentru acordarea de sfaturi medicale. iar in final boala se rasfrange asupra unui organ. erau inca in viata. de vulnerabilitati. Noua medicina porneste de la “Regula de Fier a Cancerului” Regula de Fier a Cancerului: Fiecare cancer sau alta afectiune grava. Zona de pe creier in care apar aceste inele concentrice. In cazul tratementelor conventionale. la fel ca oamenii. in 1997. a pierderii unui pui. DHS nu este doar un conflict emotional. ca dupa 5 ani. politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. de valorile si credintele personale. A demonstrat mai intai cum. Aceste concluzii au rezultat in urma experimentelor practice pe care dr.000 din 6. fara a avea licenta medicala. Hamer a fost arestat. pentru a supravietui. a separarii de partener sau de grup. are drept cauză un CONFLICT care genereaza UN SOC EMOTIONAL: numit DHS (Sindromul Dirk Hamer – denumit astfel in onoarea fiului sau) care imbolnaveste omul mai intai la nivel mental. a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte. Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului.). DHS este un incident foarte personal. La această regulă. b. cand apar dereglari in creier.

Hamer sunt strans legate de embriologie. ca un set clar de inele concentrice (In 1989. predeterminata din creier. panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. GNM “Ontogenetic System of Tumors” (Sistemul Ortogenetic al tumorilor) ilustreza ca organele controlate de „vechiul creier” care deriva din endoderm sau vechiul creier mesoderm. pielea in profunzimea ei. Cercetarile medicale ale Dr. pleura. conflictele de identitate si cele legate de autoapreciere. cand isi pierde casa sau locul de munca. „noul creier” (creierul mare) este codat cu teme mult mai av ansate. atunci cand are loc DHS. cat si tesutul cerebral corespondent. precum plamanii.. toate acestea sunt determinate de stratul embrionic al germenului din care provin atat organul. pe neasteptate. In timp ce „vechiul creier” (cerebelul. deoarece. colonul. celulele . Analizand mii de tomografii (CT) in relatie cu istoricul pacientului. Odata cu socul datorat fricii de moarte. un soc conflictual de tipul „abandonului” poate fi declansat de un divort neprevazut sau de o spitalizare de urgenta. ficatul. producatorul german de aparate tomografice. Motivul pentru care diferitele conflicte sunt legate indisolubil de anumite zone ale creierului este acela ca. zona amigdaliana) este programat cu instuctiuni de baza legate de supravietuire. precum cele legate de conflictele teritoriale. conflictele de separare. cand mama se decide sa se intoarca la munca sau cand se despart parintii. a confirmat ca aceste inele nu provin de la o proasta functionare a aparaturii). Tumorile acestor organe se dezvolta exclusiv pe durata fazei active a conflictului (initiata de DHS). etc. pentru o femeie. prostata. poate suferi un soc conflictual de „pierdere a teritoriului” . de exemplu. la randul lui. pericardul. celulele cerebrale transmit socul impactului catre organul corespondent care. fie prin dezvoltarea unei tumori.Un barbat. pentru ca. un soc conflictual „in camin” poate fi o grija pentru binele unuia dintre membrii familiei. Dupa impact. in termeni biologici. care corespund respiratiei. genereaza intotdeauna proliferare celulara. increderea si respectul de sine. Hamer a descoperit ca. de-a lungul evolutiei noastre. uterul. peritoneul. imediat ce conflictul corespondent are loc la nivelul creierului. cauzand o leziune care este vizibila pe tomografie. fiecare parte a creierului a fost programata sa raspunda instantaneu la posibile conflicte sau amenintari. socul impacteaza o zona specifica. raspunde cu o modificare specifica. EXEMPLE Cancerul de plaman Sa luam exemplul cancerului de plaman: conflictul biologic asociat cu cancerul de plaman este un soc de tipul „frica de moarte”. indiferent de felul in care organul raspunde unui conflict. copii sufera deseori un soc conflictual „de separare”. hranirii sau reproducerii. glandele mamare. Siemens. ce poate fi anticipata. Dr. prin deteriorarea tesutului sau prin dereglarea functionarii.

ce permite organismului sa depaseasca obisnuintele functionarii zilnice si sa se confrunte fizic cu situatia urgenta. inaintea declansarii cancerului. Pe durata fazei de stres. canalele de alaptare etc. foarte brusc. epiderma. care activeaza un „program biologic precis” (A Cincea Lege Biologica). mucoasa colului uterin. Ce se întâmplă cu organele controlate de noul creier In vreme ce organele controlate de vechiul creier dezvolta tumori pe durata fazei active a conflictului. Numeroasele studii ale Dr.soc. intrucat isi face foarte multe griji. chiar si atunci cand nu alapteaza. cat conflictul este activ. formind o tumoare pulmonara. si anume sa creasca capacitatea pulmonara. ce a fost resimtit ca o sentinta la moarte. Contrar parerilor conventionale. . Hamer demonstreaza ca fiecare persoana bolnava de cancer de plaman prezinta o configuratie clara de tip inele concentrice in zona corespondenta din creier si ca fiecare pacient a suferit un soc conflictual emotional total neasteptat. sau de grija unui prieten cu probleme). Hamer. formand o tumora. Ceea ce a fost spus despre cancerul de plaman sau de san este valabil pentru orice alt tip de cancer ce isi are originea in „vechiul creier”. Fiecare tip de cancer este declansat de un conflict soc specific. dezvolta tumori ale glandelor mamare. optimizand astfel sansele de supravietuire ale organismului. din cauza grjilor obsesive pentru binele celor dragi (a copilului care are probleme.) isi au originea in ectoderm sau mesoderm-ul noului creier. este rezultatul grijilor provocate de un conflict de tipul “mama-copil” sau “probleme cu partenerul”. Analizele tomografiilor intreprinse de Dr. Toate organele si tesuturile ce corespund si sunt coordonate de noul creier (ovarele. situatia este opusa in cazul organelor controlate de noul creier. celulele glandei mamare continua sa se multiplice. bronhiile. grabind astfel procesul de vindecare al acestuia. Scopul biologic al proliferarii celulare este acela de a mari capacitatea de lactatie pentru copilul suferind. vasele coronariene. ci serveste unui scop biologic foarte bine definit. Cancerul de san Cancerul de san. testiculele. aceasta multiplicare a celulelor pulmonare nu este un proces fara rost. de unde este coordonat acest program de urgenta. Pentru fiecare tip de conflict exista o zona cerebrala specifica. potrivit cercetarilor Dr. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil. de tipul „frica de moarte”. In majoritatea cazurilor teama de moarte a fost declansata de socul unui diagnostic de cancer.pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice. oasele. a unui parinte bolnav. in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. Fiecare femeie si fiecare femela din lumea animala se naste cu acest program de reactie biologica pentru crestere si dezvoltare. Hamer arata ca femeile. Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier. nodulii limfatici. atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav.

