 Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Α.Δ. LAKHSMI

*Α.Δ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ1…

Αφού έχουμε γνωρίσει τα διάφορα βήματα για το δρόμο των μυήσεων και έχοντας
καταλάβει την ανάγκη για να έχουμε βοήθεια στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ, σου δίνουμε αυτό
το φυλλάδιο με μερικές γνώμες που μπορεί να σου είναι χρήσιμες.
Είναι γνωστό ότι η κλασική μουσική, τα φυσικά αρώματα, τα θυμιάματα, το διάβασμα των
βιβλίων του Α.Δ. Σαμαέλ, της Πίστη Σοφίας και της Άγιας Γραφής, δημιουργούν δονήσεις που
μεταμορφώνονται μέσα μας σε πηγές έμπνευσης και σε ανώτερες νότες.

1

Διευκρίνιση: Οι υποσημειώσεις σε αυτό το έργο του Α.Δ. LAKHSMI είναι του μεταφραστή λόγω κάποιον διευκρινίσεων
γλώσσας και όσον αφορά τα βότανα. Ο Α.Δ. ουδεμία υποσημείωση έκανε.

-2-

*Α.Δ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Όπως εσείς ξέρετε τα αρώματα και η κλασική μουσική έχουν πολύ σχέση με την
ψυχολογική μας κατάσταση. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι αναγκαίο να μάθουμε πώς να
παράγουμε στο εσωτερικό μας καταστάσεις έμπνευσης· για να μπορέσουμε δια μέσω
αυτών να επωφεληθούμε την μαγεία της φύσης.
Το απόσταγμα του τριαντάφυλλου, εφαρμόζοντας το στην κορώνα, στο μεσόφρυδο, στην
καρδιά και στο ηλιακό πλέγμα, μας βοηθάει να εμπνευστούμε, και αν το συνδυάσουμε με
θυμίαμα λιβανιού, καλύτερα.

····
Το απόσταγμα του νάρδου, σάνδαλου και ηλιοτρόπιου, αναμεμειγμένα σε ίσα κομμάτια,
τοποθετημένο στα χέρια και να το εισπνεύσουμε, διώχνει τους εφιάλτες και μας δίνει χαρά.

····

------ οοο --Τοποθετούμε σε νερό από λουλούδια, τρεις βλαστούς απήγανο, τρεις αψιθιάς, τρεις
αρτεμισία και προσθέτοντας:
- μια ουγγιά1 από σιτρονέλα2

- μια ουγγιά από κανέλα
- μια ουγγιά από πεύκο
- μια ουγγιά από αλόη
και αλείφουμε στα γόνατα, στα χέρια, στο μέτωπο και στο ηλιακό πλέγμα. Αυτό μας βοηθάει
όταν είμαστε σε μέρη με βαριά ατμόσφαιρα.

····

 οοο ----------Ανακατεύουμε ίσα κομμάτια από: απόσταγμα κανέλας, απόσταγμα πεύκου, απόσταγμα
σάνδαλου και απόσταγμα άνθους πορτοκαλιάς, μας βοηθάει να εναρμονίσουμε την ατμόσφαιρα
και το άτομο που το χρησιμοποιεί.
1

μια ουγγιά αντιστοιχεί σε 28,35 γραμμάρια

2

Σιτρονέλα: Κυμβοπώγων ο νάρδος

-3-

μοσχοκάρυδο. συμβουλεύει να καθαρίζουμε όλο το σώμα για να καταφέρουμε να εξασκήσουμε την Πρακτική Μαγεία.. σε ίσα κομμάτια είναι θαυμάσια για να βελτιώνουμε την ατμόσφαιρα για το διαλογισμό. ανθών πορτοκαλιάς.*Α. μοσχολίβανο και μοσχοκάρυδο. και για αυτό είναι συνετό να κάνουμε μπάνιο με το ακόλουθο παρασκεύασμα: - φύλλα κεκροπίας1 - φασκόμηλο - αψιθιά - απήγανος - κλαίουσα ιτιά Όλα αυτά τα φυτά βρασμένα ή απλά χτυπημένα στο γουδί· ύστερα προσθέτουμε άρωμα από κανέλα. λιβάνι. άρωμα από τριαντάφυλλο. το στοχασμό και την προσευχή πρέπει να χρησιμοποιούν πολύ ελαφρά αρώματα όπως το αρωματικό απόσταγμα του τριαντάφυλλου. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ···· ------- οοο ------- Ο Α. ····  ------- οοο -------Υπάρχει μια τάξη από αρνητικές οντότητες που παίρνουν στην κατοχή τους τα σπίτια και τα άτομα. Τα άτομα που αγαπούν τον διαλογισμό . μυρτιάς. σάνδαλου. πασχαλιάς. προσθέτοντας βάρος στο περιβάλλον. Σαμαέλ.Δ. Είναι αναγκαίο και σημαντικό να μην αφήνουμε να ανισσοροπούμε και να δράσουμε με τον παρακάτω τρόπο: 1 Guarumo: Cecropia Mexicana/ Cecropis Obtusa / Cecropia / κεκροπία -4- . Με αυτό το συνδυασμό το άτομο οφείλει να κάνει ένα μπάνιο κάθε εφτά ημέρες μέχρι να συμπληρωθούν εφτά.Δ. ····  ------- οοο -------Τα θυμιάματα από μοσχολίβανο. ηλιοτρόπιου κλπ. ανησυχίες. και τα θυμιάματα από λιβάνι. άρωμα από σιτρονέλα. προκαλώντας καταθλίψεις. γιασεμιού. Αυτές οι οντότητες επιτίθενται στα παιδιά όσο και στους ενήλικες· αυτό είναι τρομερό όταν κάποιος το νιώθει και δεν είναι θέμα να κατηγορήσουμε κάποιον.

