UNIVERSITATEA „VALAHIA” TARGOVISTE 2011

Produse si servicii oferite de Bancpost.

FACULTATEA : STIINTE ECONOMICE SPECIALITATEA : FINANTE – BANCI GRUPA II, ANUL III

CUPRINS

1.Prezentare generala BANCPOST...........................................................................................2 1.1 Structura actionariatului Bancpost....................................................................................4 2.Produse si servicii oferite de Bancpost....................................................................................4 3.Economii..................................................................................................................................5 3.1Depozite la termen.............................................................................................................5 3.2 Conturi de economii..........................................................................................................8 4.Credite....................................................................................................................................10 4.1Credite garantate cu ipoteca.............................................................................................10 4.2Credite de consum............................................................................................................14 5.1 Carduri de debit...............................................................................................................16 5.2 Carduri de credit..............................................................................................................17 6.Investitii.................................................................................................................................20 6.1Prezentare generala..........................................................................................................20 7. Conturi curente...............................................................24 7.1.Contul Curent..................................................................................................................24 8. Transferuri......................................................................24 8.1Transferuri . .....................................................................................................................24 8.2 Transferuri western union...............................................................................................26 8.3 Transferuri in valuta........................................................................................................27 9.Fastbanking®.........................................................................................................................27 10.Alte servicii..........................................................................................................................28 10.1 Automated Payment System (APS)..............................................................................28 10.2 Plata facturilor. .............................................................................................................29

1.Prezentare generala BANCPOST.
2

3 .dupa care. 2011).ca banca universala.comerciala si de economii.cu capital de stat.procese si operatiuni optimizate.Bancpost este una dintre cele mai importante banci romanesti care ofera prin reteaua extinsa de subcursale proprii si prin diverse canale alternative de distributie . Ca urmare a implimentarii Bancpost la modelul Eurobank EFG Group .2 miliarde EUR (trimestrul I.de lunga durata si cu scopul de atingere a obiectivelor propuse la inceput.500 de angajati si ofera produse si servicii bancare universale in peste 10 tari.acesta beneficiaza de noi atu-uri in mediul concurential: produse si servicii eficiente si orientate catre clienti. prin reteaua proprie de peste 1.10 Centre Regionale si 15 Centre de Afaceri.o gama variata de produse si servicii clientilor corporativi . Grupul are peste 22. Bancpost are peste 3500 de angajati care activeaza in circa 286 de subcursale.Aceasta isi incepe activitatea in 1991.Fiecare activitate este concentrata si orientata spre intelegerea obiectivelor fiecarui client.de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat. Grupul Eurobank EFG este o institutie bancara europeana cu active totale de 83.600 sucursale si puncte de vanzare.precum si sisteme informatice moderne.personal bine instruit.oferind un perteneriat de incredere.in 2002 devine prima banca privatizata integral din sistemul bancar romanesc.

rescadentarea sau reesalonarea creditelor. 2.A 93. instrumente esentiale pentru clientul modern. Intr-un efort de sprijinire a clientilor si de sustinere a pietei romanesti. • • • • • • • Economii(conturi de economii si depozite). Bancpost a adoptat o serie de masuri (anulari de comisioane.29002% Alti actionari 6. In perioade tulburi.credite de consum). Leasing si Investment Banking din Romania si din celelalte tari in care Grupul este prezent. Piete Globale. Carduri (carduri de credit.Produse si servicii oferite de Bancpost. 10 Centre Regionale si din reteaua extinsa de 286 de sucursale. Bancpost a investit semnificativ si in dezvoltarea diverselor canale electronice de distributie. pentru ca afacerea fiecarui client sa aiba acces direct la toate oportunitatile aparute pe pietele financiar-bancare locale si internationale. este una dintre cele mai bune de pe piata si a inregistrat un trend crescator semnificativ in ultimii ani.1.titluri de stat si operatiuni pe piata de valuta. parteneriatele adevarate reusesc prin incredere. Fastbanking – solutia de Internet Banking a Bancpost. Serviciile oferite de banca se indreapta catre persoanele fizice. transferuri in valuta. Managerul de relatie dedicat clientului corporativ colaboreaza cu specialistii Grupului Eurobank EFG din diviziile Corporate Banking. Eurobank EFG S. mai mult ca oricand. atat din punct de vedere al numarului de utilizatori. intelegere si flexibilitate de ambele parti.70998% Segmentul Retail este bazat pe linii de business specializate pe produs. Bancpost este unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de 700 ATM-uri.000 POS-uri si 300 APS-uri care ofera accesul permanent la serviciile Bancii.transferuri Western Union) Fastbanking 4 . Private Banking. 9.1 Structura actionariatului Bancpost. cat si al valorii de tranzactionare. schimbarea monedei in care creditul a fost acordat) pentru a ajuta firmele si persoanele fizice sa faca fata conditiilor economice dificile din tara.carduri de debit). Credite (credite garantate cu ipoteca. Servicii Tranzactii Globale.juridice. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard. Investitii Conturi curente Transferuri (transferuri. Managementul Cash-ului.

Depozit imediat.) 3. 2.000 RON pentru depozitele in RON 3.75% pe an pentru Depozitul IMEDIAT in CHF Optional.000 RON pentru depozitele in RON 500 EUR pentru depozitele in EUR 500 USD pentru depozitele in USD 500 CHF pentru depozitele in CHF • • • Moneda: RON/ EUR/ USD/ CHF Maturitate depozit: 90 de zile Dobanda este de: 7. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar . Pentru constituirea unui depozit Aniversar este necesara deschiderea unui cont curent.Economii.1Depozite la termen 1. • • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa.plata facturilor. Pentru constituirea unui Depozit IMEDIAT este necesara deschiderea unui cont curent.000 EUR pentru depozitele in EUR • • Moneda: RON/EUR Maturitate depozit: 4 luni 5 . clientilor noi si clientilor Bancpost care isi constituie depozite Aniversar din fonduri noi. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.• Alte servicii(Automated Payment System APS. conform legii.Depozitul aniversar 4 luni. 3. rezidente si nerezidente. la constituirea depozitului IMEDIAT. clientilor noi si clientilor Bancpost care isi constituie depozite din fonduri noi.25% pe an pentru Depozitul IMEDIAT in EUR 2.00% pe an pentru Depozitul IMEDIAT in RON 3.rezidente si nerezidente. Suma minima pentru constituirea unui depozit este: 1.75% pe an pentru Depozitul IMEDIAT in USD 1. se ofera un card de credit American Express . • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice.Suma minima pentru constituirea unui depozit este: 3.bancassurance.

