Statie profesionala de producere a betoanelor - semimobila tipul MOBYMIX 1500 – 40 mc/h

Descriere statie Instalatie semimobila de dozare si amestecare beton pentru productia de beton umed, transportabil in camioane standard sau containere, proiectata pentru o rapida asamblare. Instalatia este dotata cu 4 buc. buncare de agregate capacitate totala 20 mc, malaxor cu ax dublu model MSO 1500 dotat cu skip si suport pentru incarcarea camioanelor dotate cu malaxor, sistem de control model SIMEMATIC TOUCH dotat cu imprimanta si cabina de control. Capacitate Acest tip de instalatie este proiectat pentru producerea a cel putin 40 mc/h de beton umed (conform retetei de mai jos) intr-un mc pe ciclu, in productie continua; capacitatea totala ar putea fi modificata limitand capacitatea primita de camioane. Reteta de referinta: nisip 900kg/mc, agregate mici 450 kg/mc, agregate mari 450kg/mc, ciment 300 kg/mc, apa 150lt/mc, mixtura 6 lt/mc, timp de malaxare 40 de secunde, 30 sec timp de descarcare. Specificatii materii prime brute – statia este conceputa sa foloseasca urmatoarele materii prime brute: - agregate marime 0-40 mm umiditate 0-10%; - temperatura ciment pana la 60°C; - apa pt spalare cu temperature pana la 60°C. Parametri ambientali: - sarcina data de zapada pana la 200 kg/mp - sarcina data vant pana la 100 kg/mp - temperature ambientala de la -10°C la +40°C, limita superioara de umiditate 60%; - altitudine maxima 1000 m de la nivelul marii; - putere electrica alimentata la 400V, 50Hz +-5%.

DESCRIERE 1. STOCAJ SI DOZARE AGREGATE - 4 buc. Buncare pentru agregate, capacitate totala 20 mc, dozare pe baza de cantar cadru de sustinere construit din profil HE, pereti pentru continut agregate construiti din otel ondulat grosime 4 mm cu insertii interne; 4 buc Conuri superioare grosime 4 mm cu patru pereti de dozare grosime 10 mm, pozitionati pe bucse speciale din plastic; posibilitatea de reglare a distantei dintre pereti si conuri; sistem de deschidere a peretilor cu cilindri pneumatici diametru 100 mm. Vibrator electric reglabil pozitionat pe cele doua conuri de nisip; Buncar de cantarire aggregate capacitate 2,4 mc (capacitate maxima de cantarire pentru fiecare compartiment = 600 lt) din otel 5 mm, bare profil

-

-

1

adaptat pentru apa curata cu temperatura de pana la 45°C. Galvanizare calda pentru conurile inferioare si admisii cu dozare.5 kW. butelie de aer cu aprobare CE capacitate 500 lt cu valve de siguranta si regulator de presiune. latime 1000 m cu trei insertii textile clasa 400. Galvanizare calda pentru buncarele de agregate. actionata de un ax montat in cutia de viteze si motor electric putere 7.- - - - din cauciuc in partea inferioara a buncarului. 6 m lungime. presiune aer 10 bar cu platforma dubla actionat de un motor electric putere 5.000 kg si display digital cu iesire analogica. 2. actionat de un dublu vinci si de un motor electric cu blocare automata de 11 kW. platforma laterala situata de o parte a malaxorului prevazuta cu scara de acces. iesire electrica 1 impuls/litru. Sistem de cantarire atestat CE pentru agregate cu patru celule de incarcare capacitatea 4 x3. grosime 6 mm. suprafata de filtrare 1 mp cu sistem pneumatic de curatare. Sine normale pentru skip. capacitate 200 l/ min. Banda extractoare capacitate 350 mc/h. 4. pentru detectarea pozitiei inchis.5 m lungime. capacitate aspiratie 870 l/min. INSTALATIE DOZARE APA Rezervor de apa volumetric cu rotor diametru 40 mm. o valva de alimentare diametru 40 mm cu comanda pneumatica. Sistem de cantarire pentru ciment (avizat CE) cu trei celule de incarcare capacitate 3x1. fabricate din otel special antiuzura duritate 400HB. galvanizare calda pentru rulouri si cadru. SISTEM PNEUMATIC Compresor de aer cu pistoane. INSTALATIE DOZARE CIMENT Buncar cantarire ciment capacitate 700 lt cu valva pneumatica de descarcare in forma de fluture si vibrator. Structura din otel pentru skipul de incarcare. 6. viteza de ridicare si coborare bena 24 mt/min. Skip de incarcare agregate cu bena capacitate de 1500 litri care ruleaza pe sase roti de otel. sistem de alarma pentru funie de otel slaba. Camasa intermediara antiuzura asamblata prin surub in interiorul conurilor inferioare de dozare a agregatelor. malaxorul si compresorul de aer.5 kW. 3. Cadru IP 55 de derivatie electrica si pneumatica 4 buc Senzori pozitionati pe intrarile de dozare. intrerupatoare electrice de sfarsit de cursa pentru pozitiile jos-sus-extra sus ale benei.000 kg si display digital cu iesire analogica. 2 . sistem de curatarea barei de cauciuc a benzii. 1 buc vibrator electric reglabil pozitionat pe buncar.

