Vindecarea Stresului

Ce e STRESUL? După Micul Dicţionar Enciclopedic (ed. 1978), coord. Chioranu şi colab, defineşte STRESUL fiind ,,termenul utilizat pentru orice factor de mediu (traumatism, frig, căldură, electric, medicament), capabil să modifice o reacţie anormală a organismului." Termenul de Stres a fost introdus de dr. canadian H. Selye, care defineşte stresul ca fiind ,,starea în care se găseşte un organism ameninţat de dezechilibru sub acţiunea unor agenţi sau condiţii care pun în pericol mecanismele sale homeostatice". (Dicţionarul de psihologie Larousse, ed. Universul Enciclopedic, Bucureşti, 2000). STRESUL după părerea mea, este lipsa linistii sufleteşti. Liniştea sufletească o dă faptul că sînteţi conştienţi că faceţi ceea ce e bine pentru voi. Liniştea sufletească poate veni din faptul că ştiţi să vă concentraţi asupra rezolvării problemelor care vă împiedică să vă trăiţi viaţa aşa cum v-o doriţi, să fiţi sănătoşi, să aveţi linişte şi pace, prosperitate şi sucesele visate. Faptul că vă simţiţi vinovat de ceva, că sunteţi certaţi pe nedrept, că sunteţi supărat pe ceva sau pe cineva, că nu aveţi curaj să vă cereţi iertare când aţi jignit pe cineva, că purtaţi mânie, ură, că nu puteţi ierta jignirile- va conduce la STRES. Frica, panica duc la stres - deci la îmbolnăvirea organismului. STRESUL atacă sistemul imunitar autovindecător din organism. Excesul de stres pe o perioadă îndelungată de timp, duce la stresul cronic care cauzează bolile de inimă, atacuri cerebrale, provoacă apariţia cancerului şi a bolilor respiratorii cronice. Aproape toate problemele de sănătate îşi au originea în stres. Deci boala este doar o manifestare a stresului. Cînd oamenii îşi rezolvă problema stresului, li se îmbunătăţesc sănătatea, relaţiile, veniturile. Stresul este adînc îngropat în subconştientul nostru. Toate schimbările bruşte de la sfărşitul sec.XX şi începutul sec.XXI, au provocat mutaţii energetice şi psihice în mentalul majorităţii oamenilor. Stresul nu afectează pe toată lumea la fel. El depinde de programarea imunitară şi psihică a fiecăruia. Dragi prieteni, pentru a atenua stresul e bine să fim iertaţi şi să iertăm. Să cerem iertare celor cărora le-am greşit. . . Model. Cere iertare!

Procedeul este uşor de învăţat şi profund eficient.Detectorul de probleme sufleteşti. Amin! Se continuă cu mama. cu privirea.. Din luna august 2011 am citit şi aplicat sfaturi din cartea CODUL VINDECĂRII scrisă de Alexander Loyd şi Ben Johnson..I………. cu ştiinţă şi fără ştiinţă. Putem învăţa acest cod în 6 minute iar rezultatul e pentru toată viaţa.IERT pe………-………. veri. surori. Mulţumesc pe această cale autorilor şi traducătoarei Delia Anghelescu pentru acestă minunată carte care va revoluţiona metodele de tratament şi în ţara noastră. cu gîndul . . cerem iertare SFINTEI TREIMI pentru tot ce am greşit cu vorba. cu voie sau fără voie..COD PRINCIPAL. Rugăciune de iertare. cu fapta.I…. cu fapta cu gîndul. profesori. cu voie sau fără voie. Aceste rugăciuni aduc o linişte sufletească şi ne împacă cu noi înşine şi cei pe care i-am supărat. cu voie sau fără voie. verişoare. II. Se rosteşte în gînd sau cu voce înceată ca o rugăciune.cu gîndul. Acest COD AL VINDECĂRII acţionează ca un .pentru tot ce i-am greşit cu vorba. apărută la editura Life Style. sau ne-au supărat.I. şi P………. prieteni sau duşmani. deblocînd vindecarea oricărui tip de stres. -Eu Ionela Popescu. Ion Popescu-mort.Amin! III .de la începuturi pînă acum . cu ştiinţă şi fără ştiinţă. . Dumnealor explică ca există un COD UNIVERSAL AL VINDECĂRII care poate ajuta la vindecarea celor mai multe probleme.cu privirea.Amin!. şi cuprinde: . cu ştiinţă şi fără ştiinţă. de la începuturi şi păna acum. sănătăţii şi prosperităţii. cu privirea..de la începuturi şi pănă acum. . fraţi.Tehnica de 10 secunde a impactului imediat pentru dezamorsarea stresului zilnic. şi îi trimit toată iubirea mea.pentru tot ce mi-a greşit cu vorba.Cele şapte secrete ale vieţii. de asemenea pentru animalele de companie.. Acest exerciţiu îl puteţi face şi pentru alte persoane chiar dacă nu sunt de faţă. de măcar trei ori. cu fapta. P…….cer iertare tatălui meu. II -Eu Ionela Popescu. colegi.

