You are on page 1of 7

Dupa cum se poate observa pe partea stanga a ferestrei puteti vedea contul. Cu un clic dreapta veti avea posibilitatea sa editati fisierele. dosarele sau sa creati alte dosare noi. Fisierele mai mari decat 100 MB pot fi descarcate doar de utilizatorii premium. Utilizatorii premium pot urca fisiere cu o dimensiune de pana la 4.000 MB. Urcare pe site este posibila doar pentru utilizatorii premium sau utilizatorii inregistrati gratuit care colecteaza anumite puncte. Pe partea dreapta se gasesc structurile dosarelor si toate fisierele care au fost urcate pe site si selectate pentru contul curent.Managerul RapidShare este un instrument usor de utilizat pentru a incarca si descarca fisiere de pe site-ul RapidShare. Daca se lucreaza cu mai multe conturi acestea ar trebui listate cu numele lor corespunzator ca sa puteti comuta cu usurinta intre conturile respective. Multitudinea de setari permite profesionalism in utilizare cat si descarcarea de fiesiere pentru utilizatorii incepatori sau si experimentati. doar daca descarcarea a fost directa si traficul a fost platit de catre detinatorul fisierelor. 2 . Aditional se mai pot gasi si alte informaii in sectiunea zonei de utilizatori premium.com.

3 .Cu RapidSave aveti posibilitatea sa salvati fisierele direct in contul de RapidShare si sa le primiti atunci cand aveti nevoie de ele. Cu ajutorul pachetelor (RapidSave Packages) aveti posibilitatea sa salvati mai multe fisiere doar cu o singura legatura si sa trimiteti recipientul cui doriti dumneavoastra.

In prima zona veti alege daca doriti sa initializati o incarcare pe site. 4 . o descarcare ori se poate utiliza controlul de la distanta al incarcarilor.

In categori “Conturi”. puteti de exemplu schimba limba. puteti vizualiza imaginile de ansamblu al contului dumneavoastra de RapidShare. Trebuie avut in vedere deoarece atunci cand se trimit email-uri. Ele sunt impartite in doua parti principale. 5 .In prima zona se afla adresa de email ce este inregistrata cu contul de RapidShare si de asemenea vi-l si afiseaza. In categoria “General”. In partea stanga a aplicatiei se gasesc setarile. cel care le primeste va putea vedea adresa dumneavoastra de email. ca si atunci cand utilizati un client email.

standardele internetului cum ar fi XML. cu diferite tehnologii si limbaje de programare. de a descoperi afaceri si de a integra serviciile de afaceri utilizand Internetul. SOAP este important pentru dezvoltarea de aplicatii pentru a permite comunicarea prin Internet intre programe.SOAP este un protocol de comunicare. . Cateva detalii cheie: .UDDI este un director pentru stocarea informatiilor despre serviciile web. .Este un simplu protocol bazat pe tehnologia XML pentru a permite aplicatiilor sa faca schimb de informatii prin HTTP.SOAP este recomandat W3C inca din anul Iunie 2003. O cale mai buna de a comunica intre aplicatii este prin HTTP. . RPC reprezinta o problema de securitate si de compatibilitate.UDDI vine de la Universal Description. Aplicatiile de astazi comunica utilizant Remote Porcedure Calls (RPC) intre obiecte.SOAP este bazat pe XML.UDDI este un director de interfete de servicii descrise de WSDL. .UDDi este contruit in interiorul platformei Microsoft . .SOAP este un format pentru trimiterea de mesaje. HTTP si protocoalele DNS. 6 .NET. Discovery and Integration. cum ar fi DCOM si COBRA. . deoarece HTTP este suportat de toate browser-ele de Internet si servere.SOAP comunica prin Internet. . UDDI foloseste consortiul W3C si IETF. Daca se doreste intelegerea si invatarea acestui protocol trebuie sa se aiba in vedere intelegerea XML-ului si XML Namespaces.SOAP este o platforma independenta. . . Este o platforma independenta de framework pentru a descrie servicii. . .SOAP vine de la Simple Object Access Protocol. firewall-urile si server-ele proxy vor bloca in mod normal acest tip de trafic. Sau mai simplu: este un protocol pentru accesarea unui serviciu Web. Cateva detalii cheie: .SOAP este simplu si extensibil.UDDI comunica prin intermediul SOAP. Orice industrie sau intreprindere de orice dimensiune poate beneficia de UDDI.SOAP permite sa lucrati chiar daca sunteti in spatele unui firewall. SOAP ofera o modalitate de a comunica intre aplicatiile care ruleaza pe sisteme de operare diferite. dar HTTP nu a fost conceput pentru acest lucru. . SOAP a fost creat pentru a realiza acest lucru.

De asemenea. agentia de turism poate comunica ca se utilizeaza o interfata bine definita de rezervare.Inainte de UDDI nu exista nici un standard Internet pentru intreprinderi pentru a ajunge la clientii si partenerii cu informatii despre produsele si serviciile lor. 7 . Este un limbaj bazat pe XML pentru a descrie serviciile Web si cum sa le acceseze. . Angetii de turism ar putea cauta in directorul UDDI si de a gasi interfata companiei aieriene de rezervare. .WSDL este folosit pentru a descrie serviciile Web.WSDL este scrin in XML.WSDL este un document XML. .WSDL este recomandat W3C inca din anul 2007 luna Iunie.descrie serviciile si procesele de afaceri intr-un singur mediu. . Oracle. Hitachi. . SAP si Sun. companiile aeriene ar putea inregistra serviciile lor intr-un director UDDI. UDDI poate ajuta la rezolvarea urmatoarelelor probleme: . Daca industria ar publica un standard de UDDI pentru verificarea ratei de zbor si de rezervare.face posibila descoperirea afacerii corect. . HP. .WSDL vine de la Web Services Description Language.extinde ofertele si extinde aria pietei. . Cateva detalii cheie: . . Intel. IBM.atingerea de noi clienti si cresterea accesului clientilor curenti. Microsoft. UDDI este o incrucisare de industrii condus de platforme majore si provideri software ca Dell. nu a existat o metoda in care sa se integreze in sistemele celeilalte parti si procese.defineste cum sa activati comertul atunci cand afacerea preferata a fost gasita. Fujitsu. deschis si sigur.rezolva problemele orientate clientului prin eliminarea barierelor pentru permiterea participarii rapide in economia globa a Internet-ului. Atunci cand interfata este gasita.