Depozitu START 100 de zile. La constituirea depozitului PAS cu PAS. se ofera un card de credit American Express. • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. Pentru constituirea unui depozit PAS cu PAS este necesara deschiderea unui cont curent. la constituirea depozitului START. rezidente si nerezidente.Depozitul SUPER 90.85% pe an pentru START 100 de zile in RON 2. Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. 3. clientilor noi si clientilor Bancpost care isi constituie depozite Start din fonduri noi. Pentru constituirea unui depozit Start este necesara deschiderea unui cont curent.Suma minima pentru constituirea unui depozit este:500 RON/USD pentru depozitele START pe 100 de zile in RON si USD. 5. Moneda: RON/EUR/USD Maturitate depozit: 360 de zile Dobanda se calculeaza zilnic si se vireaza in contul curent al clientului din 30 in 30 de zile de la data constituirii depozitului. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.Suma minima pentru constituirea unui depozit este 500 RON/EUR/USD. pana la implinirea termenului de maturitate al acestuia.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. se calculeaza zilnic si se vireaza in contul curent al clientului la implinirea termenului de maturitate al depozitului: 6.50% pe an pentru lei 4. • • • Moneda: RON/USD Maturitate depozit: 100 zile Dobanzi dobanda este fixa. se ofera un card de credit American Expres. 7. conform legii. • • • • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. rezidente si nerezidente. se ofera un card de credit American Express. rezidente si nerezidente. 4. conform legii.Depozitul Pas cu PAS.• Dobanda este fixa. se calculeaza zilnic si se vireaza in contul curent al clientului la implinirea termenului de maturitate al depozitului. 6 .75% pe an pentru START 100 de zile in USD Optional.00% pe an pentru euro La constituirea depozitului ANIVERSAR.

000 0 14 zile 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 12 luni 4. conform legii.75 5.00 6. 6 luni sau 12 luni Dobanzile sunt fixe pe durata depozitului.00 5.000-40.• • Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar .75 7. Rata dobanda (% p.Suma minima pentru constituirea unui depozit este 500 RON/EUR/USD.) Suma (RON) Maturitate 5004.a.50 4.000 Peste10. rezidente si nerezidente.000 7 .30 6.25 6.a.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. • • • • • • • • • Moneda: EUR/USD Maturitate depozit: 90 de zile Dobanzi-ratele de dobanda sunt fixe pe durata depozitului.3 luni.10 6.000 Peste 40.25 6. 2 luni . conform legii. 6. Moneda: RON/EUR/USD Maturitate depozit: 14 zile.000 EUR/USD. crescatoare in functie de suma.00 6.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. Pentru constituirea unui depozit SUPER 90 in EURO sau USD este necesara deschiderea unui cont curent. 1 luna.10 6.00 4.) Suma (EUR) 5005.30 6.00 Maturitate Rata dobanda (% p.Depozitul PRIM Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar .85 5. Suma minima pentru constituirea unui depozit SUPER 90 este de 1.50 6.000-10.50 6. Pentru constituirea unui depozit PRIM este necesara deschiderea unui cont curent.90 6.50 6.

a. Dobanda este de 7.90 .50 2.00 1.) Maturitate Suma (USD) 5005.5.Depozitul OLIMP • • • • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice.00 2.000 14 zile 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 12 luni 7. se calculeaza zilnic si se vireaza in contul curent al clientului la implinirea termenului de maturitate al depozitului.25 2.50 2. Suma minima pentru constituirea unui depozit este 500 RON.25% pe an.30 2.60 2. Pentru constituirea unui depozit OLIMP este necesara deschiderea unui cont curent.85 2.000 0.40 2. 3.60 2.20 1.2 Conturi de economii.40 2.40 2.30 2.75 5.50 2.40 2.20 Rata dobanda (% p.90 3.90 1.25 2.90 3.00 2.50 2.000-10. 8 0. Moneda: RON Maturitate depozit: 6 luni Dobanda este fixa.25 2.30 2.00 2.000 Peste 10.65 3.Mega Contul de Economii in valuta. 1.50 2.000 14 zile 1 luna 2 luni 3 luni 6 luni 12 luni 0.25 2.50 2.25 2. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar.75 2. rezidente si nerezidente.75 2.50 2.

00 RON Dobanda este variabila si se calculeaza zilnic pentru soldul existent si se vireaza in cont la finalul lunii.000.000 euro USD: 1. rezidente si nerezidente.a. conform legii.a.000 euro 3. 9 .00% pe an pentru sume peste 30. de la primul LEU. Maturitate depozit: nu exista Dobanzi EUR: 1.000 euro 2. Constituire-poti sa iti deschizi Contul de Economii SENIOR ACTIV la orice unitate Bancpost.00% pe an pentru sume pana la 10.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. • • • • • Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar . rezidente si nerezidente.01 si 30.25% pe an pentru sume intre 15.000.50% pe an pentru sume peste 10.Contul de economii SENIOR ACTIV. 3. Moneda: EURO.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. Constituire-poti deschide MEGA Contul de Economii in valuta la orice unitate Bancpost.a.• • • • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. de la primul USD CHF: 1. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar . • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice care au calitatea de pensionari si care sunt posesori ai Cardului de Pensie Visa Classic Senior Activ. in functie de soldul zilnic: 5.000. conform legii. pentru sume mai mici de 15. USD. 2.5% p. CHF.Contul de economii PERFECT • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. de la primul CHF Dobanda este variabila si se calculeaza zilnic pentru soldul existent si se vireaza in cont la finalul lunii.00 RON 5. Moneda: RON Maturitate depozit: nu exista Dobanzi-contul de economii bonifica o dobanda de pana la 5% p.5% p.50% pe an.