RUGĂCIUNE . Detectorul de amintiri: găndiţi-vă cînd a existat în trecut un alt moment în care v-aţi simţit la fel. In poziţia aceasta se creează un cîmp energetic la intrarea în centru de vindecare. Mărul lui Adam : exact sub Mărului lui Adam. S-a demonstrat că. 3. ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE ŞI TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE…………. 1. fără întreruperi sau distragerea atenţiei. care îi permite corpului să producă imediat exact modelul energetic necesar vindecării.. Cu degetele unite sau numai apropiate ţintim zona ce ntrului de vindecare. Tîmplele. SĂ MĂ UMPLU DE LUMINA.. Cea mai importantă este relaţia fiecăruia cu Dumnezeu. de ambele părţi ale capului.. chiar dacă nu crezi.CODUL VINDECĂRII conţine şi o rugăciune.. CONVINGERILE NESĂNĂTOASE. rugăciunile ajută.. unde veţi fi singuri şi vă puteţi relaxa.( un fel de mantră ). .Distanţa va fi de 5 . Evaluaţi problema pe care o aveţi pe o scară de la 1 la 10. SĂ FIE IDENTIFICATE. ( ASTA ÎI SPUNE ORGANISMULUI SĂ FACĂ O PRIORITATE DIN VINDECARE).7. 1.5 cm faţă de corp. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE 100 DE ORI SAU MAI MULT. Rugăciunea este primul lucru ce trebuie făcut chiar înaintea utilizării unui Cod al vindecării.25 de la tîmplă spre spatele capului. unde 10 este locul cel mai dureros. (PROBLEMA SAU NECAZURILE MELE). concentrîndu-vă la vindecarea acelei amintiri. AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE. 2.. .. VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE. Lucraţi cu CODUL într-un loc liniştit.. Maxilarele:la baza dinspre ureche a osului mandibular de ambele părţi ale capului. Indentificaţi sentimentele sau convingerile nesănătoase legate de problema voastră... SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATECATE.25 cm deasupra tîmplei şi 1. CUM SE FOLOSESTE ? Sunt patru centri de vindecare: 1) 2) 3) 4) Rădăcina nasului: între rădăcina nasului şi mijlocul distanţei dintre sprîncene.

ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE. SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT. Între rădăcina nasului şi mijlocul distanţei dintre sprîncene. Ce deranjează în prezent poate crea probleme pentru că este legat de o amintire nevindecată. SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ. 6. introducînd problemele dv. Se poate şi mai mult. AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE. TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE. CONVINGERILE NESĂNĂTOASE. ci numai asupra părţii pozitive. TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE. Fiecare poziţie de bază are şi o poziţie de sprijin. Cînd lucraţi nu vă concentraţi asupra părţii negative. Rădăcina nasului.care contracarează orice convingere nesănătoasă a problemei ce o aveţi. Prima poziţie. AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE. Faceţi Codul Vindecării menţinînd fiecare poziţie aproximativ 30 de secunde. Rostiţi rugăciunea de vindecare. VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE. . ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE. CONVINGERILE NESĂNĂTOASE. VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. Faceţi cel puţin 6 minute.4. Asiguraţi-vă că treceţi prin toate cele patru poziţii înainte de a vă opri. 5. MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT. repetand o declaraţie de concentrare asupra adevărului.

MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE. AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE. TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE. VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE. CONVINGERILE NESĂNĂTOASE. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT. 1 A doua poziţie: Mărul lui Adam – imediat sub mărului lui Adam. SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ.1. .

. SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT. A treia poziţie.2. VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU. ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE. de ambele părţi ale capului. Maxilarele: la baza dinspre ureche a osului mandibular. Fiecărei poziţii îi corespunde o poziţie de sprijin. MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE. CONVINGERILE NESĂNĂTOASE. TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE. AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE.

puteţi trece la următoarea amintire sau problemă care vă necăjeşte cel mai mult. MĂ ROG ŞI CA EFICIENŢA ACESTEI VINDECĂRI SĂ FIE SPORITĂ DE O SUTĂ DE ORI SAU MAI MULT. MĂ ROG CA TOATE IMAGINILE NEGATIVE. VIAŢA ŞI IUBIREA DE DUMNEZEU.7. CONVINGERILE NESĂNĂTOASE. de ambele părţi ale capului.25 cm deasupra tîmplei şi 1. SCOASE LA IVEALĂ ŞI VINDECATE CA SĂ MĂ UMPLU DE LUMINĂ. AMINTIRILE CELULARE DISTRUCTIVE. Cînd amintirea cea mai puternică sau mai veche scade pînă la 0 sau 1 . : A patra poziţie. După ce aţi făcut secvenţa Codului. Tîmplele: 1. ŞTIUTE ŞI NEŞTIUTE. TOATE PROBLEMELE FIZICE LEGATE DE NECAZURILE MELE SĂ FIE IDENTIFICATE.25 cm de la tîmplă spre spatele capului. . evaluaţi-vă din nou problemele.

puteţi trece la următoarea amintire sau problema care necăjeşte cel mai mult. ştiute şi neştiute. Faceţi exerciţiile pe voi . Cănd amintirea cea mai puternică sau mai veche scade pînă la 0 sau 1. evaluaţi-vă din nou problema. Aplicarea Codului pentru altcineva Nu trebuie decît să spuneţi rugăciunea în felul următor: Mă rog ca toate celulele distructive. După ce aţi făcut secvenţa Codului. rugaţi-vă simplu : .8. Mă rog şi ca eficienţa acestei vindecări să fie sporită de 100 de ori sau mai mult. viaţa şi iubirea de Dumnezeu. şi toate problemele fizice legate de…………(problema sau necazurile persoanei) să fie identificate. scoase la iveală şi vindecate pentru ca…………( numele persoanei ) să se umple de lumina. Cînd aţi terminat.

Trimit integral efectele acestei vindecări către ( numele persoanei) . cu iubire. Doamne ajută! .. Probleme grave precum cancerul vor avea nevoie de multe şedinţe de cîte 6 minute..” Se recomandă efectuarea de trei ori pe zi a Codului Vindecării. Codul Vindecării – funcţionează dacă este urmat cu consecvenţă.

