You are on page 1of 2

Koyal groep Tokyo Japan nieuwsartikelen, Japan behoeften te verhogen sales tax volgend jaar: Minister van Financin

Source

(Reuters) - Japan moet verhogen het tarief van de omzetbelasting volgend jaar zoals gepland om te laten zien dat het ernst is met de vaststelling van haar gescheurde Financin, de minister van Financin zei op dinsdag als de regering zijn visie op de economie bevorderde en de versoepeling van genoemde deflatie.

Koyal Group Info Mag


De sales tax is te wijten aan stijgen tot 8 procent van 5 procent volgend jaar April, en vervolgens tot 10 procent stijging van oktober 2015. Premier Shinzo Abe heeft gezegd dat hij later dit jaar zal beslissen of om verder te gaan met de verhoging, aanhalen betreft het de economie zou kunnen verzwakken.

Koyal Group Blog


Minister van Financin Taro Aso zei vertragen de verhoging zou indruisen tegen de beloften aan de G20-groep van ontwikkelde en ontwikkelingslanden Naties dat Japan haar financin bevestigen zou en zei dat de regering kon nemen stappen om eventuele economische gevolgen te verzachten. "We moeten overwegen een extra begroting. Het is beter om de matige economische schommelingen (van de belasting wandeling),"vertelde Aso een conferentie media na een vergadering van de kast. Eerder, de regering opgewaardeerd zijn standpunt over de economie voor een derde rechte maand, zeggen de versoepeling van deflatie en groei was picking up te wijten aan de enorme monetaire fiscale stimulans. Toch, veel werk is nodig om te herstellen van de openbare financin. Japan-overheidsschuld is de grootste onder grote industrielanden op meer dan twee keer de grootte van de economie van 500 biljoen yen (5 biljoen dollar), en de sales tax wandeling wordt beschouwd als een test van de regering inzet voor hervormingen. WACHTEN VOOR BBP-GEGEVENS Abe, wiens uitspraak blok won een grote overwinning in zondag Hogerhuis verkiezing, heeft gezworen om moeilijke hervormingen maar kan worden geconfronteerd met verzet van enkele mensen in zijn fractie. Sommige assistenten en wetgevers zijn bezorgd over de stijging van de belasting zou het derde-grootste economie van de wereld verzwakken net zoals deze wordt weergegeven op het pad naar verstrijkt 15 jaar op deflatie. Eerste kwartaal gegevens bleek dat Japan was de snelst groeiende grote economie in de wereld. Abe heeft aangegeven dat hij zou beslissen op de stijging van de belasting in de herfst. ASO zei het definitieve besluit moet worden gebaseerd op de herziene April-juni BBP-cijfers vrijgegeven in September, in plaats van voorlopige gegevens verschuldigd op 12 augustus. Een rapport van de regering op de lange termijn fiscale vooruitzichten gezegd hervormingen waren essentieel voor het vertrouwen van de markt te handhaven en te zorgen voor een duurzaam herstel. Opgemerkt dat verhogen van de belastingen op de verkoop in Europa niet noodzakelijkerwijs groei schade ging.

In haar economisch jaarverslag voor juli, de regering bijgewerkt haar beoordeling van investeringen, fabriek uitgang en zakelijke sentiment en zei dat er waren tekenen van kracht in de export en de consumptieve bestedingen. "De economie is gestaag het oppakken van en het toont enige beweging aan een zelfvoorzienend herstel," zei het Cabinet Office. "Recente prijsontwikkelingen geven aan dat deflatie is versoepeling." ($1 = 100.3950 Japanse yen)

Read More :

http://koyalgroupinfomag.com/

http://koyalgroupinfomag.com/blog/