7 sfaturi pentru Dezvoltarea Intuitia dvs.

. "Timpul tau este limitat, asa ca nu-l irosi trai viata altcuiva nu fie prins de dogmă -. Care trăiește cu rezultatele gândirii altor oameni Nu lasa zgomotul opiniilor altora" îneca singur . voce interioară Si cel mai important, au curajul de a-ti urmezi inima si intuitia "-. Steve Jobs

Intuitia este ceva care fiecare creatură de pe această planetă are. E un dar al lui Dumnezeu dat fiind faptul că ne poate ajuta ghida prin viață permițându-ne să facem alegeri corecte și pentru a evita cele greșit face. În această eră rapid paced tehnologică, toată lumea este într -o grabă și este în mod constant bombardati cu distrageri. Toate aceste distrageri păstrează intuiția noastră încuiată și ascunse. Prin luarea de timp în fiecare zi pentru a pas înapoi de la cursa și să se concentreze asupra a ceea ce corpul și mintea noastră încearcă să ne spună, putem dezvolta foarte mult intuitia noastra naturala. Aici sunt 7 sfaturi pentru a dezvolta intuitia ta:

1. Asculta-ti corpul. Corpul tau va spune lucruri dacă vă opriți doar și să acorde o atenție la ceea ce se spune. Când ai acel sentiment intestin în primul rând, du-te cu ea așa cum este, de obicei, dreptate. 2. Uita-te la gândurile și emoțiile voastre fără să reacționeze. Acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut, dar cel mai bun mod de a elibera un gând negativ sau emoție este să ma uit la ea ca un observator extern. Atunci când nu sunt atașate la emoțiile noastre sau gândurile mințile noastre sunt gratuite și acest gol este o condiție prealabilă pentru intuiție. 3. Fi prezenți în acest moment. Momentul este singurul loc unde va trebui adevărata putere de a schimba ceva și de a acționa. Când nu se gândesc la trecut sau viitor și trăiesc în acest moment, vei intra în contact cu o intuitie in mod natural. 4. Meditația este cheia. Incearca sa meditezi cel puțin 10-15 de minute pe zi. Găsiți un loc care nu are tulburări și stai jos și închide ochii. Goliți mintea ta și să se concentreze pe fiecare respirație în timp ce inspiri si expiri. Dacă mintea ta rătăcește în această perioadă, nu rezista sau se lupta, aduce doar mintea ta înapoi la respirația ta ușor și natural. 5. Utilizați undelor cerebrale antrenare. Suntem în statul nostru cel mai intuitiv atunci când suntem în alfa mică sau mai mare gama de frecvențe teta. Prin folosirea undelor cerebrale antrenare concepute pentru creșterea intuitie, sau o înregistrare în intervalul 7Hz, puteți ajunge rapid la starea cea mai intuitivă. 6. Fii atent la visele tale Visele sunt o manifestare a vieții noastre de zi cu zi.. Ascultați ceea ce ei încearcă să-ți spun și să învețe de la ei ca acesta este locul unde putem învăța cel mai mult despre noi înșine.

este de respingere a intuiția noastră și inhibând astfel mai mult. Când aveți un sentiment încredere și apoi du-te cu ea. Încredere în voi înșivă și înțelepciunea ta interioara. Sper să vă bucura de toate aceste sfaturi și le pot pune în aplicare în viața de zi cu zi. .7. Auto-îndoială.Nimeni nu te cunoaste sau stie ce e mai bine pentru tine decât tine.