Izolatie laterala a vasului din otel antiuzura 400 Brinnell Brate de malaxare fabricate din fonta sferoidala GS500. MALAXARE 1 buc. cu valva pneumatica de descarcare in forma de fluture. Nota: sistemul de dozare cu cantarire a apei cu masurare litri pentru corectarea cantitatii 5. 1 buc. gura de iesire rotunda diametru 500 mm. articulatii de conectare intre reductori si arborii de malaxare.4 00 kg). o Valve pneumatice de control aer si reglare de presiune. limitator de siguranta conform normelor CE. 2 senzor nivel maxim. si display digital cu capacitate analogica. Tuburi de distributie apa cu flansa de legatura Puncte de gresat centralizate pentru partile de lubrificare normala Cutie bransament electric. INSTALATIE DOZARE ADITIVI Unitate de dozare Wurschum 15/15 pentru aditivi. SISTEM DE COMANDA - - 3 . Capacitate amestec 1. 1 buc. 600 brinnell Inele de curatare rotitori. 2 buc duza de spalare. Arbori de malaxare din otel forjat sustinuti de blindaje cu dubla rotire Etansari de tip labirint legate la sistemul de gresat automatic cu pompa mecanica de presiune 200 bar. Capace de protectie pentru rezervoare cu usi de inspectie laterale si garnituri din cauciuc si limitatoare de siguranta. doua valve de alimentare (DN 50 + DN 15) comandate pneumatic . 6.varianta HL .5 kW cu pompa manuala pentru deschidere de urgenta. Malaxor planetar MSO 1500. pozitionati intre bratele de malaxare. airbag din material impermeabil pentru evitarea iesirii prafului. Gura de descarcare actionata de un cilindru hidraulic cu trei senzori de proximitate reglabili. 600 Brinell. rezervor cu o capacitate de 4 litri Izolatie inferioara a vasului din fonta Ni-Hard. Centralina hidraulica putere 1.000 lt (max 2. productivitate beton 1. galvanizat.pentru dozarea rapida si lenta Grup suplimentar de valve (D50 + D15) pentru dozarea apei pntru completare Sistem de cantarire apa omologat CE cu o celula de incarcare capacitate 1. 2+2 intrari. o Celula de cantarire si display digital.Buncar cantarire apa 300 lt. furtunuri distributie apa cu racord cu flansa. Palete de malaxare din fonta Ni-Hard. formata din: o Buncare cu cantar capacitate 2x15 l din sticla transparenta.000 Kg. Jgheab transportator beton. 7.500 l. pozitionate pe arborii centrali. 2 buc supapa de evacuare. prevazut cu manson din cauciuc. Motor putere 37 kW conectat cu doi reductori epicicloidal. o Panou cu usa frontala transparenta pentru sistemul de dozare.