Constituire.1Credite garantate cu ipoteca. Constituire-poti sa iti deschizi un Cont de Economii Bancpost PERFECT la orice unitate Bancpost.a.cetateni romani si straini.a. Dobanda este variabila si se calculeaza pentru soldul existent la finalul fiecarei zile . 4. • • • • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice.000. Perioada de creditare: 5 .Contul de economii COMBINAT.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa.• • • • • Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. rezidente si nerezidente. Moneda: RON Maturitate depozit: nu exista Dobanzi-contul de economii bonifica o dobanda de 4% p. Destinatia :cumparare.deschizi Contul de Economii COMBINAT la orice unitate Bancpost. maxim 85% din valoarea acceptata a garantiei.00 RON 4.consolidare.extindere.00% pe an pentru sume peste 50. de la primul LEU.35 ani Perioada de gratie – Optionala: 3 .000. Caracteristici-produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar . 4. ipotecar. Moneda: RON Maturitate depozit: nu exista Dobanzi-contul de economii bonifica o dobanda de pana la 6% p.000 EUR sau echivalent RON.construire a unui apartament sau unei case.Creditul Euroipotecar . RON Dobanda: 10 . de la primul LEU. • • • • • • • Beneficiarii sunt persoanele fizice . Suma creditului: minim 10.Refinantare a unui credit imobiliar. in functie de soldul zilnic: 4.Credite. 1.12 luni Valuta: EUR.00 RON 5.renovare. conform legii.00% pe an pentru sume pana la 50.

Comision rambursare in avans: 0%.Creditul casa de treaba.Comision rambursare in avans: 0%.75% *+ 0. Garantii:ipoteca de rang I in favoarea Bancii.500 RON pentru creditele in RON /200 EUR pentru creditele in EUR sau 750 RON pentru creditele in RON in cazul creditelor cu voucher.Comision lunar de administrare cont curent :1. Comision lunar de administrare credit: 0%.anuitati . • Comision analiza dosar: 400 EUR pentru creditele in EUR sau 1. RON Dobanda: Moneda EUR RON Index Euribor la 3 luni Robor la 3 luni + + + Marja 5.cetateni romani si straini.12 luni Valuta: EUR.anuitati.in rate descrescatoare formate din principal constant si rate descrescatoare.Comision unic amendamente post acordare (dupa caz) : 250 RON.25 ani Perioada de gratie – Optionala: 3 luni .5 RON .in rate descrescatoare formate din principal constant si dobanda descrescatoare . Destinatia creditului: finantarea nevoilor personale pe termen lung.Comision lunar de administrare cont curent 1. 2. 11 .Comision unic amendamente post acordare (dupa caz) : 250 RON.25% 4. • • • • • • • Beneficiarii sunt persoanele fizice .000 EUR sau echivalent RON. daca Banca finanteaza mai mult de 50% din valoarea acceptata a garantiei.500 RON pentru creditele in RON . • Rambursarea se poate face in 2 moduri:in rate egale .5 RON . • • Rambursarea se poate face in 2 moduri:in rate egale. Perioada de creditare: 5 ani . Suma creditului: minim 10.polita de asigurare imobil cesionata in favoarea Bancii .75% 4.p.25% • Comision analiza dosar: 400 EUR pentru creditele in EUR sau 1. maxim 75% din valoarea acceptata a garantiei.50 p.Comision lunar de administrare credit: 0%.Moneda EUR RON Index Euribor la 3 luni Robor la 3 luni + + + Marja 5.

25% = 8.anuitati .25% + 3. Finantare de pana la 85% din valoarea acceptata a garantiei. maxim 35 ani.Creditul ipotecar imobiliar Singur acasa. RON. Perioada de creditare: Minima: 5 ani / Maxima: 25 ani.5 RON . renovare. Destinatia creditului-finantarea nevoilor personale pe termen lung.25% + 0.50% = 7. • • • • • Suma minima: 10. construire a unui apartament sau unei case .Dobanda totala = Euribor 6 luni** + marja = 1. Achizitie teren situat in orasele mari . Suma minima: 10. Perioada de creditare: minim 5 ani.25% = 6.500 RON pentru creditele in RON .Polita de asigurare imobil cesionata in favoarea Bancii.95% + 0. • • Beneficiarii sunt persoane fizice cu cetatenie romana sau straini rezidenti in Romania.Comision rambursare in avans: dupa caz.50%.25% Moneda EUR RON Exemplu: Suma aprobata = 75. 4. • Comision analiza dosar: 400 EUR pentru creditele in EUR sau 1. Valuta: EUR. • • • • • Beneficiarii sunt persoane fizice cu cetatenie romana sau straini rezidenti pe teritoariul Romaniei.000 EUR (sau echivalent RON) Finantare: poti obtine pana la 75% din valoarea acceptata a garantiei.20%.=> Dobanda fixa in primii 3 ani = 7.Creditul extins Singur acasa.marja = 6. • Rambursarea se poate face in doua moduri: in rate egale .Refinantare a unui credit imobiliar sau ipotecar . Dobanzi: Doabanda primii 3 ani 7.Comision lunar de administrare cont curent 1.25% fixa in Dobanda variabila dupa 3 ani INDEX 6 luni Euribor 6 luni Robor 6 luni + Marja* + 6. 12 .000 EUR. extindere.000 EUR (sau echivalent RON). ipotecar /imobiliar).95% 12.• Garantii: Ipoteca de rang I sau II in favoarea Bancii pe un imobil .76%. consolidare. 3. iar banca finanteaza 75% din valoarea imobilului (>70%). Destinatia creditului-cumparare.Comision lunar de administrare credit: 0%.26% + 6.refinantarea oricarui tip de credit acordat persoanelor fizice (consum.in rate descrescatoare formate din principal constant si dobanda descrescatoare.

• • Valuta: EUR. maxima: 30 ani Perioada de gratie . • Rambursarea se poate face in 2 moduri :in rate egale . pentru cumpararea unei locuinte finalizate.75% 3.achizitioneaza sau construieste o singura locuinta. pentru cumpararea unei locuinte noi.5 RON .5% EURIBOR 3m + 4% 13 . 5.anuitati. inclusiv cele construite prin programele derulate de ANL. declara pe proprie raspundere fie ca nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nici o locuinta.Comision lunar de administrare credit: 0%. • Beneficiarul Programului este persoana fizica care la data solicitarii creditului.Creditul prima casa. RON Dobanda: Moneda Index RON EUR ROBOR 3m EURIBOR3m Marja Dobanda totala 2. fie ca detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia cel mult o locuinta.000 EUR sau echivalent in RON. • • Destinatia creditului:cumpararea unei locuinte noi.500 RON pentru creditele in RON.Maxim 66.in rate descrescatoare formate din principal constant si dobanda descrescatoare.75% fixa Dobanda variabila dupa 3 ani INDEX 6 luni Euribor 6 luni Robor 6 luni + + + Marja* 6.Comision lunar de administrare cont curent 1.Comision rambursare in avans: dupa caz.75% • Comision analiza dosar: 400 EUR pentru creditele in EUR sau 1. dupa finalizare. Suma maxima:95% din valoarea imobilului achizitionat. indiferent de modul si de momentul in care a fost dobandita.5% 4% ROBOR 3m + 2. in suprafata mai mica de 50m² . maxima: 12 luni Valuta: EUR.dobandita prin orice alt mod decat prin Programul “Prima Casa”. printr-un credit acordat si garantat in conditiile Programului.500 EUR sau echivalent in RON.Maxim 57.45% 12. • • • • Perioada de creditare: minima: 5 ani. RON Dobanzi: Moneda EUR RON Doabanda in primii 3 ani* 8.Optionala: minima: 3 luni.

