You are on page 1of 3

CAR TEAM

UND
The Dukes

R.A.P. Rally 2013

The Dukes
De naakte waarheid achter deze 3 heren

NICK DEKKER IS EEN GEVAAR VOOR ZICHZELF


Drie bolhoedjes en evenveel monocles sieren de mannen van Team Dukes of Hazard bij aankomst voor het interview voor de RAP Rally.
Vooral Mark de Zeeuw zou je ervan kunnen verdenken dat hij met een Engels hoedje op zijn rode bos haar zijn moeders baarmoeder ooit heeft verlaten. Terug naar het interview. De zwarte Alfa Romeo 156 sluit dus qua kleur alvast prima aan op de outts van de heren. Over de totstandkoming van de teamnaam volgt een lang, tamelijk warrig verhaal dat wij de lezer graag besparen. Wel kunnen we stellen dat de bijna 200pk van de Alfa 2.5 V6 ze tijdens het interview nog niet in de steek laten. Op de vraag in welk onderdeel van de auto men het minste vertrouwen heeft, wordt unaniem besloten niet inhoudelijk op de vraag te reageren. De redactie van Team Media Polizei heeft inmiddels uit zeer betrouwbare bron vernomen dat het minst betrouwbare onderdeel van de Alfa in ieder geval niet de radiateur betreft. Deze is namelijk reeds vervangen voor een nieuw exemplaar toen Op de interviewvraag met welk dier de Dukes hun ride zouden vergelijken werd een `Nick Dekkertje` gepleegd (Note van de redactie: Als een onderwerp dat volledig losstaat van Pr0n, toch zorgvuldig richting Pr0n gedirigeerd wordt). Het antwoord op deze vraag werd dan ook porno-acteur Rocco Uw verslaggever valt overigens op dat Nick Dekker een gevaar is voor zichzelf en zijn Ach, een waardevolle ervaring die we ieder team gunnen, met name de teams die een Alfa hebben aangeschaft, in het kader van de spreekwoordelijke `je hebt er een beetje om gevraagd toch?`. bleek dat `jongejonge wat heeft het geregend` onder de motorkap vandaan kwam.

Siredi. Ook Italiaans. En uit betrouwbare bron omgeving. Dat dit het geval is zodra dhr. Dekker hebben wij vastgesteld dat ie het altijd doet. achter het stuur van de Alfa plaatsneemt zal u Gebrek aan zelfvertrouwen kunnen de we mannen niet van beschuldigen. niet verbazen, maar ook als passagier maakt een onaards zwaartepunt zich van hem meester en klapt hij als een stuiterbal van de hoedenplank naar de hoofdsteunen en terug.

[1]

DUKES OF HAZARD
Driver #1: Mark de Zeeuw Driver #2: Rico van Hoekelen Driver #3: Nick Dekker
Inmiddels have the gentlemen arrived in een stukje natuurschoon onder de rook van Haarlem. Wat te doen op zon plek lijkt vanzelf te spreken, want binnen een goede minuut staan de heren Van Hoekelen, De Zeeuw en Dekker in hun blote jodokus enkel voorzien van de Engelse bolhoed. Ondertussen de voorbijrijdende gescootermobielde sociale onderklasse van Haarlem beschaafd een prettige zondagmiddag wensend. Nadat Media Polizei besloot dat het wel welletjes was met het aantal kiekjes van blote heren op de camera kwam aan dit interview een einde. Engelse rijkunsten met Italiaanse machinerie... Keep calm and carry on gentlemen.

3 Bolhoedjes maskeren heel weinig


Welk onderdeel blijft het doen: De radiateur: deze is onlangs vervangen daar het na elk ritje behoorlijk vochtig onder de auto was. Met name Nick houdt wel van een beetje vochtigheid, echter in het geval van Italiaanse techniek wil jet het zo droog mogelijk houden.

HARDE FEITEN
DRIVER
Mark de Zeeuw Rico van Hoekelen Nick Dekker

SPECIALITEIT
Voor als het echt kapot moet, wc schoonmaken Rijden en uithoudingsvermogen Blind bochten inschatten

Colofon
Dit is een vrijwillige uitgave van Team Media Polizei om de deelnemende teams van de RAP Rally 2013 extra in het zonnetje te zetten. Gebruikte teksten zijn een interpretatie van daadwerkelijke interviews aangevuld met realistische bijna-waarheden van de redactie.

Redactie
Remco Feringa Martin v/d Kerkhof Pieter Smit

TEAM MEDIA POLIZEI


mediapolizei@teampolizei.nl
www.teampolizei.nl

Klachten
Neemt u aanstoot aan iets dat in deze uitgave van Car und Team (CUT), verzoeken wij u vriendelijk deze uitgave als niet-gelezen te beschouwen.

[2]

Aanpassen aan de omgeving is een kwaliteit:


binnen een goede minuut staan de heren Van Hoekelen, De Zeeuw en Dekker in hun blote jodokus enkel voorzien van de Engelse bolhoed

2.5 LITER V6 192 PK (FWD)


De Alfa wordt in 1 adem vergeleken met Rocco Siffredi

[3]