cu alarma in caz de anomalii. . SISTEMUL DE CONTROL Sistem de control SIMEMATIC TOUCH Fire electrice de la diferite instalatii la tabloul principal de control. PLC modular conectat la tabloul de comenzi de putere. 4 .. Panou de control aplicat in partea de sus a tabloului (sau pe birou). posibilitatea de imprimare aformulelor. datele de productie. dotat cu prize pentru conectarea rapida a statiei la tabloul electric. sisteme de dozare ale buncarelor cu cantar. contruit din fire cu dubla protectie (distanta maxima intre malaxor si panoul de control = 20 m). fiecare ciclu presetat poate fi pornit sau oprit in orice moment. intrerupator general cu sigurante de protectie. 8. cu reprezentarea grafica pe video a fiecarui component in parte. pentru imprimare automata a rapoartelor de sfarsit de ciclu. valorile teoretice si real dozate pentru fiecare componenta cu eroare exprimata in procente. dotat cu panou touch screen in culori de 10” de inalta rezolutie. .aducerea automata la zero a cantarului la pornirea in fiecare ciclu. a vibratie si controlului tolerantelor. a consumurilor de materii prime. alarme.controlul productiei cu posibilitatea de pre-setare o lista de 50 cicluri de retete diferite.compensarea automata a dozajului de apa in functie de procentul de umiditate a gregatelor indicat de o sonda sau constatata manual de catre operator. - - - - Descrierea programului: . prioritati. sistem de pornire stea/triunghi pentru toate motoarele electrice mai mari de 15 Kw. Imprimanta 80 coloane conectata la PLC. cantitatea malaxata. . Panou de instructiuni instalat langa malaxor pentru controlul malaxorului si a sistemului de spalare.la inceputul ciclului sau de descarcarea din malaxor cu inregistrari de surplusuri. . dotat cu baza cu CPU si module de intrare/iesire substituibile.memorie pentru 4000 de formule memorizate pe o baza de 1 mc. posibilitatea de expansiune pentru ulterioare aplicatii. timpul de malaxare si de descarcare.posibilitate de corectare a cantitatii de apa. usi de descarcare ale malaxorului. gestiunea fiecarei formule de diferite cantitati dein fiecare component. valori ale umiditatii. codul formulei. nivelul de umiditate. diferite tipuri de beton.fractionarea automata si optimizata a cantitatii amestecate in functie de capacitatea malaxorului si/sau a mijloacelor de transport pentru beton. Tablou de control pentru putere amplasat in panou metalic vertical. constantele sistemului.Panou elecric pozitionat in interiorul cabinei. ciclu de dozare automata cu reglarea valorilor. destinat serviciului de teleasistenta. cu panou frontal echipat cu lumini si butoane pentru operare manuala in faza de intretinere.. . Modem 56 K conectat la PLC.gestionarea in timp real a instalatiei. sisteme de protectie magnetotermica pentru fiecare motor. . precum si timpul de introducere a componentelor in malaxor. cu indicatie a datei si orei. controlul variatiei maxime de umiditate intre cicluri continue.

conectarea permite controlul imediat a eventualelor anomalii sau amanarea de software in versiuni mai recente sau instalarea directa la distanta de software continand eventuale modificari cerute.seria 308 zincate Suporturi .Rosta -cu dubla bara de cauciuc C. izolatie a partii 5 .completat cu panouri de 60 mm grosime la inchiderea platformei malaxorului. control ale alarmelor in timp real cu memorizare a ultimelor 200 de disfunctiuni inregistrate cu data si ora.in 2 parti Spaclu . TABEL COMPONENTE Motoare . totalizatori resetabili indicanti ai consumului efectiv in kg sau lt incepand de la data resetarii. serviciu de teleasistenta cu ajutorul conectarii prin modem all'host computer a serviciului de asistenta. de portile de descarcare al malaxorului.prin simpla selectare a ariei de interes (buncare agregati.Dugomrulli .. in versiune WINTER.o poarta de acces.IP55 clasa F Reductori ..- - - - posibilitate de control semi-automat de la panoul touch srceen.STOCARE AGREGATE Suplimentarea capacitatii de stocare la 50 mc a agregatelor • 2. prin intermediul unor sasiuri mobile de aplicat la structura instalatiei.). zona buncare agregati.SKF sau echivalentul -seria SNH din fonta.din panoul touch screen control al consumurilor de materie prima pentru fiecare component. TAMPONAMENT STATIE Tamponament complet al instalatiei (exclusa singura parte superioara a buncarelor agregatelor).in ciclu de functionare automat. pentru a pune in pauza descarcarea sau schimbarea de poarta.Electrice: General electric sau asemanatori Nota: software-ul si manualele standard sunt disponibile in italiana si engleza.3 panze clasa 400 Role benzi . Limba romana doar la cerere.Pneumatici .Camozzi sau asemanatori C.Hidraulici-Athos sau asemanatori C. OPTIONALE : 1.4 ferestre cu geam dublu. zona skip. posibilitati de reglare a tuturor parametrilor de instalare..Continental sau Pirelli .Transmital Bonfiglioli sau asemanatori Benzi . acces protejat a diferitelor functiuni cu ajutorul unei parole instalabile.siloz ciment.