ζάχαρη. για να μας δώσουν προστασία. η αυταρέσκεια. Εδώ αναφέρεται εμφανώς στο ιερό βοτάνι. Αμερική και είναι πιο δραστική από φαρμακευτική πλευρά. και σε όλο αυτό προσθέτουμε άρωμα κανέλας.α. - Εξορκισμός των Τεσσάρων - Εξορκισμός των Επτά - Αλυσίδα Ακτινοβολίας Αγάπης Επικαλούμαστε τον «Κύριο Ιεχωβά» και τον στρατό του των «Ουράνιων Αγγέλων». μικρά λουλουδάκια.Δ. Θα ψεκάσουν το σπίτι από μέσα προς τα έξω με χυμό αρτεμισίας. απήγανου. αψινθιά. είναι πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος. Μην ξεχάσετε αγαπημένε αναγνώστη ότι σε αυτό το φυλλάδιο δίνουμε κλειδιά για να μας βοηθήσουμε.*Α. σταυρογιάννη. -5- . το ίδιο συμβαίνει στα οποία στα οποία ρίχνουμε σκουπίδια . αλλά κάθε άτομο πρέπει να φροντίσει να εξαλείψει από το εσωτερικό του. είναι μέρος φιλοξενίας για λάρβες. γοργογιάννη κ. να μας καθαρίσουν. τα οποία δωμάτια είναι πολύ ακατάστατα· και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στο ίδιο το σπίτι στο οποίο μένουμε· διότι. η οποία είναι ευρωπαϊκής καταγωγής. μελλισόχορτο. Όλο αυτό απομακρύνει τις οντότητες που παράγουν αρνητικές καταστάσεις. Αυτή είναι η φαρμακευτική βερβένα ή ιερό βοτάνι. τις οντότητες που μας προκαλούν ζημιά · όπως η οργή. σιτρονέλλα). να μας δίνουν αγάπη και δύναμη. και φύλλα κοντά. προέρχεται από την Ν. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ - Να κάνουμε ένα θυμίαμα από φασκόμηλο. με ισχνούς βλαστούς. φασκόμηλου και βερβένας 1. κλπ. μας υποχρεώνουνε να συμβιώνουμε με αρνητικές οντότητες όπως: οι λάρβες και οι δαίμονες που επισκέπτονται συχνά 1 Βερβένα: υπάρχουν δύο είδη βερβένας: η μια λεπτεπίλεπτη σαν σκελετός. η κακιά θέληση. Είναι συνήθεια από πολλές οικογένειες να έχουν στα σπίτια τους ένα δωμάτιο για να βάζουν να φυλάσσουν τα ασήμαντα πράγματα. ή σταυρόχορτο. αυτά τα ανεπιθύμητα περιβάλλοντα παρότι αυτό που λέμε φαίνεται υπερβολικό. πεύκου και σιτρονέλας. τότε οι αρνητικές δυνάμεις δεν θα μπορέσουν ποτέ ξανά να μας ανισσοροπίσουν. ξυπνώντας την «Συνείδηση». τις χρησιμοποιεί και τις δύο. Επειδή. ο λειτουργός θα κάνει περάσματα σε αυτούς που σχηματίζουν την αλυσίδα με ένα κλαδάκι απήγανου· μετά όλοι αφήνουν την αλυσίδα και θα αρωματιστούν με άρωμα τριαντάφυλλου και δεντρολίβανου ανακατεμένα. γνωστή ως λουίζα. κιτροσμολιππία. απήγανο. Την ημέρα την οποία θα εξαλείψουμε το «Εγώ». μ’ ακανόνιστα δοντάκια. μοσχοκάρυδο και. ελόιζα. το μίσος. με πλούσιο φύλλωμα και έντονη μυρωδιά λεμονιού.Δ. Τελειώνοντας την επίκληση. ο ζήλος. Ο Α. Η δεύτερη είναι η βερβένα σιτρονέλλα (LIPPIA CITRIODORATA.

επαναλάβετε αυτή την πρακτική όσες φορές χρειαστεί. Φασκόμηλου και Απήγανου. χωρίς να ξέρετε γιατί . ζητώντας να προκαλεί στο σπίτι σας και στα άτομα τα οποία βρίσκονται εκεί Ειρήνη. να διαλύσει όλες τις εργασίες της μαύρης μαγείας ή της γητειές (ξόρκια). Σας προτείνουμε την παρακάτω δουλειά: - Εξορκισμός των Τεσσάρων - Εξορκισμός των Επτά - Θυμιάματα από φασκόμηλο. Μπαίνοντας την ίδια στιγμή να καίτε σε αναμμένα κάρβουνα το επόμενο θυμίαμα το οποίο έχετε προετοιμάσει: - Κανέλα - Μοσχοκάρυδο - Γαρύφαλλο (μπαχαρικό) - Ζάχαρη - Καφέ - Μοσχολίβανο Θυμιατίζοντας με αυτά το σπίτι και τα άτομα.οοο -------Απειλείτε το σπίτι σου (ή το Ιερό) από αρνητικές δυνάμεις ή σκοτεινή επίθεση. αψινθιά σε όλο το δωμάτιο και το ίδιο σε όλα τα άτομα που κατοικούν στο μέρος. Αγάπη και Προστασία.*Α. Μετά να ψεκάσουμε με χυμό Αρτεμισίας. Είναι να αναγκαίο να εξαλείψουμε από τα σπίτια μας όλες αυτές τις αρνητικές εστίες και να θυμιατίσουμε εννιά μέρες με θειάφι και εννιά μέρες με ζάχαρη.Δ.Δ. ···· ------. ···· ------- οοο ------- Νοιώθετε πως το περιβάλλον από το σπίτι σας είναι αποπνιχτικό ή βαρύ. απήγανο. με την χορωδία του των «Αγγέλων του Άρη». Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μια αλυσίδα με τον «Κύριο Ιεχωβά» και τον στρατό των «Ουράνιων Αγγέλων» του. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ αυτά τα μέρη. Σαμαέλ και να του ζητήσουμε με την πύρινη εξουσία του σπαθιού του. -6- ···· να νικήσουν τους σκοτεινούς . - Να επικαλεστούμε τον Α.

δρούμε με την παρακάτω φόρμα: - Παίρνουμε ένα θάμνο αλόης που να είναι καλοσχηματισμένη και υγιής. - Ζητάμε από τον εσωτερικό μας Πατέρα να διατάξει τον Στοιχειώδη μεσολαβητή μας να διατάξει την Αλόη να προστατέψει το παιδί ή το άτομο που χρειάζεται την βοήθεια. πρέπει να δράσουν με τον παρακάτω τρόπο: - Να βάλουν κάτω από το μαξιλάρι τους ένα κλαδάκι απήγανου και βερβένας που πριν έχουμε τελετουργήσει. Με αρκετή ποσότητα και από τα δύο· τα προετοιμάζουμε σε αφέψημα.οοο -------- ···· Στα παιδιά που έχουν συχνά το κακό μάτι ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά από αρνητικές δυνάμεις. χωρίς να το στεγνώσουμε· αυτή την πρακτική μπορείτε να την επαναλάβετε τις φορές που είναι αναγκαίο. να προσπαθήσει να βρει λουλούδια από γαρύφαλλο και τριαντάφυλλο που έχουν χρησιμοποιηθεί σε βωμό και τελετουργίες. Αυτή η πρακτική είναι πολύ καλεί για κάθε άτομο. αγχωτικά όνειρα (μπορεί να είναι παιδιά) τα οποία τις νύχτες είναι ενοχλητικά.οοο -------- ···· Για τα άτομα τα οποία έχουνε συχνά εφιάλτες. ------. -7- . Αυτό το επαναλαμβάνουμε μέχρι το περιβάλλον να γίνει ελαφρύ.οοο -------Όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει δυνατές νευρικές καταθλίψεις. - Κάνουμε ένα κύκλο γύρω από το φυτό. - Συνεχίζουμε με αυτές τις τρεις Γνωστικές προσευχές και ικετευτικά τρεις φορές το Πάτερ Ημών. - Να επαλείψουμε στο ηλιακό πλέγμα και στη κορώνα άρωμα από τριαντάφυλλο και κανέλα. αφήνοντας μέσα στο κύκλο το ίδιο το παιδί και το άτομο που διεξάγει την εργασία. - Αυτή την ικεσία θα την κάνουμε τρεις φορές με δύναμη. Στα οποία πριν έχουμε προσθέσει κάποιους κόκκους λιβανιού (όλα αυτά ανακατεμένα σχηματίζουν ένα άρωμα με ισχυρή ενέργεια). ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ακόλουθους που προκαλούν ζημιά. ------. και θα το κάνει να νιώθει πολύ καλά. ------. από το οποίο θα πιούμε ένα ποτηράκι κάθε έξι ώρες και θα κάνουμε μπάνιο το σώμα.*Α.Δ.

- Καθίστε και χαλαρώστε φυσικά και διανοητικά. και στην μεγαλειότητα του εσωτερικού σου Θεού. #περισπασμός. να κάνουν θυμιάματα με μοσχολίβανο. - ···· 1 Anamu: PETIVERIA ALLIACEA Στο πρωτότυπο Preocupación = #μονομανία. συνεχής έγνοια ή ανησυχία ···· Αν νιώθεις κατάθλιψη και με πολλές ανησυχίες2 κάνε αυτές τις ασκήσεις: - Συνειδητοποιήσου έξω στον κάμπο ή σε ένα ήσυχο μέρος. - Κάνε δεκαπέντε λεπτά βαθιές αναπνοές. - Για να τελειώσουμε τον τρίβουμε με άρωμα τριαντάφυλλου και κανέλας ανακατεμένα. #ψύχωση. τους συμβουλεύουμε να ακούνε πολύ κλασική μουσική. τις διαλέξεις του Α. - Γεμίστε με το διάστημα ζητώντας.Δ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ - Μετά θα αρωματίσουμε το άτομο με θυμίαμα από απήγανο. Όλα αυτά θα τα επαναλάβουμε τρεις μέρες συνεχόμενες· αυτή η δουλειά μας εξυπηρετεί για πολλές περιπτώσεις. - Νιώσε πώς είσαι ο αέρας. γεμίζοντας όλο τον οργανισμό με αγνό πράνα. #ψύχωση.Δ. τριβή. φασκόμηλο και anamu1. συνεχής έγνοια ή ανησυχία. να εισπνέουν αρώματα από άνθη πορτοκαλιάς και να μελετούν την τελετουργία καθαγιασμού των νεόφυτων. τριβή. ···· ------. - Αν έχεις την δυνατότητα άκου κλασική μουσική. ικετεύοντας στην Θεϊκή μας Μητέρα την έμπνευση. επιλεκτικά. αιτώντας.οοο -------Στα άτομα που νιώθουν δυστυχισμένα (ταλαιπωρημένα). τα βουνά και το νερό. #περισπασμός. Στο προτόυπο Preocupación = #μονομανία.*Α. πάθος 2 -8- . τριαντάφυλλο και άνθη πορτοκαλιάς. όταν οι αρνητικές δυνάμεις προκαλούν ζημιές. Σαμαέλ . είσπνευσε απόσταγμα από πεύκο. αν είναι γνωστικοί σπουδαστές.

Δ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Είναι ξεκάθαρο πως στις Εσωτερικές Γνωστικές σπουδές γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει αιτία χωρίς αποτέλεσμα.*Α. ούτε αποτέλεσμα χωρίς αιτία και ότι ο κάθε ένας στην επεξεργασία της δικής μας ζωής είναι κυβερνώμενος από το νόμο του Κάρμα· γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορούσαμε να αλλάξουμε κανένα αποτέλεσμα από την μοίρα μας χωρίς να κάνουμε μια μεταμόρφωση στην προσωπικότητα μας. στον εαυτό μας. ···· -9- . στο νου μας και στην ψυχική ενέργεια μας.

Εάν είναι ευφυής και του λένε «πρόσεξε γιατί είσαι ανώτερος από τους άλλους». επειδή αυτά. Αν το παιδί είναι όμορφο και του το λένε κάθε λεπτό. Το θέμα αυτό της προσωπικότητας.Δ. του υποκινούν εγώ σκληρότητας. Όλα αυτά που αποτελούν το περιβάλλον του παιδιού λειτουργούν στην διαμόρφωση και ενδυνάμωση2 της ψευδούς προσωπικότητας του. Εάν εις το παιδί επειδή είναι εύπορης οικογένειας. ενίσχυση 3 ή αυτοερωτισμός 1 2 -10- . ούτε να κάνουν επανορθώσεις. διότι δίκαια ένα από τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνουμε στις Γνωστικές σπουδές atómico: ο δάσκαλος αναφέρετε στα μοριακά άτομα fortaleciemiento: οχύρωση. θεωρούν αυτά τα πράγματα ως φυσιολογικά στην ζωή. αυξάνεται σε αυτόν το ένστικτο της έχθρας εναντίον των άλλων. την οποία αργότερα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. δημιουργώντας εγκληματικά εγώ και κόμπλεξ κατωτερότητας. το οποίο διαμορφώνετε τα πρώτα επτά χρόνια του ανθρώπου. υπερήφανα και εγωκεντρικά. αυτή ενισχύετε με τις εμπειρίες της ζωής. και από εκεί και πέρα προχωρώντας. την αυταρέσκεια 3. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ······ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Η προσωπικότητα είναι ένα σώμα ενεργειακό και ατομικό 1. είναι απαραίτητο να το εξεταστεί υπό το φως της Γνώσης. του απαγορεύουν να συναντιέται με παιδιά οικογενειών κατώτερης τάξης. του υποκινούν την υπερηφάνεια και την ματαιοδοξία του. του αυξάνουν την υπερηφάνεια. Μπροστά στα παιδιά οι γονείς δεν πρέπει να συζητούν. Εάν είναι λίγο πίσω στα μαθήματα και τον υποτιμούν.*Α.

Αυτό πρέπει να το κάνουμε τα πρώτα επτά χρόνια των Γνωστικών σπουδών. του φθόνου. Ο Α. και είναι μία προσωπικότητα που επιδεικνύει όλα τα εγώ μας. της ζήλειας. και για αυτό το λόγο ο Α. της λαιμαργίας. βγαίνοντας από ένα σαπισμένο τσόφλι. σχηματίζοντας μια άλλη πολύ διαφορετική. εάν είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. της υπερηφάνειας. αλλά δεν μια μηχανική δουλειά αλλά συνειδητή. της οργής.Δ. αρνητική και κρύα· έτσι το ίδιο έχουμε ανάγκη τον ίδιο χρόνο για να διαλύσουμε αυτήν και να μορφοποιήσουμε άλλη. από την ψευδή προσωπικότητα. φωνακλάδικα. εάν η γυναίκα μου είναι πολύ όμορφη. που πρέπει να μας υπηρετεί στο δρόμο των μυήσεων. της απληστίας. Σαμαέλ μας λέει ότι τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής σχηματίζουμε την προσωπικότητα μας εδώ στον κόσμο. με αγάπη και κατανόηση. εάν είναι άντρας και τον θαυμάζουν όλοι· ή το αντίθετο αν εμείς είμαστε άσχημοι. υπερηφάνειας· αυτό είναι το θεμελιώδες της δουλειάς σε ένα άτομο που παίρνει τα πράγματα στα σοβαρά. εάν είμαστε αμαθείς. -11- .Δ. τότε αυτή η προσωπικότητα θα συνεχίσει όπως έχει σχηματιστεί και με κανέναν άλλο τρόπο· είναι αναγκαίο να σκοτώσουμε αυτή την παλιά και απαρχαιωμένη προσωπικότητα για να γεννηθεί άλλη καινούρια που θα επενδύσουμε με τις Αρετές του Είναι. αυτάρεσκα. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ είναι να αρχίσουμε να αποσυνθέτουμε όλες τις αντιλήψεις που έχουμε για εμάς τους ίδιους· εάν είμαστε καλής οικογενείας. εάν είμαστε φτωχοί. της φιλαυτίας. όλα αυτά είναι έννοιες πού ανήκουν στο εγώ και πουθενά αλλού. εάν έχουμε κάνει μεγάλα πράγματα. Σαμαέλ λέει ότι υπάρχουν επτά χρόνια του μαθητευομένου. κλπ.*Α. επειδή είναι όταν πραγματοποιεί την μεταμόρφωση. Επειδή όπως χρειαζόμαστε χρόνο για να φτιάχνουμε μια προσωπικότητα μηχανική. που δεν είναι καταφύγιο από εγώ φιλονικίας. εγώ της τεμπελιάς. με θυσία.Δ. όλα αυτά είναι κόμπλεξ τα οποία δεν μας εξυπηρετούν αλλά είναι ψυχολογικά φράγματα στον δρόμο μας. Αν εμείς μπαίνουμε στις Γνωστικές σπουδές χωρίς να ανησυχούμε για να κάνουμε μια αλλαγή στη ζωή μας.

 ·· ·· ······ ΤΟ ΑΤΟΜΟ Καθένας από εμάς έχει ένα φυσικό σώμα που αποτελείτε από μία λειτουργία υπερβολικά περίπλοκη. για παράδειγμα: λειτουργούμε φυσιολογικά στον σεξουαλικό τομέα.*Α.  Δεύτερον: μέσα στο νόμο των επτά (7).  Πρώτον: είναι αναγκαίο να ξέρουμε υπό ποια αστρολογική κυβέρνηση είναι το φυσικό μας σώμα. Τελικά να καταλάβουμε ότι το φυσικό σώμα είναι ένα εργαστήριο που παράγει και μετατρέπει ενέργειες. σε ποιο ζώδιο ανήκουμε. Πώς λειτουργούν το συκώτι. ποια είναι η σχέση μας με το ζωδιακό κύκλο. 1 integración: ένταξη. τα νεφρά και ο προστάτης (για τους άντρες) ή η μήτρα (για τις κυρίες).  Τρίτον: πώς λειτουργεί το σώμα μας ή ο οργανισμός με τις απαιτήσεις του έργου που πρέπει να κάνουμε. ενσωμάτωση 2 de la persona humana -12- . σε ποιον κυβερνήτη ή Κοσμοκράτορα ανήκουμε. αλλά δεν παίρνουν την απόφαση να διαλύσουν την πολλή αγαπημένη και ψευδή προσωπικότητα τους. Ένα άρρωστο σώμα δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα και λογικά η δική μας εργασία καθυστερεί. που σε ένα κεφάλαιο δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε λεπτομέρειες· μόνο θα αναφέρω για τους ανήσυχους ερευνητές μερικές περιπτώσεις που θεωρούμε σημαντικές και οι οποίες σχετίζονται με την ολοκλήρωση1 της ανθρώπινης ατομικότητας2. το μυαλό. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Έχουμε δει την περίπτωση πολλών ατόμων που λένε πως θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους. τις οποίες χρειαζόμαστε για να πραγματοποιούμε το Μεγάλο Έργο. Ή έχουμε τραύματα. ταμπού που μας εμποδίζουν το έργο μας . και έτσι δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια ριζική αλλαγή σε εμάς.Δ.

όχι λόγο αναμοχλευόμενων1 επιθυμιών· δηλαδή. την τρυφερότητα και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί χάνουν το χρόνο τους και η οικογένεια καταλήγει.Δ. διότι θα ήταν μια αναμοχλευόμενη επιθυμία και όχι φυσική. χάνουν το κίνητρο. Οι λειτουργίες πρέπει να είναι λόγο μίας φυσικής αντίδρασης. με τις γνωστές συνέπειες. αυτός που κάνει μεγάλες προσπάθειες σε βαριές δουλειές καίει τις ενέργειες αδέξια. για να κάνουν μετατροπή και δεν ερευνούν αν αυτό είναι μια ψυχολογική περίπτωση για να την διορθώσουν. αλλά να μην χάνουμε τον χρόνο μας. σε εργασίες πολύ εξαντλητικές χωρίς να ξέρουν ότι αυτοκτονούν. Μην ξεχάσετε ότι στα σπίτια όπου οι σύζυγοι μαλώνουν. όπου υπάρχει κακομεταχείριση. και αυτός που έχει μία στατική ζωή δηλητηριάζεται με τις ίδιες του τις τοξίνες. χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι το σώμα χρειάζεται κάποιες δραστηριότητες που βοηθούν την καρδιά μας στις λειτουργίες τις που βοηθούν στη χώνεψη επιτρέποντας στο οξυγόνο να εξαπλωθεί σε όλο τον οργανισμό· δηλαδή. είναι provocado δηλ. πρέπει να εκπαιδεύσουμε το νου να μην σκέφτεται αυτές τις πλευρές ούτε να ζει ανακαλώντας νοσηρά σκηνικά. Μια άλλη περίπτωση είναι ότι τα ανθρώπινα όντα ζούνε. καίγοντας όλες τις ενέργειες τους· άλλα αδέλφια βυθίζονται σε μια ζωή τρομερά στατική. Όταν το σώμα μας είναι άρρωστο να αναζητούμε πληροφορίες που και πώς να το θεραπέψουμε για να μας υπηρετήσει στο Μεγάλο Έργο. ΛΑΚΣΜΙ*  Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Έχουμε δει περιπτώσεις αδελφών που φαίνεται να μην τους ενδιαφέρει. 1 η λέξη που χρησιμοποιεί ο Α. αν δεν νοιώθουν φωτιά. Πρέπει να υπάρχει πολύ ισορροπία σε όλες τις φυσικές λειτουργίες. το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουν επιθυμία να κάνουν μετατροπή σαν παντρεμένοι. τότε συμβουλευόμαστε τα έργα του Α. Σαμαέλ Αούν Βεόρ και θεραπεύουμε το σώμα μας. όπου βρίζονται. στα άκρα.Δ. προβοκατόρικων. Εάν η περίπτωση είναι λόγω ασθενείας. βεβαίως υπάρχουν εξαιρέσεις · μερικοί υποβάλουν σε πολύ μεγάλες προσπάθειες τα σώματα τους.*Α. αν και φαίνεται απίστευτο. υποκινούμενων -13- .Δ.

2 -14- . γιατί αυτό διαλύει το οξυγόνο από το συκώτι και από το αίμα. Ο Α. χρησιμοποιεί δύο λέξεις για τον σπόρο επεξηγηματικά και προφανώς αναφέρεται στο σεξουαλικό σπόρο. αιτία πολλών ασθενειών.Δ. την καρδιά του. το αίμα του.Δ. να αισθανθούμε τον παλμό της 1 φλούδι σπόρου δημητριακών y su Simiente o sea Semilla. με νερό σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.*Α. Αυτή η άσκηση επιτρέπει στον Γνωστικό σπουδαστή να γεμίσει τους πνεύμονες του. το μυαλό του κλπ. Ο Γνωστικός σπουδαστής δεν πρέπει να πίνει ποτά που περιέχουν ανθρακικό. να αδειάσουμε το μυαλό. Ο Γνωστικός σπουδαστής θα πιει το πρωί νηστικός ένα ποτήρι χυμό πορτοκαλιών ή παπάγιας με τρεις κουταλιές πίτουρο1 . αυτό καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και βελτιώνει την χώνεψη. ότι από την τροφή εξαρτάται η υγεία και ο Σπόρος2. Να κάνουμε καθημερινά την παρακάτω άσκηση: Παίρνουμε θέση όρθιοι με πρόσωπο προς την ανατολή.. κάνουμε βαθιές αναπνοές και ταυτόχρονα ανεβάζουμε και κατεβάζουμε τα χέρια. τις πρωινές ώρες. καθισμένοι μόνοι μας. Μην ξεχάσετε. χωρίς να αφήσουμε μια μέρα που να μην το κάνουμε· παίρνοντας τον αέρα από την μύτη και εκπνέοντας από το στόμα. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Ο Γνωστικός σπουδαστής πρέπει να κάνει μπάνιο όλες τις μέρες. με οξυγόνο δίνοντας του δυναμισμό και υγεία. αγαπημένα Αδέλφια. επειδή αυτό προκαλεί εσωτερικό πυρετό. και να συγκεντρωνόμαστε στην καρδιά. το σπέρμα. για τριάντα λεπτά. Να διαλογιζόμαστε τουλάχιστον μία ώρα ημερησίως. ποτέ με ζεστό νερό.

κάνε το δικό σου. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ καρδιάς και να αποκοιμηθούμε. Αγαπημένε Αδελφέ. με αυτό διδασκόμαστε προς το να γνωρίσουμε το ΕΙΝΑΙ .*Α. αποφάσισε να αποκτήσεις το ΕΙΝΑΙ σου. μην εξαρτάσαι από αυτό που οι άλλοι άνθρωποι κάνουν ή δεν κάνουν. ···· -15- . προς το να το νοιώσουμε.Δ.

το φθόνο. ούτε το νου μας· φέρνοντας σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξοδέψει κανένας δυνητικές ενέργειες . να ελέγξει και να μεταμορφώσει τις σκέψεις και τα συναισθήματα. το φανατισμό.Δ. τότε το εγώ δεν μπορεί να διαιρέσει. τη ζήλια. κάθε εγώ οδηγεί σε συγκεκριμένη στιγμή κάποιο ορισμένο κομμάτι του νου. τα κουτσομπολιά. τότε μας αφήνει χωρίς ύλη για να δημιουργήσουμε τα Υπαρξιακά Σώματα του Είναι. Μπορεί να είναι δυνατόν ένα άτομο που κάνει πολύ μετατροπή και πολύ καλά. Αν αφήσουμε το εγώ να ξοδέψει αυτή την νοητική ή ψυχική ενέργεια. -16- . τα πάθη κλπ. ο Νους είναι ένα από τα σώματα που το ανθρώπινο όν έχει. και αποτελείται από κομμάτια της εσωτερικής συνύφανσης. Την ψυχική ενέργεια το εγώ μας την ξοδεύει σε διαταραγμένα συναισθήματα. αλλά εξαιτίας του ότι ο άνθρωπος είναι καταπατημένος από την πολλαπλότητα του εγώ. κλπ. ούτε τα συναισθήματα μας. αλλά όπως δεν αφιερώνετε στο να μελετήσει. Αν εμείς είμαστε σε αυτοπαρατήρηση πάνω στον εαυτό μας και πάνω στην ψυχολογική και νοητική κατάσταση μας. τότε δυστυχώς ξοδεύει σε αρνητικές σκέψεις και σε αρνητικά συναισθήματα την ενέργεια που θα του ήταν χρήσιμη για την αναγέννηση του και την δημιουργία των Ηλιακών Σωμάτων του. ΛΑΚΣΜΙ*  Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ······ Ο ΝΟΥΣ Όπως όλοι ξέρουν. ούτε ψυχικές ούτε νοητικές. τη φιλαυτία. Τη νοητική ενέργεια την ξοδεύει το εγώ με αρνητικές σκέψεις και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. όπως το μίσος.*Α.

αλλά ο οποίος θα ολοκληρώνεται σαν ένα σταθερό σώμα που είναι κατάλληλο για να μεταδίδει τα μηνύματα του Είναι. και γεμάτος κατανόηση για να διδάξει.»· αλλά αυτά τα αδελφάκια που δοκιμάζουν να γνωρίσουν το καλό και το κακό. ···· -17- . ζήλιας. πρέπει να πάμε σιγά γιατί αυτός που τρέχει θα κουραστεί γρήγορα κλπ. ο νους του συνεχίζει να είναι το ίδιο καταφύγιο από τα εγώ φιλονικιών. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Όταν ο νους αρχίσει να είναι ελεγχόμενος και κυριαρχημένος από την θέληση. υπομονετικός για να δράσει. Ο νους είναι ένα μυστήριο που μόνο οι μεγάλοι Φωτισμένοι Δάσκαλοι οι φωτισμένοι μπόρεσαν να τον περιγράψουν όπως είναι.Δ. λαγνείας. είναι αναγκαίο να γνωρίσουμε το καλό και το κακό. και όταν το άτομο θελήσει να τα διαλύσει καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο. «δεν πρέπει να είμαστε φανατικοί. όχι μόνο θα σταματήσει να ξοδεύει τόσο ενεργεία. και ο νους γίνετε από μόνος του τόσο ικανός που σε στιγμές μας κάνει να πιστεύουμε ότι πάμε πολύ καλά στο δρόμο· και είναι όταν εμείς ακούμε κάποια αδελφάκια να λένε. αλλά ότι ενισχύονται με την ενέργεια μας. την κατανόηση και την αυτοπαρατήρηση. και εξαιτίας αυτού προσκαλώ προς τους αδελφούς μας να σπουδάσουν την Σαμαελική ψυχολογία. δηλαδή χάνει τον ζωώδη δυναμισμό που έχει λόγο της κακότητας του και λόγο του τρόπου που έχει να αντιδράει αρνητικά μπροστά σε όλα τα γεγονότα της ζωής· ο νους για ένα μαθητή της Γνώσης πρέπει καθημερινά να περάσει από πολλές πειθαρχίες που τον οδηγούν να είναι αγνός για να σκεφτεί. κουτσομπολιών. Το είδος του ατόμου εξαρτάτε από τον νου του. ακριβώς επειδή ο νους με τον οποίο γνωρίζουν το κακό είναι κακός και λογικά βλέπουν καλά το κακό και κακά το καλό. και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αυτά τα εγώ όχι μόνο συνεχίζουν να ζουν στην ψυχική μας ενέργεια και συνεχίζουν να εκφράζονται στο Νου. φιλαυτίας. Όταν ο νους σταματήσει να είναι ηδυπαθής και ενστικτώδης αρχίζει να ανθρωποποιείτε. μίσους. κρατά αυτό που τους βλάπτει. δεν πρέπει να γεμίζουμε το νου με θεωρίες κάθε είδους.*Α. αν το άτομο δεν σκοπεύει να κάνει μία αλλαγή στη ζωή του.

και βρίσκεται διανεμημένη σε όλα τα άτομα. τοποθετείτε σε οποιοδήποτε κέντρο της ανθρώπινης μηχανής μας. και της σεξουαλικής ενέργειας. και σε αυτές τις συνθήκες θα είμαστε έτοιμοι για να αρχίσουμε να διαλύσουμε το εγώ. Όταν ένα εγώ δημιουργείτε και αναπτύσσετε μέσα μας δια μέσω του νου. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ······ Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η Ψυχική ενέργεια υπό το φως του Χριστικού Εσωτερισμού. τι είναι η ψυχική ενέργεια.*Α. και από εκεί συνεχίζει να δρα και να ελέγχει κάποιο τομέα του νου μας και της ψυχολογικής χώρας μας. είναι στοιχειώδης στην οποία το ψυχολογικό εγώ μπορεί να δράσει και να εισβάλει σε όλα τα μέρη της εσωτερικής και φυσικής δομής μας.Δ. Η Ψυχική ενέργεια λόγω του ότι είναι μια ενέργεια τόσο ανώτερης εξουσίας. ΤΕΧΝΙΚΗ -18- . Όταν εμείς παίρνουμε την απόφαση να δουλεύουμε πάνω σε ένα συγκεκριμένο εγώ είναι αναγκαίο να κάνουμε μία ξεκάθαρο διαχωρισμό στο: τι είναι ο νους . τα μόρια και κύτταρα του ανθρώπινου σώματος λόγω του ότι σε όλα τα μέρη του σώματος υπάρχει μια φυσική ευφυΐα. είναι μια ενέργεια που κάθε άτομο έχει. τι είναι το άνθρωπος.

στη ποσότητα. δηλαδή το καλούπι. Αυτό ή το άλλο εγώ θα μπορούσε να υπάρχει τοποθετημένο στην ψυχολογική μας χώρα. από αυτά τα τρία συστατικά ποιο είναι δικό μας και ποιο είναι του εγώ· για αυτό πάμε να μελετήσουμε αυτό το θέμα:  Πρώτον: Η ενέργεια που αυτό έχει είναι η ίδια με αυτή την ενέργεια την οποία εμείς το έχουμε δημιουργήσει. και τη Συνείδηση. -19- . αλλά δεν είναι έτσι. για παράδειγμα: όταν το εγώ κάνει την εμφάνιση του στο νου. Αγαπημένε Αναγνώστη.*Α. είναι στη ψυχική μας ενέργεια. αυτή η συνείδηση είναι ίση. με τον έλεγχο που έχει αυτό το εγώ πάνω μας. αν δεν θα το δικαιολογούσαμε. απλά το έδιωξε. Μπορεί να είναι δυνατόν ότι ένα άτομο να κάνει πολύ νοητική υγιεινή και ωσότου να έχει την πολυτέλεια να πιστέψει ότι δεν έχει εγώ. Το εγώ έχει τρία συστατικά Ενέργεια. Ύλη. δηλαδή σεξουαλικού και νοητικού τύπου ενέργεια· μετά την δημιουργία αυτού του εγώ πάει να τοποθετηθεί στην η Ψυχική μας ενέργεια. και το εγώ συνεχίζει να ζει πολύ ωραία στην ψυχική ενέργεια του ατόμου. και σε αυτό το σημείο καταλαβαίνουμε γιατί ένα εγώ που έχει δημιουργηθεί δεν είναι πια στο νου. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  Πρώτον: να μελετήσουμε τι είναι αυτό το εγώ.  Δεύτερον: από τι αποτελείται ένα εγώ.Δ.  Δεύτερον: Η Συνείδηση που αυτό το εγώ έχει μας ανήκει. τι έχει από εμάς και εμείς τι έχουμε από αυτό. και όταν το εγώ εμφανίζεται στο νου το διώχνει και το άτομο πιστεύει ότι αυτό το εγώ έφυγε από μέσα του. πάλι πήγε στην δικιά του ψυχολογική χώρα.

η παρουσία στον ψυχολογική χώρο. παράκληση στη Θεϊκή Μητέρα Κουνταλίνι. τότε το εγώ ενισχύεται και ποτέ δεν θα το εξαλείψουμε. δηλαδή η μορφή που αυτό ή το άλλο εγώ έχει. για παράδειγμα: αν μας λένε ότι είμαστε περήφανοι το δικό μας εγώ της υπερηφάνειας και της αυτοεκτίμησης υπερασπίζονται και επιτίθενται αυτόν που μας προσβάλει.*Α.  Τρίτον: Η ύλη. κλπ. Αν εμείς αφαιρούμε το δίκαιο από το εγώ και το δίνουμε σε αυτόν που μας κάνει επίθεση. η συνείδηση που το εγώ έχει είναι δική μας και μπορούμε να την βγάλουμε από το εγώ αφαιρώντας του το δίκαιο. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να συμπεράνουμε τα παρακάτω. Η ενέργεια που εμπεριέχεται μέσα στο εγώ απελευθερώνεται και το σώμα του εγώ λόγο του νόμου της συγγένειας με το εγώ αυτού που μας προσβάλει φεύγει με αυτόν· όλη αυτή η καταπληκτική δουλειά γίνεται μέσα μας δια μέσω τεσσάρων πλευρών που μπορούμε να μελετήσουμε:  Πρώτον: Αυτοπαρατήρηση  Δεύτερον: Κατανόηση  Τρίτον:  Τέταρτο: Προσευχή.Δ. δηλαδή το σώμα του εγώ. στο νοητικό κόσμο ή στον αστρικό κόσμο αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά ή την κακία του ιδίου. Θέληση Η Ύλη. σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να συνεχίσει ακολουθώντας τρεις δρόμους: -20- . και εμείς το υπερασπιζόμαστε ή το δικαιολογούμε ρίχνοντας το φταίξιμο στους άλλους. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ στα συναισθήματα μας. η συνείδηση που το εγώ έχει επιστρέφει σε εμάς. επειδή η ασχήμια του. στο σεξ. ή απλά δικαιολογούμε την θέση μας. στα ένστικτα. ανήκει σε αυτό.

θα ξαναδίνουμε ψυχή σε αυτό το εγώ που είχαμε μερικώς διαλύσει. λόγω του ότι υπάρχει σε αυτόν ένα εγώ που είναι συγγενή με το πτώμα που εμείς εκδιώκουμε. μετατρέποντας το σε κοσμική σκόνη. ···· -21- . περιμένοντας τη στιγμή στην οποία.  Δεύτερος: Να μεταφερθεί σε άλλο άνθρωπο.Δ. λόγω έλλειψης προσοχής.*Α. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  Πρώτος: Η Θεϊκή Μητέρα να το διαλύσει.  Τρίτος: Να παραμείνει σε εμάς.

μυθιστοριογράφοι.κ. ΜΙΧΑΗΛ είναι ο άγγελος του Ηλίου. Για την σωστή προφορά θα πρέπει να αναλογιστούμε και να πειραματιστούμε στην ηχητική δύναμη του Ήτα (=Έψιλον μακρόχρονο) κατά την αρχ. Οπότε έχουμε π. Σαμαήλ να ισοδυναμεί με Σαμαέελ.Δ. -22- . ΡΑΦΑΗΛ είναι ο άγγελος του Ερμή. Αυτή η διαφορά δεν είναι ουσιαστική. ΟΥΡΙΗΛ είναι ο άγγελος της Αφροδίτης. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Χαρακτηριστικά: Η Σελήνη: Ταξίδια. ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ είναι ο άγγελος του Δία. χειρονακτικές τέχνης. Αυτή θα την κάνει σύμφωνα με την ακτίνα στην οποία ανήκει η ικεσία. θέματα που σχετίζονται με την μητρότητα. εμπόριο με υγρά. αντιστοιχεί σε διπλό Ε (στην αρχαία ελληνική). 1 Στο πρωτότυπο τα ονόματα αναφέρονται ως Gabriel.. ελληνική. ΣΑΜΑΕΛ είναι ο άγγελος του Άρη. αρρώστιες του στομάχου και του μυαλού. Τα ονόματα των αγγέλων ως γνωστό στα ελληνικά έχουν την κατάληξη –ηλ.χ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ······ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ Ο μαθητής θα κάτσει άνετα σε μια πολυθρόνα και θα συγκεντρωθεί πάνω στον ΕΣΩΤΕΡΟ του και θα προσευχηθεί ικετεύοντας με όλη την καρδιά του να του παραχωρηθεί η ικεσία του. ΓΑΒΡΙΗΛ1 είναι ο άγγελος της Σελήνης.*Α.ο. μιας και το γράμμα Η . οπότε δεν είναι λάθος η λατινογενής κατάληξη –el σε αντιδιαστολή με την ελληνική. Raphael κ. ΟΡΙΦΙΕΛ είναι ο άγγελος του Κρόνου.

Ο Ήλιος: Υψηλοί αξιωματούχοι. άγγελοι του θανάτου. γεωργία -23- . Κρόνος: Εδαφικά θέματα. Δίας: Ανώτεροι στρατιωτικοί. δραματικές τέχνες. γάμοι. δικαστικά θέματα και δικαστήρια κλπ. δικαστικά θέματα και δικαστήρια κλπ. δίκες. εμπόριο. ···· 1 Agricultura: αγροκουλτούρα. στρατιωτικά θέματα. Άρης: Πόλεμος. μεγάλο εμπόριο. αστυνομικά θέματα. θέματα μεταλλευτικά. αρώματα. υψηλές ιεραρχίες κλπ. ποίηση. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ Ερμής: Δημοσιογραφία. ταξίδια και όλα τα θέματα που σχετίζονται με το νου.*Α. κοινωνική θέση. πολίτες και κληρικοί. θέματα με νεκρούς. μουσική. επιστήμες. νοησιαρχία. θέματα που σχετίζονται με λογαριασμούς και χρήματα. πλαστικές τέχνες.Δ. μυστικά θέματα. δουλειές που σχετίζονται με λογαριασμούς και χρήματα. μεγάλο εμπόριο. Αφροδίτη: Αγάπες. αγροκαλλιέργειες 1. καυγάδες. αρχηγοί. γυναίκες.

ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.Δ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΓΑΒΡΙΗΛ. ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ. Ω! ΑΔΩΝΑΙ. ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ. 1 ΟΝΤΙΝΕΣ -24- .. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ······  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΓΑΒΡΙΗΛ. ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΟΥ. ‘Η ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ... ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΕΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ.. ΕΞΑΓΝΙΣΕ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ. ΝΙΞΑ.. ΝΑ ΑΜΒΛΥΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ. ΒΑΡΟΥΝΑ. ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΣΥ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ· ΣΕ ΙΚΕΤΕΥΩ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΣΟΥ. ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΜΩΜΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ.. ΩΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΜΕΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΝΑΛΙ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. Ω! ΘΕΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ.*Α. ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑΪΑΔΕΣ 1 ΚΑΙ ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ..

ΑΜΗΝ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΣΧΕΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΜΗΝ.ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ. ΣΥ. ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΚΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. Ή ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ· ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Ω! ΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΑΜΗΝ. ΘΕΕ ΤΟΥ ΝΟΥ.*Α. ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΥΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ. -25- . ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΡΑΦΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΡΑΦΑΗΛ . ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ.

Δ. -26- . ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ. ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΠΗΓΗ ΑΓΑΠΗΣ. ΑΜΗΝ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ.ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΟΧΕΙΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΝΑ ΛΑΒΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΕΛ. ΠΡΟΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ. ΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.*Α. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ.. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΑΜΗΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΤΑΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ.EΣΥ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ.. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΥΡΙΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΡΙΤΗ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΥΡΙΗΛ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΟΥ.ΘΕΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΜΗΝ. ΠΟΥ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΗΛΩΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

Ω! ΜΙΧΑΗΛ. ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΠΡΟΣ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΟΥΜ. ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΔΟΞΑ. ΣΟΦΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ· ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ. ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΣΑΡΑΖΙΕΛ ΚΑΙ ΑΓΚΝΙ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΩ ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ Ή ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. Ω! ΜΕΓΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. Ω ΜΙΧΑΗΛ. ΣΑΓΛΑΜ. -27- .*Α. ΑΟΥΜ. ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΙΝΕΙΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Ω! ΜΙΧΑΗΛ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ. ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΣΙΤΕΙΑ. ΕΥΦΥΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.Δ. ΧΟΤΣΑΒΑΤ. ΑΟΥΜ. ΩΣΤΕ Ο. ΜΑΛΑΤΣΙΜ. ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΗΛΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΙΧΑΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΜΙΧΑΗΛ.

Ω ΜΕΓΑ ΛΟΓΕ ΣΑΜΑΕΛ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΗ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΗΘΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΝΑ. ΘΕΕ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ. ΑΟΥΜ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΜΑΕΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΕΜΠΤΗ) ΣΑΜΑΕΛ.Δ. ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΝ. ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΘΕΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΣΑΜΑΕΛ ΘΕΕ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΑΣ ΚΑΤΕΛΘΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.*Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΟΣΟ Η ΣΠΑΘΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ω! ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΤΑΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ. -28- . ΑΟΥΜ. ΣΑΜΑΕΛ ΘΕΕ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. Ω! ΕΝΔΟΞΕ ΣΑΜΑΕΛ. ΑΟΥΜ. ΚΑΘΕΤΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

.. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ.Δ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.. ΑΜΗΝ.. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΑΜΗΝ. ΑΜΗΝ.. -29- . ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ . ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΖΑΤΣΑΡΙΗΛ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΕΥΜΕΝΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.ΥΠΕΡΟΧΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ..*Α.ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. ΤΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ. ΝΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΜΒΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ· ΕΓΩ ΣΥΝΑΙΝΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΥ ΘΕΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ. ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΣΟΥ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΩ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΟΥ.

Ω! ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΕ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ  ΔΕΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΟΡΙΦΙΕΛ (ΗΜΕΡΑ : ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ.. ΩΣΤΕ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ. Ω ΟΡΙΦΙΕΛ.ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣΤΕ Η ΛΑΤΡΕΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΧΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΣΟΦΙΑ ΣΟΥ ΈΩΣ ΟΤΟΥ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΞΟΡΚΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΩ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΩ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ. ΑΜΗΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ .*Α.. ΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ· ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΩ ΤΑ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΕΡΙΑΣ. ΚΥΡΙΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΜΗΝ.ΛΟΓΕ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΟΝΟΥ... Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ. Ω! ΘΕΙΕ ΛΟΓΕ ΟΡΙΦΙΕΛ.ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ. ΑΜΗΝ. ΥΠΕΡΤΑΤΕ ΚΡΙΤΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ . -30- .ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.Δ.

LAKHSMI_ -31- . . ΛΑΚΣΜΙ* Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ······ .Δ.Δ.. ···<<>>··· _Α.*Α..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful