You are on page 1of 4

APLICATION ( aplikasi)

A.

Dalam latihan berikut ini, tentukan bauran pemasaran yang anda pikir akan berhasil untuk kelompok konsumen ( pasar sasaran) tertentu ini. Pertama, lihat kembali contoh didalam bacaan. Lalu , isilah price, placement, dan promotion yang anda pikir akan saling efektif untuk pasar sasaran yang didaftar.

1.

Target market

upper- income, middle- aged adults.

Product Price : Placement Promotion

: : : :

Rool- royce. above the market car dealer or sorum tv and station radio

2.

Target market Product Price Placement Promotion

: : : : :

small restaurants microwave ovens with the market small shop tv and station radio

3.

Target market Product Price Placement Promotion

: : : : :

teenagers. tennis shoes with the market tradisional market or small shop tv and station radio

B.

Pilihlah sebuah pasar sasaran ( sebagai contoh, anak- anak sekolah dasar) dan kembangkan empat P dalam suatu bauran pemasaran yang anda pikir akan menjangkau kelompok konsumen pilihan anda. Target market Product Price Placement Promotion : : : : : Elementary school children drawing book below the market tradisional market or small shop tv and radio station

Sajikan bauran pemasaran anda di depan kelas. Berikan alasan untuk mendukung unsur product, price, placement, dan promotion yang telah anda pilih.

INFORMATION TRANSFER ( transfer information)


A. Lihat gambar 2 untuk menjawab pertanyaan di bawah ini.

1.

What category of bussines orentation is the largest in the period 1700 1850 ? Answer: finance,and transportation Middle categori Success in the production,

from 1850 to 1945? Answer:

2.

In which time period do customers hav the greatest representation ? Answer: Period 1945- present

3.

Which time period has the greatest variety of orientation? Answer: Period 1700-1850, and 1850-1945 What are they ? Answer: level production, finance, and

transportation in doing selling and promotion 4. Wichs two time periods have basically the same orentations? Answer: period 1700-1850 and 1850-1945 5. Wich period of time is the longest? Answer: Period 1700-1850 Wich is the shortest? Answer: Period 1945-present

B.

Lihat gambar 2 untuk menjawab pertanyaan bawah ini.

1.

Why do you think the first time period ends in 1850? Answer: because this year has not been able to achieve the sales target of the costumer Why does the second time period end in 1945? Answer: Because below its level of sales

2.

In wich direction do the arrows point in the periods 1700-1850 and 1850-1945 ? in wich direction do the arrows point for the period1945-present? Answer: the feedback direction Why is this feedback loop important? Answer: direction

feedback is important because it is known that the conditions in the market outstanding products aimed at customers, and the reciprocal relationship between the transactors. 3. How does the position of selling and promotion change from the 1850-1945 period to the present? Answer: orientation levels

decreased, but increased sales representation with the new method, and began his market research, and the reciprocal relationship between consumers with producers. 4. Why has market research been included in the third time period? Answer: because to know the circulation of products in the market and to the consumer 5. In general, how have the pattems of business orientation changed? What are some reasons for these changes? Consider such factors as economics, technology, and politics. Answer: the orientation pattern of the production, financing, and transportation are then further to marketing that is passed to the consumer, where the number of goods produced in the orientation must be balanced with the needs of the target market

6.

What do you predict the pattern of business orientation will look like from 2000 to 2050? Draw a diagram to represent this Answer: orientation pattern in 2050 that production of the goods or a little less, but consumer demand in the market is increasing or relatively high, thus will certainly do import goods from abroad.