41% 25% 100 lei 0% 14 . 1. • Rambursare: Anuitati (anuitate = plati lunare incluzand principal.000 12 luni 60 luni 10. pe tot parcursul perioadei de creditare.10% (ROBOR la3 luni + Marja fixa) 0 LEI 0.500 40.50% (EURIBOR la 3 luni+ Marja fixa) 0 EUR 0.26% 2.Creditul imediat. Creditul Imediat Standard Suma minima: Suma maxima: Perioada minima: Perioada maxima: Dobanda anuala FIXA : Comision de analiza dosar: Comision lunar: Dobanda penalizatoare: Comision servicii postdisbursare : Comision retragere numerar: (LEI) 1.Comision rambursare in avans: 0%. si dobanda) + Comision lunar de administrare.Alte comisioane: zero.04083% (0.Comision de analiza dosar: 0%.49% anual). exceptand perioada de gratie.Creditul imediat cu dobanda fixa.• Comision lunar de administrare credit: 0.500 40.41% 20% 100 lei 0% Comision retragere numerar Comision anticipata DAE* de rambursare 16. 4.07% 14.Comision lunar de administrare cont curent 1.000 12 luni 60 luni 8.000 12 luni 60 luni 13. Creditul Imediat Standard Suma minima Suma maxima Perioada minima Perioada maxima Dobanda anuala variabila Comision de analiza dosar Comision lunar Dobanda penalizatoare Comisionservicii postdisbursare LEI 1.5% 0 LEI 0.5 RON .41% 25% 100 lei 0% EUR 500 10.2Credite de consum.

4.1 % (ROBOR la 3 7% (EURIBOR la 3 luni + Marja fixa) 0 LEI 0.41% 25% 100 LEI 0% 0% 19. LEI Creditul de refinantare BRAVO (dobanda fixa) Suma minima Suma maxima Dobanda anuala variabila Comision de analiza dosar Comision lunar Dobanda penalizatoare Comision servicii postdisbursare (ex: eliberare acord refinantare) Comision retragere numerar Comision rambursare anticipata DAE* 1.41% 25% 100 LEI 0% 0% 14.41% 20% 100 LEI 0% 0% 12. aferenta unui credit de 10. Conditii: Sa fie cetateni romani cu domiciliul stabil in Romania sau cetateni straini care muncesc in Romania cu permis valid de munca si au rezidenta permanenta sau temporara in Romania .000 Lei pe o perioada de 60 de luni.000 500 10.58% * Scaderea ratei lunare in medie cu 30% si pana la 50% reprezinta o estimare determinata in baza analizei realizate pe un esantion de clienti ale caror credite au fost aprobate in lunile februarie si martie 2011.Comision de rambursare anticipata: DAE*: 0% 20.500 40. 3. • • Beneficiari: persoane fizice rezidente.500 40.000 LEI (dobanda variabila) EUR 9. avand o rata lunara de 273 LEI/luna.32% 1. Sa faca dovada ca realizeaza venituri constante .000 12. • • Beneficiari: persoane fizice rezidente.Imprumutul in baza piensiei Senior Activ. Caracteristici:facilitatea de overdraft pentru pensionari – LEI.94% luni + Marja fixa) 0 EUR 0.Creditul BRAVO pentru refinantare.9% 0 LEI 0.Limita de pana la 3 pensii (nu mai mult de 15 000 EUR-echivalentul in LEI la cursul de schimb) 15 .03% Dobanda Anuala Efectiva.Sa aiba varsta cuprinsa intre 23 si 65 de ani.

• • • Rata dobanzii variabile 14. limita zilnica de retragere de numerar pentru cardul de debit VISA Classic este 2. • Limite de tranzactionare:in vederea protejarii economiilor clientilor Bancpost impotriva posibilelor fraude pe carduri. 3.1 Carduri de debit.000 RON/ZI.Cardul Maestro de la Bancpost este un card de debit.5%/an.Poti folosi cardul tau VISA Electron/Ultra pentru plata bunurilor si serviciilor. cu cont in lei.Cardul VISA Electron/Ultra de la Bancpost este un card de debit.000RON/ZI.Carduri. in Romania. 2.Cardul VISA Classic de la Bancpost este un card de debit. utilizare internationala si valabilitate 4 ani. • • Beneficiari: persoane fizice rezidente sau nerezidente. • Debitarea tranzactiilor din contul pentru operatiuni cu cardul are loc in termenul prevazut de reglementarile Organizatiei Internationale de Carduri VISA International. • Beneficiari: persoane fizice rezidente sau nerezidente.Dobanda penalizatoare+5% fata de dobanda de baza. Comision retragere numerar la casierie din limita de credit: 0% DAE * 15. Limite de tranzactionare-in vederea protejarii economiilor clientilor Bancpost impotriva posibilelor fraude pe carduri. cu utilizare internationala si valabilitate 4 ani. 16 . cu cont in lei. 1.pentru retrageri de numerar de la ATM-urile Bancpost sau de la de la ghiseele si ATM -urile bancilor care au afisata sigla imprimata pe card. cu utilizare nationala si valabilitate 4 ani. chitanta este in RON). cu cont in lei. 5 . 5. • Debitarea tranzactiilor din contul pentru operatiuni cu cardul are loc in termenul prevazut de reglementarile Organizatiei Internationale VISA International. limita zilnica de retragere de numerar pentru cardul de debit VISA Electron (Ultra) este 2.73% * Dobanda Anuala Efectiva. Valuta de decontare intre Banca si organizatia de carduri VISA este RON pentru tranzactiile nationale (banca acceptanta este din Romania. aferenta unei facilitate de overdraft in valoare de 5000 LEI.

• Debitarea tranzactiilor din contul pentru operatiuni cu cardul are loc in termenul prevazut de reglementarile Organizatiei Internationale de Carduri VISA International.respectiv USD pentru tranzactiile internationale . utilizare internationala si valabilitate 4 ani. • Debitarea tranzactiilor din contul pentru operatiuni cu cardul are loc in termenul prevazut de reglementarile Organizatiei Internationale MasterCard International.000 RON/ZI. limita zilnica de retragere de numerar pentru cardul de debit Maestro este 2. 5. Limite de tranzactionare:in vederea protejarii economiilor clientilor Bancpost impotriva posibilelor fraude pe carduri. respectiv USD pentru tranzactiile internationale. • • Beneficiari: persoane fizice rezidente sau nerezidente. Valuta de decontare intre Banca si organizatia de carduri MasterCard este RON pentru tranzactiile nationale. • Debitarea tranzactiilor din contul pentru operatiuni cu cardul are loc in termenul prevazut de reglementarile Organizatiei Internationale MasterCard International. Cardul de credit VISA este acceptat in intreaga lume in majoritatea locatiilor comerciale. cu cont in lei. Valuta de decontare intre Banca si Organizatia Internationala de Carduri VISA International este RON pentru tranzactiile nationale.000 RON/ZI. cu cont in lei. • • Beneficiari: persoane fizice rezidente sau nerezidente care incaseaza pensia intr-un cont Senior Activ.Cardul de credit VISA • • Flexibilitate financiara.Cardul MasterCard Standard/Taifun de la Bancpost este un card de debit. limita zilnica de retragere de numerar pentru cardul de debit MasterCard Standard (Taifun)este 2. utilizare internationala si valabilitate 4 ani. 5. 4. Poti plati cu cardul VISA oriunde doresti: la supermarket pentru 17 .2 Carduri de credit. Limite de tranzactionare:in vederea protejarii economiilor clientilor Bancpost impotriva posibilelor fraude pe carduri. limita zilnica de retragere de numerar pentru cardul de debit VISA Classic este 2.• Limite de tranzactionare-in vederea protejarii economiilor clientilor Bancpost impotriva posibilelor fraude pe carduri.Cardul VISA Classic Senior Activ de la Bancpost este un card de debit. 1.000 RON/ZI.

transfer intra sau interbancar. Modalitati variate de plata (cash. Modalitati variate de plata (cash. te informam ca Bancpost a decis sa implementeze pentru cardul VISA Classic o limita zilnica de retrageri de numerar de 1000 de lei/zi. Modalitati variate de plata (cash. Limita retragere zilnica-in scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit. Limita retragere zilnica. Mergi cu cardul la cumparaturi si stai fara griji! Daca pierzi cardul. Ne suni la numarul apelabil gratuit si noi il blocam imediat. banii tai sunt protejati. Ne suni la numarul apelabil gratuit si noi il blocam imediat. ai posibilitatea de a amana cheltuielile si fara sa platesti dobanda! Mergi cu cardul la cumparaturi si stai fara griji! Daca pierzi cardul. Perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti. la restaurant. Monitorizam toate tranzactiile tale. Astfel. insa poti folosi cardul la comercianti in limita maxima disponibila pe card. 2. 3. Mergi cu cardul la cumparaturi si stai fara griji! Daca pierzi cardul. transfer intra sau interbancar. Cardul de credit VISA este acceptat in intreaga lume in majoritatea locatiilor comerciale. Si ai comision 0% la plata cu cardul! • • • • Perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti. insa poti folosi cardul la comercianti in limita maxima disponibila pe card. Cardul de credit VISA este acceptat in intreaga lume in majoritatea locatiilor comerciale. Internet Banking) Avertizare prevenire fraude. 18 . este de 400 de lei/zi. Internet Banking). Ne suni la numarul apelabil gratuit si noi il blocam imediat.Cardul de credit Visa Electron • • • • • • • Flexibilitate financiara. banii tai sunt protejati.cumparaturile zilnice. la benzinarii sau in vacante. banii tai sunt protejati.Cardul de credit VISA Gold • • • • • • Flexibilitate financiara. transfer intra sau interbancar. Internet Banking) Avertizare prevenire fraude.In scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit.comision 0% la plata cu cardul! Perioada de gratie de pana la 55 de zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti.

• • Avertizare prevenire fraude.limita minima de creditare 9. este de 1000 de lei/zi.suma minima de rambursat . min 30 LEI • Avantaje: Reduceri exclusive de pana la 20% oferite prin programul SELECTS in peste 500 de locatii comerciale din Romania si milioane in intreaga lume.Cumparaturi protejate pe o perioada de 90 de zile. Monitorizam toate tranzactiile tale in functie de istoric. Caracteristici:venit minim necesar 700 LEI.0% comsion la plata cu cardul la comercianti .00%.2. • Avantaje:reduceri exclusive de pana la 20% la cumparaturi prin programul SELECTS in peste 500 de locatii comerciale din Romania si milioane in intreaga lume.2. limita maxima de creditare 38.rata anuala a dobanzii pentru cumparaturi – 22.Cardul de credit American Express Green • • Beneficiarii cardului American Express® Green sunt persoane fizice cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani cu venituri nete de minim 700 LEI.Cardul de credit EuroLine American 19 . 5.00%.000 LEI.000 LEI.000 LEI.rata anuala a dobanzii pentru cumparaturi – 24. min 30 LEI. este de 1500 de lei/zi.Pana la 55 de zile.pana la 55 zile. este de 1500 de lei/zi.Perioada de gratie de pana la 55 de zile.Perioada de gratie de pana la 55 de zile .rata anuala a dobanzii pentru retrageri de numerar – 28. rata anuala a dobanzii pentru retrageri de numerar – 26. Caracteristici:venit minim necesar 3.perioada de gratie .• Limita retragere zilnica-in scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit.limita minima de creditare 1. 6.limita maxima de creditare 18. 4.000 LEI.perioada de gratie . insa poti folosi cardul la comercianti in limita maxima disponibila pe card.Cardul de credit American Express® Gold • • Beneficiarii cardului American Express® Gold sunt persoanele fizice cu varsta cuprinsa intre 23-65 ani cu venituri nete de minim 3000 LEI.23%. Limita retragere zilnica:in scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit.5%.0% comsion la plata cu cardul la comercianti.5%.000 LEI.Cumparaturi protejate pe o perioada de 90 de zile.Servicii de calatorie personalizate oferite prin biroul de turism dedicat American Express – New Concept Travel. • Limita retragere zilnica in scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit.suma minima de rambursat .23%.

fonduri de fonduri Valoarea curenta a tuturor acestor investitii reprezinta activul total al fondului. 6. referitoare la lichiditate si diversificarea investitiilor. fonduri monetare 2. pentru a investesti in instrumente financiare in scopul obtinerii de venituri.cumperi in rate fara dobanda de la comerciantii participanti la promotii .• • Limita retragere zilnica-in scopul prevenirii fraudelor efectuate prin cardurile de credit este de 400 de lei/zi.pachet de asigurari gratuite.perioada de gratie de pana la 49 zile pentru tranzactiile efectuate la comercianti. fondurile de investitii pot fi: 1. Activul net este rezultatul obtinut dupa deducerea cheltuielilor de functionare din activul total. alegand si platind intre 6 si 48 de rate. Actiuni 5. la partenerii din programul SELECTS. Fondul deschis de investitii este o societate civila – fara personalitate juridica – care reuneste fondurile subscrise de investitori. Avantaje:retragi numerar de la orice bancomat Bancpost. in functie de profil: 1. Instrumentele financiare in care fondurile investesc pot fi. 6.1Prezentare generala. Obligatiuni 4. distribuite proportional investitorilor sai.5% din suma utilizata. fonduri pe obligatiuni si instrumente cu venit fix 3.Investitii. In scopul protejarii investitorilor. utilizare internationala in milioane de locatii din Romania si din intreaga lume. Depozite bancare 2. atasate cardului acces 24/24h la rezerva ta de bani de pe card. la momentul rascumpararii. 20 . Suma minima de plata lunar de doar 2. prin retrageri de numerar. Titluri de stat 3.reduceri de pana la 20% tot anul. Alte fonduri de investitie (fonduri de fonduri) Functie de tipul de instrumente in care investesc. fondurile de investitii trebuie sa respecte cerintele impuse de legislatie.cumperi in rate de la comerciantii parteneri. fonduri diversificate 4. fonduri pe actiuni 5.

Fondul de investitii asociat este (LF) Balanced-Active Fond.comision de retragere numerar pentru RON: .25 % transa 5. iar componenta de investitie 10%.000 : dobanda 8.comision de administrare cont curent inactiv (fara miscare timp de minim o luna calendaristica) si cont « dormant » (dupa 12 luni conturile « inactive » devin«dormant»):max.000 : dobanda 8.Cresterea valorii unitare a activului net al unui fond pe o anumita perioada exprima randamentul investitiei in fond pe acea perioada pentru investitori (castigul adus de fonduri se exprima deci prin cresterea valorii unitatii de investitie. comision inchidere cont curent– 21 GRATUIT.VUAN) se obtine impartind activul net al fondului la numarul total de unitati aflate in circulatie. denominat in RON.000 RON : dobanda 8. maturitate 3 luni.20% unitati de fond Rata de dobanda a componentei de depozit este formata din dobanda standard plus un bonus procentual.000 – 50.Valoarea unui titlu (Valoarea Unitara a Activului Net .500 – 5. 6.omision de administrare cont curent activ : 1.000 : dobanda 8.75% Comision de deschidere cont curent -GRATUIT.10RON/luna. si nu ca dobanda).000 : dobanda 8. cu aversiune la risc.Componenta de depozit este de 80%.500 – 5. care se adreseaza investitorilor conservatori.500 Ron. Pentru constituirea unui depozit RONSMART cat si pentru subscrierea unitatilor de fond este necesara existenta/deschiderea unui cont curent.00 % transa 5.Componenta de depozit este de 90%. Dobanzi:produsul RONSMART poate fi oferit in mai multe variante: 1. Suma minima pentru constituire a componentei de depozit este de 1. • • • • transa 1. si este menit sa ii obisnuiasca cu atitudinea investitionala pe clientii fara experienta financiara.000 RON : dobanda 8.2 Ronsmart este un produs sintetic de economii.50% transa > 50. Maturitate 3 luni.25% transa > 50. 90% depozit pe terman de 3 luni. 80% depozit pe termen de 3 luni.000 – 50.10% unitati de fond 2. • • • transa 1.50% RON 80/20. Fondul de investitii asociat este (LF) Balanced-Active Fond.comision constituire depozit la termen–GRATUIT. • • • • Beneficiari:produsul RONSMART se adreseaza persoanelor fizice rezidente si nerezidente cu varsta de peste 18 ani.5 RON/luna/cont. iar componenta de investitie 20%.

comision de administrare cont curent activ : 1.000 : dobanda 3. EUR 90/10.000 – 50.Componenta de depozit este de 90%. respectiv 0. dar minim 2 RON.comision de retragere numerar: 1. • • • Beneficiari-produsul EUROSMART se adreseaza persoanelor fizice rezidente si nerezidente cu varsta de peste 18 ani. Fondul de investitii asociat este LF) FoF EQUITY BLEND.50% din suma retrasa. dar minim 2 RON.00% transa > 50.3Eurosmart este un produs sintetic de economii.1. cu aversiune la risc. dar minim 1 EUR.25 % transa 5. transa 1. si se adreseaza investitorilor conservatori. (la casier) In caz de lichidare inainte de maturitate comisionul de retragere numerar va fi cel in vigoare.000 EUR : dobanda 3. si isi propune sa ii obisnuiasca cu atitudinea investitionala pe clientii fara experienta financiara.20% (la ATM) / 0. • • • • • • • transa 1. respectiv0.5%.000 EUR : dobanda 3.50% din suma retrasa.comision inchidere cont curent – GRATUIT.000 : dobanda 4.000 : dobanda 4. 0.40% din suma retrasa. pentru EUR / USD: 0.500 EUR Dobanzi-rata de dobanda a componentei de depozit este formata din dobanda standard plus un bonus procentual.5%.5 RON/luna /cont.30% Comision de deschidere cont curent .75% transa > 50.15% Fondul de investitii asociat este LF) FoF EQUITY BLEND. Constituire :suma minima pentru constituirea a componentei de depozit este de 1. 2. 0.500 – 5.20% (la ATM) 2.comision constituire depozit la termen–GRATUIT. comision de administrare cont curent inactiv (fara miscare timp de minim o luna calendaristica)sicont«dormant» (dupa 12 luni conturile « inactive » devin «dormant »): max. In caz de lichidare inainte de maturitate comisionul de retragere numerar va fi cel in vigoare.000 : dobanda 4. 10 RON/luna.GRATUIT.500 – 5. denominat in EURO. pentru RON: 0.000 – 50. Maturitate 3 luni. Costurile aplicabile fundurilor de investitie distribuite de Bancpost sunt: 22 . iar componenta de investitie 10%. 6.25 % transa 5.