..... posibilitati de cautare dupa destinatie. in mai multe exemplare......... intervale de intretinere si schimb ulei......... perioada de productie. Posibilitati de a importa fisiere in format Excel (lista de clienti.................... Tamponament complet statie (exclusa numai partea superioara a buncarelor de agregate) in versiune STANDARD.......) Posibilitatea de corectare a documentelor inainte de imprimare si dupa intoarcerea autobetonierelor.......... prin intermediul sasiurilor mobile de aplicat la structura statiei. in acelasi timp crearea unui fisier in format TXT................... presiune apa 200 bar..... destinatii.. cu senzori pozitionati in malaxor conectati la panou cu monitor LCD si tastatura. ...... control absorbtie motoare si consistenta amestec cu vizualizare grafica video a puterii absorbite in KW.................... pretul include imprimanta matriciala format A4.. memorie istorica alarme cu posibilitatea de imprimare..... SUPERWASH.. ACCESORII PENTRU MALAXOR Mind... imprimanta LASER format A4...... putere totala electrica 22 kW... pretul include PC de calitate superioara si ultima generatie (de norma HP sau Compaq) cu sistem operativ Windows pre-instalat....... pentru adaugarea eventualelor note..pentru urmatoarea consultatie.... 4.... zona skip..... cu duze speciale..... control al sistemului de gresare automata.. temperature maxime pentru motoare si reductoare.............. suprasarcini motoare.. autobetoniere. ........ sistem de control electronic...... montat deasupra tancului de malaxare......350 ......... ce contine lista documentelor emise pe parcursul zilei.. cu inchidere platforma malaxor..3.... cutie distributie apa cu valve pneumatice............. AUTOMATIZARE..... 4 ferestre 3.... Baza de date a consumurilor pentru diferitele componente utilizate cu posibilitati de calcul al consumului pentru reteta..... documentul de expediat/livrat este stampilat la sfarsitul fiecarui ciclu de incarcare a autobetonierelor.......... intrucat rapoartele vin imprimate prin intermediul PC-ului si imprimantei LASER Pachet software de creare si gestionare a documentelor de expediat/livrat cu arhiva clienti... o usa de acces... 6 . cu PC conectat la panoul touch sreen si software specific Simem pre-instalat.... soferi.. rezervor pentru apa in intregime galvanizat capacitate 200 litri cu senzori de presiune si filtre..........inferioare a platformei malaxorului..... complet de izolatie cu panouri izolante grosime 40 mm... pentru imprimarea numai a documentelor..... echipat cu doua pompe. posibilitate de imprimare a raportului de sfarsit al fiecarui ciclu sau cumulativ pentru fiecare autobetoniera........ capacitate 60 l/min....... bare rotative impartite in patru zone..... perioada de productie..........PACHETE CU PC Sistem de inregistrare si salvare a datelor de productie....... documente...... sistem de spalare cu mare impact.......... Nota: imprimanta de baza (ace 80 coloane) NU este furnizata cand e prezent PCul.... zona buncare agregate... UPS de alimentare PC 4.. ......... destinatii. reteta...

...... valva manuala de reglare pt un debit de 12-24 lt/ min....3 m cu valva manuala in forma de fluture diametru 300 mm....................... Siloz de stocare ciment capacitate 65 mc (aprox.. POMPE PENTRU DOZARE ADITIVI CHIMICI Pompa dozatoare aditiv de tip centrifug autoscadent Grundfos JP5 cu etansare mecanica carbon/ceramica.............. acoperis care permite accesul la deschiderea de inspectie ...... acoperis care permite accesul la deschiderea de inspectie ............. gura de descarcare inferioara distanta de la pamant 1.... tub de descarcare diametru 114 mm cu terminal superior antiuzura Supliment pentru versiune adaptata zonei seismice nivel 2(ex S9) 7 ...........3 m cu valva manuala in forma de fluture diametru 300 mm................................... inaltime de la pamant 1... SILOZ DE STOCARE Siloz de stocare ciment cu o capacitate de 43 mc (aprox.... acoperis care permite accesul la deschiderea de inspectie ....................... 67 tone in ciment) realizat in forma monolitica.. Supliment pentru versiune adaptata zonei seismice nivel 2(ex S9)....... gura de descarcare inferioara.......4 mt............................ Supliment pentru versiune adaptata zonei seismice nivel 1(ex S12)......5........... tub de descarcare diametru 114 mm cu terminal superior antiuzura................capacitate 55 lt/min si 20 mt Pompa dozare aditiv de tipul angrenaj Wurschum ZD 24 VBY cu etansare in Buna.....3 m cu valva in forma de fluture manuala diametru de 300 mm.............................8 kw .........4 m..................................... actionata de motor electric cu putere 1..........................corp pompa si rotator in otel inoxidabil......... diametru 2.............9 m................................... diametru 2................ 72 tone in ciment) realizat in forma monolitica...... gura de descarcare inferioara distanta de la pamant 1......... diametru 2........ .1 kW.. acoperis cu deschizatura de inspectie..actionat de un motor electric de 0.............. Siloz de stocare ciment capacitate 50 mc (aprox..... Supliment pentru versiune adaptata zonei seismice nivel 1(ex S12)..... tub de incarcare cu diametru de 114 mm cu terminal superior antiuzura. gura de descarcare inferioara distanta de la pamant 1.............. 85 tone in ciment) realizat in forma monolitica....9 m.... tub de descarcare diametru 114 mm cu terminal superior antiuzura.......... 58 mc) realizat in forma monolitica cu diametru de 2............. Supliment pentru versiune adaptata zonei seismice nivel 2(ex S9).................. 6.........................3 m cu valva manuala in forma de fluture diametru 300 mm................ corp pompa din fonta angrenaj din inox........buc Siloz de stocare ciment capacitate 55 mc (aprox.....

izolata termic.Cadru de otel vopsit....Usa de acces dimensiuni 1x2 m ... Pereti din panouri tip sandwich 50 mm grosime.. izolata.8 kw Cabina comanda monobloc... nivele.2 kw . 4 m lungime.2 buc ferestre care se pot deschide .Usa de acces dimensiuni 1x2 m...inclusa cu pompa centrifuga model FHE 50 de 9.. izolata termic.. lungime 6 m..... adaptat sa primeasca setul de cisterne pt aditivi Simem .4 si inaltime 2.5 m . Podea de lemn acoperita cu linoleum...... capacitate 4x1..... 9..Primul spatiu pentru operator. lungime 3m ....3 silozuri pentru ciment cu snec 11 kw.... 1 buc usa de acces dimensiuni 1x2 m. sistem de iluminare in interiorul cabinei cu lampi de neon. 12 m lungime. cu geam la partea superioara. care include: Cadru din otel vopsit.2 buc ferestre care se pot deschide marime 1x1 m -Sistem de iluminare in interiorul cabinei cu lampi de neon Pret total ex Work.CABINA DE COMANDA Cabina de comanda monobloc.Podea de lemn acoperita cu linoleum . filtre.. GRUP PRESURIZARE APA Grup presurizare apa curata........Al doilea spatiu..... Tablou electric predispus pentru comandarea urmatoarelor accesorii Simem: ......... cu spatiu pentru aditivi. care include: .. versiune standard. latime 2...... vopsite in culoare standard alb-gri.2 m (dimensiune interna) .2 sonde umiditate nisip ..etansare 36-84mc/h)..1 grup alimentare presurizare apa curata 9. 1 buc Fereastra care se poate deschide marime 1x1 m cu geam cu izolatie termica.2 m si inaltime 2.1 pompa 4 kw de alimentare a doua apa (apa din reciclare sau alta) − 4 pompe aditivi 0. marime 1x1.Pereti din panouri tip sandwich 50 mm grosime.2 kw (presiune max 4 bar.. tablou electric de control cu presostat. SET 4 CISTERNE DE ADITIVI.. cu geam la partea superioara . 1 buc Fereastra marime 1x2 m cu geam izolat termic. vopsite in culori standard alb-gri ... latime 2.....1 (dimensiune interna).500 l realizate din material plastic prevazute cu: 8 .... izolata.Supliment pentru versiune adaptata zonei seismice nivel 1(ex S12)1 - 7. rezervor omologat in presiune cu capacitate de 500 lt.. • 8... .

prevazut cu 15 m de tuburi de transport aer in buncarul agregate...tevi de refulare pentru vasul de depozitare.. prevazut cu valva de refulare.... modificat pentru primirea tuturor aparatelor de productie apa si aer cald.... panou comanda dotat cu intrerupator general.....000 Nmc/h.......... indicatori si intrerupator termomagnetic... automata pentru iesirea apei reci in rezervor.. putere continua de 130 KVA (104 kw) care include: -motor Diesel DEUTZ model BF4M1013FC....GENERATOR ELECTRIC Generator electric de tip D131M......... Pret total Ex Works.............tevi de alimentare in exteriorul cabinei dotate cu panou prevazut cu 4 valve manuale diametru 3” de interceptare a sarcinii. actionat cu ajutorul motorului electric... 9 .. prin intermediul incalzirii agregatelor prin emisiea de aer cald in buncarele de stocare si productia de apa calda de introdus in malaxor Container standard nou lungime 20'' de pozitionat in apropierea statiei de beton.... ...250 Kg/h de apa calda la 60 º C (intrare la 7ºC) Rezervor apa calda de 5. -alternator electric cu iesire in trei faze 400V 50Hz -tablou electric de control cu instrumente..vas de depozitare din otel instalat sub rezervoare.. . termometru. vas de expansiune.. nisip.. Nota: Pentru statii de beton cu capacitate productiva max.... capacitate aer 12. 11... Sistem de canalizare aer din ventilator in buncare agregate cu 4 compartimente.. buncarul agregate cu 4 compartimente si distanta 15 m de la instalatia de incalzire.......... 10. deschidere in partea superioara cu cos inox pentru evacuarea fumului.................... temperatura apei poate fi variabila la fiecare ciclu prin intermediul emisiei de apa rece in rezervor.. prevazut cu arzator pe metan....... izolare cu vata de sticla...000 Kcal / h Statie pentru productia de beton cald.... pompa de recirculatie. Pret. Schimbator de caldura apa/aer cu ventilator de inalta putere. densitate de 65 kg/mc si grosime 30mm.. INSTALATIE PENTRU INCALZIRE (ofera posibilitatea producerii de beton in conditii de temperaturi foarte scazute) Putere 250... indicator luminos cand se blocheaza arzatorul. productie maxima absoluta 7... incluzand prize de curent....... Generator de caldura si apa calda putere 550........ panou de control pentru reglarea temperaturii aerului in iesire... Doua pompe de pompare apa calda de 12 mc/h fiecare....) si 4 injectoare de emisie apa calda in compartimente. valva cu trei cai..... dupa tipul de material continut in buncare (pietris.... de 60 mc/h..cu porti laterale de inspectie... -sasiu cu baza de instalare fara sonorizare versiunea SILENT facut din material fonabsorbant.. intrerupator pompa circulatie..000 Kcal/h............. 2 pompe de circulatie apa calda..... conectate in paralel pentru alimentarea malaxorului.. termostate de reglare si termostat de siguranta cu repornire manuala......000 l cu circulatie continua.. 4 valve manuale pentru reglarea optima a capacitatii aerului.... dimensionat pentru a contine 30% din capacitatea totala.. instalatie de illuminat in interiorul containerului..

....................2 buc Scara verticala de acces in partea superioara a silozului........ inel de fixare pentru instalarea filtrului in partea superioara a silozurilor.... Panouri de protectie cu inchizatura in zona de activitate a skipului 15....... ACCESORII PENTRU INSTALATIE DE INCALZIRE Suplimentare pentru instalatia de beton cu buncar agregate cu 5 compartimente.. capacitate 60 to/h c..............asa cum e prevazut normelor CE.2 buc Snec de dozaj ciment de 219 mm diametru. cu deschizatura valvei prin ajutorul unor arcuri conform normelor in vigoare... Suplimentare pentru instalatia de beton cu buncar agregate cu 6 compartimente........... cu spatiu intermediar de repaos ..12.. . conform normelor CE..... inclus regulatorul de presiune pentru alimentarea filtrului de pulberi si regulator de presiune cu e/valva pentru alimentare fluidificare (nota:pentru siloz fara KCS) ...... LIMBA SIMEMATIC TOUCH Pachet software pentru video touch screen si imprimanta rapoarte in limba romana 14.........2 buc Filtru pentru prafuri cu suprafata filtranta de 26 mp..a...... sistem de curatare prin jeturi pneumatice contracurente ... format din: 5 buc Panouri de protectie in plasa zincata de tip patrata fixate prin suruburi in partile inferioare si laterale al sasiului benzii... interaxuri deschizaturi de 11 mt.......... ... (variabil in functie de inclinatie si de tipul de material).2 buc Indicator de minim nivel cu paleta rotanta de aplicat lateral la siloz cu sistem de rotatie a paletei si contact electric de indicatie ... 1 BUC KIT COMPONENTE PENTRU 2 BUC SILOZ DE CIMENT compus din: ........... deschizatura de incarcare cu aplicatie sferica rotativa.....legata de limitatorul electric cu butoane de deblocare mecanica..... galvanizata ........... Prelungiri furtun conductor aer de la ventilator de buncarul agregate (la metru).. ......................2 buc Instalatie de fluidificare aplicata conului inferior al silozurilor cu duze suflante conectate la sistemul de de distributie a aerului........2 buc Scara verticala de acces in partea superioara a silozului.. galvanizata 1 .. ..... Nota: Prevazuta inaltimea de 3 m sub flansa silozurilor........................... conform normelor CE............2 buc Caseta de distributie electrica si pneumatica pentru silozurile de ciment... activata de reductorul si motorul electric de 11 kw.......... gura de descarcare cu trunchi cilindric........... Valve suplimentare pentru dozare lenta si rapida a apei calde 13... corp in otel inox de 800 mm diametru si CARTUSE filtrante verticale din polestiren.comandate de electrovalve si card electronic. cu spirala in faza variata in zona de incarcare.......2 buc Valva manuala in forma de fluture diametru 300 mm pentru gura inferioara a silozului de ciment. KIT DISPOZITIVE DE SIGURANTA SI PROTECTIE... ... -2 buc Valva de control maxima presiune si depresiune in interiorul silozului.... Funie de siguranta fixata pe lateralul sasiului benzii....

calcularea in timp real a mediei umiditatii in timpul ciclului. partea electronica a microprocesorului integrata.5 mt la 3. cu capacitate analogica 0-10 Vcc. echipat cu LCD diagonala 8x 20 caractere si programare din tastatura pentru setarea parametrilor sondei. adaptata pentru relevarea umiditatii de la 0 la 20% cu temperatura de la 0 la 60° C.5 mt. • 1 . memorare a 10 variatii pentru 10 tipuri de materiale diferite. MASURAREA UMIDITATII Sistem de masurare a umiditatii nisipului cu sonda MICRO-ONDE Hidronix model Hydroprobe II.2 buc Protectie perimetrala pentru acoperisul silozului diametru de la 2. corp sonda din otel inoxidabilsi partea de contact izolata cu material ceramic antiuzura. galvanizata • 16.. valorile umiditatii sunt indicate pe display. linearizata si cu capacitate seriala de programare Display digital model Hydroview pentru conectare la sonda.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful