You are on page 1of 2

Veiligheidscordinator ONTWERP D-SU 22.04.

2013

Jobdescription

Veiligheidscordinator ONTWERP D-SU

Inleiding

De NV TUC RAIL werkt als studiebureau vooral voor haar klant en hoofdaandeelhouder INFRABEL, de Belgische spoorinfrastructuurbeheerder. TUC RAIL heeft een dubbele missie. Enerzijds levert zij end-to-end oplossingen voor sleutelprojecten (studie en uitvoering) met betrekking tot infrastructuurprojecten. Anderzijds biedt zij andere klanten ingenieursservices aan op het vlak van spoorweginfrastructuur. TUC RAIL heeft een 1000tal medewerkers, verdeeld over 4 departementen: Program Management & System Integration; Design; Sites en Corporate Services. De Unit Design - Support maakt de bestekken voor alle opdrachten op basis van de technische studies, cordineert de gunningprocessen tot aan de notificatie aan de aannemers en vervult de rol van competentiecentrum overheidsopdrachten. Daarnaast doet hij keuringen van producten, veiligheidscordinatie ontwerp en brandveiligheid. De veiligheidscordinator - ontwerp staat in voor de studie en opmaak van het cordinatiedossier tijdens de ontwerpfase voor de studieopdrachten van de verschillende klanten. Dit omvat:

Het opmaken van het veiligheids- en gezondheidsplan (inclusief risicoanalyse) van het project tijdens de studiefase in samenwerking met de ontwerpingenieurs en projectingenieurs in de departementen Design en Project management & system integration Deelnemen aan verschillende projectvergaderingen georganiseerd door de projectleider en de organisatie van eventuele bijkomende overlegvergaderingen; Informatie-uitwisseling en bijsturing d.m.v. raadgevingen tijdens de verschillende studiefasen van het project; Overlegvergaderingen met de preventieadviseur van de klant; Het openen en bijhouden van het cordinatiedagboek en postinterventiedossier gedurende de ontwerpfase; Het adviseren van de klant i.v.m. de ingediende offertes voor een project.

Veiligheidscordinator ONTWERP D-SU 22.04.2013

Jobdescription

Profiel
U bent Burgerlijk (bouwkundig) ingenieur, industrieel ingenieur (bouwkunde) of burgerlijk ingenieur architect; U beschikt over minimum twee jaar ervaring als veiligheidscordinator - ontwerp; Een ervaring als ontwerpingenieur en/of een werfervaring is een pluspunt; U beschikt over een getuigschrift van een aanvullende vorming tot veiligheidscordinator niveau A op tijdelijke of mobiele bouwplaatsen (of u bent bereid deze bijkomende opleiding te volgen); U bent tweetalig (N/F). Goede kennis van het Engels is een troef. U beschikt over een rijbewijs B.

Aanbod
Een contract van onbepaalde duur Een aantrekkelijk salaris 20 dagen verlof en 13 dagen compensatieverlof Bedrijfswagen met tankkaart GSM en maaltijdcheques Groeps- en hospitalisatieverzekering Bonus gebaseerd op de jaarlijkse prestaties Voordelige tarieven om met de trein te reizen Een afwisselde job in een dynamische en boeiende werkomgeving

Contact
Mieke Meul
Recruitment Officer T +32 2 432 77 28 (31728) M +32 491 35 92 86 mieke.meul@tucrail.be Fonsnylaan 39 Avenue Fonsny 1060 Brussel/Bruxelles www.tucrail.be / jobs.tucrail.be