5% t<1 an: 1% (LF) FoF Balanced Blend Fund 1.5% t<1 an: 1% (LF) FoF Equity Blend Fund 2% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% (LF) FoF BRIC Fund 2% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% (LF) Equity Fund Dynamic Romanian 1% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% (LF) Emerging Europe Fund 1% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 0.5% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% (LF) FoF Real Estate 2% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% (LF) Special purpose Equity 0% in perioada de subscriere 0% in perioada de rascumparare 2% inainte de perioada de rascumparare Formula 10% RON Ronsmart 2% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% 23 .Produsul (LF) Money Market Cash Fund (LF) Balanced Active Fund Comision subscriere* 1% 2% Comision rascumparare 0% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% (LF) Absolut Return II Fund 1% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 0.

1Transferuri . GBP.poti beneficia de servicii moderne si rapide prin Direct Debit sau Standing Order. 8.beneficiezi de flexibilitate si confort la plata facturilor catre furnizori. Conturi curente.Veniturile din dobanzi se impoziteaza la sursa. Pentru constituirea unui cont ESCROW este necesara deschiderea unui cont curent. Dobanda este variabila. 7. • • • • • • Beneficiari-produsul se adreseaza persoanelor fizice. Transferuri. Caracteristici:produsul este garantat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar . • Beneficiari:-produsul se adreseaza persoanelor fizice.5% la RON si 0. EUR. 8.Contul Escrow. CAD. prin serviciul Fastbanking. Dobanzi:pentru sume mai mari de 400 000.Ca participant la toate platformele de decontare a platilor exprimate in moneda nationala.Eurosmart 2% t>2 ani: 0% 1 an<t<= 2 ani: 1% t<1 an: 2% Comisioanele de transfer reprezinta diferenta dintre comisioanele de subscriere ale celor doua fonduri intre care se doreste transferul. contul ESCROW beneficiaza de o dobanda de 0. CHF. 1.castigi timp efectuand operatiuni bancare de oriunde. Moneda: RON/EUR/USD Maturitate: Produsul are scadenta prevazuta in contract. rezidente si nerezidente.1.01 EUR/USD.Transferuri in RON. 7. USD.25% la valuta.Banii tai sunt garantati de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Ordine de plata in lei. conform legii. • Caracteristici:ai in permanenta acces la disponibilitatile necesare derularii operatiunilor bancare curente. SEK.Contul Curent.01 RON sau 100 000.2.ai la dispozitie o retea teritoriala care cuprinde peste 290 de unitati si 730ATM. Ratele in vigoare sunt RON – 0%. VALUTA – 0% 7. Bancpost poate facilita clientilor sai transferul fondurilor 24 . • • Moneda: RON. rezidente si nerezidente. DKK si HUF.

sunt trase asupra unei banci si sunt platibile la cerere.includ in mod expres ordinul de plata neconditionat al ordonatorului de a plati la cerere o suma de bani beneficiarului. sub sanctiunea pierderii dreptului de regres impotriva girantilor si garantilor. aplicabile incepand cu data de 11. DKK. Decontarea cecurilor in valuta. 25 . HUF. Emiterea de cecuri in valuta: Cecurile sunt instrumente de plata utilizate in general pentru transferul unor sume mici.Cecuri in lei. comisioanele Bancpost si comisioanele bancii corespondente vor fi retinute din garantia blocata in cont. contul clientului este alimentat cu suma cecului. 3. GBP. Produsul poate fi solicitat la oricare unitate Bancpost prin completarea unui ordin de plata in lei.oriunde in Romania. Prezentarea acestora la banca poate fi facuta numai incepând cu data inscrisa ca fiind data emiterii.Cecuri in valuta.05. a fost extins la 15 zile de la emitere. • • • Moneda. prin care este modificata Legea 59 privind Cecul. prin completarea unui formular “Dispozitie de plata externa” in doua exemplare. Urmare a Ordonantei de Urgenta 38 din 11 aprilie 2008 emisa de catre Guvernul Romaniei. SEK. CHF. JPY. precum si prin aplicatia Internet Banking. de asemenea.Bancpost emite cecuri in Euro si USD. • Extinderea termenului de prezentare:termenul in care cecul emis si platibil in Romania trebuie sa fie prezentat la plata. EURO. chiar daca este platibil in localitatea unde a fost emis. Documente necesare:produsul poate fi solicitat de la orice unitate Bancpost. Daca cecul este refuzat la plata.2008: • Cecurile postdatate:nu se mai accepta prezentarea cecurilor la banca la o data anterioara datei inscrise ca fiind data emiterii. 2. • • Beneficiari:clientii Bancpost pot remite cecuri exprimate in valuta in vederea decontarii acestora (incasarii fondurilor respective). vor fi reflectate comisioanele aferente tranzactiei si va fi deblocata garantia. au intervenit urmatoarele MODIFICARI in modul de desfasurare a operatiunilor cu Cecuri. CAD. incasarea fondurilor poate dura intre 20 si 35 de zile lucratoare.La incasarea finala a sumei. AUD. In functie de valuta cecului si de intitutia la care acesta este platibil. • Moneda: USD. NOK.

tara de origine si suma transferata. 2.000 de locatii aflate in peste 200 de tari si teritorii din intreaga lume. De retinut:destinatarul trebuie sa prezinte documente de identificare valide .Trimiterea de bani din Romania: Serviciul WILL CALL (SEND). expeditorul trebuie sa prezinte documente de identificare valide.Bancpost efectueaza platile de numerar in EURO. iar dupa efectuarea tranzactiei va primi chitanta si numarul de control al 26 . prin intermediul caruia se pot primi sau transmite bani in toata lumea.000 $ (sau echivalent in EURO si RON) . Serviciul QUICK CASH Pentru incasarea de sume in valuta de la persoane juridice. 5000 Euro sau c/val a 7500 USD in RON .destinatarul trebuie sa aiba cel putin 18 ani pentru a putea colecta banii .Primirea de bani in Romania Serviciul WILL CALL (RECEIVE). primeste intreaga suma.va depune formularul la banca impreuna cu suma de transferat. De retinut:efectuarea transferurilor are loc cu respectarea Regulamentului valutar in vigoare . tara de origine si suma transferata.Quick Cash si Quik Pay. durata operatiunii: 10 minute.Money Transfer Control Number). Serviciul QUICK PAY Pentru expedierea de fonduri catre persoane juridice. numele si prenumele expeditorului. Western Union este un serviciu de plati rapide in numerar (fara cont).suma maxima per persoana/tranzactie/zi este de 5000 $.expeditorul trebuie sa aiba cel putin 18 ani pentru a putea efectua tranzactia. 2. 1. 3. clientul va completa un formular "servicii de plata" cu suma de plata. inclusiv comisionul aferent. Pentru incasarea de sume in valuta de la persoane fizice. Pentru expedierea de fonduri catre persoane fizice. Dolari SUA si RON. datele de identificare ale expeditorului si ale beneficiarului platii. clientul va furniza operatorului Western Union urmatoarele informatii: numarul de control al transferului (MTCN .Suma maxima per persoana/tranzactie/zi este de 10. cu o istorie de peste 150 de ani.Money Transfer Control Number). numele expeditorului.2 Transferuri western union.indiferent de moneda in care se ordona transferul. dupa procesarea informatiilor din sistem.8. desfasurat prin 344. 1. dupa procesarea informatiilor in sistem. clientul va completa la cea mai apropiata unitate Bancpost un formular "pentru primit bani" in care va mentiona numarul de control al transferului (MTCN . primeste intreaga suma.

Semnificatia optiunilor OUR.Transferuri de bani si pensii din sau catre Israel 9. SHA. transferi bani. BEN .ordonatorul suporta urmatoarele comisioane: • • • comision Bancpost comision banca corespondenta comision urgenta. daca este cazul Transferuri de bani din Israel.ordonatorul suporta urmatoarele comisioane: • • • comision Bancpost speze SWIFT comision urgenta.Fastbanking® Operatiuni bancare pe internet. pe zi este de 2000 USD. Platile se efectueaza de catre Bancpost in dolari SUA sau la cererea beneficiarului platii in echivalentul in lei al sumei primite. Durata operatiunii: maximum 7 zile. Bancpost ofera servicii de transfer de bani pentru muncitorii si rezidentii de origine romana din Israel in beneficiul familiilor acestora din Romania. Comisionul este stabilit pe transe valorice si se retine numai la expediere. cu cont de pensii deschis la Bancpost. 8. • • Suma maxima per persoana. Transferuri de pensii catre Israel Bancpost si Autoritatea Postala din Israel (API) au incheiat si un acord pentru transferul in aceasta tara a pensiilor si a altor indemnizatii prevazute de legi speciale.Plati SWIFT in valuta. In baza unui acord incheiat cu Autoritatea Postala din Israel.Transferuri urgente la cererea clientului.ordonatorul nu suporta niciun comision SHA . BEN: OUR . in beneficiul persoanelor de origine romana. rezidente in Israel. Compania beneficiara primeste in cateva minute confirmarea platii din partea Western Union prin intermediul unui site web securizat. Platesti facturi.transferului. verifici soldul rapid. daca este cazul .3 Transferuri in valuta 1. simplu si ieftin. 2.Comisionul este aplicat pe transe valorice si se plateste numai de catre expeditor. Aplica pentru Fastbanking® si descopera avantaje maxime in rezolvarea chestiunilor tale financiare: Acces rapid la o gama larga de operatiuni prin serviciile furnizate de Fastbanking®: 27 .

clienti Bancpost • Caracteristici-prin intermediul sistemelor automate de plati (Automated Payment Systems .1. Abonament gratuit 2. 2.Creditul Imediat si Creditul Imediat pentru Refinantare . avand: 1. in functie de preferinte. definirea beneficiarilor platilor direct de catre client 11. una sau mai multe metode de autentificare: 1. plata ratelor aferente cardurilor Prompt Activ 3. folosind codul de autentificare primit prin SMS si un calculator conectat la Internet.Alte servicii. 10.VIP* mobile – iti transformi telefonul mobil intr-un dispozitiv de autentificare. Comisioane percepute asupra ordinelor de plata in lei mai mici cu pana la 40% prin Fastbanking®. 28 . plata ratelor pentru creditele de consum . crearea unor machete cu ordine de plata 12. transferuri intrabancare intre conturile proprii 5.SMS – autentificare la Fastbanking® prin intermediul telefonului tau mobil. informatii despre diversele cursuri valutare 9. fata de cele practicate pentru operatiunile derulate la ghiseul bancii. 3. Flexibilitate – iti alegi. posibilitatea de a importa ordine de plata create cu alte aplicatii Costuri reduse .economisesti timp si bani. vizualizarea in orice moment a soldurilor conturilor deschise la Bancpost 8.Aceasta metoda de autentificare presupune depunerea unei garantii in valoare de 30 USD / echivalent in RON.Dispozitiv Token Challenge – autentificare la Fastbanking® cu token-ul primit de la banca si un calculator conectat la Internet. Metode de autentificare gratuite 3. Mentiune: Fiecare utilizator Fastbanking dispune de propria metoda de autentificare. ordine de plata in lei 2. ordine de plata globale utilizate pentru plata salariilor catre angajati 4. schimburi valutare 7. plati valutare interne sau externe 6. prin instalarea aplicatiei software pe telefonul tau mobil. 10.1 Automated Payment System (APS) • Beneficiari -persoane fizice. plati programate in lei 3. posibilitatea vizualizarii si tiparirii extraselor de cont 10. plata ratelor aferente cardurilor EuroLine si EuroLine Style 2.APS) poti efectua depuneri de numerar (RON) pentru: 1.

Bancpost S.2 Plata facturilor.3 Bancassurance. Modalitati de plata: 1. Orange) 3. numerar. ATM (Romtelecom.10. Vodafone. 29 . cont curent 2. Romania Registrul Comerţului: J40/9052/1991. 020337 Bucuresti. la ghiseu Plata prin cont curent – Direct Debit Plata la ATM Plata prin Internet Banking 10. Cod Unic de Înregistrare: RO404416 Capital Social: 1. Sector 2.A Adresa: Bd.092.439. salariatii Bancpost sunt autorizati sa incheie clientilor bancii asigurari de imobil si asigurari de viata. 6A. Prin urmare. Bancpost a obtinut avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor ca Agent de Asigurare Subordonat.20 RON. Activitatea de bancassurance -pentru a integra in oferta sa serviciile de bancassurance.105. Dimitrie Pompeiu nr.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful