You are on page 1of 7

Glanda Pineala - Al Treilea Ochi

Articol preluat de la http://dincolo-de-orizont.blogspot.com

Trezirea glandei pineale are efecte extraordinare asupra expandarii constiintei si deschide accesul la toate cunostiintele universale. Aceasta glanda se activeaza dupa ce nu mai este bombardata de fotonii trimisi de ochi, deci in prezenta intunericului. Ea emite apoi melatonina, o substanta care calmeaza sistemul nervos, inainte de culcare. Starile de somn si visare sunt similare cu cea de meditatie, transa, hipnoza, sau experiente mistice. Dimetriltriptamina (DMT) este o alta substanta pe care glanda pineala o secreta, dand un ultim impuls in vederea deschiderii portii spirituale. Aceasta substanta este aceeasi cu cea folosita in potiunile samanilor, fiind extrasa din plante ca, yopo, sau ayahuasca, in scopul de a face experiente de dilatare a timpului, calatorii in timp, calator ii in taramuri paranormale, intalniri cu fiinte spirituale, etc.

Simbolismul din Biblie. se formeaza mici molecule de microclusteri. aparand dereglari. pot duce la blocarea ei. Glanda pineala trebuie privita deci ca fiind o poarta hiperdimensionala naturala. Ea lucreaza asemenea unui televizor. cand melatonina este secretata in timp ce esti treaz. Halucinatiile apar ca urmare a lipsei de somn. fluorului din pasta de dinti. Desigur. datorita dietei gresite.In interiorul sau. . in jurul glandei pineale se formeaza un scut electromagnetic. care in timp se calcifiaza. fluoritei din apa. situat pe frunte (punctul negru). apoi sunetul a fost redat in difuzoare holografice. nu tot ce apare in creier este din cauza glandei pineale. similar cu o holograma din lumina. care atunci cand stam asezati cu fata in sus. cum este cazul majoritatii oamenilor de pe Pamant. obtinandu-se un sunet holografic. Nu intamplator glanda pineala are cea mai mare concentratie de sange din corp. considerandu-ne fiinte divine. aceasta facandu-se prin interfata dintre cele doua lumi. permitand perceptia. Structura interioara a glandei este similara cu a retinei ochilor. dupa care se poate forma un tetraedru regulat. pentru a se activa. referitor la semnul fiarei. alimentate de imaginatie. sau ochiul spiritual. ci pentru ca are nevoie de multa energie. folosindune ochiul mintii. cand ai vise. atunci cand inchidem ochii inca mai putem vedea imagini. furnizand imagini si sunete. Aceasta se intampla in cazul bolnavilor de schizofrenie. in scopul de a-i usura deschiderea trebuie sa devenim constienti si sa ne acceptam in totalitate. Lobii urechii au unghiurile egale cu cele ale marii piramide din Egipt. Substante ca LSD sau DMT. glanda pineala este umpluta cu apa. ce credeti? Glanda pineala. sau bauturilor carbogazoase. Studiul timpanului urechii. a aratat ca pozitia acestuia este in unghi. care se transforma in unde. reprezinta situatia cand esti prizonier in lumea materiala. au capacitatea de a o deschide fortat si de a-i accelera functionarea. adica traiesti in intuneric. Dupa modelul sau a fost realizat un microfon tridimensional. din spatiu-timp. are in centrul sau. in scopul de a receptiona informatii din timp-spatiu. insa cateodata. fara a avea acces la cea spirituala. in absenta luminii. de aceea ea a fost denumita al 3 lea ochi. doar cand calatoresti in timp. De aceea. sau avem capacitatea de a vizualiza constient. care are rolul de a o izola de toate radiatiile exterioare. inauntrul sau.

Un exemplu este filmul Contact. rezervorul si inelele care. creeaza scutul electromagnetic. primeste planul de fabricare a unei astfel de masini. Ca metoda de a prelua imaginile ar putea fi folosirea unui gaz ionizat. acuma ne punem intrebarea daca si cum am putea realiza un dispozitiv. asa zise stiintifico-fantastice. apoi masina timpului ar fi pregatita pentru calatorii in lumile din timp-spatiu. bazat pe principiul ecranului TV. in simbolul de pe spatele bancnotei de un dolar si anume ochiul din piramida. Dezvaluiri ascunse s-au facut mai ales prin intermediul filmelor. Desigur. care in realitate au avut scopul de a pregati constiinta umanitatii. putem intelege in sfarsit mesajul ascuns. intrand in comunicatie cu o civilizatie din constelatia Vega. in care aceste tehnologii vor fi la ordinea zilei. in care omenirea. pentru etapa urmatoare a evolutiei sale. s-a gasit un cub capabil de a se . prin rotire cu o viteza foarte mare. in epava navei prabusite la Roswell. un sistem capabil de a realiza scutul electromagnetic si un mecanism pentru a il acorda. care este apoi realizata si testata.Nu-i asa ca natura este mai inteligenta decat cea mai fantastica imaginatie omeneasca? si ca o consecinta a acestei structuri geometrice. ce se formeaza la nivelul creierului. Nenumarate surse de informare credibile ne spun ca guvernul American a realizat de mult acest tip de vehicul stelar. de secole. bazat pe acest principiu? Sau daca s-a realizat deja? in principal am avea nevoie de un recipient umplut cu apa pura. Se poate observa cum partile componente sunt. in 1947.

Este timpul sa alegem Iubirea. greu de descifrat chiar si pe calculator. In decembrie 2006. Este vorba de doi copii care gasesc un cub venit din viitor. incepand cu cele din Biblie si continuand cu cele ale lui Nostradamus. pentru toata lumea. in Aria 51. nu trebuiesc luate in consideratie! Fiecare din acesti profeti a vazut doar o probabilitate a viitorului. sau vom face o . au fost dezactivate. in vederea salvarii acelei rase. necesara calatoriei in timp. care sunt astazi la moda. Totodata aparea o succesiune de viitoruri paralele. in care timp de 10 ani a facut studii secrete in microbiologie. care fiind originara de pe Pamant. Daca observatorul avea ganduri catastrofice. babei Vanga si multe altele. ale lui George Bush. cu scopul de a lua o mostra de ADN. insa. in functie de gradul sau de intelegere.Filmul The Last Mimzy este o dezvaluire ascunsa a tehnologiei looking glas si a proiectului Majestic 12.deschide si a arata viitorul. El a fost denumit looking glass. Biologul american Dan Burish a facut dezvaluiri senzationale despre proiectul Majestic. impreuna cu o rasa de extraterestri. Astfel au inteles ca viitorul nu poate fi prevazut cu adevarat cu nici un fel de dispozitiv. fiind utilizat printre altele. in functie de gandurile si emotiile oamenilor. venita din viitor. razboaie. ca urmare a unor cataclisme ce au avut loc in anul 2012. atunci vedea catastrofe si distrugerea Pamantului. toate aceste tehnologii de citire a viitorului. foarte clar. ca tot acest bombardament de profetii catastrofice. caci el este in continua transformare. ce a stat la baza vietii pe Pamant si a observat cum se poate crea si modifica ADN-ul cu ajutorul vibratiilor. Viitorul se scrie de catre noi in fiecare moment si depinde de noi daca vom experimenta catastrofe naturale. a suferit niste dereglari genetice. totul devenea alb si nu erau capabili sa mai vada nimic. Exista doar doua emotii fundamentale: Frica Si Iubirea. El a refacut genetic samanta originara. teama si stres) De aceea vreau sa subliniez. deoarece se pare ca ele pot influenta negativ transformarile ce vor avea loc in anul 2012 si mai ales este vorba de inversarea axei polilor. in finalul filmului cubul creaza o gaura de vierme. care a fost influentata de diverse polaritati ale constiintei universale si umane si interpretata de propria minte logica. Un lucru foarte interesant aparea atunci cand ajungeau la anul 2012. Cum se vor petrece lucrurile cu adevarat nimeni nu poate spune cu precizie. ( 90% din populatia globului traiesc in frica. pentru a falsifica alegerile prezidentiale din anii 2000 si 2004.

i se amplificau gandurile. sau un atom si avand acces la toate cunostiintele universale. pentru a nu permite unor entitati negative sa distruga Pamantul. transformandu-le in realitate si era capabila de a vedea in timp si spatiu. pana la nivelul cosmic. razboaie. in care puterea mentala ii este amplificata. iar in ultimul an in fiecare zi! . in cresterea si dezvoltarea organismelor. apoi vor avea loc la intervale de o luna. Ciudat nu-i asa? Tehnologia Portii Stelare. la numarul de aur (1. O alta realizare tehnologica secreta este Jump Room. putand fi orice. graficul nu mai are forma sinusoidala. o galaxie. un baraj energetic. insa ulterior a fost ingropata sub gheata din Antarctica. asemanator cu un amplificator psihic si era folosit in scopul propulsarii navei prin puterea mentala. in Total Recall. fiind unul in 2009. in caz de cataclisme. aruncand asupra ei globuri de foc. in timpul celui de al doilea razboi mondial. A fost denumit scaunul Montauk. dupa 21 decembrie 2012. ii transmiteau lui Tom Cruise imaginile pe un ecran gazos. pentru evacuare. pentru a calatori pe Marte. Cu cat ne apropiem de anul 2012 succesiunea acestor puncte critice se accelereaza.tranzitie calma. in filmul Stargate colonelul O’Neal foloseste scaunul strabunilor. fiind respinsi cu brutalitate. El functioneaza ca o interfata a constiintei. a avut ideea de a diviza spirala timpului din calendarul Mayasilor. avand puteri paranormale. Rezultatul a fost de-a dreptul uimitor si anume. Cercetatorul rus Serghey Smeliakov. se foloseste un astfel de scaun pentru a-i depista pe mutantii disparuti. Dintr-o alta epava a unei nave extraterestre. Si iarasi prin filme s-a dezvaluit existenta acestei tehnologii superavansate. Arnold Schwartzeneger utilizeaza si el un scaun miraculos. oameni. au fost recuperate scaunul de pilotaj si ecranul de proiectie. Subiectii simteau in acel punct. a fost realizata. pe care nu erau capabili sa il treaca.618) care. El a vazut ca in punctele de diviziune au avut loc mari transformari istorice in evolutia umanitatii. Cercetarile facute in viitor cu acest scaun au gasit ca. linistita spre Noua Lume. in care nu mai exista nici timp nici spatiu. in acelasi timp insa experimentau o expandare brusca a constiintei. ci devine o linie dreapta. dupa cum am mai spus este prezent peste tot in natura. asemanatoare cu cea din filmul Stargate SG1. dupa modelul celei ramase de la Atlantida. in filmul XMen. fiind capabil sa indeparteze flota inamica. cateva in 2010. cum ar fi ridicari sau prabusiri de mari imperii. unde de altfel a fost realizata o baza. asezati in scaune plutitoare. etc. in care cel ce intra se trezeste instantaneu pe Marte. persoanei asezate in acest scaun. in filmul Minority Report. precum si a galaxiilor. o saptamana.

Evolutia nefiind un proces liniar. au fost create in asa fel incat sa afecteze . care practic ne va propulsa pe o alta treapta de existenta. ci unul exponential. Concluzia este ca aceste aparate de care suntem dependenti ( atasati ) de zi cu zi. Cel de-al treilea ochi al reptilelor este acoperit cu o piele semitransparenta. atunci ne putem da seama de ce traim intr-o societate care ne bobmbardeaza creierul zilnic cu tehnologiii ce emit raze si campuri magnetice – Televizor. Se presupune de asemenea ca al treilea ochi percepe ultrasunetele si infrasunetele. Enigma a fost dezlegata mai tirziu: s-a dovedit ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor. Telefon Mobil . avand o noua vibratie. Acest lucru le face pe reptile sa fie niste prevazatori extraordinari ai cataclismelor naturale: cutremure. Al treilea ochi la reptile ! Argumentul unor cercetatori este ca la fiintele vii cel de-al treilea ochi nu este chiar o raritate. Cel mai des. majoritatea mesajelor subliminale sunt cele cu referire la sex. eruptii vulcanice si chiar furtuni magnetice. dar ce se poate spune despre oameni? Observand ca acest organ este foarte sensibil la spectrul milimetric al razelor si la cimpul magnetic. De fapt putem vedea foarte clar si cu ochiul liber ca traim intr-o societate care promoveaza comportamentul sexual degenerat. ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa presupuna ca ochiul respectiv lucreaza nu numai in spectrul luminat. S-a demonstrat ca aceste aparate emit unde-electromagnetice care afecteaza creierul uman. acesta se gaseste la reptile. Pamantul va trece printr-o poarta stelara si va intra in timp-spatiu. La aceste animale acesta este reprezentat de un ochi pe ceafa. in ultima etapa va avea loc un salt brusc. Este clar ce se intimpla cu reptilele.) sexuala o actioneaza destul de puternic – de aici putem trage concluzia ca in spatele acestui secret se afla o conspiratie la nivel global …si spun asta penru ca. Important De Stiut ! Este demonstrat ca epifiza este legata direct de functiile sexuale. iar abstinenta ( ab ținerea de la excese.Computer etc. in special la serpi si sopirle. pentru care exista in craniu chiar un orificiu usor de observat. chiar si la cimpul magnetic. dezvoltandu-ne toate abilitatile paranormale adormite. Practic.

folosit in traditia spirituala pentru fiintele care au avut acces la anumite revelatii divine esentiale.) “Florul nu are nici un efect benerfic asupra organismului – Ea este data special ca inhibator al Glandei Pineale” Aryana Havah Illuminati-i sau „Iluminatii” reprezinta asa-numita elita planetara. Faptul ca au ales tocmai termenul „iluminat”. De exemplu: filmul They Live ( in care arata ca lumea este controlata datorita unor unde electromagnetice fixate pe o anumita frecvente care nu permite creierului uman sa perceapa adevarata realitate ). Powder – Totul Este Interconectat – Secret ascuns prin intermediul filmelor de divertisment. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondiala” spre care ne indreptam cu pasi din ce in ce mai repezi in ultimii ani. dupa cum am relatat si mai sus. De asemena. bauturi…Dar cea mai toxica este substanta din apa pe care o consumam zilnic si din pasta de dinti – FLUORUL ( este pusa si foarte bine .glanda pineala ( al treilea ochi ). Ochelarii de soare reprezinta de fapt intunericul. este aratat ca doar cei care poarta acei ochelari de soare speciali pot vedea adevarata realitate. . pentru a declansa glanda pineala trebuie sa ne “ferim” de fotoni ( lumina ). Aceasta grupare ultrasecreta are in mana fraiele planetei. Aceste dezvaluiri s-au facut si in numeroase filme. observati ca in film. Flurorul .deoarece voi parintii obligati copii sa se spele pe dinti inainte de culcare si ea ramane in trup si actioneaza toata noaptea. grupul persoanelor care isi autoaroga suprematia asupra destinului umanitatii. nu este decat o dovada in plus a imensei arogante a Illuminati-lor. iar singurul interes pe care il au in vedere cei care o alcatuiesc este propria lor prosperitate.inhibitor al Glandei Pineale Sunt foarte multe substante toxice ce sunt introduse in mancare. pentru a face oamenii sa creada ca toate aceste idei despre forta divina nelimitata a omului. nu sunt altceva decat imaginatia unor producatori de filme.