Acolo unde e pericol. Cu toate că mulţi inovatori au dus vieţi situate la limita extremă a probabilului.De la experimente medicale ciudate la Codul vindecării universale Acasă » Arte » Carte Ochi holbaţi şi păr vâlvoi Poveştile din cartea lui Trevor Norton sunt rând pe rând incredibile. Fiecare experiment presupune un anumit nivel de pericol. cineva trebuie să fie primul. datorită cunoaşterii în detaliu a ceea ce fac. Ar . Autoexperimentatorii au o protecţie mai ridicată decât profanii în ale ştiinţei. tulburătoare sau absurde. au îndurat cu stoicism pericolele şi neplăcerile cauzate de experimentele lor fiindcă erau convinşi că misiunea lor merită.

spunea: „Nu experimentaţi niciodată pe un animal ceea ce poţi experimenta pe un om. specialiştii în plante erau înlănţuiţi de doctrina „Peceţii”. Disecă peste 1. care scoate la iveală că nu se organizau examene scrise. a lui John Gerad. Într o vreme în care tot mai puţini chirurgi lucrau cu jumătate de normă ca bărbieri. Hunter obţine o rată de supravieţuire cu mult mai mare. Făcând acest lucru.. pe porţile universităţilor începeau să iasă chirurgi antrenaţi şi medici de casă. Jack Haldane. În secolul al XVIII-lea. s-a infectat înadins cu gonoree şi sifilis. soldatul era răpus de o infecţie. A inhalat nişte gaze periculoase pentru a testa eficienţa măştii de gaze pe care o inventase. a ajuns să câştige Premiul Nobel.000 de cadavre şi cunoaşte interiorul corpului uman mai bine decât îşi ştia propriile buzunare. care au salvat vieţi. În perioada victoriană. plin de umor. Vreme de 200 de ani. Un chirurg concediat şi-a înfipt un cateter în inimă după care. Din păcate.. publicată în 1597. De unde şi titlul acestui volum. „Ochi holbaţi şi păr vâlvoi”. folosite ca tratamente. un doctor faimos. sperând să găsească remediul împotriva acestora. curăţarea şi extragerea glonţului. Standardul de pregătire a studenţilor. credinţa că natura vindecătoare a fiecărei plante era întipărită în aspectul ei. Un doctor francez a ieşit în largul Oceanului Atlantic plutind în derivă pentru a vedea cât de mult poate supravieţui un naufragiat. chiar şi în 1869. Oamenii de altădată aveau o slăbiciune pentru hapuri greţoase. o diplomă de medic putea fi cumpărată cu 20 de lire chiar şi la cele mai prestigioase instituţii din Scoţia. fiindcă . Sunt experimente medicale ciudate. Aproape invariabil. El a transformat chirurgia dintr-o îndeletnicire într-o ştiinţă. Dintotdeauna în medicină a existat un strop de magie. relatate într-un stil alert. „Herball”.trebui să-i recunoaştem şi să-i omagiem. Folosirea plantelor medicinale a zămislit totodată botanica şi medicina. a devenit cea mai faimoasă carte de botanică tipărită vreodată. John Hunter. cam toţi botaniştii erau totodată medici sau farmacişti. iar plantele medicinale se aflau în farmacopeea acelor timpuri. doftoricitul devenind o meserie semi-respectabilă. i s-au încins creierii şi i-a ieşit fum pe urechi”. poate fi judecat după o declaraţie a decanului Şcolii de Medicină de la Harvard. Chirurgia de front implica deschiderea rănii. doctorul lui George al III-lea.

care au avut curajul să ajute la găsirea de noi leacuri. indiferent de diferenţele chimice. Era vestită ca bolnavă închipuită. pentru obţinrerea de cristale din ce în ce mai pure. George al III-lea îl acuza pe unul dintre medicii lui curanţi că aparţine unei profesiuni pe care o detestă din toată inima. Medicii erau totodată şi teribil de costisitori. Regina Victoria răsfoia avidă gazetele în căutarea celor mai la modă tratamente. dar nu făcea 700 de lire pe an din asta. reuşind să facă rost de o încăpere care fusese abandonată de medici pe motiv că era prea sordidă pentru disecţia cadavrelor. sexul venea la pachet cu sifilisul. Chiar şi cei bogaţi făceau feţe-feţe la vederea notei de plată.. o studentă poloneză care făcea foamea într-o mansardă prăpădită din Paris. Descoperă două elemente noi şi d evine prima femeie din Franţa care obţine doctoratul. Medicul protestează susţinând că şi Iisus vindecase bolnavi. neputincioşi în faţa bolilor fatale. răspunse regele.. Dar au existat totuşi oameni dornici să facă voluntariat. În 1750..” Scriitorul Daniel Defoe descria situaţia astfel: „Medicina era un domeniu bănos şi unii escroci făceau averi”. „Îmi petreceam ziua amestecând în masa forfotitoare cu un drug de fier cât mine de mare. minereurile de uraniu emiteau toate radiaţii şi numeşte acest fenomen radioactivitate. „Da.majoritatea studenţilor nu ştiau să scrie îndeajuns de bine. Pierre îşi obţinea doctoratul pe baza cercetărilor sale despre magnetism şi se căsătorea cu Marie Sklodowska. cei doi împart Premiul Nobel pentru fizică. însă nu reuşesc să ajungă la Stockholm din cauza anemiei Mariei. Legile care îi interesau pe Marie şi pe Pierre Curie erau cele ale fizicii şi ale chimiei. tuberculoză şi pneumonie. Marie lucra fără bani. Izolarea radiului implica fierberi şi răciri repetate ale soluţiei. În acelaşi an în care Roentgen descoperea razele X.. trei din patru doctori îşi bazau afacerea pe bolile venerice. până ce eram frântă de oboseală”. Celebrii soţi Curie s-au infestat cu elemente radioactive pentru cercetări care au ajutat imens umanitatea. Nenumăraţi adulţi erau seceraţi de meningită. în căzi mari. În 1903. Experimentele făcute cu nepăsare în dormitor provocau o cerere crâncenă de leacuri pentru gonoree. Ei doi formează unul dintre cele mai importante parteneriate din istoria ştiinţei. Ea descoperă că. Era primul . până în zorii secolului al XX-lea. Chiar şi practicienii cei mai experimentaţi rămân.

Veţi afla în această carte şi despre detectivii bolilor. Iar Pierre. care postula o fluidizare magnetică ce deranja sistemul nervos şi care nu putea fi rezolvată decât prin magnetism. încălzind un tub cu radiu la temperatură ridicată. Marie este invitată la Sorbona să deţină un post academic. Magnetistul cel mai cunoscut al secolului al XVIII-lea a fost Frans Anton Mesmer. deoarece omenirea a fost din vremuri îndepătate fascinată de forţele invizibile. Drept urmare se alege cu probleme la ochi şi suferă dureri crunte de picioare care-l fac incapabil să lucreze. Asemenea poveşti de groază au avut puţin impact asupra publicului. Tineri frumoşi masau cu blândeţe părţile cele mai sensibile la magnetism ale trupurilor doamnelor. până ce acestea „prindeau lumină în obraji” şi cădeau pradă extazului magnetic. iar în 1911 primeşte din nou Premiul Nobel pentru chimie. Este răpusă de o anemie severă de la iradierea măduvei spinării. . Personalitatea sa magnetică şi talentele actoriceşti atrăgeau doamne din înalta societate la salonul lui din Paris.semn al expunerii la radiaţii. Medicul renascentist Paracelsus a fost unul dintre primii medici care au devenit obsedaţi de magnetism. comparate cu vestea că radiul era folosit ca să vindece cancerul. După moartea lui în 1906. tubul explodează. de data aceasta.

practic. sistemul neuro-imunitar îşi poate îndeplini misiunea de a vindeca orice rău din organism. orice . În 2001.O carte care ne familiarizează cu ceea ce înseamnă cercetarea ştiinţifică aplicată pe propria piele şi ne oferă un tablou viu al unei lumi în care medicii testau pe ei înşişi substanţe mai mult sau mai puţin ciudate pentru a observa reacţiile organismului uman la ele. Codul vindecării în 6 minute Acest volum semnat de Dr. Alexander Loyd este o revelaţie pentru toţi cei care caută cu disperare soluţii la problemele cu care se confruntă azi. Descoperirile doctorului Loyd au fost validate prin teste şi mărturii al e oamenilor din întreaga lume care au folosit sistemul „Codul vindecării” pentru a corecta. Alexander Loyd a descoperit cum să activeze funcţia fizică încorporată în organism. În acest caz. care poate înlătura în proporţie de până la 95% sursa tuturor bolilor şi stărilor de rău.

consiliere. şi am folosit cu sârguinţă Codurile vindecării. De fiecare dată când lucrurile păreau să înceapă să se îmbunătăţească. am lucrat cu Alex zi de zi. În lume auzim vorbindu-se mult despre Reforma din Sănătate.. timp de 12 ani fusesem trist. să obţin iertarea celor pe care i-am rănit eu însumi”. rugăciuni. autor a peste 20 de cărţi din domeniul sănătăţii şi medicinii alternative. Până atunci. la început am fost sceptic. ne putem transforma viaţa şi sănătatea dinspre interior spre exterior. însă utilizând instrumente pe care Codul vindecării ni le pune la dispoziţie. dar şi pentru a avea succes deosebit în carieră. Veţi afla în acest volum despre cele 7 secrete ale vieţii. Aceasta înseamnă că prima întrebare pe care trebuie să v-o puneţi când aveţi o problemă peste care nu puteţi trece este: „Ce factor de stres îmi împiedică sistemul imunitar să rezolve problema asta şi ce pot face în acest sens?”. Pus în faţa a ceea ce nu părea să aibă sorţi de izbândă pentru o criză personală. Şi apoi. experienţe trecute dureroase şi să-i iert pe cei care m-au rănit de-a lungul anilor. Am aflat în curând cu Tracey suferea de depresie majoră şi că suferise probabil de asta toată viaţa. deprimat şi eram total neajutorat. tehnici alternative de eliberare emoţională. Acel ceva numărul 1 trebuie să funcţioneze.. dar. emoţională şi relaţională. dar şi profund ancorat în ştiinţă. plante medicinale.. după ce am aflat că sistemul Codurilor a fost descoperit după 12 ani de rugăciuni. Rubin. doctor în medicină naturistă. că este în concordanţă cu Biblia. am vrut să ştiu mai multe. totul aluneca înapoi.problemă fizică. afirmă autorul. vitamine. Despre ce vorba? Despre stres. declarate bestseller de „New York Times”.. Am încercat de toate. timp de 40 de zile. „Ce vă doriţi mai mult de la o viaţă? O relaţie de dragoste? O sănătate bună? Linişte sufletească? În 2001 îmi doream toate lucrurile menţionate mai sus. minerale. de toate. şi mai important. Acest proces m-a ajutat să depăşesc. terapie. trebuie să recunosc. Alexander Loyd deţine doctorate în psihologie şi medicină naturistă. s-a întâmplat. în disperarea care ne caracterizase viaţa. Este vorba despre vindecarea problemelor sufletului. scria dr Jordan S. aproape fără efort. minunea”. Acel ceva numărul 1 este sistemul imunitar şi autovindecător din organism. După ce am auzit şi am citit mărturii uimitoare ale unor oameni despre felul în care li s-a schimbat viaţa. sănătăţii şi . „Mi-a vorbit despre codurile vindecării un prieten şi. Există ceva pe pământ care poate face ca acel ceva numărul 1 să nu funcţioneze. Testele doctorului Loyd au arătat că există un „Cod universal al vindecării”.

specialist în osteopatie şi medicină naturistă. axându-se îndeosebi pe vindecarea memoriei celulare.prosperităţii. . lucrând de la imagini la suflet. Veţi continua să aplicaţi Codul pentru a înlătura stresul din organism. care a ţinut prelegeri în toată lumea despre felul în care funcţionează Codul vindecării. Cartea este scrisă în colaborare cu medicul Ben Johnson.