a conflictului activ (si anume atata timp cat acesta exista) intregul organsim este orientat catre a face fata conflictului. biologic vorbind. urmarile pot fi fatale. Necrozarea ovarelor sau a testiculelor. Sa luam exemplul tesuturilor canalelor de lactatie. acest tesut fiind controlat de o zona mai tanara a creierului. Hamer a descoperit de asemenea ca orice conflict si orice boala are si o rezolvare. au loc dereglari celulare specifice. in mod natural. de exemplu. acest lucru este vital. Dr. in sine. Deoarece pe perioada stresului se produce constrictia vaselor de sange. Biologic vorbind.In momentul producerii conflictului. Din moment ce sanul femeii este asociat.soc corespondente. Ele se dezvolta mult mai tarziu decat glanda mamara. Asa cum este de asteptat. Hamer a demonstrat. mintea devine total preocupata de continutul conflictului. cu exceptia unor ocazionale puseuri usoare in interiorul sanului. ca organismul nu poate muri niciodata de cancer. simptomele specifice ale activitatii conflictuale sunt extremitatile reci (in special mainile). psihicul si sistemul nervos vegetativ autonom se confrunta de asemenea cu situatii neasteptate. cancerul osos sau ulcerul stomacal. In German New Medicine distinctia dintre . nu pot provoca moartea. iar desfasurarea oricei boli are loc in doua faze. Scopul acestei reactii este marirea diametrului canalelor de lactatie. Intensitatea simptomelor depinde. de exemplu blocarea unui organ vital precum colonul sau bila. astfel incat laptele nefolosit sa se poata drena mai usor si sa nu se congestioneze in interiorul sanului. Faza activa a conflictului este denumita si „faza rece”. tesutul canalelor de lactatie incepe sa ulcereze. tremurul si transpiratia rece.soc. sunt situatii care apar doar atunci cand persoana se afla intr-o stare emotionala de stres relationata cu conflictele. Comutata intr-o faza de stres (sympathicotonia) . cu grija si hranirea. atunci cand puiul ei se pierde sau este omorat. distrugerile tesuturilor respective au o semnificatie biologica precisa. osteoporoza. Pe durata fazei active a conflictului. in sine. (A Doua Lege Biologica). deoarece focalizarea atentiei asupra conflictului si orele de activitate in plus constituie conditiile propice pentru rezolvarea conflictului. la nivel fizic. rezultat al unei experiente de tipul copilul meu (sau partenerul meu) mi-a fost luat de la san. Daca o persoana ramane in aceasta stare prea mult timp. cortexul cerebral. fara nici o indoiala.soc nu exista practic nici un simptom. tesuturile organelor corespondente acestei zone a creierului raspund prin degenerare celulara. dar in nici un caz celulele canceroase. Tulburari ale somnului si lipsa apetitului sunt simptome specifice. Conflictul biologic ce corespunde tesutului canalelor de lactatie este unul de tip conflict de separare. O persoana poate muri ca rezultat al complicatiilor mecanice produse de tumori. Creierul fiecarei femei este programat cu acest gen de reactie-raspuns biologic. Ca un reflex natural la acest conflict-soc. O femela din lumea animala sufera un astfel de conflict. Faza de îmbonăvire(de conflict) şi Faza de vindecare(post conflict) Dr. de intesitatea si impactul socului conflictual. In timpul primei faze. In timp ce. femeile sufera un conflict-soc cauzat de separarea brusca de o persoana iubita.

De cele mai multe ori este vorba de impactul emotional devastator al unui diagnostic sau a unei prognoze negative. GNM are o rata de succes de 95 pana la 98 %. Hamer au fost date chiar de autoritati. 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. Conform declaratiilor epidemiologului si biostatisticianului Dr. pentru trei persoane. pentru acordarea de sfaturi medicale. programul de vindecare fiind asistat in mod direct de sistemul nervos vegetativ. . apetitul revine.cancerul malign sau benign nu are nici o valoare. succesul majoritatii chimioterapiilor este jalnic… nu exista nici o dovada stiintifica referitoare la abilitatea de a extinde in mod apreciabil viata pacientilor care sufera de cele mai comune forme de cancer organic…Chimioterapiile pentru cancerele maligne prea avansate pentru operatie. Odihna si furnizarea tuturor nutrientilor necesari organismului sunt esentiale pe perioada de vindecare. Hamer a fost arestat. A doua faza este denumita faza calda si. Este o ironie ca aceste statistici ale succeselor remarcabile ale Dr. Termenul malign este o constructie artificiala (la fel ca marcarii tumorali) care. impact ce arunca pacientii de cancer si pe cei apropiati lor intr-o stare de disperare. este de obicei din cauza pierderii de energie. proliferarea celulara (vechiul creier – controlul cresterii tumorale) si distrugerea celulara (creierul nou – controlul degradarii tesuturilor) se opresc imediat si este declansat procesul de reparare specific. pur si simplu. incalzind extremitatile si pielea. Cu foarte mica speranta sau chiar deloc. fara a avea licenta medicala. in cele din urma. indica o activitate de reproducere celulara ce a depasit o anumita limita complet arbitrara. Ulrich Abel (Germania). Corpul se vindecă singur Rezolvarea conflictului generat de semnalele initiale reprezinta inceperea fazei a doua a programului biologic. politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat. ca dupa 5 ani. Odata cu rezolvarea conflictului se produce o schimbare la nivelul organelor. dar suntem foarte obositi (putem chiar sa nu avem puterea de a ne ridica din pat). Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului. Daca o persoana moare pe durata fazei initiale active a conflictului. In cazul tratamentelor conventionale. Emotiile si organismul nostru se comuta imediat in modul de reparare. Cand Dr. Pe perioada fazei de vindecare. reprezinta un “pustiu stiintific” (“scientific wasteland” – Lancet 1991). a slabirii exagerate. a lipsei de somn si a epuizarii mentale si emotionale. in aceasta perioada. cifra aceasta este inversa. care reprezinta 80% din totalul cancerelor. in 1997. vasele de sange se maresc. Daca pacientul nu a facut nici un tratament conventional de cancer (in special chimioterapie sau radioterapie) . de genul “Mai ai doar sase luni de trait!”. sunt privati de forta lor vitala. mor in urma unui proces agonizant pentru pacientii de cancer pe care tratamentele conventionale de cancer nu fac decat sa il accelereze. isi consuma inutil energia si.

din moment ce proliferarea celulara se opreste. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala. pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de autovindecare. Acest proces este insotit. de indata ce tesutul este reparat. Dar tumorile nu sunt impartite in bune sau rele. ateroscleroza. terapiile prin hipnoza si regresie sau altele de acest fel. Exista acele tumori care se dezvolta. ci mai degraba sunt clasificate dupa tipul de tesut si zona cerebrala din care provin si de unde sunt controlate. de regula. disfunctii ale rinichilor si vezicii urinare. Exemple de boli care apar doar in procesele de vindecare sunt: diferite probleme de piele. aceste tumori dispar pana la urma. Cu conditia ca procesul de vindecare sa nu fie intrerupt de medicamente sau de o revenire a conflictului soc. *Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el. limfomul. anumite boli ale ficatului si infectii. Bazandu-se pe observarea multiplicarii celulare (mitoza) si pe distinctia standard dintre tumoare benigna si maligna. brosita. artrita. hemoroizi. E nevoie sa renunti total la astfel de ganduri. medicina conventionala interpreteaza procesul natural de producere celulara a tesutului care se vindeca drept tumoare maligna. insa pot fi benefice si psihoterapia. pe langa cel existent. diferitele tipuri de sarcom. cresterea tumorala nu este nici accidentala si nici fara sens. limfomul non-Hodgkin. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in numeni mai mult decat in el insusi. * Frica de cancer/moarte poate genera alt conflict. B. Cancerul testicular. In felul in care creierul vechi controleaza cancerul. in faza activa a conflictului. . toate sunt de natura curativa si fenomene exclusive ale fazei de vindecare. carcinomul bronhial si laringial si cancerul cervical. pentru ca faza de vindecare sa se desfasoare fara probleme. pana la sfarsitul procesului de vindecare. In final va colabora constructiv cu doctorul pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si PRACTIC. de inflamatii potential dureroase cauzate de edeme care protejeaza tesutul pe durata vindecarii. In GNM distingem la fel doua tipuri de tumori.O zona care s-a necrozat sau a prezentat ulceratii in timpul fazei active a conflictului este acum regenerata si refacuta cu celule noi.) si cele care apar in timpul procesului natural de vindecare. mancarimi. in mod exclusiv. tumorile de colon. spasme (daca tesuturile musculare sunt implicate) si inflamatii. In primul rand: Pacientul devine ‟stapanul absolut‟ al tratamentului. Hamer pune accentul pe rezolvarea EMPIRICA (practica) a orcarui conflict emotional. * Dr.soc (tumorile pulmonare. Principiile pentru VINDECARE A. Alte simptome tipice regenerarii sunt: hipersensibilitate. tumorile uterului. laringita. tumorile la ficat. C. cancerul ovarian. tumorile la prostata etc.

bine hranita. a dezvoltarii si a procesului natural de vindecare a bolii. Totusi. La scurt timp dupa ce Dr. pacientilor din intreaga lume le este refuzat dreptul de a beneficia de descoperirile revolutionare ale Dr. In 1981. in ciuda obligativitatii legale de a o face.. din moment ce Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen isi mentine tactica de amanare. va face mult mai usor fata orcarui conflict. pana astazi. Hamer locuieste in exil in Spania. in special de catre autoritatile germane si de catre cele fraceze. doctorului Hamer i-a fost ridicata licenta medicala pe motive ca a refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard. Dr. Universitatea a refuzat sa testeze cercetarile Dr. Hamer. odihnita. medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale. Hamer a prezentat rezultatele descoperirilor sale la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen.relaxata. sau i se va refuza reinnoirea contractului sau la Clinica Universitara. Sursa : financiarul. datorita faptului ca aceste legi biologice valabile in cazul oricarui pacient. In mod similar. Acesta este un caz fara precedent in istoria universitara. In 1986. începând cu a 3-a lună de sarcina.cu activitate fizica zilnica si care are convingeri pozitive. era hotarat sa-si continue munca si. facute atat de medici independenti. Insa. desi munca sa nu a fost niciodata pusa la indoiala sau dezaprobata. spune dr. A primit ultimatum sa renunte la descoperirile sale stiintifice Rezultatul cercetarilordoctorului Ryke HAMER se constituie intr-o diagrama stiintifica ce ilustreaza legatura biologica dintre psihic si creier si corelatia cu organele si tesuturile intregului organism uman (varianta engleza a “Diagramei stiintifice a GNM” este in lucru). Hamer. * Persoanlele cu situatie materiala buna au un risc mult mai mic de a se imbolnavi spre deosebire de cei saraci (care nu au bani pentru a rezolva anumite conflite) * La femeile insarcinate orice forma de cancer sau de tip cancer se va vindeca/elimina pe cale naturală. i-a fost adresat un ultimatum de a renunta la descoperirile sale stiintifice. si de asemenea se va lovi de mult mai putine.ro Share this:  Twitter16 . in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite. deoarece sarcina are prioritate absoluta. Dr. sub forma unei teze post-doctorat. cat si de asociatii profesionale. Dr. a reusit sa-si extinda descoperirile practic catre orice boala cunoscuta de medicina. Hamer a denumit descoperirile sale “Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”. ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei. Dr. in 1987. unde isi continua cercetarile si continua sa se lupte pentru recunoasterea oficiala a “New Medicine”. Hamer a fost persecutat si hartuit timp de 25 ani. Cu toate acestea. Hamer si-a prezentat teza.* O persoana sanatoasa. Hamer. Din 1997.

2013 la 1:19 pm | #1 Răspunde | Citat . blah. sa vada cum e cu vindecarea.. da. 2013 la 8:29 pm | #2 Răspunde | Citat Pai domnule magar Calin. o Cristi aprilie 22. 3. Si ignorat pe deasupra. imi pare rau sa fiu magar. da. sigur.   Facebook10K+ Email Like this: Comentarii (42) Trackbacks (1) Scrie un comentariu Trackback 1. Calin aprilie 19. dar parca ti-ai dori ca autorul acestui „articol‟ (nesemnat) sa aiba asa un mic cancer. e o conspiratie. 2013 la 8:07 pm | #3 Răspunde | Citat Calin. Magar in cazul tau. Andrei aprilie 19. blah.. acest domn a avut si el la randul lui cancer. 2. esti ceea ce gandesti. Daca citeai articolul in loc sa fugaresti privirea peste el. ajunge doar sa stii si sa fii responsabil. .. ai fi stiut asta.

Hamer attributes the deaths to intervention by conventional medicine. care si-a tratat proriul cancer cu o operatie. sotia sa – de altfel primul pacient al “noii medicini germane” a murit de cancer la san.ottobrekner aprilie 20. 2013 la 7:20 pm | #5 Răspunde | Citat Un articol interesant si care cu certitudine contine si multe adevaruri recunoscute. 2013 la 4:10 am | #6 Răspunde | Citat In timpul studentiei am intalnit un un caz cand un tanar de 32 de ani care suferea de Maladia Hodgkin (cea mai usoara maladie oncologica din hematologie) venit la un stadiu incipient. tinnyturner aprilie 20. evidence of patients successfully treated by GNM is no more than anecdotal. while at least 140 deaths of GNM patients have been documented. or to the patients not being fully committed to his cure (see “No True Scotsman”). daca are suprt real. intradevar. este. tratata fiind de Hamer. 4. 2013 la 11:08 am | #4 Răspunde | Citat Pacat ca nu exista un asa wiki in romana: http://rationalwiki.org/wiki/Ryke_Geerd_Hamer “Hamer has repeatedly claimed that The German New Medicine could cure up to 95% of cancer cases. putin deplasata.” In plus. deci cu sanse extrem de mari de recuperare si ulterior sanse mici de recidiva. Cum la fel de interesant este si comentariul semnat de ottobrekner. in medicina clasica. Caline. a inceput tratamentul clasic (nu usor si nici placut) s-a gasit un idiot si l-a sfatuit sa abandoneze tratamentul recomandindui sa se adreseze la o excroca care trata toate bolile . In reality. 5. Opinia ta. Ion Tcaci aprilie 21.

2013 la 11:41 am | #8 Citat Pe ce bazezi “nu mai iese nimic nou sub soare” și “Anual mor din ce in ce mai multi oameni”?! Rata mortalității e în continuă scădere și evoluția susținută a medicinei e un factor important. a venit peste aproape un an inapoi in spital (nu mai putea respira normal) avea formatiuni in jurul tuturor organelor din cutia toracica si abdominala. Cred ca deacu demult a fost mancat de viemi din “bunavointa” si sfatul unui sarlatan. nu mai iese nimic nou sub soare…In familia tatalui meu adoptiv au fost 5 cazuri de cancer….  FiveseveN aprilie 24. Tatal meu e din ce in ce mai rau si de la chimioterapie nu mai mananca bine. 6. o Daniel aprilie 21. in fosele axilare. omul cand e bolnav dreu este gata sa se agate de orice pai. Eu cred ca trebuie bagati in seama cei ce vin cu noutati atata timp cat tratamentele actuale sunt depasite.cu ciaiuri din plante. nu trebuie sa ne batem joc de sarmanii oameni si sa le luam si cea mai mica sansa la viata oferindule in schimb o poveste frumoasa dar cu final nefericit. oprisan anisoara aprilie 21. sa cread pe oricine ii spune povesti frumoase.dar ce ne facem cu medicin moderna ?…parca ne-am blocat. Chimioterapia nu face decat sa iti slabeasca organismul si sa ti-l predispuna la o revenire a bolii. supra si infra clavicular.Anual mor din ce in ce mai multi oameni…Eu cred ca trebuie gasit altceva. 2013 la 7:28 am | #9 . Am auzit de un doctor italian Tullio Simoncini care a descoperit un nou tratament. 2013 la 4:54 pm | #7 Răspunde | Citat Inteleg ce spuneti si va dau dreptate…. omul bolnav in dorinta lui de a supravietui este foarte usor influientabil.

Lidia Sendroiu .Dr. Ma gasesti la sabin33@hotmail. 2013 la 6:38 pm | #11 Răspunde | Citat Am o documentatie buna dar vasta. 2013 la 10:48 am | #12 Răspunde | Citat Cautati pe You Tube “dr.Răspunde | Citat va rog din suflet vreau si eu aceasta pagina cu domnu dr 7. daca vrei am sa ti-o trimit pe mail. 2013 la 7:33 am | #10 Răspunde | Citat am icercat sa o copii dar nu pot ma intereseaza foarte mult sfatul domnului dr si asi sori sa o am sau chiar daca ar fi si mai multe sfaturi date sa le primesc si multumesc tare mult si doresc multa .Crina Veres “si veti afla mai multe date despre tratarea naturala a cancerului.Crina Veres a supravietuit in urma unor astfel de tratamente la 4 cancere 8.de Cu bine o Tinica Mariana aprilie 23.multa sanatate ! o Sabin.O aprilie 22. oprisan anisoara aprilie 21.

goras adriana aprilie 21. 2013 la 9:21 am | #15 Răspunde | Citat este foarte interesant acest comentariu si ceea ce a descoperit doctor Hamer . Constantin Pirliteanu aprilie 21.a devenit chinul altora sa se lupte cu aceasta crunta boala .dar inca odata se observa cum omenirea este batjocorita de afacerile murdare ale lumii fermaceutice . 2013 la 1:01 pm | #16 Răspunde | Citat te provoc data viitoare cand iti pusca capu de durere sa mananci plante sau radacini sau ai pute spune o rugaciune  .dorinta de imbogatire a unora . o alex aprilie 22. 10. 2013 la 8:56 am | #14 Răspunde | Citat exista si mult adevar pe care multi il putem recunoste la noi sau la cei apropiati noua.. 2013 la 7:35 am | #13 Răspunde | Citat ce spune despre plamini este cazul meu si este adevarat 9.aprilie 21. cand esti bolnav te agati de orice….

daca te uit pe net in biografiile unor personalitati politice de virf vei vedea ca multi au o legátura in studiile lor cu industria .. Eu nu sunt de acord cu ideea de a lua repede pastile când te doare ceva. este si problema energiilor neconventionale. foarte complex. mie odată mă durea măseaua de nu mai puteam ( m-a tras curentul ) și am început să mă rog cu insistență iar la un moment dat mi-a trecut măseaua ( fără să iau pastile sau altele de gen ). De ce credeti ca exista efectul placebo? Tocmai pentru ca autosugestia functioneaza Numai bine! 11. Și orice ai spune stresul psihic și șocurile emoționale îți influențează și organismul. marcu aprilie 21. a structurilor politice .  Andrada aprilie 24. meditatia si constientizarea problemei pot face mai multe minuni decat un pumn de pastile.. Parerea mea e ca persoanele spirituale.poate inlatura de pe tron concerne si oameni a coror existenta opulenta se face pe spinarea noastra…industria farmaceutica este daca vreti regina capitalismului contemporan cu profituri inegalabile . organismul uman este foarte..ea isi promoveaza oameni fideli in functii politice . Și în plus.a sistemului financiar.sfappetrupavelandrei aprilie 23. 2013 la 5:42 am | #17 Citat Măi. poate destructura sistemul bazat pe profit . 2013 la 2:32 pm | #18 Citat Oare stiti dvs ca cercetatorii au descoperit regiuni in creier care sunt responsabile cu autovindecarea? Noi nu suntem capabili(inca) sa le accesam pentru ca nu stim cum.nu este numai cazul de fata..orice schimbare este rau venita . 2013 la 9:37 am | #19 Răspunde | Citat capitalismul isi are propriile lui reguli . Noi nu suntem doar partea fizică ci mai e și partea psihică. Dacă nu lăsăm organismul să se repare puțin și el ajungem niște legume conectate la aparate.

.. 2013 la 4:35 pm | #20 Răspunde | Citat adevarat 12.. .farmaceutica . 2013 la 4:36 pm | #22 Răspunde | Citat foarte adevarat 13. o Iulian Chitoiu aprilie 23.. uita-te este interesant .optimismul… o Iulian Chitoiu aprilie 23.fara bauturi alcoolice. alice aprilie 21. Liliana Constantinescu aprilie 21. 2013 la 5:15 pm | #23 Răspunde | Citat . cu odihna si cu o gindire pozitiva. 2013 la 4:12 pm | #21 Răspunde | Citat eu nu as ignora rolul psihicului in tratarea bolilor…nu sunt specialista. tutun si droguri. dar tare cred in sansele pe care ti le ofera un regim de viata sanatos cu foarte putina carne.

org/wiki/Phage_therapy Evident.wikipedia. Sunt multi pacienți tratati cu succes in RO .com/2012/08/30/brevet-de-inventie/ Cititi si lucrarea medicului nostru -cercetător in genetica medicala. in orice domeniu.m. dar din aceleași motive financiare/companii farmaceutice…nu se dorește cunoasterea si utilizarea metodei deloc costisitoare. Coman. dificultatile patentarii terapiei de catre marile companii farmaceutice este UNA (doar una) din cauzele pentru care nu este populara. am operat-o de doua ori la un cabinet veterinar. ce temeri sa fi avut ea? Cred ca psihicul poate accelera dezvoltarea unei tumori sau a unei boli. trebuie sa ajung la aceleasi rezultate ca si el. unul dintre ele este repetabilitatea. cancer etc). descoperitorul ei). o ottobrekner aprilie 21. 2013 la 6:14 pm | #24 Răspunde | Citat http://comanioan.Fara sa jignesc pe nimeni. dar nu cred ca determina bolile in sine. 2013 la 6:44 pm | #25 Răspunde | Citat Terapia cu bateriofage pare sa fie mai veche de 1995. din ce cauza apar tumorile. Legat de criteriile stiintei. 14. dar intr-un final a murit. De . Daca o metoda noua nu este adoptata nu inseamna neaparat ca exista o conspiratie. Ce vina.wordpress. fiind populara in tarile comuniste (URSS): http://en. si alte boli cu cauza “necunoscuta” in lumea medicala. Poate unora va e de ajutor aceasta informație. data brevetarii ei in RO de catre dr. care sufera si ele de toate bolile de care sufera omul (diabet. inclusiv cel medical. Personal sunt interesat de inovatie. dar in acelasi timp sunt impotriva fraudei. inventatorul. Lucrarea lui este brevetata International . spre exemplu? Am avut o catelusa pe care am iubit-o toti ai casei f. mult si care a avut un carcinom malign. Adica: daca repet o procedura in aceleasi conditii cu cele specificate de autorul ei (cercetatorul. imi pun urmatoarea intrebare: oare la animale. care a descoperit o metoda de tratare a tuturor timpurilor de cancer. Adina aprilie 21.

Dupa logica acestor oameni o sa vedem curand probabil ca si cancerul a fost inventat cumva tot de evrei.de/1/archiv/archiv/?dig=2006/01/30/a0080 Acest pseudo-doctor omoara oameni. Coman nu este adoptata. E pacat sa nu vedem sarlatanul numai ca ne place povestea. Un exemplu banal ar fi cei care au o fobie de societate și aceasta se manifestă prin faptul că transpiră foarte mult când vorbesc în fața maselor. Iar povestea oricat de frumoasa este totodata si rasista. Zombie Wolf aprilie 21. 15. o sfappetrupavelandrei aprilie 23. iar argumentul suprem este ca in Israel ele nu sunt folosite… http://www. Dupa parerea acestui “doctor” Hamer morfina si chimoterapia sunt inventii evreiesti pentru a ii extermina pe ceilalti. 2013 la 5:54 am | #27 Răspunde | Citat Eu personal nu știu dacă omul e șarlatan și drept vorbind nu mi-aș încredința viața în mâinile lui ( mai ales că nu îl cunosc și se învârt scandaluri în jurul lui ). Ba mai mult. 2013 la 8:30 pm | #26 Răspunde | Citat Articole dragute care ocolesc un mic detaliu: Noua medicina se cheama Noua Medicina Germanica pentru ca este gandita ca o artentativa la medicina clasica controlata de o conspiratie evreiasca care urmareste sa ii extermine pe ne-evrei. În același timp nu sunt de acord cu această dependență a multor oameni de medicii de azi (mai ales la medicii din România :p).aceea terapia GNM este respinsa de comunitatea medicala. Sunt probleme psihice care influențează și organismul nostru ( până la urmă organismul este controlat de creier ). Totuși asta nu mă împiedică să fiu de acord cu unele idei din acest articol cum ar fi faptul că șocul emoțional și psihic poate influența destul de tare organismul uman în rău. Omul este o ființă foarte complexă în care partea fizică este strâns unită cu cea psihică. mi se pare că medicina de azi are multe .taz. încep să tremure sau pur și simplu le este foarte greu să urineze în toaletele publice dacă sunt și alți oameni în zonă. Terapia dr. Ceea ce avem aici este o secta rasista care in buna traditie rasista are pretentii stiintifice. pentru ca – asa cum apare in articolul de pe Wikipedia – sunt dificil de intretinut la ora actuala bazele cu bacteriofagele specifi e fiecarei boli si fiecarei persoane.

ce sansa credeti ca au celulele noastre normale. o Andrada aprilie 24. personal. sanatoase. 2013 la 2:43 pm | #28 Răspunde | Citat Cancerul nu e “inventat” toti avem genele. Mor si ele. 2013 la 9:28 pm | #29 Răspunde | Citat . deci leucocitele noastre nu mai pot lupta pentru ca ele insele sunt pe moarte si uite asa celula canceroasa patrunde in vasele sanguine(metastaza) si se raspandeset in tot corpul. sistemul imunitar e distrus. Chimioterapia a fost nascocita cu scopul de a ucide noile formatiuni celulare(canceroase) care nu urmeaza regulile diviziunii celulare(nu exista factori inhibitori care sa activeze sau sa inhibe deviziunea). infectand ce organe vrea ea(ne mai existand nimeni s-o opreasca ptr ca chimo a distrus si ce nu trebuia)… 16. Cred că până la urmă depinde de credința fiecăruia. Eu personal dacă aș afla că am cancer și aș avea de ales între a petrece restul zilelor la chimioterapie și alte metode barbare de vindecare a cancerului ce au șanse de reușită minime și a-mi petrece restul zilelor undeva la o mănăstire în mijlocul naturii aș alege varianta a doua. Nu zic că toată medicina e greșită dar cred că nu ar strica dacă medicii și-ar îndrepta puțin atenția și asupra medicinei alternative din ceaiuri și altele de gen. Dar asta poate din cauză că sunt un om credincios și nu cred că sfârșitul e aici. O spun asta deoarece aceste lucruri ajută în multe cazuri așa că nu ar strica un studiu bine pus la punct în privința acestor tehnici.puncte greșite ( hai să recunoaștem că există o mafie a medicamentelor – o doctoriță începuse a împărți pliante împotriva unui așa-zis vaccin împotriva cancerului și s-a trezit cu amenințări de la Ministerul Sănătății sau cazul cel mai clar era acum câțiva ani când nu știu ce actor a murit iar cei de la Ministerul Sănătății au început să mintă spunând că ar fi murit de virusul AH1N1) și de aceea eu. aprilie 21.Problema cu chimo e ca daca e capabila sa distruga celulele tinere(canceroase ori ba). andreea n. intrebarea e daca sunt activate ori ba. putin mai “batrane”?. asa ca se divid repede si mult si formeaza tumori. am mari îndoieli să mai apelez la doctori în ziua de azi.

2013 la 12:13 pm | #31 Răspunde | Citat Din pacate nu conteaza decat banii in lumea asta! Si asa o sa fie mereu… 19. in cauza a vazut la ct activitate dubioasa si chestii concentrice mi se pare. Marian Gales aprilie 22.eu cred ca e adevarat. E o mizerie de articol scris sa bulverseze lumea si asa destul de confuza 20.. mediatorbucuresti aprilie 22. Eu zic ca totul se poate rezuma la un singur lucru : stresul este noua boala a secolului. 2013 la 5:34 am | #30 Răspunde | Citat La inceput a fost cuvantul ! 18. 2013 la 12:57 pm | #32 Răspunde | Citat Am reusit sa citesc aceast articoul pana in momentul in care scrie ca dr. 17. Andreea aprilie 23.inainte erau putine cazuri de cancer deoarece oamenii erau mai putini stresati. Acum sunt mult mai multe pt ca si stesul este pe masura. 2013 la 7:14 am | #33 Răspunde | Citat . alex aprilie 22.

Dupa operatie. putini cunosc…pilda cu perlele la porci……nimeni nu te obliga sa intelegi si sa-ti fie bine. Totul se intampla contra sumei potrivite. Daca numarati cati traiesc mai mult de 6 ani de la interventie. iar pacientul traieste cu sindromul “doctorului care i-a salvat viata”. De cancer nu scapa nimeni.daca ceva nu-ti place. 22. 2013 la 6:01 am | #34 Răspunde | Citat Contra-exemplul tau nu este convingator: stresul poate fi prezent si la un nou nascut. ganglionul. o Mari aprilie 24. cand el nu stie nici macar un cuvant? Cancerul este o boala cu care nu se pune problema sa te bati. dar cel mai probabil este cancer”. iti spune: “mare noroc ati avut ca ati venit la timp”. negul etc). daca ne gandim la probabilitatea suferintei fetale care apare in timpul travaliului….Teoria poate fi contrazisa cu un singur contra-exemplu: un nou nascut cu cancer! Ce stres are acesta. “rata de vindecare” se calculeaza in functie de cati oameni au mai trait 5 ani de la interventie.. pana si dumnezeu cand ne-a creat ne-a dat liberul arbitru…. 2013 la 10:29 am | #35 Răspunde | Citat multi vad. 21. . nu-i obliga nimeni pe cei care se impotrivesc sa-si insuseasca ceva…fiecare are ceea ce merita…eu ma bucur pt faptul ca sunt oameni alesi care ne ajuta sa ne intelegem pe noi cum functionam. cand de fapt acela a fost doar un escroc. pentru ca nu-mi place ce vad acolo! Poate fi orice. sau nu ai credinta ca-ti foloseste la ceva e mai bine sa treci la treaba pe drumul tau. ilinca aprilie 23. veti vedea ca mortalitatea este 100%. In Romania a mai aparut un fenomen: medicii pun diagnostic cancer chiar daca nu este: “va recomand sa scoateti (glanda.

dar daca Hamer are dreptate?”. Dupa moartea mamei m-am dus la aceasta “doctorita” si am stat de “vorba”. 2013 la 6:12 pm | #37 Răspunde | Citat Am participat la un seminar de 2 zile despre NMG.ro 23. m-am dus din curiozitate. odata cu o infectie urinara si alta data cu candida si am ramas socata sa vad ca functioneaza. chiar si la sceptici! 24. Si cel mai probabil din intreruperea tratamentului clasic (chimioterapie. acasa.dragos aprilie 23. pentru mine a fost o provocare si am testat cele prezentate pe mine. Ionel aprilie 24. Ileana Preda aprilie 23. 2013 la 11:16 am | #36 Răspunde | Citat articolul contine adevarul despre acest miracol denumit CORPUL OMENESC. Am fost sceptica la inceput. 2013 la 5:42 am | #38 Răspunde | Citat Mama mi-a murit de cancer cu toate ca nu am avut pe nimeni cu aceasta boala in familie. marea bucurie pe care doresc sa o impartasesc cu toti este faptul ca avem o mare practicanta a acestei metode aici. Prezentarea a inceput cu o afirmatie interesanta “nu credeti nimic din ceea ce spun. Dupa intreruperea tratamentului boala a avansat foarte foarte mult cu toate ca la inceputul tratamentului clasic organismul a raspuns foarte bine. Sper sa o aibe pe constiinta toata viata! 25. .crinaveres. CRINA VERES. este doamna dr. la noi. in ROMANIA. la recomandarea unui prieten. Intreruperea a fost determinata de o “doctorita” care la fel ca acest asa zis doctor i a spus ce a vrut sa auda: “Te vindeci fara chimioterapie si radioterapie”. pentru a va documenta va adresez invitatia sa-i vizitati site-ul dumneaei : http://www. radioterapie). la cluj.

important este sa traim cat ne este dat cat mai frumos posibil ! Va doresc o zi minunata tuturor cu multa liniste sufleteasca si cu puterea de a trece peste toate obstacolele vietii ! 26. (5 intervenții). .George Calalb aprilie 24. 27. . și de . .Mai cred ca viata noastra incepe inainte de a ne naste mai precis atunci cand am fost conceputi (la nivel de celula) iar informatia genetica o avem deja atunci cand ne nastem de unde rezulta ca putem avea deja un bagaj negativ datorat problemelor mamei noastre in timpul sarcinii. 2013 la 1:27 pm | #41 Răspunde | Citat Sunt un om diagnosticat clinic cu cancer la vezica urinară. Cu toate acestea sunt sigura ca Dumnezeu ne ajuta in toate si ne vindeca si trupul si sufletul atunci cand avem nevoie si ne rugam pentru asta ! Si sunt sigura ca nu ne putem impotrivi vointei lui Dumnezeu si ce ne este scris noua asa se va intampla !Totusi este bine ca atat cat vom trai sa traim fara excese . 2013 la 11:23 am | #40 Răspunde | Citat Ce tampenii . tratamente cu citostatice post-operatorii.unele s-au dus altele s-au vindecat miraculos (eu cred ca numai Dumnezeu i-a ajutat) mai ales ca stiu si istoricul lor medical in raport cu doctorii ….cu reguli clare si precise.armonios. Vintilescu Mircea aprilie 24.Odata ce ne-am imbolnavit un organ el nu va mai functiona corect si poate perturba si evolutia altor organe iar imbolnavirea poate fi usoara sau sa dezvolte boli grave . Dr. . .mult optimism si sigur vom avea o viata mai frumoasa ! Am cunoscut si persoane cu aceasta urata maladie . Am suferit numeroase intervenții endoscopice.cu multa caldura sufleteasca si bunatate in tot ceea ce facem .Varghes Daniela aprilie 24. 2013 la 7:42 am | #39 Răspunde | Citat Sunt convinsa ca orice soc emotional din viata noastra ne poate imbolnavi mai ales daca perioada de suferinta este mai mare sau daca nu ne-am tratat la momentul potrivit. .

iar pacientul bine informat devine cel mai bun medic al său. că DA. din varii motive nu extind cercetările pe aceste probleme și se rezumă la găsirea unor tratamente vazate pe formule invazive medicamentoase. poimaine apa lor…. ele nu costă mai nimic. painea lor. fără să am cunoștiință de cercetările dr. am renunțat la tratamentele clasice. chirurgicale etc. CREERUL ȘI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ÎN CARE TRĂIM. În final. Îndemn pe cei care cred în propria lor putere de autosugestie să aplice regurile dr. pana unde mergem asa. pai aia nu sunt oameni? deci daca unul dintre noi afla si demonstreaza ceva cu mintea lui. pai atunci de ce mai existam pe aici? azi iti dau medicamentele pe care numai ei le produc. nu e adevarat. că specialiștii în domeniu. Hamer. ce sa fac. când mi s-a spus că vezica este aproape integral necrozată și că există riscul ca formațiunile tumorale să se extindă la alte organe. dr. am fost ajutat foarte mult de familie să depășesc acest moment greu și să mă socializez cât mai repede. am ajuns la prof.fiecare dată se producea recidiva. Hamer au fost aplicate de mine fără a ști că acestea erau deja formulate (evenimentele s-au derulat din anul 2005). Cu toate că am rămas cu un mic handicap. Hamer. gil aprilie 24. nu? noi nu contam. Hamer. Pot afirma cu propria mea experiență de viață și boală. Ionel Sinescu care a procedat la extirparea vezicii și la construcția ”neovezică”. maine. incerc sa schimb un program mental de 40 de ani in 5 zile? dureaza fratilor! . 2013 la 3:45 pm | #42 Răspunde | Citat asa am fost programati sa gandim. nu e. poate că alți cercetători să se aplece cu atenție și să studieze pe baze științifice descoperirile și propunerile dr. Hamer. STĂ LA BAZA CELOR MAI MULTE MALADII DE PE GLOB. instinctiv. Postoperator. avem creiere domnilor. Este regretabil că sănătatea pacientului a devenit în primul rând o afacere și nu o preocupare bazată pe suporturi științifice. Pot spune/confirma că au existat la mine toate stările descrise de dr. 28. deci SA GANDIM si NOI ca doar nu suntem animale fac REIKI de ceva timp si citesc RAMTHA si par desprinse din SF dar … daca asa am fost programat sa vad. nu? daca nu zice Organizatia Mondiala a Sanatatii ca e. Sper ca într-un timp cât mai scurt. Este trist și chiar criminal. nu? deci cei mai buni sunt ei. regurile expuse de dr.

nu putem fi aici doar ca sa mancam... . sa dormim sa ne inmultim .va pup nu renuntati. ca atunci cand nu mai e speranta nu mai e nimic tre sa fie mult mai mult decat se vede...

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful